3128
-
#966 E.U. -
Realtibi #965 amugy meg mi a faszt keresnek a törökök az ujvilágban??? -
Realtibi #964 nekem lenne egy olyan probkémám hogy olykor olykor csak ugy ujraindul a gép
tudna valaki nekem segiteni? -
#963 Ja, nemvagyok KEPES...hehehe -
#962 OK nagyonszépen köszönöm.Így!!! -
#961 mer az 1es cd cue file-ja alapjan nem vagy kepes csinalni a 2eshez 1et? masik meg h minek ? :D -
#960 Tudom hogy senki sem szereti , de : van valaki aki ha szépen kérem elküdené a 2-es cd CUE file-át privibe?Tenkjú -
#959 meggyógyult!:)
már csak pár másodpercet késik,nem félperxet,sokkal élvezhetőbb lett így!:)
thx -
#958 hangfal be van kapcsolva? -
#957 Nekem eltunt a hang. Micsinaltam roszul? :D -
#956 meg, lehet, nagy. -
Bendihb #955 hi megjelent már az age of empires III teljes verziója és ha igen lelehet szedni a wanadoo.atw.hu-ról kb mekkora a gép igénye? -
reewer88 #954 hogyan megy? nekem a netes ip met irja ha bemegyek a lan ba
amugy nektek semmi probléma a jatékkal?? nekem van amikor kilép asztalra (hibát észlelt és leállt...) mi lehet a baj??? -
#953 megy hamachival .. -
#952 igen -
ACE #951 Az sem megy, de sokaknak megy simán a Direct IP, csak a router-t nem támogatja... -
#950 akkor próbáljátok battle lannal, állítólag az jó -
reewer88 #949 amugy nagyon kemeny a gépigénye 3800+/6600Gt/1gb(500as ram) mellett is lassu picit "le" kellett vennem high ra :P :P -
reewer88 #948 tudjatok hogyan kell tolni multit tört verzionál (probálgattuk hamatchuóival de nemmegy)
ötlet??
előre is thx -
ACE #947 Pont ez volt a gond... ilyen refresh állító progikat nem szabad felrakni, van egy jobb módszer a frissítésre. Megkeresed az ATI driverben a megjelenítő eszközöknél a moncsidat, ráklikkelsz a "megjelenítő" feliratra, ekkor előugrik a monitor beállításai panel. Na most ott van egy ilyen, hogy Frissítési frekvencia felülírása. Na az alapban Tiltott, de át kell állítani "Megegyezik az asztallal"-ra, és már jó is lesz a frissítés minden játékban. Ha a játékben tegyük fel magad állítod be a 60 Hz-et (ha állítható), akkor is a magasabbon fog menni, amit a desktop-on is használsz... Ennyi. FAQ-ba is bekerülhet akár, ATI tulajdonosként nekem bevált. -
Gear #946 Épp akartam beírni hogy másnak is van e ilyen gondja, de mind1 mert a game megy szépen. -
#945 Nekem nem jött be az aoe 3. Bár lehet, hogy csak azért vélekedek így, mert nem elég hozzá a gépem. Csak a demot próbáltam ki. Amd Athlon Xp 2800+ Barton Cpu, 1 GB RAM, Geforce FX 5700 128MB-os videókártya. Ez utóbbi már eléggé elavult, de most nincs pénzem egy újabbra. Eléggé lassú volt ezen a konfigon, ezért levettem a felbontást 800*600-ra, ezután a textúrát medium-ra, az árnyékot off-ra. Így már tűrhetően futott, viszont így már eléggé csúnya lett a grafika. Bár ez engem nem zavarna túlzottan, de a játékélmény se ragadott meg. Az ellenség csak jött és jött, egyre csak ontotta az egységeket, majd szimplán rám küldte. Ez egy kicsit lehangoló volt a Rome után. Gondolom, nem mondok újat, ha közlöm mennyire szaggatott a menü és a belső városnézet. Egyszerűen nem értem, hogy a fejlesztők miért nézik le úgy a 2D-s megjelenítést. Jó, a játék legyen 3D-s, de a menü és a városnézet simán lehetett volna 2D-s. Így elmaradt volna a szaggatás, ráadásul sokkal szebb is lehetett volna. A termelés leegyszerűsítésével sem értek egyet. Na mindegy. Viszont a Mythology nagyon tetszett. Újra elővenném, de már kétszer végigvittem a kiegészítővel együtt, egy kicsit már unalmas.
