27
  • Mice
    persze aztán féluton egy packet leszedéssel együtt jön egy update és máris mást csinál a progi

amúgy meg biztos sokan és sokat értenének meg a forrásból:) lol

még a packetek formátumát tartalmát sem hiszem, hogy sokan ismernék
  • Tetsuo
    norbi83- igazad van.

mrzool- a Földön több mint 2Mrd ember éhezik, te meg otthon játszol a PCden. Én is ezt teszem! Ezért mondtam hogy ezt a qrvanagy teljesítményt így pazaroljuk, és jobb lenne vmi értelmesebb..
    Egyébként annak az esélye h idegen lényekkel rádióhullámokkal felvegyük a kapcsolatot, nulla. S ha érzékelnénk intelligens jeleket, a válaszidő miatt nincs értelme komunikációnak.
  • comet
    Dehogynem tudja. Elolvasod a forráskódot :)
  • [HUN]Stanlee
    Teljesen igazad van, most olyan dologra van hasznalva, aminek kevesbe van akkora jelentosege, mint a rak elleni kutatasnak. az amerikaiak beijedtek anno, hogy "bilogiai fegyverekkel" tamadnak rajuk, es ezert kezdtek el ezt az iranyu kutatast(szerintem)...
    Ha valaki az AIDS ellen akar segiteni, itt egy cim. A progi kezdetleges, de valamit azert segiteni ezzel is lehet: http://fightaidsathome.scripps.edu/
  • mrzool
    "A Seti@Home, jó játék gazdag gyerekeknek.."

Nem világos számomra, hogy a mondatod első fele hogyan csatlakozik a másikhoz. Miért kéne gazdagnak lenni?

Évek óta, még a Pentium100-asom óta veszek részt valamilyen elosztott számítási projektben, és soha nem éreztem úgy, hogy "jó játék", sem azt, hogy gazdag lennék.

A rákkutatással nincs semmi bajom, cirka egy évet húztam le az UD-nél is - csak amióta bejöttek az anthrax-os és egyéb számítások, és elkommercializálódott az UD, kissé megrendült a bizalmam benne.
  • mad mind
    Én is a kezdetek óta csinálom és most nemrég léptem át az 5000-et.
    Nálunk a tűzfal, csak a setit engedi át, ezért más megosztott számolgatások nem használhatók.
    Ugye te sem gondolod, hogy a feljelentkezett 5 millió felhasználó mindegyike állandóan futtatja. Jó, ha 10% az állandó tag.
  • [HUN]Stanlee
    Ugy gondolom, tenyleg jobb lenne, ha ezt a szamitasi kapacitast rak ellenes, vagy aids ellenes dolgokra hasznalnak az emberek. Sokkal jobban tudnanak vele segiteni, mint azzal, hogy ilyen "idegen civilizaciokat" keresnek. Szoval aki tenyleg segiteni akar, menjen a www.grid.org-ra. Bar mint ha ok most mas utan kutatnanak.
  • Csudri #11
    Már régóta dolgoznak a Seti@home2-n. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a különbség az első "részhez" képest.
  • Tetsuo
    Hány UFOt láttatok, he?
    A Seti@Home, jó játék gazdag gyerekeknek..
    Mi lenne ha ezt a grid-teljesítményt rákkutatásra használnánk?
  • AnarchoiD
    szinten kezdetek ota most 4000 folott jarok, egy haver csak 2 eve kezdte :

• [HUN]PAStheLoD
    jah , mer kiderült hogy et hazatelefonált már régebben :)
  • DarkJedi
    Én is nemrég kezdtem, már kemény 21 adatcsomagot fel is dolgoztam :) De most nemsoká vége lesz nem? Valami ilyesmit olvastam..
  • JZO
    nekem is kezdetek óta fut, most járok 1143-nál :)
  • dieselG
    Én még csak 2 hónapja vettem részt a kutatásukban, de bízom h nem hiába ;)

GRAT!