7046
  • HunnernesKonge
    Akkor "r_detailtextures 0"
  • Cat 02 #1031
    nem rosz :D közelről rondább :D ilyen csíkos -.-
  • HunnernesKonge
    igen,de annyival nem lesz szebb a játék, csak egy kicsit megváltozik

Csak egész közelről lesz látható a változás...
  • Cat 02 #1029
    "r_detailtextures 1"

ha ezt beírom a konzolba akkor lesz jó ?
  • HunnernesKonge
    Nemtom most próbáltam meg, és nekem működik. De amúgy a filefronton van "high_quality_textures.rar" néven. Szóval www.filefront.com és a keresőbe hogy high_quality... azt klész ;))
  • vixo
    tehát ha jól látom itt lehet rezetelni a cd kulcsot,ugye?
    ha igen,akkor tudnál egy kis segítséget adni hozzá?Sajnos nem sokra megyek az angollal,németet tanulok.
  • Cat 02 #1026
    403 as hiba letöltéskor :(
  • FLeK0
    kézzel kell beírni.
  • vixo
    És telepítésnél alapból használja a CD kulcsot?Mert amikor felraktam a játékot,akkor én egy másik account-ot használtam.
  • FLeK0
    Mert már használták egy steam accountban azt a kulcsot. ha ti voltatok akkor csak abban lehet vele játszani, ha nem akkor itt tudnak segíteni.
  • vixo
    Aktiváláskor ezt írja ki:Duplicate Product Code
    The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account,and is therefore invalid.Your Subscription to Counter-Strike 1 Anthology has not been completed.

Ez micsoda?Miért nem lehet aktiválni?
  • FLeK0
    "activate a product"-ot keress.
  • vixo
    hát nem tudom,hogy hogyan kell regisztrálni a cd kulcsot,segítenél,hogy azt hova kell beírni?
  • FLeK0
    a cdkulcsot is regisztrálta?
  • vixo
    Hi all!
    Most vettem meg a Counter Strike Anthology-t és felraktam,de nem aktiváltam a cd keyt,azaz nem regisztráltam magam,mivel volt már egy regem.De most a tesóm is felrakta ugyanezt a cd-t és ő regisztrálta magát,de nem tud bejelentkezni semelyik játékba.Ez miért van???PLS vki segítsen!Előre is Kösz!
  • FLeK0
  • petyapontp
    Hali!

Aki használ szerver kereső progit (All seeing eye) nem vett észre valami változást???
    Mert nekem régebben talált 50-60 szervert és most csak 20at.
  • zoolee
    Ja vagy nekem még volt olyan hogy a cd re írták rá.
  • zoolee
    Lehet hogy hülyeség, próbáld meg azt a számsort amitt account hoz kell.
  • DjScott
    sziasztok 2 napja vettem 1 radeon 9600pro video karit és grátiszba hozzá adtok a cs:condition zero-t.probléme csak az hogy leszedem a steam et csinálok 1 akkot.felrakom a játékot de kéne 1 cd key amit nem találok valaki help pls
  • Cat 02 #1012
    olyan pöttyös nem ?:)
  • HunnernesKonge
    Egy kicsit "szebbé" teszi a játékot. r_detailtextures 1 mellett, felhúz egy új réteget a tereptárgyak textúráira
    Annyira nem szembetűnő
    kép1
    kép2
    kép3
  • Cat 02 #1010
    ez mit csinál ?:)
  • HunnernesKonge
    nm
    nm
  • vixo
    Köszi a segítséget!!!
  • Szabi84
    EZAZ!!! Kösz szépen!
  • HunnernesKonge
    Tessék: DetailtexturespackbyMoviemakersupdated
  • HunnernesKonge
    A cd kulcs az. Töltsd le a steam kilenst a www.steampowered.com -ról, csinálj egy accountot, és utána valamelyik menüben találsz egy "Activate product on steam" menupontot, na oda kell beírnod a cdkey-t.
  • vixo
    Hi all!

Egy kis segítség kéne!
    Most vettem meg a Counter Strike Anthology game-t,ami eredetileg tartalmazza a Counter - Strike 1.6-ot és a Counter-Strike:Condition Zero-t,illetve az eredeti botokat.És elvileg kellene,hogy legyen a játékhoz vmi kód,amivel tudok neten játszani vele.De az a kód miből áll?A CD kulcs az,mert mást nem naon találtam benne.Vki segítsen PLS! Előre is kösz!!!
  • Cat 02 #1003
    Options / Profile

nekem ot lehet
  • Szabi84
    Jó estét! Mindenhol kerestem, sehol sem találok "detailtextures pack-ot"! Nemis olyan rég linkeltek itt nekem, de abban csak az alap pályák vannak és nemrég láttam, hogy van pl. train, nuke meg cpl pályákhoz is! Már mindenhogyan rákerestem de semmi eredmény! Szóval ha valaki tud ilyet valahol az linkelje be! Előre is kösz!
  • robie18
    Fleko! Az XFire-el műxik köszy! De lenne egy kérdésem. Ebben a progiban nem lehet nevet változtatni? A Játékbeli ninck-emet szeretném megváltoztatni, de nem találom sehol. És macerás mindig a game-ben váltani nevet.
  • Szabi84
    TÉK
  • FLeK0
    azzal nem fogsz tudni játszani.
  • awak3n
    Hy!

egy havertól kaptam egy accot, de mikor STEAM-nél be akarok jelentkezni vele azt írja,h "this account has been disabled"

plz help,előre is köszi:)
  • Cat 02 #997
    zbotban hogy lehet Bot nevet átálltani ?
  • robie18
    Kösy szépen. Keresek más progit.
  • FLeK0
    Az ASE támogatását felfüggesztették, napról-napra kevesebb szervert lát. Kb 200 magyar szerver van egyébként.
    netes kereső, vagy használj Xfire-t, gamespyt, vagy vmi mást, az ASE halott.
  • robie18
    Hello!

Lenne egy nagy gondom! Ma reggel újra kellett telepítenem a rendszert, igy a Steam-et és a Counter Strike-omat is. 1.6os counterem van. Az lenne a probléma, hogy miután mindent fölraktam, elindítom az All seeing eye-t, kijelölöm, hogy csak a magyar szervereket mutassa, és erre behoz nekem 18, azaz tizennyolc darab magyar szervert, holott tegnap még legalább 80 volt . Nem tudjátok mi lehet a probléma? Segítsetek! Kösy
  • Morpeus
    de van olyan tört Source amiben vannak botok