Ez csak az én véleményem, nem a játékot akarom becsmérelni. -
#944 hali...xerintetek 1,7 celeronnal 512 ddr-rel ás húzott ti 4200-assal(gpu:318mhz ram: 560mhz(effektíve:))...mennyire szaggatna,,vagy jobban megy a gam mint a demóba??v xagattna?
pls help..thx -
#943 ramot. főleg, ha dualban mennek. -
#942 behányok. Újratelepítettem a catalyst5.9-et és megint megy. De mitől baszódhat el a driver? mindössze annyit csináltam a telepítése óta, hogy refreshforce-szal belőttem a frissítési frekvenciákat, hogy ne 60HZ-en menjen az EIB.
-
#941 lehet, hogy nem is driver gond lesz, mert nálam megint nem indul. Ugyanez a hibaüzenet. Lehet, hogy az uccsó instrukció a gond: "starting the application with the workdstation locked"
Az a furcsa, hogy rendszergazdaként vagyok bent, de amikor a játék könyvtárából futtatni akartam az instapup.exe-t, akkor azt a hibaüzit kaptam, hogy admin joggal kell belépnem :-o -
deicide #940 ok már tudom...! -
deicide #939 na akkor én is szánalmas.hu leszek..!
ott van nekem is még 2 láda..de ki az aki azt össze szedi..bárkit küldök oda nem veszi föl..! -
#938 a menu nektek is szaggat? -
Cassell #937 Miután kifutottam az Everquest 2 előfizumból felraktam az Age of 3at én is.Nos egész jó hangulatos meg szerintem szép is és nem szaggat.Tényleg most kezdem a hármas pályát-mármint majd estére- és előtte valami exp csíkot mutatott meg upgrade city vagy valami hasonlót, de szürke volt nem tudtam oda klikkelgetni.Lejjebb is láttam erre vonatkozó kérdést de választ nem ;ha tudja valaki mitől függ hogy működik ne kímélje a fórumot
-
Alblink #936 Kiprobaltam a gamet:hat ilyet vartam tole,iszonyat hangulatos,grafika meg ati9600 al is iszonyat szep,a camping is jonak tunik igy elsore,bar inkabb multiba szeretem.nalam p4 2ghz 512rammal,maxon arnyek lowon egyedul atlag 30fps-el megy amin egeszen meglepodtem,persze arnyek az nagyon feldobja,de ugy meg lemegy 10fps-re:D.ramot vagy videokartyat kene inkabb venem hogy jobban fusson a gem?. -
#935 77.77 official, és a beáll. ahol lehet hagyd alkalmazás vezéreltre -
#934 oks,megpróbálom! -
Newfronter #933 Ja hát a ládákat összeszeded és kész, még nem szetted össze mindet, ez nagyon-nagyon egyszerű küldi. -
#932 Hogy lehet elakadni. Nézz már a térképre ember, nem böki ki a szemed?... Szánalmas komolyan mondom,hogy lassan már egy fpshez is segítség kell:( -
#931 Szerintem már rájött...:D -
Newfronter #930 Én is ott tartok, ahol te de csak este fogok játszani vele:(
Majd ha rájövök, akkor mondom! -
#929 Hello! Én is a D3D hibaüzenetet kapom. Felraktam az nVidia ForceWare 81.84-et, reboot, semmi. A DX9 telepítőjét meg az augusztusi updatet letöltöttem, de nem telepít semmit, mert a legújabb DX9.0c van fent. A hivatalos fórumon sem találtam megoldást.
Ötlet? -
#928 Ha Fent van az Ace mega Codec Pack vágd le a dépedről!Valszin akkor jó lessz !Jah restartold is a gépet!A hang általában nálam más gémeknél is néha az Ace Mega Codec pack miatt szarakodott !Próbáld ki ha nem az a gond akkor nincs ötletem :(! -
#927 Pls help meee, mert elakadtam a campaign-ben. Ezen a map-on vagyok:
Leigáztam az ellent, de az objectives azt mondja, hogy valami 3 chart-ot be kéne gyűjtenem. Mi az, és hol találom?