38
-
#38 a classic is;)
a QD ban nincs MP3, csak szoftveresen ami nagyon gagyi hangot ad, és USB portot és rádiót is kihagyták belőle:D -
kozmiviktor #37 nem szarabb a qd mert az tud videót lejátszani -
#36 a kartya leolvasot bedugod az usb-be
utanna ha beledugsz egy kartyat rogton megjelenik mint egy uj meghajto es barmivel,akar total commanderrel atmasolsz a kartyara amit akarsz.Az hogy mennyi nemtudom,mivel nekem nemkell,de par ezer lehet maximum.
Nekem ngage 1 van,usb-n atlokok barmit leolvaso nelkul -
Christian #35 ÉS kártya leolvasóval hogylehet feltölteni? Gépről? És mennyibe kerül egy olyan? -
#34 Blue toothal vagy kartya leolvasoval igen,de sokkal korumenyesebb mint usb-n radugni a gepre meghajtokent es kb 1 perc alatt atlokni a cuccot minden szarakodas nelkul,blue tooth meg egy lassu es korulmenyes dolog,minden masodik embernek vacakol a blue tooth portja meg a "fasza" programok amikkel az attoltest lehet(ne) intezni..... -
Christian #33 És akkor nemlehet feltölteni játékokat az ujra?!?! -
#32 Ha 100Ft-ért adnák nagyobb sikere lenne:( -
#31 Mert az uj inkabb gyerekeknek van akik tenyleg csak jatszani akarnak plusz idiotaknak akiknek bonyolult volt levenni az aksit a kartya cserehez,ami megjegyzem kb 15 masodperc levevestol feltevesig....
Es tuti hogy itthon szinte senki sem vette meg a gamekat eredetiben hanem inkabb toltogeti ingyenmajd usb-n attolti a minimum64 megas kartyajara,akkor meg sosincs kartyacsere mint irtam lejjebb.
Ja es az ujban usb rakotesi lehetoseg sincs ,de ezt is irtam lejjeb.
Aproneten nezd meg,keress ra az ngagera.... -
Christian #30 De akkor mér adták ki hogy ha szarabb?!
De meg ki tudja hol lehet venni ilyen tipusú mobilizált készüéket ? -
#29 Vadonat ujan garanciaval 40 maximum a regi ngage,de meg olcsobban is lehet 1-2 helyen,csak nem a hivtalos boltokban kell nezni.
Es az uj azert olcsobb mert fele annyit tud kb. -
Christian #28 de hogylehet hogy az első ngage az most is 50-60 ezer forint, ez meg csak 12 000 ft? -
Christian #27 http://www.terminal.hu/newsread.php?id=14205804045411
ezt olvassátok 100 eurotótól 200 ig terjed..pf -
#25 Előfizetés nem számít:D -
#24 Szoftveres uton hogy csinalsz stereo hangot Shadow?
A radio is erdekes lesz....nem mondom hogy kizart,de azert nem veletlenul total mas a kimenete az eleve radiosnak szant telefonoknak es ennek nem lesz olyan es mivel a headset az antenna ...szoval kivancsi lennek hogyan csinalod bele a radiot......lol
-
Shadow_THH #23 Egy hozzáértő hozzászólást hallotunk...
Mielött leírnád, hogy sok kis vacak nem tud semmit próbáld meg bekapcsolni őket! Akkor már több dolgot fognak tudni :) -
#21 Nem értem a Nokiát!
Kis túlzással kihozza ugyanazt a "telefont"!
Sőt még butításokkal 1ütt?
Ez mire jó??? Nem értem...
Én pakolnám bele a 265ezer színes kifelzőt, rádiót, mp3playert, meg minden szirszart. erre lehúznak még egy újabb rókabőrt. ilyen idétlen színnel. ezzel kb 2szer akkorát fognak bukni mint az előzővel szvsz. Pedig szeretem a Nokiát de ezt a "húzzunk le minden telóról még 1 bőrt"-üzletstratégiát nem értem... -
Shadow_THH #20 Igen, mást is, de szoftveres úton megoldható szal nem kell aggódni :)
-
Shadow_THH #19 kezdhetsz gyüjtögetni :)
előfizetéssel(szerződéssel): 50 euró
kártya függetlenül: 100 euró
Már vártam mikor jelenik meg, hál istennek csak pár hetet csúsztak ^^ -
#18 igen, 50 euroért
-
#13 Azt is le lehetett volna irni a tesztbe a hozsannazas helyett hpgy ebben mar nincs se radio se mp3 lejatszo.
mp3-at igaz lehet bele tenni kulon fejlesztett lejatszokkal,de akkor is csak mono lesz az elodhoz kepest.Csak dualbendes nem Trial es meg sorolhatnam,ja es a legjobb:nemlehet usb porton a pc-hez kotni,marad a blue tooth vagy a kartya leolvaso
Hude szuper ujdonsagnak talaljak azt hogy nemkell kikapcsolni ahhoz hogy beletedd a kartyat
....de konyorgom.....ki az aki ehhez itt majd 15-ert jatekokat vesz? az osszes ottvan a neten,ratoltom a 128 megas kartyamra es sosem veszem ki a gepbol....
Gratulalok annak aki Ngage qd-t vesz..... -
#12 Az erősebb hardware-el a háta mögött is gyatrán teljesít az M$, a PS2 kőkeményen uralja a piacot. Nem értem miért verné meg a box2 a ps3-at, ha ráadásul akkoriban a technikai fölény is a Sony-nál lesz (Cell processzor ugye), de legalábbis biztosan nem lesz ekkora differencia, mint most a PS2 ill. Xbox közt van. -
Cat #10 az árakat nem szabad összehasonlítani (főleg nem egy amerikába szánt, dollárban irtat), mivel attól függ, hogy a mobilszolgáltatók mennyit nyulnak le, mert az előfizetési dijban fogod kifizetni a tényleges árát -
Gremovan #4 Ne vegyel, azt irja lezuhan az ara. Majd megveszed 30€-s aron. :) -
#3 Vaze ha tényleg 50 lesz akkor én is :D -
#2 Na igen, ha 50 euro lesz, megígérem, veszek egyet:D