310
Auto Assault - Massively Multiplayer Vehicular Combat Game
-
#70 Miért nem tudsz? Van még asszem 3-4 barrel-em ha érdekel. -
#69 :)) En meg szenvedek, mert humankent nem tudok 16-rol feljebb jutni projectile weaponsban :( -
#68 csak sikerült tegnap felmenni. Bár több mint egy órát késtek és fél órával 12 előtt kidobtak, de nem baj. Már 19-es szintű vagyok és találtam egy 11.xx DPS-es ágyút. -
#67 olvasgatom a Beta fórumot, pár embernek szintén ez as baja. -
#66 Nem enged belépni. :( -
#65 Deni, ma 7-tol leszek online, ha gondolod /tell Vlad :) -
#64 Óránként pár bugreport összejön simán. Lebegő törmelékek, láthatatlan, kolbászoló transportok, NULL-description-ös küldik, bánya környékén lag-hegyek, stb... -
#63 Ne haragudj, de ez nem ingen jatek, hanem teszt. Gondolom rengeteg bug reportot meg mindent kuldtel eddig is a fejlesztoknek... -
Csatti #62 Én lv18 engi vagyok csak nem tudok már továbbmenni mert le van zárva a játékban a következő zóna. Így azért kiábrándító, 20 lvl még semmire sem elég. -
#61 Hetvegen. Szombaton jatszottam ugy 10 orat, vasarnap 8 korul. Csak kuldeteseket csinaltam. Dol az xp :) -
#60 Vazeg, egy nap alatt léptél 11 szintet?! király -
#59 15 vagyok, tudom hasznalni :) Persze segitek, de egy engineer is jol jonne :) Jelenleg a fo turretem is 9.9 dps-es + skillek. A legjobb generator amit lattam az olyan 122 Mkz-s volt. -
#58 Hányadik szintű vagy? Tudod használni a pukkát miután megjavítottad?
Van egy 20. szintű küldetés, ott majd besegíthetnél, egyedül nem merek nekiállni.
Én épp powerplant-ra vadászok, a turret 9,xx-es a front meg 8,xx-es, nem bírja szegény generátor. -
#57 Igazabol azert kell a barrel, hogy menjen a projectile weapon training. Talaltam egy tavoli helyen egy 12 dps-es Minigun of akarmit, de torott, es 30-as skillel lehet megjavitani, most van 15. De elfogyott a training kit, mostmar alapfegyvereket kell szetszednem, majd megjavitani oket. Csutortokig szenvedhetek AA nelkul :D Mehetnenk konvoyban is, megvannak a jokis skilljeim :) -
#56 Hülye álnikkes. :)
Azóta szereztem még Barrelt ha érdekel, cserébe vennék valami rikító festékesdobozt, és szereztem egy broken Commander kasztnit, szép sárga. -
#55 Ej de féltékeny vagyok, egyemegakocsitokatarozsda. :P -
#54 Vlad :) Ma uzleteltunk 3k ertekben :) -
#53 http://uk.boards.autoassault.com/showflat.php?Cat=&Number=10247&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1#10247
tehát lehet postolni a gaméről minden infót. Meow, mi a nikked a játékban? -
#52 Azt tudom, hogy a turret a fo fegyverem vazze :D Talaltam is egy jokis upgrade fegyvert, nagyon jol lehet vele pucolni az ellent :) En is varok a szombatra, osszefuthatunk valahol :) -
#51 A turret az a fő fegyvered. Bounty Hunter meg sajnos csak "small" pukkát tud használni, mediumot nem. Hétvégén ha beengednek minket szívesen megmutatom mim van.
más: Crafting Disciples-t valaki el tudja magyarázni? Hogy lehet abban fejlődni? -
#50 :)) En meg noob vagyok, level 4 commando, semmi ilyenre nincs meg szuksegem :D -
#49 jaja, én is kaptam valamit. BTW, van egy csomó medium turret-em amit BH lévén nem tudok használni. Érdekel valakit? -
#48 Hja, enis peccseltem egesz ejjel, de szerencsere en bentvagyok a betaban. De volt valami akcio hogy most hetvegere adtak ki ilyen ketnapos kulcsokat. -
#47 hja -
#46 Hát elég fura is lenne ha kihagynák, nem gondolod? -
#45 lesz? -
#44 Még nem. RVR tudtom szerint még nincs.
-
#43 valamit nem értek. A honlapon azt írják, hogy csak arénában lehet harcolnia a fajoknak. Ezexerint a virtuális világban soha nem tudok összeakadni és lövöldözni mások ellen? -
#42 Hé, arról nem volt szó hogy ingyen adod! :) -
#41 Jólvanna, akkor épp nem jutott eszembe kattogtatni. :-)
Amúgyis elég körülményes a screenshotolás, tekintve, hogy vagy működik, vagy nem, de azt véletlenszerűen dönti el. -
Csatti #40 Berakhattál volna olyan képeket is ahol az én szemeteskocsim is rajta van. :) Végülis kaptál ingyér és bérmentve 3 kommandós kocsit is tőlem. -
#39 A fekete ördög.
Úton a szabadba.
Fény az alagút végén.
Huh, ez közel volt.
No ezt jobb lesz minél előbb leszedni.
Na mostmár tüzeskedhetsz az örök vadászmezőkön.
Munka után édes a pihenés (esetünkben a helyi szerelőüzemben ).
-
#38 Ejj,az én konfigommal nem indulna a játék????:( -
#37 Nekem most hétvégére van egy, de még vagy három óra mire végez a patchek letöltésével. -
zozo15 #36 érdeklődnék hogy kinek van beta acc-ja....
akinek van azzal tudnék együt játszani... -
#35 Most van egy Penny-Arcade nyilt béta akció.
Gondoltam szólok. (Második hír.) -
#34 Megjelent egy kis videó. -
Lifeforce #33 Nem rohan ki, az apc volt.
A kék szkennerre még én sem jöttem rá mi az, de úgy tünt, valami bemérő cuccos. -
#32 mad max feeling... fizika jónak tűnik... kék szkenner kocsiból az miaz? :) szétlőtt autóból kirohan emberke? miss meg deflect feliratok az az ami te lőttél vagy amit rád lőttek? thx -