SimCity : Societies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Kérnék egy kis segítséget a magyarosításhoz. Elolvastam, hogy kell és meg is tudnám csinálni, de nem bízom magamban. XD
Tenne valaki egy reg filet, ami már át van írva? Pro Streetnél bejött. 😄

Ha igen akkor annak nagyon köszi.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Sziasztok!
Valaki megtudja mondani honnan lehet letölteni a magyarítást, mert nem vagyok egy angol zseni. XD
Légyszi. 😊

.HoPe.FeaR.BRaVe.HaTe.LoVe.StaY.PRaY.

Sziasztok.
Én is hibaüzenetes segítséget kérnék...
Unhandled exception: Unable to find a valid device
Type: class TMill::Common::Exception
File: c:\sc5endirework\source\engine\dxdevice.cpp
Function: TMill::Engine::GetBestDeviceID
Line: 599
Leszedtem a patchet, és így sem javult semmi. Uninstall, újra install, de semmi. Segítség. <#help><#vigyor3>
Sziasztok!
Szerintetek mit jelenthet a következõ hibaüzenet?

"Game exception

File: c:\sc5enginework\source\coomon\window.cpp
Function: TMill::Common::Win32::Window::RegisterWindowClass
Line: 349"
elite
Na ezért jó ez a fórum!
Én messzirõl elkerülöm ezt a rakás sz*rt!
Sim City 4 király volt!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

ez egy nagy fos játék!semmi köze a simcitynek !
én már letöröltem és játszom a Sim City 4
1.1 segit a fagyáson
hogy sikerült?
Megvan az 1.1 crack?
Sikerült lemagyarítanom a játékot,erre a próbajátékban 3 perc után lefagy.Errõl ennyit.Gratulálok EA.<#taps>
Ja és még egy nagy gondom lenne hogy kell eldozerolni a dombokat??
De legalább a Start-nál magyarul irja ki hogy Játék (play helyett) már az is valami😄
olyanom nekem sincs,pedig windows keresõvel támadtam a SimCity mappára de nem talált semmi iylet..
Hol van laguage.ini fájl ?????
A letöltött fájl "olvass el"-je:

"Telepítés

Ahogy nekem sikerült
Készíts másolatot!
regedit átírása Hungarian-ra
Lokation mappába bemásolni a magyar beállításokat (lokation.zip-bõl)
language.ini az en_us átírni hungarian-ra
A localization mappába másold be és írd felül az xml file-okat.
Ha a játék indítását követõen nem tölt be alt+tab, hibaüzit bezárni és visszalépni
a játék betölt."
Nekem úgy sikerült, ahogy a két #-ben leírták. De tényleg.
Valaki,akinek megy a magyarítás,legyen szíves írja le részletesen,hogyan csinálta.Mert úgy látom nem csak nekem nem sikerül.
Én se találok ilyet
Megcsináltam a magyarositást és ezt irja:
"Ezen a helyen nem használhato térköz:

File:
Localization/Hungarian/Languagetext.xml
Line: 1427, Char: 176
Source:
INVAILD SAVED GAME CHARACHTERS Hiba a játék mentésekkor. Lehet hogy az állomány név amit emgattál érvényteléen karaktert tartalmaz.

ÉS amikor ezt elokézom akkor kiir valami mást is de azt már lese tom irni..:S Valami bonyolult szöveget. 3-4 rövid sor
ALapból mikor töltöttem a game-t abba eménykedtem hogy a jó dolgokat mint az irányitás, régiok, stb átveszik a SC4-bõl de cslaodnom kellett. Teljesen más irányba mentek,de még legalább jó lett volna az irány de nem nagyon...

Egy pozitivuma hogy külön külön lehet pépiteni a házakat ami teccik.
Hello nekem is fagy a játék és olvastam a 121-es üzibe hogy segit a gamecopy-s 1.1 crack. Csak nem találom sehol,valaki belinkelné a letöltést?

