7046
  • Elerath
    1.6ot
  • Elerath
    emberek, azt olvastam, ho másolt játékkal nem lehet neten jáccani... Akkor hol és mennyiért lehetne venni?
  • FLeK0
    Itt egy jo szerverkereso.
  • KulacsKa
    IP ket szájelkenést karok de nagyot mert nagy a fejem és felraktam ezt a gammát ujra köszönöm előre i s :)
  • Speedbreaker
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
    látod mivan írva a topik mellé? Steam. Barátom, ez nem az a topik amit te keresel :)
  • crazyclone
    plííííz help!!!
    nemtok cs1.6-ba serverre feemnni mert ezt a hibauzit kapom: LAN servers are restricted to local clients (classC)
  • Laky
    thx
  • FLeK0
    FAQ: I get this error: 'Could not Contact Master Game Server to Retrieve Server List'
  • Laky
    egyik barátomnál a következő probléma lépett fel:

nem tud szerverekre csatlakozni, mivel nem listázza ki a őket a steam, helyette ezt írja:
    Could not contact master game server to retrieve server list.

volt már uninstall + "Valve" mappa törlése, de nem jutottunk eredményre...

help !
  • FLeK0
    Valoszonuleg a config fileokban allitodott el valami, a legegyszerubb ha torlod a counter-strike mappat es kov. inditasnal csinal egyet alapbeallitasokkal.
  • Echo Control
    Valki pls.
    Miért lehet az hogy a játékban az összes távcsöves fegyvernek eltűnik a célkeresztje ha belenézek??
  • Hunter of Deer
    Na ezt jólmegaszondtam!
  • Hunter of Deer
    Miskolcon nincs :(
    Haver azért meg nem megy fel pestre mert itt miskolcon mar nincs!
  • Deqwator
    1500ftA mediaba
  • Hunter of Deer
    Érdekes én rendelni akartam havernak meg kerestük a boltokban is és csak a condition zeros változat volt!! Az 4000 asszem! De már kezd felejtős lenni nekem ez a játék mert már elegem van a sok lama csiter f*szbol meg a kis taknyos 10 évesekkel akik folyton rinyalnak meg ha valaki jol jaccik azt mondjak ra hogy csiter! De sajnos mindig voltak es lesznek is balf*sz csiterek! sajnos!
  • bodesz
    sehogy.2ezer kemény forint még a Tescóban is :D
  • bodesz
    maradjunk a 2ezernél :D
  • Laky
    nem lehet
  • Kevin Mitnic
    sziasztok! VAlaki tuda segíteni abban hogy másolt játékkal hogyan lehet online játszani? Fontos lenne!!!
    Köszi
  • FLeK0
    nincs ilyen, 2-4ezer ftos jatekbol mindenki megvette az eredetit az evek folyaman.
  • Csulip
    Hellosztok, nem tudna nekem valaki szerezni egy no-steam patch et ? :) elore is köszi!
  • Lacc 16
    Ezekszerint már párszor megválaszolták a kérdést. Bocs hogy megen feltettem akármennyire gagyi is, de ha szépen kérem beírná vki megint a megoldást?

• Speedbreaker
    URAM ISTEN
  • kesenyi
    Faq nincs?
  • Lacc 16
    scátok.
    Kéne egy kis help. Eddig ment a game játszottam is neten haverokkal,de mostmár nem tölt le új pályákat és ha le is tölti akko lefagy és kikapcsol a game. Csak az eredeti pályákon tok játszani mint pl az assault. Vki tudna segíteni a probléma megoldásában?

• josi1
    Kőszi mer nekem azt mondták jó ha felrakom a guit!!
    És a doser config????
  • FLeK0
    Sima online jatekhoz tokeletes az alapjatek, mindenki igy jatszik, cpl gui es baratai csak a versenyeken hasznalatosak hogy az egymas utan egy gephez odaulo emberek gyorsan be tudjanak allitani mindent.
  • josi1
    Honan tudom leszedni a doser configot??????
    A cpl gui az jó???ÉRdemes használni???
  • ascona
    Kössz a segítséget!!!!
    Remélem tok valami hasznosat leszedni
  • attiGT
    Elnézést. Soha többet nem fordul ilyen elő.
  • FLeK0
    En nem, de unitedadmins.com es amxmodx.org tud, itt vannak ilyenek.
  • ascona
    és ebben tudsz nekem segíteni????
    PLZ!!!
  • FLeK0
    Ilyen dolgokat alapbol nem tamogat a jatek, kulonfele admin plugineket lehet felrakni, hogy ezek elerhetoek legyenek.
  • ascona
    bazz! ne kötekedj!
    ha tudsz segíten segíts, ha nem akkor fogd be a....
  • attiGT
    Nemvok valami nagy nyelvtan zseni, de ez valahogyan nem akar stimmelni.
  • attiGT
    Nemvok valami nagy nyelvtan zseni, de ez valahogyan nem akar stimmelni.
  • ascona
    Hali! Tud nekem valaki counter consol parancsokat küldeni?
    FLeKO! Neked vann több is vagy csak azt éppen tudtad amit itt 8-al lejjebb irtal?
    PL.:Fegyver letiltások,csapatmodosítás,stb, ja dedicated szerverrrel, de gondolom ugyanazok a parancsok mindenhol.
    Előre is thx
  • Hunter of Deer
    De, de amúgy is ez 1.6 topik!
  • attiGT
    Hát jah.
  • Laky
    én nem vagyok nagy Source-os, de ez nem az AutoUpdate dolga? :)