Best of trance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Meg dc++-on pár embernek megvannak a pár órás mp3-ak.
Én is töltöttem le egy jó cd-nyit.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
már ha ugyanarra gondolunk
kicsit bõvebben lehet?
ha már Best of Trance:
Armin - Communication
Rank 1 - Airwave
Rising Star - Touch Me
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Fenti témában a kedvenc elõadóim (nem fontossági sorrendben): DJ Tiesto, Armin van Buuren, Blank & Jones, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Shane 54, hogy csak a - szerintem - legnagyobbakat említsem.
Szívesen összeállítanék egy mp3-as discográfiát (asszem így írják :-))fenti elõadók anyagaiból, ezért hasonló "izlésû" és jószándékú emberek jelentkezését várom.
Elõre is köszi és üdv.,
Zotyó