Magyarositásnál nem találtam a CimCity mappába localization.ini fájlt pedig még rá is kerestem...de amugy midnent átirtam szóval most kiprobálom hogy egyáltalán elindul e a game😊

A játékról annyit hogy tényleg nagyon sz@r lett a kezelési felület. Mintha valami netes gyerk játékkal játszanék. A SC4 teccet,átlátható volt és szép...de ez...
Ez a hibaüzenetet kapom:

Game exception

Unhandled exception:A fájlnév,a könyvtárnév vagy a kötetcimke szintaxisa nem megfelelõ.

Line: 349
Game exception

Line: 349
Az alapján csináltam eddig is.
köszönöm a segítséget. 😊
Start -> futtatás -> regedit
A HKEY_Local_Machine az egyik ága a registry-nek. A regedit egy faszerkezetben mutatja a kulcsokat, mint az intézõ a könyvtárakat...

Hogy lehet ezt a rohadt jáékot magyarrá tenni?állandóan valami hibaüzenetet ír ki.
Sziasztok!
Elég tudatlan vagyok úgyhogy azt szeretném megkérdezni, hogy a registry-t azt hol és hogy tudom megnyitni?
Gerbill
Még letölteni sem érdemes😊 olyan gyenge.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

w77d
sziasztok! vélemények a játékról? érdemes megvenni?

Na ez sikerült,bár a kódban nem vagyok biztos.De a további:honnan kell mit másolni?
Tuvok
registry-ben

Sziasztok!
Na végre sikerült elindítani j, hogy irtátok itt az exe átnevezését.
a H_KEY LOCAL...-t énsme tudom hol kellene keresnem.
Hol kéne megtaláljam a H_KEY LOCAL.....?
soma22
pecs felrakása után nekem nem kellett ujracrackelnem...
ma-holnap tesztelem, kellett már valami szöszölõs játék

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Nah nekem megoldódott ha érdekel vkit. patch után mégiscsak kell új crack.
gamecopyworld.com-on van 1.1-es crack. nekem másfél óra után sem fagyott semmit, és nem is ugrott ki. próbáljátok meg.különben én is azt hittem hogy jobb lesz, elég uncsi, az a baja, nem a grafika ,sztem.
Na, olvasgatva itt, mégsem megprósza az 1.1 patch... annyira nem jó ez a játék...
Nah én is beállok a sorba. egyéb okok miatt is újra kellett tenni a wint, ezért most xp van rajta, és már nekem is fagy 5 percenként, jó esetben ki tudok ugrani belõle, rossz esetben reset. ha meg nem fagy, akkor hibaüzival kifagy. Jah, ez reloaded verzió. Ötlet vkinek? mikor jön a második patch??
O.k., holnap megprósza, kösz.
sziasztok
nekem sem fagyott, nincs új gépem mégis tök jól futott, erre feltettem a patch-et és szétcseszte az egészet appcrash van mindig indítás után.
fél órája próbálom újratelepíteni, akinek vistája van tudja miért,... (szinte semmit sem enged leszedni, bezzel felinstallálni, mindent enged, le már nem. )
szóval nekem újra kell telepítenem, mert a patch szétnyomta az egészet.. 😞 másnak is volt ilyen?
Melyik verzióval játszol, mert nekem még egyetlen egyszer sem fagyott.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

A játék könyvtárában dotnetfx.exe file-t indíts el az javítja a .Net keretrendszert + többi winhibajavítás. Minden indításkor elmented a játékot így szerintem mennie kéne. Legalább is nekem így megy.

Gerbill
Ugyan úgy kifagy, csak mintha most tovább bírná😄

Volt hozzá egybõl, másrészt meg a patch nálam az exet nem is bántotta.
Gerbill
Eddig azért nem raktam fel, mert azt hittem, nincs hozzá crack, de megnéztem, és mostmár van. megpróbálom hátha segít.

Patchet feltettétek ?
Gerbill
Nekem meg 15 perc játék után általában lefagy, jobb esetben kidob az asztalra, rosszabban, meg csak a reset segít. Egyenlõre nem lehet vele mit kezdeni

Közbe rájöttem h nem mert ígyis fagy annyit változott h mostmár elkezdett szaggatni is 1 kicsit. pls help vki a fagyással...
Hi! Nálam 10 perc játék után +fagy, lehet h azért mert nem magyarítottam habár ennek semmi értelme vagy igen?