15
Best of trance
-
#15 meg!XD 2009!xd
-
#14 ugy tunik -
#13 ugy tunik -
#12 topig meghót vala -
zotyo #11 az igazság az, hogy otthon (még) nincs netem, mhelyről írok, innen letölteni pedig nem tudok. gondoltam hátha vk szintén megszállott gyűjtő és cserélhetnénk néhány darabot... -
zotyo #10 esetleg valamelyikőtök szokott kijárni Hollandiába partykra? -
#9 Azaz. :)
Meg dc++-on pár embernek megvannak a pár órás mp3-ak.
Én is töltöttem le egy jó cd-nyit. -
#8 á értem... mp3-ban hehe... az más -
Garfield #7 Akkor meg keresd meg a Gugliban az előadók hivatalos oldalait, azokon rajta szokott lenni a komplett diszkográfia. -
neménvoltam #6 nézz körül itt
már ha ugyanarra gondolunk -
zotyo #5 a discography-k összeállításával az lenne a szándékom, hogy összegyűjtsem alábbi előadók összes (ill. a lehető legtöbb) hivatalosan megjelent albumát (mix lemezek, maxik, vinyl...stb.) jó minőségű mp3-ban
-
zotyo #4 sajna nem ugrik be a "sensation" bulikról semmi...:-(
kicsit bővebben lehet? -
#3 hmmm asszem ilyen oldallt már találtam még régebben. Yahoon rákeresel vmi DJ discography-jára és szerintem találsz párat. Most minek összeszenvedni egy magyar oldlalra ugyanazt amit a külföldiek úgyse látogatnak.
ha már Best of Trance:
Armin - Communication
Rank 1 - Airwave
Rising Star - Touch Me -
#2 holland "Sensation" bulikat ismered? -
zotyo #1 Hali,
Fenti témában a kedvenc előadóim (nem fontossági sorrendben): DJ Tiesto, Armin van Buuren, Blank & Jones, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Shane 54, hogy csak a - szerintem - legnagyobbakat említsem.
Szívesen összeállítanék egy mp3-as discográfiát (asszem így írják :-))fenti előadók anyagaiból, ezért hasonló "izlésű" és jószándékú emberek jelentkezését várom.
Előre is köszi és üdv.,
Zotyó