Playzone
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre az egyre allergiás szoktam lenni: kizárólag saját embereink írják, saját játéktapasztalataik alapján. A fordításokat meghagyjuk más újságoknak.
De ti csinajatok a leirasokat a sajat embereitekkel vagy van kulfoldi segitsek is? (ugyertem nem magyar nyelvu)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha arra gondolsz, hogy teszt-szerûen, amolyan kritika gyanánt csupán a játékról magáról írjunk, akkor a válaszom nem. Arra már tart a piac két magazint is. Mi segítségnyújtásban utazunk.
Meg mindig csak vegigjacasokat csinaltok? Normal cikk nincs?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Konzolnál már elég régóta nem vagyok, és nem ezért nem. Martinnal megmaradt a baráti viszonyunk, ha megnézed, nem anyáztuk egymást semmilyen fórumon, sem újságban. Tehát lehet ezt így is csinálni :)
A jókívánságokat köszönöm/jük, igyekszünk rászolgálni!
A jókívánságokat köszönöm/jük, igyekszünk rászolgálni!
Ezért ment el V.Z is, aztán mi lett ebbõl...
Remélem azért Martinnal nem vesztetek össze.. mindig bírtalak mint cikkírót (meg amikor te csináltad az 576Kbytenál a csevit pár hónapig...)
Sok sikert az újsághoz...
Remélem azért Martinnal nem vesztetek össze.. mindig bírtalak mint cikkírót (meg amikor te csináltad az 576Kbytenál a csevit pár hónapig...)
Sok sikert az újsághoz...
Október 15-étõl lesz érdemes újra lesni az újságárusokat, hiszen ezen a pénteki napon jelenik meg a PlayZone hatodik száma. A tartalmunkra talán ezúttal még inkább ráillik a színes jelzõ, hiszen több játékot is mi próbálhattunk ki az országban elõször, s ezekrõl meg is írjuk a véleményünket. Londonban a Call of Duty: Finest Hour sajtóbemutatóján jártunk, Japánból pedig a Devil May Cry 3 demoját sikerült górcsõ alá vennünk. Mindezek mellett pedig kivesézzük a szeptember végi Toky Game Show kínálatát – a legforróbb bejelentéseket boncolgatva.
Természetesen lapunk többi része sem marad el a megszokott minõségtõl: végigjátszottuk a Star Wars: Battlefrontot, a Headhunter: Redemptiont, a Silent Hill 4: The Roomot, a Burnout 3: Takedownt, és ezek mellett több oldalnyi tippet közlünk a Fable-höz, a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laudéhoz, a Tales of Symphoniához, valamint a Tony Hawk’s Underground második részéhez.
Van itt még exkluzív Mortal Kombat karakterbiblia, valamint maga Ed Boon felvezetése a legújabb játékukhoz, a Mortal Kombat: Deceptionhöz. A szokásos 6 oldalnyi csalást, kódot, és stratégiát, valamint az újdonsült nyereményjátékunkat már nem is említem, azonban annyit még elárulnék, hogy a posztert mindenképpen érdemes szemügyre venni, mert ha a lépegetõk nem is (Star Wars: Battlefront), de a kollégiumi bögyös lánykák (Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude) biztos hogy lázba hoznak minden fiatalt!
A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenõ, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, és a Star Wars: Battlefront rajongói örülhetnek)!
