7046
  • FLeK0
    HL-hez nem jar CS.
  • Pano
    Nincs mit. Hát, én nem így vélekedem róla :) Sztem ez a játék azért megérdemli azt, hogy eredetiben megvegyék, mert hosszú életű, sokan játszák, meg végülis a cyber sport alapköve. Meg azért nem olyan vészes már az ára...
  • francois
    aha hát alszok rá egyet. kösz szépen a segítséget. azért nagy szemétség h így kibasztak a warez társadalommal.
  • Pano
    Nem, a 9 dolcsi csak a half life 1. Ahhoz ingyenesen használhatod a cs 1.6-ot. Van a Counter-Strike Anthology 1 csomag, abban van az 1.6. cz és a többi. Az a 3800 forintos
  • Pano
    nem láttam :) De tesco-ba nem hiszem, h tartanak. Ha van közeledbe elektro world vagy media markt ott lehet lesz, de meg tudod neten is rendelni pl a pcdome online-shopban. Csak annak az a hátránya, hogy fizetni kell a futárt vagy a postaköltséget és az emeli az árát. De ha pesti vagy be tudsz menni magad is érte.

Offline tudsz-e játszani warezossal? Hát látod, ezzel a kérdésel megfogtál: nem tudom :D. De ha nincs külön warez verziód régebbről, akkor biztos, hogy nem. Ha steam-es verziód van, amit ingyen le lehet tölteni akkor azt csak on-line aktiválás után tudod elindítani sajna.
  • francois
    szal ha megrendelem 9 dollingerért akkor megkapom a cs 1.6-ot ingyenes frissítést condition-t és botokat?
  • Pano
    jaja, 1.6-os. Persze ha jön újabb verzió (bár nemhiszem, mert a valve a source-ra gyúr.. hozzáteszem elég szarul) akkor ingyen frissítheted. Meg megkapod még mellé a Condition Zero részét is, ami a cs átültetve single player játékba. Meg kapsz hozzá botokat, hogy tudj gyakorolni, offline játszani.
  • francois
    de offline-on sem tudok játszani warezossal?
  • francois
    hol tudom megvenni? tescoban van?:)
  • francois
    és ez a 3800as cs az az 1.6-os?
  • Pano
    persze ha megveszed a hl1-et, akkor a counter ingyenes kiegészítő
  • Pano
    de ha steam-en keresztűl, bankkártyával meg lehet venni a half life 1-et.. 9 dolcsi (1$ 203Ft)
  • Pano
    hát nem... régen, pár éve lehetett, de most már egyáltalán nem lehet. Azért is, mert már fillérekért lehet half life-ot venni (max 2000 forint) és így eredeti kulcsot szerezni. Már egy tört szerver sem létezik.

A baj az, hogy már oda jutottunk, hogy half life-ot beszerezni kész lehetetlenség :). Külön a counter strike az 3800 forint. De abba benne van a Cs, CS:CZ, botok stb stb.
  • francois
    azt akarjátok mondani h nem lehet warez counterrel játszani?
  • Pano
    eredeti a játékod? Mert csak eredeti cd kulcsal lehet használni (vagy eredeti half life 1 kulcs vagy külön counter strike kulcs). Ha feltelepíted a steam-et, regisztrálnod kell egy felhasználónevet és jelszavat. Ha ez kész, akkor a steam érzékeli, hogy melyik játékok vannak feltelepítve a gépedre és felajánlja azokhoz az aktiválás. Ilyenkor meg kell adni a cd kulcsot, azt a központi steam szerveren leellenőrzi aerndszer és ha jó, akkor hozzáférhetsz már a játékhoz.
  • francois
    leszedtem a counter-strike.hu oldalról azt a steam_cs-t. feltelepítem elindítom de counternek nyoma sincs én full nem ismerem ezt a steam-et szal ha vki tudna segíteni.

• francois
    1.6-ot honnan lehet lehúzni?

