18 Wheels of Steel - Pedal to the Metal
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd kiderül. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jók a képek, de itt nem lesz száguldozás.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Jah, az elso az fos volt, de az Across America már kifejezetten kellemes volt.
"Megjelenési dátum még nincs, így talán ez is csak 2005-ben lesz élvezhetõ."
Truckpol által készített riport elsõ mondata:
Pavel, nagyon köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást és így tisztázhatunk néhány kérdést a SCS Software által EZ ÉVBEN MEGJELENÕ játékkalkapcsolatban.
Truckpol által készített riport elsõ mondata:
Pavel, nagyon köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást és így tisztázhatunk néhány kérdést a SCS Software által EZ ÉVBEN MEGJELENÕ játékkalkapcsolatban.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ja! 😊) Akkor az meg van! Nekem a 2 sokkal jobban tetszik mint az 1! Az tök gagyi volt! szvsz!!! 😊)
Csak azért mert ott a kamionok "viselkedése" ...! Akarom kérdezni ti találkoztatok ott vmi realisztikusnak mondható reagálásra? Mert én nem! Szal az gáz volt! Bár a Patch sokat segített de nem eleget!
Csak azért mert ott a kamionok "viselkedése" ...! Akarom kérdezni ti találkoztatok ott vmi realisztikusnak mondható reagálásra? Mert én nem! Szal az gáz volt! Bár a Patch sokat segített de nem eleget!
Itt szabvány hogy 90 km/h-nál nyomhatod a pedált, akkor sem megy. (AZ MÁS DOLOG? HOGY EZT A SZABÁLYZÓT KI SZOKTÁK IKTATNI, DE AKKOR IS MAX A 120-130.)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Hülye vagy te bammeg. 😊
A széria gyártású kamionoknak nem engednek 80-90nél nagyobb sebességet, mert az felett nem lehetne megállítani a szerelvényt ha vészhelyzet támad... De ez persze csak az én meglátásom.
A széria gyártású kamionoknak nem engednek 80-90nél nagyobb sebességet, mert az felett nem lehetne megállítani a szerelvényt ha vészhelyzet támad... De ez persze csak az én meglátásom.
A 2. volt az Across America
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
← ElőzőOldal 2 / 2