117
Playzone
  • Bagó Péter
    Nem vagyok egy demóügyi szakember, de ha még elvileg ez működőképes konstrukciónak is bizonyulna, két oldalról is meg tudnám csáklyázni: a Sony, illetve a Microsoft soha a büdös életbe nem fog engedélyt adni rá, hogy egy lemezen a másikkal együtt szerepeljen - másodsorban demó kiadására kizárólag az Official megjelölésű kiadványok jogosultak, amiknek licencszerződéseiben talán benne foglaltatik, hogy újsággal együtt kell kiadni őket, s mint olyan: nem módosíthatóak a korongok tartalma...
  • rolika
    biztos hülyeség, amit kérdezek: olyat nem lehet, hogy egy kétoldalas dvd egyik oldala ps2, a másik xbox, és tele van játszható demókkal? (persze gc+gba kiesik...)
  • Bagó Péter
    Teljesen megértem a Te álláspontodat is, és az ésszerűség is azt mondatja: nem fog mindenkinek a hasznára válni a kiadvány. Ennek ellenére szerintem jó pár kellemes percet fog szerezni a közel 3 órányi videó és képgaléria még azoknak is, akik rendelkeznek interneteléréssel, ugyanis jó pár olyan exkluzív trailert sikerült megkapnunk, amik a mai napig nem lelhetők fel a neten. Meg aztán nem mutat impresszíven a 84 játékot tartalmazó lista? Szerintem nem lett egy rossz válogatás, de hát nyílván majd a piac eldönti, hogy mennyire fog bejönni az embereknek, és mennyire nem :)

Respect.
  • aabyssx
    Eh! 32-re.
  • aabyssx
    ...én meg szoktam venni ezeket az újságokat.
    Jobban szeretem tévén nézni.
  • rolika
    igazán nem értem kinek szól itt egy ilyen kiadvány

akik itt fórumoznak, már úgyis megnézték az összes fellelhető videót/képet az őket érdeklő játékokról (a nagyobb felbontás meg... nemtom... ha egy normál internetes videóról megtetszik egy game, nem hirez videó kell róla, hanem maga a játék :)

no offense
  • Bagó Péter

November 19-étől válik elérhetővé újságárusi forgalomban a PlayZone Extra DVD kiadványa, 1996 forintos áron. A szabvány video DVD formátumban készült lemez egyaránt lejátszható asztali és számítógépes DVD meghajtókban, valamint természetesen PlayStation 2 és Xbox konzolokon (utóbbinál DVD Kit szükségeltetik hozzá). A kiadvány megpróbálja átölelni a 2005-ös év várható legjobb, legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait - ezekből mutatva mozgó, vagy állóképes ízelítőket. A tartalomra nagyon büszke vagyok, hiszen sikerült olyan exkluzív trailereket, és képeket szereznünk, melyet nálunk láthattok először, vagy egyes esetekben az internetről letölthető változatokkal szemben kifogástalan minőségben (dupla akkora felbontásméretben) pakoltuk fel őket (pl.: a 8 perces TGS-es Metal Gear Solid 3 trailer 720*576-os változata...).

Sok beszédnek, sok az alja - úgyhogy inkább beszéljen helyettem a teljes tartalom:

[center]
    25 to Life (PlayStation 2 / Xbox)
    7 Sins (PlayStation 2 / Xbox)
    Advent Rising (Xbox)
    Ape Escape P! (PSP)
    Area 51 (PlayStation 2 / Xbox)
    Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean (GameCube)
    Battlestations: Midway (PlayStation 2 / Xbox)
    BloodRayne 2 (PlayStation 2 / Xbox)
    Brothers in Arms (PlayStation 2 / Xbox)
    Coded Arms (PSP)
    Cold Fear (PlayStation 2 / Xbox)
    Commandos: Strike Force (PlayStation 2 / Xbox)

Conker: Live and Reloaded (Xbox)
    Constantine (PlayStation 2 / Xbox)
    Crash ’n’ Burn (PlayStation 2 / Xbox)
    Creature Conflict: The Clan Wars (PlayStation 2 / Xbox)
    Dark Sector (PlayStation 3 / Xbox 2)
    Dead or Alive Ultimate (Xbox)
    Destroy All Humans! (PlayStation 2 / Xbox)
    Devil May Cry 3: Dante’s Awakening (PlayStation 2)
    Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (PlayStation 2)
    Dynasty Warriors (PSP)
    Enthusia Professional Racing (PlayStation 2)
    Everybody’s Golf – Hot Shots Golf (PSP)

