7046
-
#872 Plc decal nincs is. Tempdecal van. a plcdecal-t kell átnevezned tempdecal-ra, és fölülírni a cstrike mappában lévő tempdecal-t. Ezután meg rakd írásvédetté. jó lessz, 100% -
#871 Thx! -
FLeK0 #870 Olyan hl1-et tavaly szeptember óta nem forgalmaznak. -
#869 Császtok!
Nemtudjátok, hogy BP-n hol lehet még megvenni az alap HL1-et? Mert az csak 1000 FT lenne és megvan a CS 1.6! Viszont 4000 FT-om nincs, hogy megvegyem az Anthologyt! :( Nekem csak a CS 1.6 kéne..
Előre is thx! -
FLeK0 #868 http://videogames.yahoo.com/multiplayer -
Hedic #867 hali bir valaki ip cimeket adni szerverektol???????
-
zoolee #866 Ok köszy.
És azt hova rakja amit meg csinált ???
Mer nincs a cstrike mappában.
Az a plcdecal.wad. -
FLeK0 #865 utána csinál egy plcdecal.wad filet, ezt át kell nevezni tempdecal.wad-ra, és írásvédetté kell tenni a cstrike mappában. utána azt fogja fújni a játékban, de a menüben nem fogod látni. -
zoolee #864 És ott van hogy mikor meg kell adni a hl mappát.
Ok meg adom .
Nyomok egy make vad ott semmi nem történik.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,
5let ??? -
zoolee #863 Ez az ami nem működik. -
FLeK0 #862 külön fájlokba veszi. -
Spymann #861 És ez egy .dem fájlba vesz mindent?, vagy pl.: mapváltásnál, szerver restartnál egy új .dem fájlt csinál? Azért kérdem mert nem akarom aztán kikcsapolni ezt a funkciót -
FLeK0 #860 Akkor a hltv.cfg-be írjátok bele egy külön sorba hogy record 1, és indítsátok újra. -
Spymann #859 Hát nem nagyon értem ;D. Mivel nem én csináltam a HLTVt, ezért nem is én indítottam el, és aki csinálja a szervert az Linuxos és valamilyen programmal kell nekem vagy mi.:S -
FLeK0 #858 indításnál -
Spymann #857 +autorecord 1
Ezt hova kell írni? :S Próbáltam a HLTVben, de ott nem nagyon akart sikerülni. -
FLeK0 #856 +autorecord 1 -
Spymann #855 Már megy a HLTV ^^. De abba segíthetnétek, hogyan kell azt csinálni, hogy senki sincs benne a HLTVben, és úgy is vesz fel a demót? Szóval ha warozunk, hogyan vegyünk demot, hogy ha senki se vesz HLTVben? :S -
Spymann #854 Hi all!
Feltettek a szerverünkre(62.112.194.109:27016) HLTVt (62.112.194.109:28018), de nagyon nem értek hozzá. :( Megadta a HLTV IPjét, beírom consolba hogy "connect 62.112.194.109:28018", és nem akar csatlakozni. "Failed to contact game server":(:(:( Mi lehet a probléma? :S Pedig ha lehívom a konzolt beírom hogy "status" akkor ott is megegyezik a HLTV IPvel, szóval nem a cím a baj. -
#853 Egyéni logó készítése hallatán a legtöbb ember valami eszméletlen bonyolult dologra gondol, pedig erről szó sincs. A következő három lépésben meg is tanuljuk, hogy hogyan lehet saját logónkkal telefújni a pálya falait.
1. Tervezás
Először is ki kell találnuk valami jó kis képet, rajta jó szöveggel, hogy aztán mi legyünk a menők a pályán:) Legyen az egyszerűség kedvéért egy sima felirat valamilyen alapon: Counter-Strike.hu 4ever.
2. Kivitelezés
Ha megvan, hogy mit akarunk fújni, állítsuk össze. Én speciel mindenhez Photoshopot használok, így ehhez is, de eme egyszerű példát szerencsére még paintben is meg lehet csinálni. A kiterjesztés a következők lehetnek, mivel mi már egy modern progival dolgozunk: .gif, .jpg, .bmp.
