7046
  • Speedbreaker
    Igen, a botok először un. "tanulják" a pályát. Majd aztán elég "pro"-k lesznek.
    Autoteam balance: mp_autoteambalance 1-0, értelemtől függően. Rconnal előbb be kell írni az rcon-t. Sprivvel a vér? erről még nem hallottam.
  • Szabi84
    Feltettem All In One-t amit linkeltél! New game-t inditok akkor ,hogyan tudom beállítani az autoteambalance-t? Meg még annyit hogy hol lehet kikapcsolni hogy ne sugárba spricceljen a vér, csak a sima legyen? Van ehhez az AMX-hez valami leírás? Azt vettem észre (lehet hogy rosszul látom) ,de mintha tanulnának a botok mert az elején bénáztak aztán bekeményítettek!
  • Speedbreaker
    Köszönnyük
  • Szabi84
    OK köszi!
  • FLeK0
    +t
  • FLeK0
    Egyrészt játék alap filejait módosítja, ez a végfelhaszn. szerződés ellen van, másrészt nagyon sok 1.6osnak még cz-je sincs, a bot meg csak annak a része, nem ingyenes.

Az allinone podbot-mm insallernek van új verzója itt, ennek működnie kell.
  • Szabi84
    Az All in one bot-ot is feltettem de azok meg spectatorba maradnak! Amúgy most latom azt is te irtad:-). Ezt tenném fel legszivesebben de nem lépnek be!
  • Szabi84
    Azt tudom hogy ez CZ-s bot de ezért miért bannolnának? Meg ez miért érdekelné őket, a CZ is valve!
  • FLeK0
    az warezbot (vagyis bannolhatják érte az accoundodat), ráadásul nem 1.6hoz tervezték, elronthat dolgokat.
  • Szabi84
    Hello! Feltettem a Zbot-ot, de van 1 apró idegesítő hiba benne nem lehet azonnal "gyorsváltani", nem tudjátok mit kell megbütykölni hogy müködjön?
  • Szabi84
    ték?
  • Speedbreaker
    És olyan botokat nem tudtok mondani, amikkel steam-ben is tok játszani? Én állítom be nekik a waypoint-ot. Már egyszer letöltöttem, de nemtudom honnan :S pls help!
  • aGGi
    igen,kössz. így már jó.
  • FLeK0
    Itt vannak waypointok, minden podbot alapú bothoz jó.
  • Szabi84
    Sziasztok szeretnék játszani botokkal a cpl-s palyakon, melyik fajta botot szedjem le ami ismeri a pályát? Az All in one nem ismeri ezeket!
  • zoolee
    Mer Én is el felejtettem a make WAD ra nyomni mer aszittem ha ott ahol ki választom hogy hopva mentse akkor már menti is.
    MAKE WAD.
  • aGGi
    kiválasztom,h tegye az asztalra,de nem teszi oda...
  • aGGi
    kösz ;)
  • zoolee
    Na ha le töltötted az ujj at amit FLek0 linkelt be akkor fel telepíted, megnyitob a képet ami kell, méretezel,és ball lent meg találod azt hogy save to c/, Mellette van egy kis ikon katt, kiválasztod hogy hova rakja(asztal elég),Átnevezed tempdecal.wad ra,Be rakod a counter-strike/cstrike mappába és felül írod az eredetit és már pingálhatsz is.
  • Speedbreaker
    Visszsaolvasnál kb 10 hozzászólást? :S
  • aGGi
    hát még mindenn nemjó. konkrétan hova menti a .wad fájlt? mert akkor oda mentem. Lehet rosszul van vmi.
  • aGGi
    mégse jó. énis letöltöm ezt.
  • zoolee
    THX.
  • FLeK0
    Itt van újabb logo creator, próbáld ezzel.
  • zoolee
    Ok.
  • FLeK0
    Materials are defined inside of a .VMT (Valve Material) file. This is a high-level script that details how a material is to be rendered.
  • zoolee

Ez van meg de ez semmit se csinál én is nyomom hogy tegye c re de semmi.

• zoolee
    És a VMT file -ok a cs hez tartoznak ???
  • aGGi
    megvan oldva. sorry
  • aGGi
    ígycse működik. megcsinálok mindent,create WAD... És semmi sem történik. ha azt mondm tegye a C-re,nemteszi,meg játékba se látom
  • aGGi
    császtok!
    Hogy lehet saját sprét betenni?
  • Hedic
    kösz
  • FLeK0
    link
  • Hedic
    szevasztok tudna valaki segiteni hogy hogy birnak neten cuntert játszani meg ha tud valaki segiteni akkor linketis beatni hozzá?????
  • FLeK0
    keress rá, de külön is be lehet állítani hogy hova meg milyen néven mentse, nézz körül.
  • Speedbreaker
    Huh, ezt kérdezd Flek0-tól.
  • zoolee
    De azt a plcdecal azt hova teszi alapból ???
    Mert nekem se a cstrike se a sima counter-strike mappában nincs.
  • Speedbreaker
    Kár. De te muviban is voltál. Jól emléxem?
  • FLeK0
    kb. 2 éve nem nagyon játszom, csak hltv miatt van a gépemen ha van.
  • Speedbreaker
    Flek0. Játszol még cs1.6-ot? Ha igen milyen nick-el? esetleg játszhatnánk vmikor :P