27
-
Mice #27 persze aztán féluton egy packet leszedéssel együtt jön egy update és máris mást csinál a progi
amúgy meg biztos sokan és sokat értenének meg a forrásból:) lol
még a packetek formátumát tartalmát sem hiszem, hogy sokan ismernék -
#24 norbi83- igazad van.
mrzool- a Földön több mint 2Mrd ember éhezik, te meg otthon játszol a PCden. Én is ezt teszem! Ezért mondtam hogy ezt a qrvanagy teljesítményt így pazaroljuk, és jobb lenne vmi értelmesebb..
Egyébként annak az esélye h idegen lényekkel rádióhullámokkal felvegyük a kapcsolatot, nulla. S ha érzékelnénk intelligens jeleket, a válaszidő miatt nincs értelme komunikációnak. -
#23 Dehogynem tudja. Elolvasod a forráskódot :) -
[HUN]Stanlee #17 Teljesen igazad van, most olyan dologra van hasznalva, aminek kevesbe van akkora jelentosege, mint a rak elleni kutatasnak. az amerikaiak beijedtek anno, hogy "bilogiai fegyverekkel" tamadnak rajuk, es ezert kezdtek el ezt az iranyu kutatast(szerintem)...
Ha valaki az AIDS ellen akar segiteni, itt egy cim. A progi kezdetleges, de valamit azert segiteni ezzel is lehet: http://fightaidsathome.scripps.edu/ -
mrzool #15 "A Seti@Home, jó játék gazdag gyerekeknek.."
Nem világos számomra, hogy a mondatod első fele hogyan csatlakozik a másikhoz. Miért kéne gazdagnak lenni?
Évek óta, még a Pentium100-asom óta veszek részt valamilyen elosztott számítási projektben, és soha nem éreztem úgy, hogy "jó játék", sem azt, hogy gazdag lennék.
A rákkutatással nincs semmi bajom, cirka egy évet húztam le az UD-nél is - csak amióta bejöttek az anthrax-os és egyéb számítások, és elkommercializálódott az UD, kissé megrendült a bizalmam benne. -
#14 Én is a kezdetek óta csinálom és most nemrég léptem át az 5000-et.
Nálunk a tűzfal, csak a setit engedi át, ezért más megosztott számolgatások nem használhatók.
Ugye te sem gondolod, hogy a feljelentkezett 5 millió felhasználó mindegyike állandóan futtatja. Jó, ha 10% az állandó tag. -
[HUN]Stanlee #12 Ugy gondolom, tenyleg jobb lenne, ha ezt a szamitasi kapacitast rak ellenes, vagy aids ellenes dolgokra hasznalnak az emberek. Sokkal jobban tudnanak vele segiteni, mint azzal, hogy ilyen "idegen civilizaciokat" keresnek. Szoval aki tenyleg segiteni akar, menjen a www.grid.org-ra. Bar mint ha ok most mas utan kutatnanak. -
#11 Már régóta dolgoznak a Seti@home2-n. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a különbség az első "részhez" képest. -
#10 Hány UFOt láttatok, he?
A Seti@Home, jó játék gazdag gyerekeknek..
Mi lenne ha ezt a grid-teljesítményt rákkutatásra használnánk?
-
#9 szinten kezdetek ota most 4000 folott jarok, egy haver csak 2 eve kezdte :
-
#6 jah , mer kiderült hogy et hazatelefonált már régebben :) -
#5 Én is nemrég kezdtem, már kemény 21 adatcsomagot fel is dolgoztam :) De most nemsoká vége lesz nem? Valami ilyesmit olvastam.. -
#4 nekem is kezdetek óta fut, most járok 1143-nál :) -
dieselG #3 Én még csak 2 hónapja vettem részt a kutatásukban, de bízom h nem hiába ;)
GRAT!