The I Of The Dragon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
torrent

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vki mondjon nekem egy oldal címet, ahol megrendelhetem ezt a játékot!!! Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Egy bolt címét el tudnám küldeni, ahol megveheted... :-)
(hogy engem mennyire útálnak már ezért, mindig az eredeti játékokról papolok)
A demó alapján tetszik a dolog, sárkány még úgy sem voltam... (az elsõ hírnél még azt hittem, sárkányrepülõt kell majd vezetni) :-)

Ez még mindig itt van?

GyaxyBoy
Imikee! Te ezt tényleg komolyan mondtad???
😄 Nagy Flash lehetsz Imrus! 😊 hehehe

Sunyi! Vajon miért nem küldöd el? 😊) hmmm???
N.E.O.!!!
Hmmm... Én a googleba berakva a játék nevét nekem ugyanezeket a képeket hozta ki, vagyis szerintem ezek hivatalosan kiadott képek, nem pedig egy tizenéves kisgyerek tette fel õket. Na erre varrjál gombot...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

N.E.O.!!!
Ajánlott: Pentium III / Athlon 1 GHz, 256 MB RAM, 64 MB-os DirectX 8.1 kompatibilis videókártya

A 8.1 ismer olyat, hogy pixel shader? Mellesleg csak hozzáteszem, hogy vertexshader sincs a játékban, mert vizet egyik képen sem látni

RangeR
Igen, ezt látja a komoly-gyerek a havertól, hogy mindent leszólunk és attól király sznob egyéniségekké válhatunk...gondolják a gyík kölkök. Valahogy ezzel akarnak kitûnni, de szerintem elõbb-utóbb beleszaladnak majd egy ökölbe és akkor gondolkozhatnak, hogy miért kell ezt az utat választani, hogy nagyfiúcskának gondoljanak, holott nudli???

fucsálnám ha hónapokkal ezelõtt végigjátszottad, ugyanis április elején jelent meg, alig egy hónapja :>

Igen. Mire hatalmas öreg sárkány leszel szép nagy tüskék nõnek az arcodra meg szépen kiszinesednek a pikkelyeid, meg ilyen fátyolszerüségek lesznek rajtad. 😊

Egyébként keményen hent a játék, némi történettel fûszerezve.
Ez a játék egyáltalán nem csúnya, csak nem a legszarabb beállításokkal kéne screenshotokat csinálni! Nem tudom ez a tendencia miért terjed el mindenhol... 😞 Szerintem kimondottan szép. Végignyomtam már hónapokkal ezelõtt. Idõben készült a cikk mint mindig...
lol

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

cSuwwi
vagy még azt sem... 😊

shit happens

ollie
ehehe, tetszett az egyedi játék megnevezés a cikk elején, aztán a végére oda írják, hogy diablo fanoknak ajánlják 😄DD

amúgy meg tényleg tiszta diablo 2, csak éppen sárkánnyal

Manoi
3 éve még örültem volna egy ilyen játéknak...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Próbáljunk meg elérni harmincegy hozzászólást... lol

,,Diablo hívõknek ajánlanám"

Mekkora lol! Attol hogy hentelni kell, már a diablo hívõk 😊 Aki egy kicsit is játszott vele, az tudjha, hogy nem a hent miatt érdemes vele játszani.

A grafika hagyán, de a játékmenet nagyon ratyi...

shim
héé ez nagyon randa! akkor lehet hogy fut nálam! 😄D

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

Vanek
nemtom mennyire vágjátok,de volt valami csaj karddal,ott is lehetett sárkányt irányítani,s az se volt nagy szám.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

N.E.O.!!!
Ezzel sem fogok játszani. A grafika rohadtszar, de lehet, hogy csak a kép minõsége szar, bár ahogy elnézem a sárkányt nagyon ganéul csinálták meg. Sárkányt irányítani, mondjuk érdekes lehet, de akkor inkább várostrombolnék, minthogy a sok seggfejt megpörököljem. Nahh ez a topic is csak 30 hozzászólásig fog élni, mert egy ilyen genyó játékra szerintem nem sokan kíváncsiak.

Na igen.......

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Hjzusom ez mikori cucc már??😊
Vagy 2-3 hónapja uninstalloztam😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n