206
SimCity 5
-
TycoonHQ #206 Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselős és városépítős játékról, többek között a SimCity-ről is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. :) -
WinStar #205 van egy eladó Sim City társadalmak játékom.Eredeti.1000 Ft teljesen magyar.1000 Ft.Érdeklődés pü-ben :) -
#204 Itt sokan nem szeretik, de szerintem megéri.
AZ 5-ös patchot le kell szedni hozzá, és a videokártyát is frissíteni kell. -
#203 1990 újonnan, megéri megvenni? -
Siriann #202 Hali!
Be tudná valaki linkelni újra a localization mappáját, aki magyarul játszik, és működik is neki? Mert a lentebb található link nem működik, és a neten sehol nem találtam a javított xml-eket...
Ha neki úgy is jó, elküldheti e-mailben is, csak írjon, és megadom a címem.
Előre is köszi! -
Eragorn #201 Hát nemtudom olvassa e valaki még eszt a fórumot de azért leírom a bajom.
A magyarításaal szenvedek de odáig már sikerült eljutnom hogy bejön a launcher magyarul, rányomok a játékra és nemtörténik semmi help!
(mielött valamejik okos megszólal hogy már megjelent magyarul tudok róla de az angolt sikerült megszereznem) -
#200 Nem tudjátok, miért van az, hogy az 5-ös patch telepítése óta állandóan kilép a játék, azzal az ürüggyel, hogy megtelt a memória?
Mintha pont azért fejlesztették volna a javítást, hogy a felesleges kilépésektől megszabaduljunk. Erre meg...?
mellesleg ték :) -
#199 Most 3990 Ft eredetiben :D
Sztem megéri mert én angolul nem tudtam vele játszani :S -
huntofa #198 a telepítőben alapból benne van a magyar nyelv választási lehetősége... -
huntofa #197 én nagyon jól elvagyko ezzel a játékkal , a megjelenés napjától megvettem eredetiben és azóta játszok vele , semmi más nincs a gépemen. legjobb játék. -
#196 Srácok valaki tudna a SimCity 3000-hez Magyarosítást pls??mert nem találtam sehol pls segítsetek! -
tractoros #195 az msn-em: [email protected] -
tractoros #194 Üdv! DE kihalt ez a fórum.. pff nah mind1.
Aki tud segíteni a magyarításban az legyenszives vegyen fel msn-re vagy irja meg mit hogy kell. Én mindent megycsináltam a leírtakból de sehogy sem jön össze... áttírtam az ini fájlt is átmásoltam az xhtml fájlokat is mindent hát én nemtom mivan... :'(
-
tractoros #193 Hali mindenki!
Aki tud segíteni azt nagyonszépen megkérem segítsen! PLS! Az a bajom, hogy a magyarítást felraktam rámegyek hogy játék indítás... aztán azt irja hogy mittomén valamien hiba üzi.... de most én nemakarom már a magyarítást... nemtom kitörölni valahyogy a hunreg-et a gépből? Légyszi segíjjetek! -
#192 ja bocs map generátor. na tud vki segíteni? -
#191 hé nem tudja vki, hogyan lehet a sc-be saját térképet rakni?mert ez az új nagyon béna mappagenerátorral van, és ha tök simára állítom be akkorse lesz olyan, ha meg folyót akarok tenni a fél pályára nem tok építeni, mert olyan szar a domborzat. -
Unikey #190 Üdv!
Én feltettem, 1.1 patch, rá az 1.2 pach majd rá az 1.3 pach.
Na engem marhára bosszant, hogy a képeken meg a videokon, mindenhol van egy rakat fa. Na, ha én le akarok tenni eggyet a pénzt leszedeni, de a fa nincs ott, se az árnyéka :D. Van valami tippetek? -
#189 1 darab map van random generálva az is olyan szinten kicsi hogy áááh nem is mondom a többit -
#188 Na vki nem tud 1.2-es crack-et? -
redbutterfly #187 Hát ez nem jött össze. Most a laptopon próbáltam meg, ami 512ram, de amikor elindítom a játékot, azt írja ki, hogy csak 498-at talál, és így nem megy a játék?! Most akkor mit csináljak? -
Ádám008 #186 Elnézést hogy ennyit írok, de további bajom, hogy leszedni sem lehet, mert lefagy. :S -
Ádám008 #185 Bocs! Szóval a hibaüzenet:
-
Ádám008 #184 Sziasztok!
