3128
-
Valaki megtudta csinálni ezt a pályát már??? The Ottoman Fort!! megcsináltam rajta mindent mégsem enged tovább
-
most rajtam nevetsz
?
inkább nevess a játék készítőin wazzeg -
"AMD Athlon 64 = MMX, 3DNow, 3DNow+, SSE, SSE2, x86-64 (and newer AMD64s also have SSE3)" ha jól fordítom akkor azt írja,hogy az újabb AMD64-ek támogatják az SSE3-at?
az Én kis 1000 procim meg nem :( -
mert az már támogatja az SSE-t
Your processor is a little on the old side and doesn't have the proper hardware extensions to run the game's code. The only way around this problem is to upgrade your processor to an Athlon XP, if your board supports it.
Pentium 2 = MMX
Pentium 3 = MMX, SSE
Pentium 4 = MMX, SSE, SSE2
Pentium 4 "Prescott" = MMX, SSE, SSE2, SSE3
AMD K6/2 = MMX, 3DNow
AMD Athlon = MMX, 3DNow, 3DNow+
AMD Athlon XP = MMX, 3DNow, 3DNow+, SSE
AMD Athlon 64 = MMX, 3DNow, 3DNow+, SSE, SSE2, x86-64 (and newer AMD64s also have SSE3) -
gaspy #922 Nemtom nektek mi bajotok van az AMD procival a játéknál...
Nekem is Athlon XP-m van és gond nélkül megy vele... -
Newfronter #921 A játék grafja nekem olyan mint a képeken... nálatok nem? (akinél a kártya tudja is ezt)
-
találtam egy másik fajta 5.9-et..arra is azt irja hogy old driver..én feladom -
sse2 #919 Érdekes, mert ezek az AMD-k elvileg Intel kompatibilisek és az SSE is benne van. De tény, hogy egy Pentiumnál sem írja, hogy not support... -
hát igen, a korai képek a városokról max mókusvakításra voltak jók -
LOL:)procicsere:) AMD vs Intel itt fog folytatódni? egy nyamvadt AOE3nál?nane
valaki írta, hogy a grafika isten meg csodaszép...hát az előzetes képekhez képest....le sem írom
menüszaggatásos anim a 286-osokat idézi nálam...
amúgy a gém jó lett, csak ne lett volna ez az őrült hype előtte
újságokban előzetesenél 6 oldal
demónál 6 oldal
véglegesnél 6 oldal lesz....:)jesus
-
nekem is 9800 pro van és 5.9 driverra azt irja mikor elinditom hogy régi a driver ...rofl -
perpill sztem csak procicsere -
#878 help
nálam is ezt írja ki:"Your computer processor does not support the advenced instruction set(SSE) required for Age of Empires 3,aborting installation" -
bacsi5514 #913 Ati kártyán nem megy a bloom effekt?
9800pro, 5.4 és 5.9 driverrel sem. -
akkor így kérdezem! másnál is késik a hang,vagy csak nálam van ez a hiba!?:) mert ha "populáris" a hiba,akkor nem keresem a probléma gyökerét,hanem várom a paccst' ,ami javítja!:) -
fovarost mikor lehet mar fejleszteni? mar lvl6 vagy mennyi, de meg nem tudok hozzanyulni -
az azutani map durca picit :\ -
bantuk nem fontosak,hanyagolhatóak...csak addig kell írtani őket amíg támadnak,aztán annyi!:) -
Bazijoe 2 #908 Nem tudja valaki,hogy a Skirmishben lévő térképekhez kapunk újakat ahogy haladunk előre a küldetésekben vagy ezek a térképek maradnak?
-
valaki nem tud megoldást erre a hangkéséses problémára?--->#881 -
jaja jelöl valamit! csak még a lebontás résznél járok. meg a bantukat írtom :) -
kösz -
nem nem...3 helyszínre kell menned és a kincsesládából kibontani a kellékeket,hogy letudjatok lécelni a szigetről...jelöli a térkép majd!:) -
csak le kell bontani mindenkit igaz ? semmi extra ? :) -
ott voltam igen!:) -
jár valaki most a kalózhentelős küldetésnél ?:) -
tuti jol van fent wow is hibátlanul megy vele ugyanugy mint elötte és videoconfignál is irja hogy 5.9 -
nem? -
rosszul nem lehet feltenni -
rofl, komcsi? kihuzzam a táp kábelt vagy hogy? monitort áramtalanitani kell?
minden video driver után alap megkérdezi és alap ujra kell najo..nc -
aha köszi szépen. -
menj végig a többi lehetőségen.
nem nézlek hülyének, de jól tetted fel a drivert? -
bal felső sarokban van a tűzrakó hely.küldj oda sok parasztot és a máglya körüli fákra irányítsd őket. -
új driver esetén nem árt,ha újraindítod a géped!:) -
de feltettem ugyanazt amit te és ugyanigy kiirja akkor most mivan... -
áááh, olyan nincs. -
jo hát akkor én beszoptam erről enyit:( -
hu ez nagyon hülye kérdés lesz, tudom hogy egykét szót kéne lefordítanom, de nemértem mit kell csinálni
tehát, az első pályán kiirja hogy gyútsunk tüzet a hegy tetején hogy meglássák és jöjjenek segíteni vagy ilyesmi (a settlerrel)...na és hogy a rákba kell tüzet gyújtani és hol?? :D
-
simán indult. -
akkor teljesen jot tettem fel...és utána reinstalltad agét?
vagy simán elindult utána egyszerre?