112
Melyik újsághoz mit adnak?
-
#72 De ha azt mondod,hogy mind a 200 filmed eredeti akkor nagy láma vagy:)
Én felnőtt fejjel nem tehetem meg,hogy havi több filmet vegyek meg...Család,kocsi fenntartása,stb,stb.... -
#71 Megvan...:) -
#70 Én is ezt csinálom,ahogy irtam is,szal erről ennyit...:) -
#69 Csak 1 példa: ott van az Indiana Jones trilógia, most 14 e pénz, megy még tuti lejjebb az ára, és akkor már meg is lehet venni, később is lesz belőle tuti. És nem kell a koppintott verziót beszerezni :) -
#68 Nem osztom a véleményed, xart nem veszek 600 vagy x pénzért, ha eredetit veszek, akkor olyat veszek, ami tuti megér annyi pénzt - ergo többször megnézem + érdekelnek az extrák is. -
#67 Na egész pontosan 14 "eredeti" DVD-m van ebből 6 melléklet volt:)))))
-
#66 A tk-ban tudtommal a hivatalos verzió van -
#65 mondom tk-ból van a 80%-a,a maradék eredetiről átvett... -
#64 Hát már van 140 filmem dvd-n ebből 8 "eredeti" ezek nekem ennyibe vannak: lemezár(250ft Ritek)+50 ft tok,+ 60 ft szines nyomtatás...
Szóval ennyi lenne de én 500-at fizetek az ismerősnek(az elöbb elírtam),hiszen ingyen még egy barát se dolgozik szívesen...
Ilyen extrák meg egyéb "marhaságok" nem igen érdekelnek,leszámítva a kedvenc filmjeimet amiket megvettem...
Természetesen nem tölti őket az ember,hanem tékából veszi ki...
És már csak egy valamiért fizetnék komoly összeget:
Az elit alakulat sorozatért
De még nagyon drága 15-16k:((( -
NormalisEmber #63 Nem beszélve arról ,hogy még rosszabb minőségű is , mert
nem fér rá az írható lemezre.Néha még a mozgóképes jelenetválasztást is kirippelik(hogy ráférjen a film). -
winnie #62 szerintem nem. a dvd-k csak töredékét tudod beszereni 600-ból. ha netes letöltésre gondolsz, 70%-ukból ki van rippelve az extrák egy rész (vagy az összes).
tegnap jött pl. az amazon.de-től egy cypher díszdobozos dupladvd, egy donnie darko fémdobozod dupladvd, valamint a boomtown c. sorozat első évadja (5 diszk) és az alias 2. évadja (6. diszk). kíváncsi vagyok, hogy ezeket mennyiért és milyen formában tudnád beszerezni:) -
#61 Szerintem épeszü ember csak akkor vesz gyári dvd-t,ha nagy rajongó,vagy ha már sehonnan se tudja megszerezni...
Fas.om adjon ki 6-7 k-t egy filmre ha megvan 600-ból is!
Tokkal,meg boritóval!
-
#60 Szerintem ez nem milliomos duma, ha tehetem én is inkább eredetiben veszem meg a DVD-ket, mint másoltan, inkább áldozok rá több pénzt - cserébe nem kocsmázok/bulizok annyit abban az időszakban - ki lehet bírni... -
mochee #59 Vazzeg, ne kezdjed ezt a milliomos dumát! -
#58 arra amit én írok, te vakahogy mindíg rosszul reagálsz :)
igazad van, nem kell mindent ellopni. csupáncsak baráti (merthogy ismerem) segítségnyújtási célzattal tettem ajánlatot Mayday-nek, átvészelendő a T2 nélküli ínséges időszakot
Dícséretes a felfogásod, ha mindenki így gondolkodna és az anyagi lehetőség is meglenne, akkor nem lenne szükség a warezre...de addig is... sokan töltenek feliratos T2 DVD-t innen-onnan -
#57 nem kell mindent ellopni
mint ahogy ha valaki Ponyveregényt árul magyar flirattal vagy szinkronnal, tokkal vonóval, tudom, hogy hamis
és kell a francnak másolat ha megvehetem eredetiben is -
#56 az ok, DE MÉG nem adták ki -
#55 Meg van valami alternativ befejezes is, jol tudom? -
#54 Havertol nyultam, raadasul ez a special edition verzio, szal vannak benne + reszek. -
#53 Tessek azert. Ott a datum is, 2004. Julius 6.
-
#52 Olvass vissza legy szives, es lathattad, hogy ezt tudomasul vettem. Tudom, hogy mindent le lehet tolteni a netrol. De en azt mondtam, hogy magyarorszagon meg nem jelent meg.
Tudom, hogy imadsz belemkotni, viszont ha ezt teszed, elobb olvasd el, hogy mit irtam! -
#51 azt én felfogtam :)
Viszont sokmindent letölthetővé tesznek emberek, ami nem jelent meg még magyarországon :)
Érted? :) -
#50 Nem errol van szo, abszolut nem dakotarol.
Ertsetek mar meg, hogy magyarorszagon nem adtak meg ki a Terminator 2-t, DVD-n!
Erted? -
#49 csak azért, mert a dakotán nem jelenik meg, még létezik! (sajnos egyre több ilyen cucc van)
egyébként DVD-s verziót tudok neked szerezni, amint visszamentem melózni -
#48 Honnan szerezted be? DC?
Gondolom, ez az amerikai kiadas, es csinaltak hozza feliratot.
De teny, hogy magyarorszagon meg nem jelent meg a T2, nemcsak SE, de SEmmilyen kiadasban! -
#47 Fura, nekem itt csucsul a T2 SE a dvd n, igaz feliratos, de a magyar szinkronokat ugyse szeretem. -
#46 De kiadjak junius 8-an asszem! -
#45 T2-t sem adták még ki pl. -
#44 Még nem adták ki, ez komoly ?
Pedig biztosan sokan vevők lennének rá. -
winnie #43 köszi, már megvettem -
#42 akkor vedd meg 6e-ért rendesen -
#41 a Ponyvaregényt itthon még ki sem adták -
#40 ja jöhetne a Jackie Brown még ősszel jött ki -
#39 még fel sem tűnt, hogy ennyi filmes újság van.. -
#38 Jaja, ha jol tudom, azt irjak a Jackie Brown-on, hogy Tarentino sorozat 1.
Hmmm... Johetne mar a Ponyvaregeny :) -
#37 valaki szóljon már, ha meglátja a Ponyvaregényt valamelyik újság mellékletben, plííz. -
#36 DVD -magazin, én már megvettem.
+ 3 régi újságot adnak mellékletként.
Az egyik kedvenc filmem. -
winnie #35 szerintem is, én is azért nem vettem meg. mocskok. -
#34 nagy veszteség -
#33 Jo kis film volt az!
De mint kiderult, csak az elso harom resz lesz mostani dvd-n, pedig olyat mondtak, hogy 3dvd lesz vagy mifene.
Igy nem eri meg :(