13
-
Charcoalgrin #13 Sracok akkor a kovetkezo nagy Szovetseges tamadas celpontja Kina lesz?
Mar latom az epp akktualis cowboy elnok nyilatkozatat:
Ezek a spammelok veszelyeztetik a vilag biztonsagat, odamegyunk es rendet csinalunk. Isten ovja Amerikat!
Az aktualis "kovacslaszlo" meg majd jol megmagyarazza: A magyar erdekek kikvanjak, hogy kinaban resztvegyunk a spam-ellenes bekefenntartasban. :) -
Mice #12 bár nem láttam mit írt az illető mert mire megnéztem ezt a cikket is már kikapták a hozzászólását és csak a sorszámból látom hogy volt, de
nem mindenki csak olyanokkal levelezik aki már benne van a címlistában, (pl.: webmakik) így akármire is rakod a spamszűrőt semmitől nem véd meg
amikor pedig jönnek ezerrel ezek a mocskos levelek a xanaxukkal meg a többivel, akkor (visszafogottan mondom:) nagyon!!!! nehéz megállni a nemprimitív viselkedést egy egy hülye napon és sokan a küldők közül még csak tisztában sincsenek azzal, hogy másnak mit okoznak vele vagy csak sza&nak rá!
nekem volt egy ismerősöm akit miután megtudtam mit csinál (ezt) és nem tudtam meggyőzni elküldtem a ..... -
Cat #10 azért használnak kinai meg tajvani proxikat az amerikai spammerek, mert náluk már büntethető -
GABOR16 #8 Megkéne tudni azt, hogy ki volt a Spam e-mailek kitalálója, és elkéne neki küldeni az összes létező Spam e-mailból tizet.
Én egyébként rengeteget kapok, csak bevan kapcsolva a kéretlen levelek szűrése.
Ezt nektek ti h***e kéretlen levelek!!! -
mrzool #6 Te sem gondolhatod komolyan, hogy a feladó alapján állítják fel ezeket a statisztikákat.:)) LOL.:))
A helyzet az, hogy Kínában rengetegen neteznek, és több, különböző biztonságtechnikai cég felmérése szerint tényleg Kína a spam-király. Ez van. -
#4 pff , szerintem meg pont hogy nem kínából hanem USA ból .. ezt az ottaniak is nagyon jól tudják , de egyszerűbb egy izraeli "szakértő" szájába adni hogy az amúgyis ellenőrzött kínában ilyet lehet ... -
bunny #2 Blokkolni minden kínából jövő levelet. Sokat nem veszítenénk ... -
davos80 #1 Rizszablás közben spammelnek...