Nekem az alábbi hibaüzenetet adja ki, amikor el akarom indítani a játékot:
Előre is köszönöm a segítséget! -
#183 Az 1.2-es patchhez létezik már feltörés? -
#182 nem -
redbutterfly #181 Működik a játék, ha a gépem kevesebb, mint 512ramos? -
ATi0021 #180 Miután feltettem a magyarosítást és az első patchet akadt egy kis gondom. Építettem egy város, és most az írja ki hogy Tűz van és ideje hívni a tűzoltókat. Csak az a baj, hogy nincs az épületek főlé írva hogy mi micsoda és nem tudom melyik a tűzoltóság. Ugyanakkor hogyan lehetne ezeket a tűzeket eloltani??? -
k.zozo. #179 Nekem így sikerült a magyarítása:
1. install
2. simcity_hun.reg használata
3. a játék könyvtárában van egy localization.zip file, abból a Hungarian mappát átmásolni a játék localization mappájába
4. language.ini-ben az "en_us" átírni "hungarian"-ra
5. a magyarítás localization mappát bemásolni a játék Localization mappájába (ha valamire rákérdez felülírni)
Ennyi, nem egyszerű de nekem utána magyar lett minden.
1.1 patch cracket nem tud valaki??
-
Bokordarab #178 Na ez engem is érdekelne mert játéközben kiírja és menteni se tok, mert leáll, vagy lefagy. -
Andmon #177 Le tudná nekem irmi a magyarosítás menetét hogy ne irjon ki utána semmilyen hibaüzenetet?patchelni kell?
Elöre is köszönöm -
Bokordarab #176 Sikerült! A language.ini fájlban lehagytam a locale szót XD! Huh most nagyon happy vagyok, ddig, amíg Hugom észre nem veszi, hogy eltűnt az összes mentése, emiatt. :D Nagyon szépen köszi a segítségeket. :) -
Mester01 #175 De jó nem is tudtam hogy ki jött a game :)( Most töltöm is le megnezzem hogy sikerült! :D -
Joybull #174 Mivel nem írtátok le hol akadtatok meg.
Telepítés
regedit átírása használd a simcity_hun.reg-t
Localization mappába bemásolni a magyar beállításokat (localization.zip-ből)
language.ini az "en_us" átírni "hungarian"-ra (162-es hozzászolás)
A localization mappába másold be és írd felül az xml file-okat.
-
Bokordarab #173 Háhá most vettem észre hogy nekem is! XD Ez van! Pedig annyit szenvedtem vele. :( -
Bokordarab #172 Uramisten! Valahogy sikerült! :D Ezer köszi a helpekért! :D -
#171 Vedd meg tőlem (5k) -
jahola #170 Hi mindenki!
Megcsináltam a magyarítást úgy ahogy le volt írva, de folyton a hibaüzi jön ki.
Mit tegyek? -
Bokordarab #169 Nekem még mindig nem sikerül. :( Valaki letudná írni nekem nagyon nagyon nagyon de nagyon konyhanyelven mit hova tegyek, hogy írjak át meg ilyenek? Kegyetlen részletességgel. Hátha akkor menne. :) -
Smokk #168 Senkinek semmi 5lete?
Lattam masnal is volt ez gond,v inkabb letoroltetek...? :P -
Smokk #167 Szevasztok,nektek az 1,1-es patch utan nem lepki?!
Ugyanis nekem az is fel van mar telepitva es kb 6 perc jatek utan kivetel nelkul kidob...
Rohadt idegesito.
Vkinek vmi 5lete,megoldasa?