Megegyezett a Microsoft és az Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Sokat kaszal rajta az Opera, es semmit sem kellett erte csinalnia.
Amugy mi koze az Operanak ahhoz, hogy az MSN portal milyen kodot tartalmaz? Jo, hogy abba nem szolnak bele, hogy milyen tartalom jelenjen meg rajta.
Es kulonben is milyen browser az amit egy html koddal ki lehet csinalni.
Bar bevallom meg sohasem lattam az MSN portalt, pedig sexplorer hasznalok...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
az én szememben ez nem éppen imázsjavítás...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szal marad az Opera.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem vagy fent az OOo levlistáján? 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ráadásul opera tud olyat amit ie-nem, igaz nem html hanem css2 miatt.
Mondjuk mint az srcElement() .
Az pl. MS IE saját kitalációs JavaScript,bár nem rossz használni.
És mondjuk egy-két javascript sem úgy mûködik, mint kellene.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]