Discovery
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kisfilm elsõ része.
Érdekel a téma, bevallom, felfoghatatlan számomra, amiket ezekben a mûsorokban hallok.
BTW a kezembe került a "Madeleine" c könyv is, szintúgy hihetetlen az egész...
Minden infónak örülök! Elõre is köszi!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Morgan Freeman
A féreglyukon át
A kezdetek elõtt
Discovery Science
Valaki tudna nekem linkelni ehhez a dokumentumfolmhez egy magar feliratot? nagyon megköszönném. Én sajna sehol nem találtam hozzá feliratot 😞
Discovery.Science.Ultra.Science.Time.Travel.PDTV.XViD-SomeTV
Amúgy szerintem is jó volt,szerettem a filmjeit,sokszor megnéztem régebben...
Nagyon kedveltem a filmjeit,mert közelhozta a természetet,kicsit viccesen,de azért figyelmeztetve az embert,hogy a vadon nemjáték.
Vakmerõ volt,de tudott bánni az állatokkal.
És úgylátszik egy óvatlan pillanat elég volt.A vizben nemtud annyira fürge lenni az ember.

Go Jeff Go!!!!
A medve nem játék.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Addig volt a legjobb amíg nyersen jött angliából, aztán szépen fokozatosan magyarosodott és bénább lett. Elõször felirat, aztán alábeszélõ szinkron, aztán magyar reklámok, aztán magyar elõzetesek, aztán magyar rövidfilmek, és végül már a qrva mûsorok is.
Aztán nekem az Urban Explorers is tetszik.
Azon kívül meg én mostanában sokat nézem nagyon a Discovery Sience illetve Civilizationt. Telis tele van jobbnál jobb mûsorokkal, pl. Weapons of Combat stb.
Mindent 20-szor ismételnek.Na meg tényleg ez a mostani szinkron pfff
Amcsi motorok is mind ismétlés,leadtak régebben néhány új részt,és ennyi.Azóta ismétlik össze vissza,és még nem is sorba.Meg olyanokat adnak sokszor,amit csak pár hónapja adtak.Nem értem milyen hülyék dolgoznak ezeknél a tv csatornáknál,mindenütt ugyanez megy.Ismétlés ismétlés hátán.
Az emberi testes esték/éjszakák is jóak, bár nemtom mostanság vannak-e...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Az FBI akták is király,csak az meg tul késön van!
Ha pénteken nincs suli azt is megnézem,mert ugye csütörtök 22:00 kezdödik!
Régebben én is szerettem a Scrapheap-ot,de már uncsi!
Marhára nem jön be nekem,hogy 10 orát 40 percbe "belepasziroznak"és lemaradunk egy csomó mindenröl!
Most rá vagyok kattanva a Brainiac-ra,és az Autókereskedök-re!
Régebben,meg néha most is nézem a legendairtokat,de már az is elavult a sok ismétléseivel!
A brainiac-nak is csak 6 része van,ha többször megnézem öket,ez se fog érni semmit!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
kész ez a szinkron.. 😞
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
"most eldöntheted, hogy el akarod-e tölteni a szombat délutánt Ádám és Jemi társaságában..."
"Ván elég mintátok, diágrámotok, összehasonlitásotok..."
vagy pl. emszi motorok az amcsi motorok helyett
kb olyan mint amikor beírok valami szöveget egy felolvasó progiba.
az elején viccesnek tartottam, de mostmár kezd idegesíteni.
off: hasonlóan jártam multkor a Microsoft Supporttal. felhivom õket, erre egy ilyen hanggal kellett kommunikálnom:
"ön most bédiktálni térmékazonositó. én kérni önt, ön elleneõrizni a mégfélélõ bééállítások..." és így tovább..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Valami mûtétekrõl szóló film van. Kiszedtek valakinek a BELEIBÕL (!) egy tollat. Letakarítják, majd a varrás végén a doki megkérdezi, hogy ír-e a toll. Erre kipróbálja a mûtõsnéni 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
egyébként nagy az öröm mióta néhány hónapja már van discovery science-em, meg civilization-öm. azokon is jó cuccok szoktak lenni
jelenleg meg ugye az új mythbuster részek a kedvencek, meg a conspiracy trials is tetszik. meg most látom nagyon állat dolgok jönnek nemsokára... pl. az a star wars science, meg az idegen bolygók sorozatra is kiváncsi leszek
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2