A Bush-kormány tiltott számítógépes megfigyelést folytat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ne feledjük, ezeket a szervezeteket is emberek alkotják. Bármilyen nagyszerûek és halhatatlanok az alapelvek, az emberek gyarlóak és halandóak. Ebbõl következõen képesek olyan zûrzavart okozni hatalomvágyukkal, ami bármilyen jól kigondolt és nagyívû tervet képes összezavarni. Ha igy nézzük a dolgokat akár még igaz is lehet az amit Laci73 leírt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A nemzetközi finánc-oligarchia Hálózata
Világunkat ez az erõ irányítja, hatalma sosem látott nagyságú. Ez a Hálózat több évszázad alatt, fokozatosan fejlõdött ki és többször lényegesen átalakult, amíg jelenlegi formáját elérte. Elõször Angliát hódította meg a XVII. században, ellenõrzése alá véve az ország pénzrendszerét, bankjait, gazdasági és politikai életét. Kialakult a City of London, mint hatalmi központ, amely létrejötte óta - a háttérbõl való befolyásolással - a parlamentet és az uralkodóházat is irányítja. Ezt követte a pénzrendszer átvétele Franciaországban, majd pedig az 1789-es forradalom kirobbantása. Napóleon félretételével azóta is a Hálózat irányítja diszkréten ezt az országot - a pénzügyi kontroll közvetett és kifinomult eszközeivel. A számos miniállamra szakadt német birodalom ellenõrzés alá vételére 1770-ben a Hálózat akkori vezetõi megbízást adtak a neves frankfurti bankárnak, Moses Mendelsohnnak, valamint Adam Weishauptnak, az ingolstadti katolikus (jezsuita) egyetem tanárának az illuminátus rend megalakítására. Hatévi gondos elõkészítés után, 1776. május 1-én Weishaupt formálisan is megindítja az illuminátus rend mûködését. A rend célja az volt, hogy a világon akkor létezõ különbözõ szabadkõmûves páholyok és titkos társaságok irányítását titokban átvegye és felhasználja a Hálózat céljainak az elérésére. A szabadkõmûvesek és az illuminátusok szövetségét az 1782. július 16-án véget ért, Wilhelmsbadban tartott titkos találkozón pecsételték meg. (Több kutató is ezt nevezi az elsõ Kommunista Internacionálé tényleges megalakulásának.) Az itt megkötött paktum segítségével létrejött a különbözõ titkos társaságok és a szabadkõmûves páholyok szövetsége, és lehetõvé vált mintegy hárommilliót kitevõ tagságuk egy központból történõ, közvetett irányítása. A szigorúan titkos wilhelmsbadi találkozón elfogadott döntésekrõl nem sok került nyilvánosságra, mert a résztvevõknek meg kellett esküdniük az abszolút titoktartásra. A francia szabadkõmûves de Virieu gróf, amikor megkérték, hogy ismertessen néhány Wilhelmsbadban elfogadott határozatot, a következõt válaszolta: ,,Nem adhatok róluk felvilágosítást. Csak annyit mondhatok, hogy az elfogadott döntések sokkal komolyabbak, mint bárki is képzeli. Az itt beindított terv olyan tökéletesen ki van dolgozva, hogy sem a monarchiáknak, sem az (akkor nagy hatalmú) egyházaknak nincs lehetõsége az elõle való megmenekülésre...A Hálózatnak azért kellett ezeket a hagyományos dinasztikus államokat lebontania, hogy helyébe a maga politikailag liberális-kozmopolita, gazdaságilag pedig pénzmonopolista rendjét kiépíthesse, amely aztán lehetõvé teszi ezen országok pénzrendszerének magánellenõrzés alá vételét. Ugyanis a liberális demokrácia a legalkalmasabb a pénzrendszeren és kamatszedésen alapuló monopolista elituralom álcázására, az adósságfüggéssel történõ kizsákmányolás rendszerének a szabadság rendjeként való feltüntetésére. A formális demokráciában a választott és csak rövid ideig kormányzó politikusok szükségszerûen