DVD újságok mellékletei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem. a dvd-k csak töredékét tudod beszereni 600-ból. ha netes letöltésre gondolsz, 70%-ukból ki van rippelve az extrák egy rész (vagy az összes).

tegnap jött pl. az amazon.de-tõl egy cypher díszdobozos dupladvd, egy donnie darko fémdobozod dupladvd, valamint a boomtown c. sorozat elsõ évadja (5 diszk) és az alias 2. évadja (6. diszk). kíváncsi vagyok, hogy ezeket mennyiért és milyen formában tudnád beszerezni😊
Glpetyus
Szerintem épeszü ember csak akkor vesz gyári dvd-t,ha nagy rajongó,vagy ha már sehonnan se tudja megszerezni...

Fas.om adjon ki 6-7 k-t egy filmre ha megvan 600-ból is!
Tokkal,meg boritóval!

artschi
Szerintem ez nem milliomos duma, ha tehetem én is inkább eredetiben veszem meg a DVD-ket, mint másoltan, inkább áldozok rá több pénzt - cserébe nem kocsmázok/bulizok annyit abban az idõszakban - ki lehet bírni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Vazzeg, ne kezdjed ezt a milliomos dumát!

shaba23
arra amit én írok, te vakahogy mindíg rosszul reagálsz 😊
igazad van, nem kell mindent ellopni. csupáncsak baráti (merthogy ismerem) segítségnyújtási célzattal tettem ajánlatot Mayday-nek, átvészelendõ a T2 nélküli ínséges idõszakot
Dícséretes a felfogásod, ha mindenki így gondolkodna és az anyagi lehetõség is meglenne, akkor nem lenne szükség a warezre...de addig is... sokan töltenek feliratos T2 DVD-t innen-onnan
Mike
nem kell mindent ellopni

mint ahogy ha valaki Ponyveregényt árul magyar flirattal vagy szinkronnal, tokkal vonóval, tudom, hogy hamis

és kell a francnak másolat ha megvehetem eredetiben is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az ok, DE MÉG nem adták ki

Mayday
Meg van valami alternativ befejezes is, jol tudom?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Evil
Havertol nyultam, raadasul ez a special edition verzio, szal vannak benne + reszek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Mayday
Tessek azert. Ott a datum is, 2004. Julius 6.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Olvass vissza legy szives, es lathattad, hogy ezt tudomasul vettem. Tudom, hogy mindent le lehet tolteni a netrol. De en azt mondtam, hogy magyarorszagon meg nem jelent meg.
Tudom, hogy imadsz belemkotni, viszont ha ezt teszed, elobb olvasd el, hogy mit irtam!

shaba23
azt én felfogtam 😊
Viszont sokmindent letölthetõvé tesznek emberek, ami nem jelent meg még magyarországon 😊
Érted? 😊
Mayday
Nem errol van szo, abszolut nem dakotarol.
Ertsetek mar meg, hogy magyarorszagon nem adtak meg ki a Terminator 2-t, DVD-n!
Erted?

shaba23
csak azért, mert a dakotán nem jelenik meg, még létezik! (sajnos egyre több ilyen cucc van)
egyébként DVD-s verziót tudok neked szerezni, amint visszamentem melózni
Mayday
Honnan szerezted be? DC?
Gondolom, ez az amerikai kiadas, es csinaltak hozza feliratot.
De teny, hogy magyarorszagon meg nem jelent meg a T2, nemcsak SE, de SEmmilyen kiadasban!

Evil
Fura, nekem itt csucsul a T2 SE a dvd n, igaz feliratos, de a magyar szinkronokat ugyse szeretem.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Mayday
De kiadjak junius 8-an asszem!

Mike
T2-t sem adták még ki pl.