Fahrenheit (PlayStation 2)
    Far Cry: Instincts (PlayStation 2 / Xbox)
    FIFA Street (GameCube / PlayStation 2 / Xbox)
    Final Fantasy VII: Advent Children (PSP)
    Final Fantasy XII (PlayStation 2)
    Forza Motorsport (Xbox)
    Frogger (PSP)
    Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (PlayStation 2)
    God of War (PlayStation 2)
    GoldenEye: Rogue Agent (GameCube / PlayStation 2 / Xbox)
    Gran Turismo (PSP)
    Gran Turismo 4 (PlayStation 2)

Hard Luck (PlayStation 2)
    Haunting Ground - Demento (PlayStation 2)
    Jade Empire (Xbox)
    Kengo 3 (PlayStation 2)
    Kessen III (PlayStation 2)
    Killer 7 (GameCube / PlayStation 2)
    King of Fighters: Maximum Impact (PlayStation 2)
    Kingdom Hearts II (PlayStation 2)
    L.A. Rush (PlayStation 2 / Xbox)
    Legend of Kay (PlayStation 2)
    Mercenaries (PlayStation 2 / Xbox)
    Metal Gear Ac!d (PSP)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PlayStation 2)
    Metal Slug 3D (PlayStation 2)
    Michigan (PlayStation 2)
    Midnight Club 3: DUB Edition (PlayStation 2 / Xbox)
    Mortal Kombat: Shaolin Monks (PlayStation 2 / Xbox)
    NARC (PlayStation 2 / Xbox)
    Need for Speed Underground Rivals (PSP)
    Oddworld: Stranger (Xbox)
    Playboy: The Mansion (PlayStation 2 / Xbox)
    Project: Snowblind (PlayStation 2 / Xbox)
    Puyo Pop Fever (PSP)
    Radiata Stories (PlayStation 2)

Red Ninja: End of Honor (PlayStation 2 / Xbox)
    Resident Evil 4 (GameCube / PlayStation 2)
    Ridge Racer (PSP)
    Rumble Roses (PlayStation 2)
    SEGA Rally 2005 (PlayStation 2)
    Shadow of Rome (PlayStation 2)
    Sid Meier’s Pirates! (Xbox)
    Spikeout: Battle Street (Xbox)
    Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (Xbox)
    Star Wars: Republic Commando (Xbox)
    Sticky Balls (PSP)
    Tekken 5 (PlayStation 2)

Tenchu: Fatal Shadows (PlayStation 2)
    The Bard’s Tale (PlayStation 2 / Xbox)
    The Elder Scrolls IV: Oblivion (PlayStation 3 / Xbox 2)
    The Legend of Zelda (GameCube)
    Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas: Oogie’s Revenge (PlayStation 2)
    TimeSplitters: Future Perfect (GameCube / PlayStation 2 / Xbox)
    Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory (GameCube / PlayStation 2 / Xbox)
    Torque: Savage Roads (PlayStation 2 / Xbox)
    Unreal Championship 2: The Liandri Conflict (Xbox)
    Vampire Chronicle: The Chaos Tower (PSP)
    Viewtiful Joe 2 (GameCube / PlayStation 2)
    Way of the Samurai 3 – Western Samurai: Katsugeki Samurai Dou (PlayStation 2)
  • Bagó Péter
    Ráérek lazítani, ha már megjelent a kiadvány! Addig is szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle :)
  • rrroka
    lazíts kicsit! :)
  • Bagó Péter
    Örömmel jelenthetem be, hogy lassan a célegyenesbe érkezik a PlayZone második EXTRA DVD különkiadása, és várhatóan november közepétől kerül újságárusi forgalomba. Magyarországon eddig nem látott minőségű, és mennyiségű trailerfelhozatal (Metal Gear Solid 3, Gran Turismo 4, Resident Evil 4, Splinter Cell: Chaos Theory - hogy csak a legnagyobbakat említsem), extra képgaléria, Tokyo Game Show csajok, nextgen konzoljátékok-infoi és videói (!) várja a becses érdeklődőket. Konkrét részletek hamarosan! :)
  • Sephi
    Maskor megkerlek turtoztesd magad mert epp ettem amikozben olvastam es mindent kikoptem a billre a rohogestol.

:))))))))))))))
  • Bagó Péter
    Nem egészen erre gondoltam, de szerintem ezt Te is ugyan ilyen jól tudod...
  • Martin576
    "de a külföldi nyelvekkel is hadilábon áll"

Első képernyő: "Press X to continue"

Játékos: "A k*rva életbe, hogy ennek a szemét játéknak már az első pályáján el lehet akadni..."
  • Sephi
    Na igy mar igen!
  • rrroka
    nagyon korrekt válasz! :)
  • Bagó Péter
    Gonoszkodjatok csak :) De ennél azért mélyebbre hatóbb tanácsokkal szoktunk szolgálni. Egy lövöldözős játéknál például lehet írni stratégiai fontosságú pontokat, a térképre utalva magyarázatokat, fegyverek, járművek tulajdonságait. Szóval nem eszik olyan forrón a kását. A Burnout 3-nál mind a 100 karambolt kielemezzük, vagyis megmondjuk, hogy merre és hogyan kell fordulni az ugratóknál, melyik autónak érdemes nekimenni és mennyivel, hogy meglegyen a kívánt eredmény.