A hatodik szám részletes tartalma:
Hírek, Bemutatók:
PStwo
Tokyo Game Show 2004
Demento
Scarface
Jaws
Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
Area 51
Still Life
Snowblind
Forbidden Siren 2
Tork: Prehistoric Punk
Need for Speed Underground Rivals
Battlestations: Midway
Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure
Wanda and the Colossus
Genji
Call of Duty: Finest Hour
Killer 7
Devil May Cry 3
Jade Empire
Végigjátszások:
Silent Hill 4: The Room
Burnout 3: Takedown
Fable
Second Sight
Headhunter: Redemption
Star Wars: Battlefront
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Mortal Kombat: Deception
Tippek, Trükkök:
Tales of Symphonia
Tony Hawk’s Underground 2
Cheat Galaxis
Advance Guardian Heroes
Astérix & Obélix XXL
F-Zero: GP Legends
Természetesen lapunk többi része sem marad el a megszokott minõségtõl: végigjátszottuk a Star Wars: Battlefrontot, a Headhunter: Redemptiont, a Silent Hill 4: The Roomot, a Burnout 3: Takedownt, és ezek mellett több oldalnyi tippet közlünk a Fable-höz, a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laudéhoz, a Tales of Symphoniához, valamint a Tony Hawk’s Underground második részéhez.
Van itt még exkluzív Mortal Kombat karakterbiblia, valamint maga Ed Boon felvezetése a legújabb játékukhoz, a Mortal Kombat: Deceptionhöz. A szokásos 6 oldalnyi csalást, kódot, és stratégiát, valamint az újdonsült nyereményjátékunkat már nem is említem, azonban annyit még elárulnék, hogy a posztert mindenképpen érdemes szemügyre venni, mert ha a lépegetõk nem is (Star Wars: Battlefront), de a kollégiumi bögyös lánykák (Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude) biztos hogy lázba hoznak minden fiatalt!
A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenõ, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, és a Star Wars: Battlefront rajongói örülhetnek)!
A hatodik szám részletes tartalma:
Hírek, Bemutatók:
PStwo
Tokyo Game Show 2004
Demento
Scarface
Jaws
Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
Area 51
Still Life
Snowblind
Forbidden Siren 2
Tork: Prehistoric Punk
Need for Speed Underground Rivals
Battlestations: Midway
Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure
Wanda and the Colossus
Genji
Call of Duty: Finest Hour
Killer 7
Devil May Cry 3
Jade Empire
Végigjátszások:
Silent Hill 4: The Room
Burnout 3: Takedown
Fable
Second Sight
Headhunter: Redemption
Star Wars: Battlefront
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Mortal Kombat: Deception
Tippek, Trükkök:
Tales of Symphonia
Tony Hawk’s Underground 2
Cheat Galaxis
Advance Guardian Heroes
Astérix & Obélix XXL
F-Zero: GP Legends
Legyen péntek 13 a Te szerencsenapod is!
Augusztus 13-án, pénteken jelenik meg a PlayZone soron következõ, ötödik száma, melyben a szokásos tartalom mellett újfent többszázezer forint értékû nyereményjáték vár (köztük a nyár sikerprogramjaival, és egy igazi kuriózummal, a Need for Speed Underground 2 demolemezével). A sorsolást elõfizetõink körében is megejtjük – õk különleges Driv3r ereklyéket kaphatnak (a teljes játék mellett természetesen) – így ha erre vágysz, és még a lapot is olcsóbban szeretnéd kapni, mindenképpen érdemes az elõfizetés gondolatával eljátszanod!
Bár újságunk fõ profilja a minden részletre kiterjedõ végigjátszások, útmutatók, kezelési tanácsok és leírások nyújtása (ezen számunkban is elképesztõ mélységekig merültünk az éppen aktuális csodaprogramokban), emellett azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hírekre, érdeklõdést tartó információkra, és bemutató írásokra. Ebben a hónapban például nálunk olvashatsz elõször Magyarországon az Xbox 2 részletes, és a Microsoft által is hivatalosan megerõsített specifikációiról, San Andreas burjánzó bûnözési hullámát is feszegetjük, de csillapíthatod éhségedet a 6 oldalon elterülõ Cheat Galaxis, több mint 420 csalásával is.
A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenõ, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Spider-Man 2, és Second Sight rajongói örülhetnek)!
