Discovery

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most beatrice😄

I.C.ram
Meg a tilos rádió is benne van... mondhatom szép kis doksi film....
I.C.ram
Hehe! Most Magyarországról megy valami dokumentum film, azon belül is a cigányokról, benne a fekete vonat 😄
szerintem csak muholdrol foghatod... talan upc directben van, de ez nem biztos
phalanx
Hi
Nem tud valaki valamit a Discovery Science csatornáról? Pl lehet e fogni magyarországon, ha igen hogy, mennyibe kerül stb. Plz segítsetek, nagyon érdekelnek a rajta futó mûsorok.

sajna azt a Mythbustert még itt nem láttam, biztos király lehet...
jah, hát biztos az se lenne gyenge ha itt is szétosztanák témák szerint 5 felé, de ugye sajnos itt csak ezt kapjuk meg kell vele elégednünk. Örülök neki hogy legalább már a mûsorok 90%-a szinkronizált, mert régebben nem ez volt. Meg mostmár mûsorelõzetesek között is van magyar nyelvû, pl. most a D-day színesbent mondják be mindíg magyarul. A kemény az hogy még mindíg csak a hullaprimitív román reklámok vannak, ugylátszik ott mégis jobban igénylik a csatornát vagy nemtudom.

Az amcsi motorokat csak úgy félig meddig nézegettem, de pl. ahoz hasonlóan régebben voltak azok az állat Mark Evans - os sorozatok, sportscar is born, motor is born, car is born, airplane is born, chopper is born (helós).. na azok nagyon kemény cuccok voltak amikor összerakot darabokból helikoptert meg repülõt
nekem a mythbusters tetszik a legjobban a discoveryn - az van itthon is? nagyon állat, különbözõ legendákat, mítoszokat próbálnak meg bebizonyítani vagy cáfolni. (ld. fém a mikróban vagy felhõkarcolóról fejre esõ egycentes.) nagyon állat.
azt sajnálom hogy nálunk csak egy discovery van, és nincs Discovery Science mert imádom a sci-fit, és nagyon ütõs dolgok vannak rajta - sokkal jobban érdekel mint a múlt, habár persze az ókori dolgokat is lehet izgalmasan tálalni

RelakSfromhome
Én a Scrapheap Challange-et szoktam nézni, meg amit éppen elkapok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

spyderco
Látom azért vannak még értelmes emberek akik nem csak az rtl-t meg a tv2-t ismerik. Kedvenceim: mérnöki csodák sorozat, jelenleg amit még nézek az az amcsi motorok (péntek 23 órakor), ezeket az éjszakai háborús történelmi dok filmeket viszont nem szeretem.

http://www.o-store.hu

igy van ezért is vagyok discovery függõ😊 azért még néha nézek nationalt is bár az eléggé vesztetta szinvonalából, meg a realityn is vannak érdekes dolgok... a spektrum se rosz... ez a 4 csatorna van csak beállítva a tvmen😊
Sephi
Ez az egyetlen olyan csatorna a vilagon amire ha veletlenul is rakatintasz mindig van mit nezni es erdekes is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

halászós egy sincs😊 ez horgászat... a halászat az amit hálóval csinálnak, és nagy mennyiségi hal kifogására eladási céllal, a horgászat meg egy sport, bottal, damillal, horoggal stb.
I.C.ram
Szerintem mindegyik halászós egy szar, baromi unalmas, bár lehet, hogy csak nekem, aki laikus.
volt háttér meg politikai témában is sok korrekt, én azokat is szeretem, csak ugye vannak pl. a hitler gyermekei, meg a nazis:warning from history, na ez a néhány mûsor amit nem szeretek, csak berakták, mert ez mindenhol kötelezõ...
Volt egyszer egy jó történelmi sorozat de annak már vége... talán valami 20. század ahogy az emberek látták volt a címe.. az tetszet...
ja a Rex Huntot én se mindig birom, bár abban a kategóriában is volt egyszer egy jó sorozat amikor 2 csávó horgász/túlélõ versenyben küzdött egymással meg... ja és ha már itt tartunk a Ray Mears es extreme survival is nagy kedvencem volt
I.C.ram
Nekem már a tökömön jön ki a sok II. VH-s dolog, amit adnak, pedig imádom a történelem e szakaszát. Bekapcsolom délután... Battlefiled... bekapcsolom este, megint BF. Sokkal jobban örülnék olyan mûsoroknak, amit nem lehet egy egyszerû törikönyvbõl megtudni, mert a Battlefiled nagyrészét az alap történelmi tények teszik ki. Nincs benne sok háttér, politika, stb.

Én sokkal jobban szeretem az extreme engineeringet vgay bármelyik olyan mûsort, amit nem lehet egy gimis tankkönyvbõl is megtudni.

Amit viszont utálok, az a tömény mennyiségû halászfilm.
ja sorry, sose vettem eszre hogy olyan szekció is van😊 már mind1
ja ismételgetnek, de mondjuk én szivesen megnézek vmit többször is, vagy jó hogy legalább egy adott érdekes mûsorra többször is lehetõségem van megnézni, ha lemaradnák róla

Ja minden üzenet végére beirom hogy mi megy éppen, csak úgy a topik jellegzetessége léppen:
tehát jelenleg Scrapheap fut
K.András
Ezt a tv,mozi szekcioban kellett volna megnyitni,egyébként én is discovery-t szoktam nézni jobban mondva hallgatni mert az a lakás "alapzaja"...
Mindenevü vagyok szal mindegy, hogy tudomány,biologia,háboru megy,mindet szeretem.Az egyik legjobb csatorna,csak az a baj hogy itt is sok az ismétlés,gyakorlatilag mindent háromszor adnak le egy nap.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Nos nyitogattam egy ilyen topikkot...
Ugyanis én sok idõt ütök el tvzéssel mint ez megszokott mai társadalmunkban és nagyon kedvelem a Discovery csatornát. Aki szintén sokat nézi, ajálnhatunk egymásnak mûsorokat hogy mit érdemes megnézni. Én fõként sience, history és crime nightos vagyok, de gyakorlatilag a 95% át minden mûsornak kedvelem. Nagy kedvenceim a Battlefield sorozat amit még mindig nyomatnak, aztán régen Scrapheaptõl is odavoltam, ja meg FBI files, Daring Capers stb. nagyon penge... csak a román reklámok nem amiket már lassan kívülrõl tudok😊
← ElőzőOldal 2 / 2