• attiGT
    1.6 43V3R
  • Laky
    én az 1.6-nál ragadtam, és ezt nem is sajnálom :D
    más online játékokkal is játszom egy bizonyos ideig, de mindig visszatérek a jó, öreg CS-hez :)
  • Pano
    Én is most rendeltem meg 1 órája kb :D. Megvettem a source-ot és elegem lett abból, hogy nem képes normálisan futni. Kicsit nonszensz, hogy full lebutított graffal (+tweakelve, konfig lásd aláírásban) és akad. Így amíg nem lesz egy erősebb procim addig 1.6. Meg ki tudja, lehet, h ott is ragadok :D
  • pihi
    Na holnap végre megjön az anthology csomagom és tudok itthonrol is játszani.. márcsak 5000 ft áll köztem és a cs között:D
  • Speedbreaker
    Nos. Klánt szeretnék alapítani, egy ütőképes net klánt, akik nem a lanokra járának. Csak netes, ligékban indulnánk, és minnél több wart szerveznénk. Akik jelentkeznének, legyen meg a low-middle middle. High skilleseeket nem akarok. Nem az anyázós 13-14 éveseket keresem, de legfőkkép, 14-16 évig legyen az illető. Klán nick még nincs, együtt találnánk ki vmit. A szervert pedig úgy szeretnék szerezni, hogy ligát nyerünk, ami egyszerűen képtelenség lesz az elején, de majd remélem belerázódunk. Akik szeretnének egy új klánt, azok írjanak. Jelentkezni csak priviben

Mellékes: Ha a többség nem lenne benne, akkor indítanánk, egy pubmasters stílusú klánt. Ez csak ^ esetén. Válaszotokat köszönöm! Üdbözlettel: Speedbreaker
  • Speedbreaker
  • Hunter of Deer
    Nah a sok csíter !
    Utalom őket mint a sz*rt!!!
    Először mindenki igy kezdi " csak funolni akarok egy kicsit" aztan meg felmegy normalis szerverre és azt hiszi hogy ez marha vicces! Aki csitel legszivesebben nem is tudom mit csinalnek vele! Szerintem inkabb Mariozzatok!
  • datango
    próbálj inkább füvet szívni!
  • datango
    szerintetek ezek a gyerekek normálisak?

• Deqwator
    először csak fun utánna meg nem birod abbahagyni és minden serveren nyomni fogod
  • precision
    #4481, #4482, #4483

bye
  • jaggga
    hi
    nem tud vki 1 jó csitet???
    funnolnék!!!!!!!
    pls már órák óta keresem de sehol semmi használható
    nem magyar servereken használnám csak még soha se csiteltem és ki akarnám próbálni
    aim, WH jó lenne
    előre is
    kösz.......
  • attiGT
    YoU ArE An IdIoT!
  • Laky
    bye
  • precision
    na tipli
  • zsolesz92
    sziasztok, cheateket honnan lehet szedni? multiba kéne 1.6 hoz vagy cz hez. Hallottatok már cheat serverről? nézzetek utána külföldiben nagyon állat megmozdulni se tucc mert kettészednek valamivel akkora csít az egész ;)
  • FLeK0
    Innen.
  • torpedo22
    Hol tudom letölteni a counter-strike 1.6-ot?? Nagyon kéne!! Aki tudja küldje el a címet a [email protected] címre. Előre is köszi!!

Addig is HAJRÁ CSAJOK
  • datango
    ok. figy össze vissza , de azér szoktak lenni , 22 es a server tegnapelott inditottuk , vannak rajta fun hangok , aim mapok , vote map lehetőség , ... !
  • Hunter of Deer
    És ezen a szerveren Mikor szoktak lenni?
    vagy szoktatok?
    Lehet delutan felnezek ra Army of AnOObis|-=[HunTer]=- neven tolom!
  • datango
    Új PUBLIK gyakorló server a [DA] Klán jovoltábol !!!
    server: 193.202.83.98:27015
  • Hunter of Deer
    lol "Postázás kb. 1-2 hónapon belül"
  • FLeK0
    3830Ft, 3839Ft.