Természetesen valakinek ez magától értetődik. Nos, talán már kitaláltátok: nem nekik készül az újság :) De azért egy-két tippet mindig elszórunk a leghardkórabb arcoknak is, hátha nem vették észre őket... Meg hát magyarul van. Olvasóink nagyrésze például nem hogy nettel nem rendelkezik, de a külföldi nyelvekkel is hadilábon áll. Így pedig sok választása nem marad, ha elakad :)
  • Sephi
    Na es a SW Battlefront? Loj mindent ami mozog es nem ugy nez ki mint te :))

• rrroka
    na én egyszer benevezek erre a lapra is, még ugyse láttam.
    Azért egy burnout3 végigjátszás tök jó lehet: nyerj minden pályán aranyérmet. Nem foglalt sok helyet :))))
    ;)
  • Bagó Péter
    No problemo. Ma sosem lehet tudni - így a kérdésed jogos volt. Én csak válaszoltam :)
  • Sephi
    Bocs... apro kerdes volt csupan.
  • Bagó Péter
    Erre az egyre allergiás szoktam lenni: kizárólag saját embereink írják, saját játéktapasztalataik alapján. A fordításokat meghagyjuk más újságoknak.
  • Sephi
    De ti csinajatok a leirasokat a sajat embereitekkel vagy van kulfoldi segitsek is? (ugyertem nem magyar nyelvu)
  • Bagó Péter
    Ha arra gondolsz, hogy teszt-szerűen, amolyan kritika gyanánt csupán a játékról magáról írjunk, akkor a válaszom nem. Arra már tart a piac két magazint is. Mi segítségnyújtásban utazunk.
  • Sephi
    Meg mindig csak vegigjacasokat csinaltok? Normal cikk nincs?
  • Bagó Péter
    A Konzolnál már elég régóta nem vagyok, és nem ezért nem. Martinnal megmaradt a baráti viszonyunk, ha megnézed, nem anyáztuk egymást semmilyen fórumon, sem újságban. Tehát lehet ezt így is csinálni :)

A jókívánságokat köszönöm/jük, igyekszünk rászolgálni!
  • Oldern the 1st
    Ezért ment el V.Z is, aztán mi lett ebből...

Remélem azért Martinnal nem vesztetek össze.. mindig bírtalak mint cikkírót (meg amikor te csináltad az 576Kbytenál a csevit pár hónapig...)

Sok sikert az újsághoz...
  • Oldern the 1st
    Hmm...ezért nem vagy a konzolnál??
  • Bagó Péter
    Október 15-étől lesz érdemes újra lesni az újságárusokat, hiszen ezen a pénteki napon jelenik meg a PlayZone hatodik száma. A tartalmunkra talán ezúttal még inkább ráillik a színes jelző, hiszen több játékot is mi próbálhattunk ki az országban először, s ezekről meg is írjuk a véleményünket. Londonban a Call of Duty: Finest Hour sajtóbemutatóján jártunk, Japánból pedig a Devil May Cry 3 demoját sikerült górcső alá vennünk. Mindezek mellett pedig kivesézzük a szeptember végi Toky Game Show kínálatát – a legforróbb bejelentéseket boncolgatva.

Természetesen lapunk többi része sem marad el a megszokott minőségtől: végigjátszottuk a Star Wars: Battlefrontot, a Headhunter: Redemptiont, a Silent Hill 4: The Roomot, a Burnout 3: Takedownt, és ezek mellett több oldalnyi tippet közlünk a Fable-höz, a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laudéhoz, a Tales of Symphoniához, valamint a Tony Hawk’s Underground második részéhez.

Van itt még exkluzív Mortal Kombat karakterbiblia, valamint maga Ed Boon felvezetése a legújabb játékukhoz, a Mortal Kombat: Deceptionhöz. A szokásos 6 oldalnyi csalást, kódot, és stratégiát, valamint az újdonsült nyereményjátékunkat már nem is említem, azonban annyit még elárulnék, hogy a posztert mindenképpen érdemes szemügyre venni, mert ha a lépegetők nem is (Star Wars: Battlefront), de a kollégiumi bögyös lánykák (Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude) biztos hogy lázba hoznak minden fiatalt!