függõhelyzetbe kerülnek a nem változó pénzoligarchiával szemben, amely gazdasági és pénzügyi hatalmának túlsúlyával, így vagy úgy, de mindig be tudja juttatni a maga embereit a kormányzati pozíciókba, és érvényt tud szerezni akaratának...Az Egyesült Államok pénzügyi rendszerét, 130 évi kemény küzdelem után 1913-ban sikerült a Hálózatnak saját ellenõrzése alá vonnia a Federal Reserve System - egy általa alakított és a mai napig a tulajdonában lévõ magánkartell - Amerikára való rákényszerítésével. Mindez az amerikai alkotmány rendelkezéseinek nyílt megszegésével történt, mivel az alkotmányt megfogalmazó alapító atyák nem engedték meg az Egyesült Államok törvényhozásának, hogy a Kongresszust kizárólag megilletõ jogokat kikölcsönözhesse magánszemélyek számára. Ahhoz, hogy ezt a Kongresszus megtehesse, módosítani kellett volna elõször az alkotmányt. Ennek azonban olyan szigorú feltételei vannak, amelyeket az amerikai polgárok és az egyes tagállamok ellenállása miatt soha nem lehetett volna teljesíteni. Ezért nem maradt más a Hálózat számára, mint a törvényhozók egy részének a megvásárlása, valamint az amerikai nép tudatos megtévesztése és félretájékoztatása a pénzrendszer magántulajdonbavételének messze ható és súlyos következményeirõl.
A Hálózat mindig is monopolista eszközökkel gyakorolta hatalmát. Érthetõ, hogy ezért egy - az irányítása alatt álló - szupervilágmonopólium létrehozására törekedett. Ennek a stratégiai célnak az egyik lehetséges megvalósítása a kommunista világrendszer forradalmi úton való létrehozása volt. A Hálózat a pénz és a korporációk magánmonopóliumai révén uralkodik ma is a liberális államokban, a szabadság látszatát keltõ demokratikus formák betartásával. Minél erõsebbek, - koncentráltabbak és centralizáltabbak - ezek a monopóliumok, annál nagyobb a Hálózat hatalma. A legnagyobb monopólium a mindent államosító kommunista diktatúra totális állama. A legtökéletesebb, leghatalmasabb szupermonopólium pedig a globális kommunista diktatúra totális világállama lett volna, természetesen a Hálózat ellenõrzése alatt. Ez volt az illuminátusok programja, beleértve Weishauptot, Marxot, Lenint, Sztálint és utódait is. A Hálózat ma már egyértelmûen a manipulált demokratikus formák között mûködõ Globális Uniót és a benne mûködõ pénzrendszer magánmonpóliumát részesíti elõnyben.
Az Európai Unió születésnapja május 1. Ismerõs már hogy miért?
Dr. Drábik János írásaiból idéztem.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Társadalmunk felépítése alapvetõen igazságtalan. "...Amikortól írásos emlékeink vannak - de valószínûleg már a neolit korszak végétõl fogva - háromféle ember élt a világon: felül, középen és alul levõ. Sokféleképpen osztályozták õket, számtalan különbözõ elnevezésük volt, számarányuk és egymáshoz való viszonyuk korszakról korszakra változott; a társadalom lényegbeli felépítése azonban sohasem változott meg. E három embercsoport céljai teljesen összeegyeztethetetlenek. A felül lévõ célja az, hogy ott maradjon, ahol van. A középen lévõé, hogy helyet cseréljen a felül lévõvel. Az alul lévõk célja - már ha van céljuk, ugyanis az alul lévõket nagyon megterheli a saját szellemi és anyagi nyomoruk, s csak idõnként ébrednek a tudatára valaminek, ami mindennapi életükön kívül esik -, hogy eltöröljenek minden különbséget, s olyan társadalmat teremtsenek, amelyben minden ember egyenlõ. Így aztán az egész történelem folyamán újból és újból megismétlõdik egy fõ körvonalaiban mindig azonos küzdelem..." - idézet Orwell 1984 c. regényébõl.
