Titokban tartja a brit kormány és az ESA a Beagle 2 vizsgálati jelentését

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ezek a projektek elég sokba kerülnek ám, hogy csak úgy a befektetõk pénzébõl elkövessenek még 1x 1 ekkora hibát nem gondolod? Azt akkor benézték...többet a büdös életbe nem fogják elhiheted ! :)
Manoi
"egy marsi hõhullám és az azt kísérõ porvihar felmelegíthette a Mars légkörét, ami ennek hatására elvékonyodott"

Woodstockból visszamaradt barátunk azért egy kicsit elõrre is gondolhatott volna egy ilyen lehetõségre. (Most meg titkosítanak, hogy a jó kis zsíros állás megmaradjon ez olyan aktuálpolitikai nem? :)

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Tetsuo
Én olvastam a jelentést, de nem emléxem..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ez tök eccerû:)
"Pillinger véleménye szerint egy marsi hõhullám és az azt kísérõ porvihar felmelegíthette a Mars légkörét, ami ennek hatására elvékonyodott, ezért a Beagle 2 leszállását segítõ ejtõernyõk és légzsákok feltehetõleg túl késõn, vagy egyáltalán nem nyíltak ki. "
Valamit elrontottak a gépen, vagy nem fiygeltek a leszállásnál, vagy bármi hasnló amit nem lehet környezeti hatásnak bemagyarázni!!! Mivel kúrva sok pénzt fektettek bele, ezért el kell titkosítani, mert még valami gáz lesz az ESA és befektetõi közt:) Ennyi!!!

HuAn82
Az egyszerû ember már a képeknél leragad. :-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

agyhalál
Pajeszkirály:)

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Az ütött be neki?

Nikásze peeri menó

Enyhén Isaac Asimov beütésû :)