A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenő, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, és a Star Wars: Battlefront rajongói örülhetnek)!

A hatodik szám részletes tartalma:

Hírek, Bemutatók:

PStwo
    Tokyo Game Show 2004
    Demento
    Scarface
    Jaws
    Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
    Area 51
    Still Life
    Snowblind
    Forbidden Siren 2
    Tork: Prehistoric Punk
    Need for Speed Underground Rivals
    Battlestations: Midway
    Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure
    Wanda and the Colossus
    Genji
    Call of Duty: Finest Hour
    Killer 7
    Devil May Cry 3
    Jade Empire

Végigjátszások:

Silent Hill 4: The Room
    Burnout 3: Takedown
    Fable
    Second Sight
    Headhunter: Redemption
    Star Wars: Battlefront
    Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
    Mortal Kombat: Deception

Tippek, Trükkök:

Tales of Symphonia
    Tony Hawk’s Underground 2
    Cheat Galaxis
    Advance Guardian Heroes
    Astérix & Obélix XXL
    F-Zero: GP Legends
  • Bagó Péter
    Legyen péntek 13 a Te szerencsenapod is!

Augusztus 13-án, pénteken jelenik meg a PlayZone soron következő, ötödik száma, melyben a szokásos tartalom mellett újfent többszázezer forint értékű nyereményjáték vár (köztük a nyár sikerprogramjaival, és egy igazi kuriózummal, a Need for Speed Underground 2 demolemezével). A sorsolást előfizetőink körében is megejtjük – ők különleges Driv3r ereklyéket kaphatnak (a teljes játék mellett természetesen) – így ha erre vágysz, és még a lapot is olcsóbban szeretnéd kapni, mindenképpen érdemes az előfizetés gondolatával eljátszanod!

Bár újságunk fő profilja a minden részletre kiterjedő végigjátszások, útmutatók, kezelési tanácsok és leírások nyújtása (ezen számunkban is elképesztő mélységekig merültünk az éppen aktuális csodaprogramokban), emellett azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hírekre, érdeklődést tartó információkra, és bemutató írásokra. Ebben a hónapban például nálunk olvashatsz először Magyarországon az Xbox 2 részletes, és a Microsoft által is hivatalosan megerősített specifikációiról, San Andreas burjánzó bűnözési hullámát is feszegetjük, de csillapíthatod éhségedet a 6 oldalon elterülő Cheat Galaxis, több mint 420 csalásával is.

A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenő, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Spider-Man 2, és Second Sight rajongói örülhetnek)!

Az ötödik szám részletes tartalma:

Hírek, Bemutatók:

Xbox 2
    Tekken 5
    Goldeneye: Rogue Agent
    Enthusia Professional Racing
    Oddworld: Stranger
    Prince of Persia 2
    Need for Speed Underground 2
    Kingdom Hearts II
    Chulip
    Brothers in Arms
    Nintendo DS
    Far Cry: Instinct
    Splinter Cell: Chaos Theory
    Starcraft: Ghost
    100 Bullets
    Darkwatch
    Second Sight
    The Nightmare Before Christmas
    Grand Theft Auto: San Andreas

Végigjátszások:

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
    Galleon
    Resident Evil: Outbreak
    Spider-Man 2
    Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy
    Catwoman
    Driv3r

Tippek, Trükkök:

Full Spectrum Warrior
    Richard Burns Rally
    Knights of the Temple: Infernal Crusade
    Cheat Galaxis
    Sonic Advance 3
    Tiger Woods PGA Tour 2004
  • karfiol
    Nincs meg véletlenül valakinek az új szám?
  • IGAZIWILLIAMS
    Azt azé nem mondtam ,hogy fasza(elsősorban x-es vagyok)
  • lacokpatok
    aham.
    Köcce.
    Nem szoktam újságokat venni csak nagyon ritkán. 1-2 éve vettem utoljára.
    De ha azt mondod hogy fasza akkor a köv számot kipróba!
  • IGAZIWILLIAMS
    ezt most komolyan kérdezted? ennek magyar viszonylatban csak a ps guru felel meg(abban csak ps2 játék van+van benne dvd+nem is olyan drága)
  • lacokpatok
    Tudnátok segíteni abban, hogy melyik újságot érdemes leginkább megvenni? (Valami olyasmi érdekelne: sok ps2 progi és dvd melléklet + fasza ár)
  • IGAZIWILLIAMS
    megveszek szinte mindent ami konzollal foglalkozik(még a psgurut is)
  • IGAZIWILLIAMS
    nekem megvan
  • karfiol
    Nekem megvan a legutóbbi Playzone.Megvan még valakinek rajtam kívül?Egyébként ez egy magyar konzolos magazin,he valaki nem tudná.