Jelenleg sincs másképp: a világot vezetõ pénzügyi elit (mert nagyon naiv aki elhiszi hogy pusztán a politikusok irányítják a világot) egy csalfa demokrácia illuzióját és a globális világ szükségességét hangsúlyozzák. A demokrácia - vagy amit most annak hívunk, nem igazi. A külömbségek nagyon élesek alul és felül lévõk között. Másrészt a felül lévõk ugyanúgy megtehetnek a cél eléréséhez bármit - apró eszköz csak a megfigyelés -, mint azelõtt, más korokban. Gondolj csak Irakra! Szerinted demokratikus volt amit ott mûveltek? Társadalmi igazságosság, Kisebbségi jogok: agymosás. A páriák mindig páriák lesznek, akiket nem fogadnak el ezután sem fognak szeretni. Létre lehet hozni kisebbségi önkormányzatokat, sokszínûségrõl beszélni, összeadni a melegeket meg mit tudom én. Mi változik meg ettõl? Valójában semmi: a társadalom hármas rétegzõdése érintetlen marad, de a felül lévõk hivatkozhatnak valamire: lám mekkora demokrácia is van, lássátok 😊 Sose hidd el! Két út van: 1. az erõskezû központi vezetés útja ( a régi rendszereké - beleértve a totalitárius kommunizmust, a fasizmust, és a lágy, önmagát demokráciának álcázó kapitalizmusé) és 2. anarchia (az erõs központi vezetés hiánya, ahol a középréteg kisebb csoportokra szakad, és épp ezért nincs felsõ réteg).
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Mice: Milyen kár nem? Arnie mint amerikai elnök... :o) Akármilyen hülyén hangzik, de lehet, hogy jót is tenne :o)
Y
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Laci73lusta: echelon.
47-49 az arány kerry javára, ami nem tekinthetõ hatalmas fölénynek - és még van majd fél év
egyfelõl lehet, hogy megoldaná a problémákat, másfelõl a fanatikus is fanatikus marad és azoknak csak egy jobb gazdasági környezete lenne (szerintem) és emiatt ha akkor akarnának gázt csinálni, lehet, hogy már a kutya se pofozná le õket
félreértés ne essék én nem mondom, hogy amit bush bagázs csinált ott irakban az jó, de azért a száz évet soknak tartom és egy lehetséges javulás esetén semmiképp nem adnám a kést a gyilkos kezébe...
beléptünk az eu-ba
európa fejlõdni fog
és mi is szépen kitermeljük majd a szüklátókörû gyermekeinket
A legutóbbi választás tisztaságát is megkérdõjelezték néhányan, akkor most mi lesz?
Ráadásul úgy tudom be akarja vezetni az on-line szavazást. Minden adat láthatatlanul eltûnik egy távoli szerveren....?
Aztán kiderül hogy 51-49% B javára?
Na akkor lehet csomagolni.
Ha jól tudom volt egy elõzetes jelentés 0911 után amiben leírták, hogy pl a CIA-nak vagy a NSA-nak egy bizonyos adatbázisban kellett volna turkálnia. Ez az adatbázis nem az adófizetõk pc-jén van, hanem az FBI-nál.
Nem azért történt meg 0911 mert nem tudták a közembert elég hatékonyan buzerálni, nem is azért mert nem tudtak semmit a potenciálisan veszélyes emberekrõl, hanem mert a titkosszolgálatok egymás faszával játszottak, alapvetõ infókat nem osztottak meg egymással. Ja a politikusok sem voltak éppen a helyzet magaslatán Rizsa kisasszonnyal az élen.
Ezzel a világraszóló pánikkal meg elérték, hogy az eddig viszonylag jól nyomon követhetõ terrorista csoportocskák bizony el kezdtek figyelni a kommunikáció biztonságára. Ettõl kezdve viszont nincs az a big bráner aki el fogja tudni kapni õket.
Barki jobb a Bushnal (Lehet, hogy ezzel a szlogennel fuggetlenkent indulok a valasztasukon :o))) )
Y
Ui.: Bocs, megigerem tobbet nem politizalok :o)
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Hol enged a terrornak?
Nem vágom most mirõl beszélsz!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
(Bár lehet, hogy a Kerry sem lesz jobb és az usa menthetetlenül zuhan az összeomlás, diktatúra felé?)