SimCity : Societies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a SimCity-rõl is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊
AZ 5-ös patchot le kell szedni hozzá, és a videokártyát is frissíteni kell.
KoЯn
Be tudná valaki linkelni újra a localization mappáját, aki magyarul játszik, és mûködik is neki? Mert a lentebb található link nem mûködik, és a neten sehol nem találtam a javított xml-eket...
Ha neki úgy is jó, elküldheti e-mailben is, csak írjon, és megadom a címem.
Elõre is köszi!
A magyarításaal szenvedek de odáig már sikerült eljutnom hogy bejön a launcher magyarul, rányomok a játékra és nemtörténik semmi help!
(mielött valamejik okos megszólal hogy már megjelent magyarul tudok róla de az angolt sikerült megszereznem)
Mintha pont azért fejlesztették volna a javítást, hogy a felesleges kilépésektõl megszabaduljunk. Erre meg...?
mellesleg ték 😊
KoЯn
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
http://cdn-img1.imagechef.com/w/081217/pur7aa4e0335d6910f6.gif
Aki tud segíteni a magyarításban az legyenszives vegyen fel msn-re vagy irja meg mit hogy kell. Én mindent megycsináltam a leírtakból de sehogy sem jön össze... áttírtam az ini fájlt is átmásoltam az xhtml fájlokat is mindent hát én nemtom mivan... :'(
Aki tud segíteni azt nagyonszépen megkérem segítsen! PLS! <#help>#help><#help>#help><#help>#help> Az a bajom, hogy a magyarítást felraktam rámegyek hogy játék indítás... aztán azt irja hogy mittomén valamien hiba üzi.... de most én nemakarom már a magyarítást... nemtom kitörölni valahyogy a hunreg-et a gépbõl? Légyszi segíjjetek!
Én feltettem, 1.1 patch, rá az 1.2 pach majd rá az 1.3 pach.
Na engem marhára bosszant, hogy a képeken meg a videokon, mindenhol van egy rakat fa. Na, ha én le akarok tenni eggyet a pénzt leszedeni, de a fa nincs ott, se az árnyéka 😄. Van valami tippetek?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem az alábbi hibaüzenetet adja ki, amikor el akarom indítani a játékot:
Elõre is köszönöm a segítséget!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1. install
2. simcity_hun.reg használata
3. a játék könyvtárában van egy localization.zip file, abból a Hungarian mappát átmásolni a játék localization mappájába
4. language.ini-ben az "en_us" átírni "hungarian"-ra
5. a magyarítás localization mappát bemásolni a játék Localization mappájába (ha valamire rákérdez felülírni)
Ennyi, nem egyszerû de nekem utána magyar lett minden.
1.1 patch cracket nem tud valaki??
.HoPe.FeaR.BRaVe.HaTe.LoVe.StaY.PRaY.
Elöre is köszönöm
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Telepítés
regedit átírása használd a simcity_hun.reg-t
Localization mappába bemásolni a magyar beállításokat (localization.zip-bõl)
language.ini az "en_us" átírni "hungarian"-ra (162-es hozzászolás)
A localization mappába másold be és írd felül az xml file-okat.
Megcsináltam a magyarítást úgy ahogy le volt írva, de folyton a hibaüzi jön ki.
Mit tegyek?
Lattam masnal is volt ez gond,v inkabb letoroltetek...? 😛
Ugyanis nekem az is fel van mar telepitva es kb 6 perc jatek utan kivetel nelkul kidob...
Rohadt idegesito.
Vkinek vmi 5lete,megoldasa?
Köszönök mindent fõleg a gyors segítséget!
a 65-ös hozzászolást nézd meg, és töltsd le. ott találsz egy olvass.el filet azt nézd meg.
Segítségre lenne szükségem letöltöttem az a simcity_hun fájl amit joyful tett nyilvánoságra ezután átirtam a language.ini fájlt de nem müködik ezt kapom!

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Mégis csak dolgoznom kell értel. :S 😊)