310
Auto Assault - Massively Multiplayer Vehicular Combat Game
  • Deniboj
    Miért nem tudsz? Van még asszem 3-4 barrel-em ha érdekel.
  • Me0w
    :)) En meg szenvedek, mert humankent nem tudok 16-rol feljebb jutni projectile weaponsban :(
  • Deniboj
    csak sikerült tegnap felmenni. Bár több mint egy órát késtek és fél órával 12 előtt kidobtak, de nem baj. Már 19-es szintű vagyok és találtam egy 11.xx DPS-es ágyút.
  • Deniboj
    olvasgatom a Beta fórumot, pár embernek szintén ez as baja.
  • Deniboj
    Nem enged belépni. :(
  • Me0w
    Deni, ma 7-tol leszek online, ha gondolod /tell Vlad :)
  • Deniboj
    Óránként pár bugreport összejön simán. Lebegő törmelékek, láthatatlan, kolbászoló transportok, NULL-description-ös küldik, bánya környékén lag-hegyek, stb...
  • Me0w
    Ne haragudj, de ez nem ingen jatek, hanem teszt. Gondolom rengeteg bug reportot meg mindent kuldtel eddig is a fejlesztoknek...
  • Csatti
    Én lv18 engi vagyok csak nem tudok már továbbmenni mert le van zárva a játékban a következő zóna. Így azért kiábrándító, 20 lvl még semmire sem elég.
  • Me0w
    Hetvegen. Szombaton jatszottam ugy 10 orat, vasarnap 8 korul. Csak kuldeteseket csinaltam. Dol az xp :)
  • Deniboj
    Vazeg, egy nap alatt léptél 11 szintet?! király
  • Me0w
    15 vagyok, tudom hasznalni :) Persze segitek, de egy engineer is jol jonne :) Jelenleg a fo turretem is 9.9 dps-es + skillek. A legjobb generator amit lattam az olyan 122 Mkz-s volt.
  • Deniboj
    Hányadik szintű vagy? Tudod használni a pukkát miután megjavítottad?
    Van egy 20. szintű küldetés, ott majd besegíthetnél, egyedül nem merek nekiállni.

Én épp powerplant-ra vadászok, a turret 9,xx-es a front meg 8,xx-es, nem bírja szegény generátor.
  • Me0w
    Igazabol azert kell a barrel, hogy menjen a projectile weapon training. Talaltam egy tavoli helyen egy 12 dps-es Minigun of akarmit, de torott, es 30-as skillel lehet megjavitani, most van 15. De elfogyott a training kit, mostmar alapfegyvereket kell szetszednem, majd megjavitani oket. Csutortokig szenvedhetek AA nelkul :D Mehetnenk konvoyban is, megvannak a jokis skilljeim :)
  • Deniboj
    Hülye álnikkes. :)
    Azóta szereztem még Barrelt ha érdekel, cserébe vennék valami rikító festékesdobozt, és szereztem egy broken Commander kasztnit, szép sárga.
  • Hmuda
    Ej de féltékeny vagyok, egyemegakocsitokatarozsda. :P
  • Me0w
    Vlad :) Ma uzleteltunk 3k ertekben :)
  • Deniboj
    http://uk.boards.autoassault.com/showflat.php?Cat=&Number=10247&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1#10247

tehát lehet postolni a gaméről minden infót. Meow, mi a nikked a játékban?
  • Me0w
    Azt tudom, hogy a turret a fo fegyverem vazze :D Talaltam is egy jokis upgrade fegyvert, nagyon jol lehet vele pucolni az ellent :) En is varok a szombatra, osszefuthatunk valahol :)
  • Deniboj
    A turret az a fő fegyvered. Bounty Hunter meg sajnos csak "small" pukkát tud használni, mediumot nem. Hétvégén ha beengednek minket szívesen megmutatom mim van.

más: Crafting Disciples-t valaki el tudja magyarázni? Hogy lehet abban fejlődni?
  • Me0w
    :)) En meg noob vagyok, level 4 commando, semmi ilyenre nincs meg szuksegem :D
  • Deniboj
    jaja, én is kaptam valamit. BTW, van egy csomó medium turret-em amit BH lévén nem tudok használni. Érdekel valakit?
  • Me0w
    Hja, enis peccseltem egesz ejjel, de szerencsere en bentvagyok a betaban. De volt valami akcio hogy most hetvegere adtak ki ilyen ketnapos kulcsokat.
  • Deniboj
    hja
  • Hmuda
    Hát elég fura is lenne ha kihagynák, nem gondolod?
  • Deniboj
    lesz?
  • Hmuda
    Még nem. RVR tudtom szerint még nincs.
  • Deniboj
    valamit nem értek. A honlapon azt írják, hogy csak arénában lehet harcolnia a fajoknak. Ezexerint a virtuális világban soha nem tudok összeakadni és lövöldözni mások ellen?
  • Deniboj
    Hé, arról nem volt szó hogy ingyen adod! :)
  • Hmuda
    Jólvanna, akkor épp nem jutott eszembe kattogtatni. :-)

Amúgyis elég körülményes a screenshotolás, tekintve, hogy vagy működik, vagy nem, de azt véletlenszerűen dönti el.
  • Csatti
    Berakhattál volna olyan képeket is ahol az én szemeteskocsim is rajta van. :) Végülis kaptál ingyér és bérmentve 3 kommandós kocsit is tőlem.
  • Hmuda
    A fekete ördög.

Úton a szabadba.

Fény az alagút végén.

Huh, ez közel volt.

No ezt jobb lesz minél előbb leszedni.

Na mostmár tüzeskedhetsz az örök vadászmezőkön.

Munka után édes a pihenés (esetünkben a helyi szerelőüzemben ).
  • zolo
    Ejj,az én konfigommal nem indulna a játék????:(
  • Hmuda
    Nekem most hétvégére van egy, de még vagy három óra mire végez a patchek letöltésével.
  • zozo15
    érdeklődnék hogy kinek van beta acc-ja....
    akinek van azzal tudnék együt játszani...
  • Hmuda
    Most van egy Penny-Arcade nyilt béta akció.

Gondoltam szólok. (Második hír.)
  • STREEX
    Megjelent egy kis videó.
  • Lifeforce
    Nem rohan ki, az apc volt.
    A kék szkennerre még én sem jöttem rá mi az, de úgy tünt, valami bemérő cuccos.
  • EmThor
    mad max feeling... fizika jónak tűnik... kék szkenner kocsiból az miaz? :) szétlőtt autóból kirohan emberke? miss meg deflect feliratok az az ami te lőttél vagy amit rád lőttek? thx
  • EmThor