LittleL
Még nem adták ki, ez komoly ?
Pedig biztosan sokan vevõk lennének rá.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

köszi, már megvettem
Mike
akkor vedd meg 6e-ért rendesen

Mike
a Ponyvaregényt itthon még ki sem adták

Punker
ja jöhetne a Jackie Brown még õsszel jött ki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shaba23
még fel sem tûnt, hogy ennyi filmes újság van..
Mayday
Jaja, ha jol tudom, azt irjak a Jackie Brown-on, hogy Tarentino sorozat 1.
Hmmm... Johetne mar a Ponyvaregeny 😊

LittleL
valaki szóljon már, ha meglátja a Ponyvaregényt valamelyik újság mellékletben, plííz.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
DVD -magazin, én már megvettem.
+ 3 régi újságot adnak mellékletként.
Az egyik kedvenc filmem.

szerintem is, én is azért nem vettem meg. mocskok.
Mike
nagy veszteség

Mayday
Jo kis film volt az!
De mint kiderult, csak az elso harom resz lesz mostani dvd-n, pedig olyat mondtak, hogy 3dvd lesz vagy mifene.
Igy nem eri meg 😞

shaba23
Minden lében két kan áll kell neked ...õrût vagy!
hívjál fel 😊
Mayday
Te mennye mar dolgozni, Te beteg ember, mert mar karos lesz ez a sok otthonlet!

Mayday
Miva?

shaba23
tuttam!!
megõrûté!!!
Mayday
Mindig egy ilyen linket kerestem, koszi! 😊

szóval ez a butított verzió általában nem igaz

ugye a melléklet-verziókhoz az eredeti forgalmazóknak már nincs sok közük.

pl. a csokoládé audiokommentár nélkül jelent meg
A fórumból viszont az derül ki, hogy az Xpress-es változat is a 9x perces. Kherály...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A változatosság kedvéért ott a 106 perces változatot árulják.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mike
Garfield, majd megkérdezem neked az xpresst, hátha mondanak vmi okosat

Mike
Studio: New Yorker Video
Theatrical Release Date: January 1, 2001
DVD Release Date: June 4, 2002
Run Time: 97 minutes

rated:
Studio: New Yorker Video
Theatrical Release Date: January 1, 2001
DVD Release Date: June 4, 2002
Run Time: 97 minutes

Mike
akkor ne vegyél
elõbb tájékozódj aztán vásárolj

Runtime: Italy:109 min / USA:92 min
szerintem ez a moziverzió, de nem biztos
egyébként meg az USA-ban gondolom kiágtak belõle csomót

elképzelhetõ, hogy olaszországban kiadták a 109 percest is DVD-n, de koránt sem biztos

más filmeknél is elõfordul ez:
pl. L.I.E.
van egy 18+ korhatáros verzió
meg van egy vágatlan korhatár nélkül

na ezt én pl. nem igazán értem

Glpetyus
ok

Mike
a nálunk van kimaradt

azt irtad a kútnál többet mint az újságosnál

ez meg ugye általában nem igaz

Pl. amibe én beleszaladtam: Malena.

A DVD-s változat

A melléklet

Az újságmellékletként árult változat 89 perces. A DVD-változat 95 perc. A filmnek pedig van egy 102 perces verziója. (Hogy ez utóbbi "rendezõi változat", vagy ez a normál és már a DVD-változat is vágott, azt nem tudom. Gyanítom, hogy utóbbi esetrõl van szó, mert az IMDB szerint az olasz változat 109(?) perces, az amerikai meg 92(?) perces.)

Plusz az elején majd 45 másodperc reklám.

A hangsávok tekintetében a mellékletes kiadás tényleg jobb, de én inkább úgy vagyok vele, hogy a filmet kapjam meg hosszabb változatban, mint vágva, de plusz hangsávval.

Úgyhogy a jövõben kétszer is meggondolom, veszek-e DVD-t ilyen konstrukcióban.

Glpetyus
AZT írtam,hogy a kutaknál több féle újságot kapni mint az újságosnál ami nálunk van...

Glpetyus
Mirõl beszélsz?

Glpetyus
Hát pedig amit idáig olvastam szar volt...
A tesztek felületesek,néhol teljesen inkorrektek...
DVD bemutató meg gagyi...

Mike
akkor meg miért dumálsz marhaságokat

Glpetyus
loál
Ezzel újat mondtál,mintha nem vettem volna észre...

Mike
mindegyik újságmelléklet volt