7046
-
ez régebben engem is érdekelt, de aztán letettem a dologról :) köffi
hogyha vissza akarom állítani, akkor értelemszerűen _cl_autowepswitch 1 ? -
hol lehet letolteni a counter strike source 1.12-es patch-jét?? -
Isten vagy. :) Köszike. -
Azzal nem lehet felmenni rendes szerverre mert oda csak eredetivel lehet!!
Megvenni már csak a Condition Zeroval együtt lehet a sima HL-t már nem árulják!!
A botokat pedig bele kell tenni a játékba és olyan mintha más emberek ellen jáccanál csak ezek gépek és bénábbak! :D
Ha nincs botod nézz szét a www.counter-strike.hu-n és onnan szedd le! -
FLeK0 #428 _cl_autowepswitch 0 -
Hülye kérdés: Hogyan lehet egy fegyvert felvenni, hogy ne egyből arra a fegyverre váltson át, Pl.: Kezedben egy M4A1 eldobod (de mondjuk az AK fölött) és ugye akkor ha eldobtad az M4-et akkor egyből átvált az AK-ra, de vanak olyanok, akik úgy veszik föl, hogy nem vált át arra. (ÉRTHETETLEN DE AZ ÉRTELMESEBBEK MEGÉRTIK)
Köszönöm. -
Annyira nem jó hogy fizessek érte!!!!!!!!!!! -
FLeK0 #425 miert kene? nem tortek a magyar szerverek, mindenki meg tudta venni 2-4ezer ftert.. -
bootok ellen(nemtommiaz), ha külföldire megyek Class C-t ír meg kér kódot, de a magyarnál mennie kéne! -
bootok ellen(nemtommiaz), ha külföldire megyek Class C-t ír meg kér kódot, de a magyarnál mennie kéne! -
nem azzal csak botok ellen lehet nyomni!! -
Segítenétek, nekem Non Steam-em van és nemtudok játszani, az ugyanaz mint a steam? -
Nekem jó az fps 60 alá nem esik de van amikor 200 -
Sziasztok, nem tapasztalt mostanában valaki drasztikus fps csökkenést a CS-ban?
Nem mondom, hogy csúcsszuper gépem van, 2500+Barton 512DDR 9600Pro, de nemhiszem hogy többéves játéknak 30-100FPS- ig kellene futni rajta.
Tettem már fel mindenféle drivert, de egyik sem javított a helyzeten. Régebben stabil 100fps volt ill.:98-100 között:)) mostanában meg van hogy 30ra is lemegy. Esetleg Steamen állíthattak valamit? És ez a probléma nem csak nálam jelentkezett...
Ha esetleg vki tudja az okát ne legyen rest megosztani... ty -
Nem lehet! -
Nem eredeti CS 1.6-al lehet neten keresztül játszani?? ha lehet akkor leírbá valaki hogy hogyan? Köszi -
végül is kicsit sem lesz feltűnő, hogy zoom nélkül lövöldözöl :)
jaj, hagyjuk már ezeket... -
Hát van egy mod arra h ott legyen egy "célkereszt". CSak annyit kell tenni h kell egymás után 2 alt+tabot nyomni és ott marad az egér. DE nyiss meg vmi izét h megtudd nyomi az alt+tabot -
mind1 mert ha nem zoomolsz akkor össze vissza lő!!! legalábbis én úgy vettem észere! rázoomolsz a falra lősz egyet aztán zoom nélkül is és meglátod!! de ha célkereszt kell JANI akkor tegyél egy pontot a monitorodra!! 
-
FLeK0 #413 Az csak egy hltv 'bug', senkinek nincs akkor celkeresztje, az csalas lenne. -
jani1191 #412 Hali
Egy olyan kérdésem lenne hogy lehet az AWP-nek célkeresztet varázsolni mikor nem zoomolok. Versenyeken mondenhol láttam már ezt a célkeresztet de nem tom hogy kell behozni.
THX -
Már többször restartoltam meg telepítettem újra a steamet de akkor sem volt jó!
De már rájöttem hogy a frissen telepített win volt a szar me rt a másik windowson ment! -
Verseghy #410 restart steam.. -
Nem tudna valaki segíteni hogy ez mitől lehet! Tegnap még ment a CS ma pedig nem akar (újraraktam a windowst de a cs másik partición van szal ahoz sose nyúlok) Az én accountommal ezt írja ki a haveréval pedig elindul rendesen mi lehet a gond??
-
FLeK0 #408 Olvasni tudni kell. -
LOL! Az szivacs!
-
Verseghy #406 Basszus, én vettem egy Half-Life-ot Steamon, mert régen is igy vettem és járt hozzá CS is(merthogy cszni akarok). Erre most külön kell venni CS-t, ami ráadásul drágább is.. És még a tetejében 2szer vették le a $12,49-t a kártyárol.. Steam POWA.... -
isi #405 cd-galaxis -
FLeK0 #404 milyen 'cséoldalról' toltottel te steamet? online jatekhoz nem art eredeti. -
Oszama #403 hm? -
Oszama #402 Szasztok, már régóta csézek, csak LANba szoktuk nyomni... de most van netem és letöltöttem a cséoldalról a steamet, de sehogyse működik és má nagyon ideges vagyok
, mert s aszervereket látja, csak a belépéssel sz*rakodik, mert kiír valami "class:c" hibát. Nemtudnátok segíteni , hogy mi kínja van? kösz.
-
nekem is ugyanezt csinálja...igaz ez tonline kábelnet...de eddig teljesen jó volt, most meg lagolgat mintazállat -
nemtom, én innen rendelte nekem elfogadta...haverom is innen rendelt neki is elfogadta...bár ha van bankártyája akkor tényleg érdemesebb steamen megvenni...maga a hl ugysem kell neki sztem csak a key. -
FLeK0 #399 Sok problema volt vele, szept. 1. ota hivatalosan nem is forgalmazzak mar azt, szoval tamogatas sem nagyon jar melle ha nem mukodne. Vegyen ujat, ha van bankkartyaja steamen olcsobb par100Ft-tal. -
De sokhelyen olvatam hogy a Best seller: Half life cdkulcsot nem fogadja el a steam nagyon sok ember járt így. olvastam egy fórumon!
Igaz ez???
mert akkor nem rendel haverom -
erről van szó!
-
eddig mindíg 0 volt tölteni sem töktök közbe semmit
-
Azt nem tujátok mitől lehet hogy chello classicom van a ratejaim is be vannak állítva (25000/101/101) és Loss pedig 10-20ig van!
De eddig ez nem volt! nem tudom mitől lehet!
THX! -
link
én is innen rendeltem pl -
nem! csak mondtam hogy már nincs hl1!