7046
-
#992 Sourceban alapból vannak botok, az eretetiben. Olyan tört verzio nincs amiben benne lennének. Márha erre gondoltál... -
Cat 02 #991 ugyailyen csak sourceban xD az uj cs xD -
zoolee #990 Hihi...
Tegnep voltam az 1 ik ismerősömnél és ő botozik még.
Elkezdek gamelni és a 12 . kör környéképn odamegyek a bot mogé és elkezdem 2 méterről tunkolni...(ak n7 -tel)
1 tár bele megy 0 hit 0 dam.
Erre megfordul és 1 lövésből fejest ad....
LOOOOOOOOOOOOL.... -
#989 Micsoda? nemértelek :) -
Cat 02 #988 ilyen nincs source ban ? :D -
#987 Akkor ok, aszittem megfogsz sértődni ;P -
#986 Köszönöm. Ez nekem elismerés -
zoolee #985 -
#984 Nekem nagy kedvem lenne jáccani egyet.hamachin is jó lenne.Amugy nekem a game ugy van meg hogy eleve ha belemegyek a multiba akkor a favouritesban ott van az összes tört szerver amin tok jáccani -
#983 Egy vérbeli kocka tört ki belőled :D -
#982 Hamachin CS-zni olyan mint gumival szeretkezni. Jó,megy meg minden, de nem az igazi. -
#981 Lol -
Cat 02 #980 hamacsi -
zoolee #979 Hol ??? -
Cat 02 #978 nincs kedve vkinek multizni ?:) -
Cat 02 #977 vmi gyorsabb bot hozzáadás nincs ? pl bot_add_10 vayg vmi ilyesmi ? -
#976 Bemásolod a Cstrike mappába, azt a 3 mappát. Majd a Botokat a játékban consoleban a "Bot_add" opcióval tudod berakni. Ekkora elkezd tölteni, "megtanulja" a bot a pályát és már játszhatsz is velük. Álíthatsz is be nekik erősséget a "bot_difficuality" opcióval amit szintén a console-ban írhatsz be. Jó játszmát ;) -
Cat 02 #975 ez qva jó :) csak nincs ó -1 -
Cat 02 #974 Analyzing :) -
Cat 02 #973 nah akkor hova is kell rakni ezt a zbotot ?xD -
Cat 02 #972 elvielg jövöre rakom középfokut gyakorlatilag 2 év múlva :S xD de még le se jött :) -
#971 Vagy bot ellen igen :P Amúgy A botokat majd ha nem megy berakni akkor írj, de ott a honlapon le van írva, ugyan angolul, nem tom mennyire vagy otthon angolból :P. Arra akarok kilyukadni hogy segítünk :] -
Cat 02 #970 vagy bot ellen :) és nekem az bővne elég xD -
#969 őőőő jajajaja. Csináljátok úgy, hogy Change Game, és átváltyátok 1.6-ra. Akkor ott menni fog.
Hogy érted hogy teljes CS? Ez Counter-Strike 1.6 teljes. Nem tartalmaz HL-t de ezzel nem fogsz tudni játszani neten, csak törtszerverrel, vagy Hamachi-val. -
Cat 02 #968 1.6 van neki Valve mappa talán és ott half life indít de a mulis és ott change game :)
ui.: ez a sendspaeces a teljes cs ??? -
#967 Söt mit több, a link működik. Tölcsétek le. Remélem tudod hogy kell, (ha nem akkor ott lent a kékre kell rákattintani "cs16.exe") -
#966 Hmmm. Úgy kell lennie, hogy: Valve/counter-strike/cstrike
Szerintem a haverodnak 1.0-ája van, avagy 1.5. Ez a Z bot kizárólag 1.6-os Counter-strike -hoz működik. Talán még innen letudjátok tölteni. Ehhez működi fog, mivel kipróbáltam ;)
Az 1.6 amúgy is jobb mint az előző verziók. Amúgy ha nincs kedvetek letölteni, akkor próbáljátok meg úgy, hogy a HALF-LIFE mappán belül a CS-trikébe rakjátok. Hátha működik :) -
Cat 02 #965 őő havernak olyan van hogy half-life és azobn belül cstrike mappa
akkor ? -
#964 tessék
itt Találsz hozzá angol nyelvű leírást is. -
Cat 02 #963 Zbotot honnan lehetne leszedni ?:) wayponmt túl bonyin hangzik xD
havernak is ue a baja -
#962 A botok, illetve a POD botok, un waypontokat használnak a "közelekedéshez", vagyis ez alatt annyit értek, hogy ezeken mennek, mint te pl mész egy irányba. A waypointok különféle vonalak a pályán, amelyeken a botok szaladgálnak. Ha nincs ezekből a pályán, akkor írja ki. Ha nincs ilyen a pályán, nem tud jönn a bot. Vagy használj Zbot-ot, vagy tölts le waypointokat. Nem is olyan rég linkelte be fleko. "#899" remélem segítettem.
Szabi84: Neked annyit tok mondani, hogy vannak olyan botok, amelyeknek te is berakhatsz waypointokat. Ott fog menni, ott fog ugrani, ott fog kempelni, ahol te megadod neki. Sajnos nemtudom honnan is töltöttem azt a botot (most is szükségem lenne rá). De ha nem fog menni továbbra sem, akkor töltsd le a POD botokat, és hozzá a waypointokat.
Laky: Én haverom régen aimozott, és nála láttam hogy megy rendesen, a többiek pedig arra panaszkodtak, hogy miért forog. Script nemtudom lehete, de egy awp scriptnél még nem láttam. -
#961 Én CS-be analfabéta vagyok kn annyit értek hozzá mint a fizikához semmit!
Rokonomnak fenntvan az 1.6 aztmondta vannak fennt botok is kérdése hogy kell őket betenni a pályára?
Mert amikor megnyomja a megfelelő gombokat valami No waypoint üzenetet ir ki. -
#960 Feltettem az All In One botot amit nemrég FLeKO linkelt! Kérdésem az lenne be lehet tanítani nekik más pályát az alap pályákon, kívül gondolok itt legfőképpen a CPL-s pályákra? -
#959 A pörgés inkább csak egy jópofa script. -
#958 Mit ír ki? -
#957 Segítsetek mert má nyomulni szeretnék a neten!! -
#956 NEm tudná valaki megmondan ha neten nyomulok a counterrel akko miért nem enged be a játéka mert mindig csak nézőneke vagy annak se enged
be!!! -
#955 Hát persze. Egykét csítnél olyan is előfordul, hogy az ember pörögve futkározik. Naz az már biztos hogy aimbot. Olyan is van, hogy nézed a gyereket, és a célkeresztje folyamatosan rezeg. az is lehet aimbot. -
#954 De azért ha csít akkor azt lehet látni szvsz hogy mindig fejre rángat nem? -
#953 Attól függ milyen mennyiségben rángat. Ha pl kurvára, akkor az Aimbot, magyarul csíter. De lehet lagg is.