3. Beillesztés HL-be
Meg is vagyunk lassan, most már csak a HL-be illesztés van hátra. Ezt akár teljesen elbonyolíthatjuk is, vagyis egy wad-szerkesztővel össze-vissza szórakozunk, de fölösleges. Erre találták ki ugyanis a Half-Life Logo Creator nevezetű programot, melynek használata könnyen elsajátítható. Valahol a letöltések közt ezt is megtalálod. Installálás után (mindenre nyomj next-et) indítsd el, és az Open gombra kattintva hozd be a logo.gif-et, vagy logo.bmp-t, vagy logo.jpg-t a kiterjesztéstől függően. A méret megadása jön, a bal oldali számoknál a gördülőmenü segítségével állítsd be a képméretet. Csak fix számok vannak, és egész addig szórakozz, míg az alatta lévő szám kerete zöld nem lesz. Ezután két lépés maradt hátra: rákkattintani a Make Wad gombra és kipróbálni a játékban:).
Half-Life logo creator <<--- ezt úgy töltsd le, hogy rákattintassz a linkre, és vársz kb 5-10 másodpercet -
#852 egyszer leírtam ide, nem is olyan régen. -
FLeK0 #851 hl logo creator-t próbáld. -
zoolee #850 mivel lehet ilyan wad fileket csinálni mert va az a half life decal editor az ne működik.
Valami más progi ???
-
#849 steam/steam apps/acc név/counter-strike/cstrike/
tempdecal-t felülírod, és írásvédetté teszed -
MaddoxX #848 Bocsi de hova kell beilleszteni az 1.6-ban a spary-ket??? -
#847 nincs már cd (ha cheating-death -re gondoltok), vagyis ugymondom hogy sehol se használják 1.6os szervereknél...van VAC a szervereken az 'elég'...vagyis egy kalap szar, de a csiterek a c-d -t is meg tudják kerülni...rohadna meg mindegyik. -
FLeK0 #846 gyakorlatilag egyik magyar szerverre se kell cd.. -
MaddoxX #845 nem 1.6 -
FLeK0 #844 remélem nem 1.5-ről beszélünk. -
FLeK0 #843 én egyet sem tudok amin van, a 200 között csak találsz. -
MaddoxX #842 mondj nem cd-s servert!!!! -
FLeK0 #841 ne játszál cd-s szerveren, nem ér semmit. -
#840 sry nemide :) del pls htxvm -
#839 Helo allz!
Egy kérdésem lenne. Addot a köv konfig: p4 2.4 ghz 1mb cache -el, 512ddr ram, msi gef3 ti200 128 mb
minden lowon és a source 30 fps -t produkál átlagban...ez normális? hl2ben jóval több fpsem volt pedig ott mediumon nyomtam. Próbáltam ezt de nem vmi jó. Igaz hogy 60-70 fps -em lett, de szagattni kezdett. Vmi tipp esetleg hogy egy ilyen csotrogányon is több fps -t tudjak elérni? :) -
MaddoxX #838 Csá miért írja ki a Cheating-Death mikor belépek egy serverre azt hogy code 64 -
zoolee #837 Az egy mod de az szinte csak 1 -2 szerveren van pl. [CSirke-ol]2 budapest fun war.
Tkzz le valakit és kérd megy hogy csirkévé változtasson.
-
#836 Hali!
Megtudná mondani nekem vki,hogy hogyan lehet csirkével menni a mapokon,mert voltam egy szerveren és ott egy emberke csirkével szaladgált és ki szeretném próbálni! :)
Előre is Kösz! -
FLeK0 #835 hl1-hez már nem jár cs, cs-t külön lehet venni. -
hgerg #834 Gold acc az már túl sok... csak HL1 serrial num. kéne ami müxik
A picsába csak meg kell vennem 1000Ft-ér! -
#833 Én eladom neked az accom 7000-ért. (Half-Life Gold Acc)