7046
  • Szabi84
    Valakinek rángat a képernyő spectator-ban az cheat, vagy lehet más is, pl. videokártya vagy gép probléma?
  • Morpeus
    Kipróbáltam. És nagyon kir. Csak láma vok még. Megveszem azonnal ahogy pénzhez jutok.
  • Morpeus
    nagyon köszönöm szépen
  • BIOenergie
    Tesék egy tört szerver cs 1.6.:87.229.7.3:27075
  • Morpeus
    Ja,egyébként télleg bocs a varez témárt az idiótázást meg már megszoktam.
  • Morpeus
    Bocs, de ingyen kaptam. A cz-t és a sima 1.6-ot tört telepítővel. Mindig valami class c hibár ír ki.
  • zoolee
    Te idiota.
    Már megvenni olcsóbb mint le tölteni.
    576 ban csk 3500 ft.
  • Speedbreaker
    Itt senkisem tud mondani Tört szervert
  • Morpeus
    Heló! Tudtok mondani egy tört cs 1.6 szervert mert megszeretném venni, de előtte ki szeretném próbálni multiba.Ugye a cs-hez hl kód kell? Ha igen akkor ha megveszem a cs anthologyt akkor lesz vele egy hl-em is?
  • Speedbreaker
    oks, csak ott talál info-t. Nem warezra gondoltam. :P
  • FLeK0
    cshu-ra ne küldj warezosokat pls, 3 évig hesegettem őket.
  • Ghost69
    köszi, körülnézek...
  • Speedbreaker
    Figy, nem akartam köcsög lenni, szal ezért bocs. De nem szeretünk warezolni, ez nem warez fórum. Amúgy torrentről bárhonnan letudod tölteni az 1.6-ot. De hogy szemét legyek van egy tört steam verzio (non-steam) amit nem tom honnan lehet letölteni, ott kipróbálhatod magad. (De ezt azért nem szabadott volna írnom)
    Több információt találsz a Counter-strike.hu -n.
  • sadi57
    nemtud valaki linket adni hol lehet letölteni a kz mapokhoz a checkpoint modot?? előre is köszi
  • Szabi84
    Nem!
  • Ghost69
    amit kérdeztem ez a cs anthology nem igényel eredeti half life 1et ugye?
  • Ghost69
    THx for help fleko, jövö héten megveszem a gameet ha nem jön össze akkor jövö hét után ha kapok pénzt a melóból.
  • Ghost69
    most mért kell köcsögölni?
    de van egy örök és találó mondás angolul:
    Arguing on the Internet is like para olymipcs. If you win, you re still retarded.
  • Speedbreaker
    Menny botozni b+...
  • FLeK0
    A többség 1.6al játszik, van vagy 200 server.
  • Ghost69
    5e rért nem is rossz, czero meg mindennel együtt...lehet hogy jövö héten vagy utána már rendelem...egyébként milyen a magyar cs társadalom sourceos inkább vagy még mindig vannak akik 1.6 hardcore művészek?
  • FLeK0
    igen, az kell
  • Ghost69
    litván szervereket találok meg ruszkikat de nagyon laggosak, meg nagy a ping (80 körüli)
  • Ghost69
    ez jó version? CS anthology
    ha ezt megveszem jáchatok is?
  • FLeK0
    counter-strike steam néven keresd, de az csak legális servereket fog neked mutatni.
    egyébként máshol se nagyon vannak tört szerverek, ez nem az a játék ahol ez divatos lenne.
  • Ghost69
    az ASE-ben pedig nem találok 1.6 versiont!
  • Ghost69
    akkor találhatok e vhol normáléis szervert? merre kezdjem a keresést? nehogy azt írja vki h google...
  • Ghost69
    ok megveszem, de nem tok most leugrani a boltba érte! csak addig hadd cs-zzek !!! kérlek segítsetek hogy én is cs-s lehessek legalább addig amig ilyeen xar version van csak!!! kérek mindenkit vhogy segítsen, amíg megveszem!
  • FLeK0
    Arra céloztam, hogy elég valószínűtlen hogy lenne magyar tört server. A CD-t és az idióta hibaüzeneteit meg szintén nem nagyon fogja senki ismerni, mert
    1, nem fejlesztik úgy fél éve,
    2, azelőtt se volt magyar serveren mert rossz az alap anticheathez képest ami van a legális servereken.
  • Szabi84
    3000 Ft, ha szereted az fps-t vagy játszottál a HL, nem fogod megbánni ha megveszed!
  • Ghost69
    legalább magyar szervert mondjatok!
  • Ghost69
    De ki akarom próbálni mielőtt megveszem, kérlek segítsetek!
  • FLeK0
    Ingyen-közeli volt a játék évekig (1500ft), aki akarta megvette. Most se sok, 3000 az új kiadás cs:cz-vel együtt.
  • Ghost69
    szükséges e vmilyen pathc agy vmilyen új cheating death version. asszem a legújabb volt meg 4.33.4 vmi ilyesmi asszem. csak litván oldalakat találtam eddig.
  • Ghost69
    Noob vagyok :P Szeretném megkérdezni tőletek hogyan működik a cs 1.6 neten játszva. sajnos csak "freeware" versionom van (ne köpjetek le ezért), csak ki akarom próbálni hogy érdemems e megvennem. Néhányszor felmentem szerverekre de mindig ki***ott vmi cheating death miatt, vagy ha aktiváltam azt akkor nem engedett játszani code 64 miatt. Magyar szervert sem találok. kérlek segítsetek!
  • Speedbreaker
    Már egyszer leírtam
  • Szabi84
    Működik!
  • Speedbreaker
    Beírod a console-ba ( 0-ás gomb ) mp_autoteambalance 0-1
  • Szabi84
    Kösz mindkettőtöknek, de akkor hogy kell az autoteam balance-t ha new game indiítok, nem szervert csinálok, ilyenkor nincs ping-m se!
  • FLeK0
    ha átnézed a legtöbb .ini meg .cfg filet akkor megtalálhatod ezeket. A vérre úgy látom, hogy az amx_gore "" parancs lesz a megoldás, az amxx.cfg-ben taládod ha nem akarod mindig beírni.