DVD újságok mellékletei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha amerikából rendelek 1 filmet akkor mennyi a postaköltség, vám, áfa, egyéb költség? A tapasztalatok érdekelnek.
S ha Európából, akkor mennyivel olcsóbb? (Amazon.comnál van jobb külföldi hely?)
/Nem tudok jól angolul sajna ezért is kellene a szinkron-feliratnélküli film..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tovabba en jonak tartom, hogy az ujsagokban is adnak filmeket (ha mar ez a topic, LOL), mert ez a 2000 HUF mar teljesen korrekt ar. Es elvetve majd' mindenki talal maganak valot. (Szemely szerint Szuletett gyilkosok, Jackie Brown, Resident Evil voltak bejovosek)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
új filmek közül, már nagyon sok 4e-rõl indul
pl. www.xpress.hu
úgy legyen!!
Így már biztos több embernek jönne meg a "kedve"
csak ami kell
ja és pl. jut eszembe USA-ból is érdemes rendelni, mert ott is nagyon olcsó
jellemzõ példák:
Oviapu - itthon mire megjelent Angliában akciós volt
Titanic - itthon 8e kint 5 font (ezt spec megvettem)
Jofiu - itthon 7e kint 5font
de ahogy elnzem a trendet, itthon is kezdenek olcsóbbak lenni a filmek
na jó nekem is vannak drága lemezeim, mint pl. az Elit alakulat, de a kezem elég hozzá, hogy összeszámoljam, hány olyan filmem van amit 6e fölött vettem
a java vagy akciós volt, vagy netpiac akciós, vagy 5 fontért vettem Angliából, vagy 2-3e-ért az MM-bõl, ott is mindig van akció
jó oké, képben kell lenni, mi hol mennyi
mert jelentõs különbségek vannak
Úgy felba..tad az agyam,hogy pár perce megrendeltem a régóta áhított Elit Alakulat sorozatot(6 DVD+fémtok)...
Amúgy is már megakartam de nehezen jött meg a "kedvem"...(15K)😛P
Mike:gondolkozzál már bammeg...150 filmem ha mind eredeti lenne az 6-800K lenne.Na hülye meg nem vagyok,hogy ennyit kiadjak kibaszott filmekre...
De errõl ennyit...nem kívánok vitatkozni veled
Konkretan nem tudom, hogy honnan szarmazik, mert nem en megyek erte a nagykerben, hanem a tesctverem.
Nem mutatod tobbnek ami? Hat nem is errol szol a tortenet, en sem akarom tobbnek mutatni, elhiheted. De lejjebb irtam az okat, olvasd el, szoval nekem ez igy szuper, jobban mutat, mint egy cd-tokban.
Nem kell, hogy megertsd, miert csinalom igy, de egy kicsit elszaladt veled a lo a hozzaszolasaidban, en ugy ereztem. Hidd el, hogy amit tudunk, megveszunk eredetiben, eleg sok meset meg is vettunk mar a kislanyomnak, de mindent egyszeruen nem tudtunk.
hol?
mondjuk nekem is van cc 5 másolatom
de azok sima cd tokban vannak
szal nem mutatom többnek ami
Nekem ingyen van szines nyomtatas, dvd-tok 50 HUF, Ritek 220 HUF... 😊
Ez 270, osszesen...
ha meg valakinek lopott filmjei vannak, akkor örüljön neki, de csebndben, és ne kivagyiskodjon
szóval aki eredetiben vesz meg filmet, játékot, stb
az mind lúzer
a menõcsávók mind lopnak
ezért tart ma is ott az ország ahol
és maradjunk annyiban, hogy ha valaki nem azt csinálja mint te, attól még nem bolond
szal ha én nem vagyok épeszü
akkor te meg egy rühes tolvaj
😞((
Egyébként teljesen magánügy,hogy ki mire cseszi el a pénzét...
Mayday-el meg teljesen eggyet kell,hogy értsek!
Azokat a szelsosegeseket viszont nehezen tudom elviselni, aki fikazza a masikat, hogy "Te hulye barom, mi a f*sznak veszed meg, amikor letoltheted, minek fizessek erte, ha megvan ingyen", plusz a masik veglet "A rohadek tolvajok, mit kepzeltek magatokrol", stb.
Mi megvettuk felesegemmel a 4dvd-s Gyuruk Ura dvd-ket, meg az Alien Quadrology-t is meg fogjuk, meg tutira meg fogjuk meg a klasszikus Star Wars trilogiat, ha osszel megjelenik. De sajnos sok esetben marad a letoltes, a sok "kisebb kedvenc" filmekre is.
én személy szerint támogatnám a tékás megoldást, de sajnos a jó filmek, illetve kiadások töredéke jelenik meg itthon (akkor is kb olyan kiszerelésben, mintha az ember letöltene egy xvid filmet)
arra azért kíváncsi leszek, hogy mikor hozol ki egy magyar tékából egy cypher díszdobozt. Vagy pedig egy ilyen gyûjteményt😊))
Én felnõtt fejjel nem tehetem meg,hogy havi több filmet vegyek meg...Család,kocsi fenntartása,stb,stb....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szóval ennyi lenne de én 500-at fizetek az ismerõsnek(az elöbb elírtam),hiszen ingyen még egy barát se dolgozik szívesen...
Ilyen extrák meg egyéb "marhaságok" nem igen érdekelnek,leszámítva a kedvenc filmjeimet amiket megvettem...
Természetesen nem tölti õket az ember,hanem tékából veszi ki...
És már csak egy valamiért fizetnék komoly összeget:
Az elit alakulat sorozatért
De még nagyon drága 15-16k😞((
nem fér rá az írható lemezre.Néha még a mozgóképes jelenetválasztást is kirippelik(hogy ráférjen a film).