DVD újságok mellékletei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap jött pl. az amazon.de-tõl egy cypher díszdobozos dupladvd, egy donnie darko fémdobozod dupladvd, valamint a boomtown c. sorozat elsõ évadja (5 diszk) és az alias 2. évadja (6. diszk). kíváncsi vagyok, hogy ezeket mennyiért és milyen formában tudnád beszerezni😊
Fas.om adjon ki 6-7 k-t egy filmre ha megvan 600-ból is!
Tokkal,meg boritóval!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
igazad van, nem kell mindent ellopni. csupáncsak baráti (merthogy ismerem) segítségnyújtási célzattal tettem ajánlatot Mayday-nek, átvészelendõ a T2 nélküli ínséges idõszakot
Dícséretes a felfogásod, ha mindenki így gondolkodna és az anyagi lehetõség is meglenne, akkor nem lenne szükség a warezre...de addig is... sokan töltenek feliratos T2 DVD-t innen-onnan
mint ahogy ha valaki Ponyveregényt árul magyar flirattal vagy szinkronnal, tokkal vonóval, tudom, hogy hamis
és kell a francnak másolat ha megvehetem eredetiben is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tudom, hogy imadsz belemkotni, viszont ha ezt teszed, elobb olvasd el, hogy mit irtam!
Viszont sokmindent letölthetõvé tesznek emberek, ami nem jelent meg még magyarországon 😊
Érted? 😊
Ertsetek mar meg, hogy magyarorszagon nem adtak meg ki a Terminator 2-t, DVD-n!
Erted?
egyébként DVD-s verziót tudok neked szerezni, amint visszamentem melózni
Gondolom, ez az amerikai kiadas, es csinaltak hozza feliratot.
De teny, hogy magyarorszagon meg nem jelent meg a T2, nemcsak SE, de SEmmilyen kiadasban!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Pedig biztosan sokan vevõk lennének rá.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hmmm... Johetne mar a Ponyvaregeny 😊
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
+ 3 régi újságot adnak mellékletként.
Az egyik kedvenc filmem.
De mint kiderult, csak az elso harom resz lesz mostani dvd-n, pedig olyat mondtak, hogy 3dvd lesz vagy mifene.
Igy nem eri meg 😞

ugye a melléklet-verziókhoz az eredeti forgalmazóknak már nincs sok közük.
pl. a csokoládé audiokommentár nélkül jelent meg
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Theatrical Release Date: January 1, 2001
DVD Release Date: June 4, 2002
Run Time: 97 minutes
rated:
Studio: New Yorker Video
Theatrical Release Date: January 1, 2001
DVD Release Date: June 4, 2002
Run Time: 97 minutes
elõbb tájékozódj aztán vásárolj
Runtime: Italy:109 min / USA:92 min
szerintem ez a moziverzió, de nem biztos
egyébként meg az USA-ban gondolom kiágtak belõle csomót
elképzelhetõ, hogy olaszországban kiadták a 109 percest is DVD-n, de koránt sem biztos
más filmeknél is elõfordul ez:
pl. L.I.E.
van egy 18+ korhatáros verzió
meg van egy vágatlan korhatár nélkül
na ezt én pl. nem igazán értem
azt irtad a kútnál többet mint az újságosnál
ez meg ugye általában nem igaz
A DVD-s változat
A melléklet
Az újságmellékletként árult változat 89 perces. A DVD-változat 95 perc. A filmnek pedig van egy 102 perces verziója. (Hogy ez utóbbi "rendezõi változat", vagy ez a normál és már a DVD-változat is vágott, azt nem tudom. Gyanítom, hogy utóbbi esetrõl van szó, mert az IMDB szerint az olasz változat 109(?) perces, az amerikai meg 92(?) perces.)
Plusz az elején majd 45 másodperc reklám.
A hangsávok tekintetében a mellékletes kiadás tényleg jobb, de én inkább úgy vagyok vele, hogy a filmet kapjam meg hosszabb változatban, mint vágva, de plusz hangsávval.
Úgyhogy a jövõben kétszer is meggondolom, veszek-e DVD-t ilyen konstrukcióban.
A tesztek felületesek,néhol teljesen inkorrektek...
DVD bemutató meg gagyi...