7046
-
#472 1.6ot -
#471 emberek, azt olvastam, ho másolt játékkal nem lehet neten jáccani... Akkor hol és mennyiért lehetne venni? -
FLeK0 #470 Itt egy jo szerverkereso. -
#469 IP ket szájelkenést karok de nagyot mert nagy a fejem és felraktam ezt a gammát ujra köszönöm előre i s :) -
#468 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
látod mivan írva a topik mellé? Steam. Barátom, ez nem az a topik amit te keresel :) -
#467 plííííz help!!!
nemtok cs1.6-ba serverre feemnni mert ezt a hibauzit kapom: LAN servers are restricted to local clients (classC) -
#466 thx -
FLeK0 #465 FAQ: I get this error: 'Could not Contact Master Game Server to Retrieve Server List' -
#464 egyik barátomnál a következő probléma lépett fel:
nem tud szerverekre csatlakozni, mivel nem listázza ki a őket a steam, helyette ezt írja:
Could not contact master game server to retrieve server list.
volt már uninstall + "Valve" mappa törlése, de nem jutottunk eredményre...
help ! -
FLeK0 #463 Valoszonuleg a config fileokban allitodott el valami, a legegyszerubb ha torlod a counter-strike mappat es kov. inditasnal csinal egyet alapbeallitasokkal. -
Echo Control #462 Valki pls.
Miért lehet az hogy a játékban az összes távcsöves fegyvernek eltűnik a célkeresztje ha belenézek?? -
#461 Na ezt jólmegaszondtam! -
#460 Miskolcon nincs :(
Haver azért meg nem megy fel pestre mert itt miskolcon mar nincs! -
Deqwator #459 1500ftA mediaba -
#458 Érdekes én rendelni akartam havernak meg kerestük a boltokban is és csak a condition zeros változat volt!! Az 4000 asszem! De már kezd felejtős lenni nekem ez a játék mert már elegem van a sok lama csiter f*szbol meg a kis taknyos 10 évesekkel akik folyton rinyalnak meg ha valaki jol jaccik azt mondjak ra hogy csiter! De sajnos mindig voltak es lesznek is balf*sz csiterek! sajnos! -
#457 sehogy.2ezer kemény forint még a Tescóban is :D -
#456 maradjunk a 2ezernél :D -
#455 nem lehet -
Kevin Mitnic #454 sziasztok! VAlaki tuda segíteni abban hogy másolt játékkal hogyan lehet online játszani? Fontos lenne!!!
Köszi -
FLeK0 #453 nincs ilyen, 2-4ezer ftos jatekbol mindenki megvette az eredetit az evek folyaman. -
Csulip #452 Hellosztok, nem tudna nekem valaki szerezni egy no-steam patch et ? :) elore is köszi! -
Lacc 16 #451 Ezekszerint már párszor megválaszolták a kérdést. Bocs hogy megen feltettem akármennyire gagyi is, de ha szépen kérem beírná vki megint a megoldást?
-
#450 URAM ISTEN -
#449 Faq nincs? -
Lacc 16 #448 scátok.
Kéne egy kis help. Eddig ment a game játszottam is neten haverokkal,de mostmár nem tölt le új pályákat és ha le is tölti akko lefagy és kikapcsol a game. Csak az eredeti pályákon tok játszani mint pl az assault. Vki tudna segíteni a probléma megoldásában?
-
josi1 #447 Kőszi mer nekem azt mondták jó ha felrakom a guit!!
És a doser config???? -
FLeK0 #446 Sima online jatekhoz tokeletes az alapjatek, mindenki igy jatszik, cpl gui es baratai csak a versenyeken hasznalatosak hogy az egymas utan egy gephez odaulo emberek gyorsan be tudjanak allitani mindent. -
josi1 #445 Honan tudom leszedni a doser configot??????
A cpl gui az jó???ÉRdemes használni??? -
ascona #444 Kössz a segítséget!!!!
Remélem tok valami hasznosat leszedni
-
#443 Elnézést. Soha többet nem fordul ilyen elő. -
FLeK0 #442 En nem, de unitedadmins.com es amxmodx.org tud, itt vannak ilyenek. -
ascona #441 és ebben tudsz nekem segíteni????
PLZ!!!
-
FLeK0 #440 Ilyen dolgokat alapbol nem tamogat a jatek, kulonfele admin plugineket lehet felrakni, hogy ezek elerhetoek legyenek. -
ascona #439 bazz! ne kötekedj!
ha tudsz segíten segíts, ha nem akkor fogd be a.... -
#438 Nemvok valami nagy nyelvtan zseni, de ez valahogyan nem akar stimmelni. -
#437 Nemvok valami nagy nyelvtan zseni, de ez valahogyan nem akar stimmelni. -
ascona #436 Hali! Tud nekem valaki counter consol parancsokat küldeni?
FLeKO! Neked vann több is vagy csak azt éppen tudtad amit itt 8-al lejjebb irtal?
PL.:Fegyver letiltások,csapatmodosítás,stb, ja dedicated szerverrrel, de gondolom ugyanazok a parancsok mindenhol.
Előre is thx -
#435 De, de amúgy is ez 1.6 topik! -
#434 Hát jah. -
#433 én nem vagyok nagy Source-os, de ez nem az AutoUpdate dolga? :)