Az ötödik szám részletes tartalma:
Hírek, Bemutatók:
Xbox 2
Tekken 5
Goldeneye: Rogue Agent
Enthusia Professional Racing
Oddworld: Stranger
Prince of Persia 2
Need for Speed Underground 2
Kingdom Hearts II
Chulip
Brothers in Arms
Nintendo DS
Far Cry: Instinct
Splinter Cell: Chaos Theory
Starcraft: Ghost
100 Bullets
Darkwatch
Second Sight
The Nightmare Before Christmas
Grand Theft Auto: San Andreas
Végigjátszások:
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Galleon
Resident Evil: Outbreak
Spider-Man 2
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy
Catwoman
Driv3r
Tippek, Trükkök:
Full Spectrum Warrior
Richard Burns Rally
Knights of the Temple: Infernal Crusade
Cheat Galaxis
Sonic Advance 3
Tiger Woods PGA Tour 2004
Augusztus 13-án, pénteken jelenik meg a PlayZone soron következõ, ötödik száma, melyben a szokásos tartalom mellett újfent többszázezer forint értékû nyereményjáték vár (köztük a nyár sikerprogramjaival, és egy igazi kuriózummal, a Need for Speed Underground 2 demolemezével). A sorsolást elõfizetõink körében is megejtjük – õk különleges Driv3r ereklyéket kaphatnak (a teljes játék mellett természetesen) – így ha erre vágysz, és még a lapot is olcsóbban szeretnéd kapni, mindenképpen érdemes az elõfizetés gondolatával eljátszanod!
Bár újságunk fõ profilja a minden részletre kiterjedõ végigjátszások, útmutatók, kezelési tanácsok és leírások nyújtása (ezen számunkban is elképesztõ mélységekig merültünk az éppen aktuális csodaprogramokban), emellett azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hírekre, érdeklõdést tartó információkra, és bemutató írásokra. Ebben a hónapban például nálunk olvashatsz elõször Magyarországon az Xbox 2 részletes, és a Microsoft által is hivatalosan megerõsített specifikációiról, San Andreas burjánzó bûnözési hullámát is feszegetjük, de csillapíthatod éhségedet a 6 oldalon elterülõ Cheat Galaxis, több mint 420 csalásával is.
A PlayZone 84 oldalas, kéthavonta megjelenõ, multiplatformos konzolmagazin. Ára 998 Ft, és A2-es dupla poszterrel kedveskedünk minden egyes vásárlónknak (ezúttal a Spider-Man 2, és Second Sight rajongói örülhetnek)!
Az ötödik szám részletes tartalma:
Hírek, Bemutatók:
Xbox 2
Tekken 5
Goldeneye: Rogue Agent
Enthusia Professional Racing
Oddworld: Stranger
Prince of Persia 2
Need for Speed Underground 2
Kingdom Hearts II
Chulip
Brothers in Arms
Nintendo DS
Far Cry: Instinct
Splinter Cell: Chaos Theory
Starcraft: Ghost
100 Bullets
Darkwatch
Second Sight
The Nightmare Before Christmas
Grand Theft Auto: San Andreas
Végigjátszások:
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Galleon
Resident Evil: Outbreak
Spider-Man 2
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy
Catwoman
Driv3r
Tippek, Trükkök:
Full Spectrum Warrior
Richard Burns Rally
Knights of the Temple: Infernal Crusade
Cheat Galaxis
Sonic Advance 3
Tiger Woods PGA Tour 2004
Nincs meg véletlenül valakinek az új szám?
Azt azé nem mondtam ,hogy fasza(elsõsorban x-es vagyok)

\"my love for you is like a truck\"
aham.
Köcce.
Nem szoktam újságokat venni csak nagyon ritkán. 1-2 éve vettem utoljára.
De ha azt mondod hogy fasza akkor a köv számot kipróba!
Köcce.
Nem szoktam újságokat venni csak nagyon ritkán. 1-2 éve vettem utoljára.
De ha azt mondod hogy fasza akkor a köv számot kipróba!
ezt most komolyan kérdezted? ennek magyar viszonylatban csak a ps guru felel meg(abban csak ps2 játék van+van benne dvd+nem is olyan drága)
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik újságot érdemes leginkább megvenni? (Valami olyasmi érdekelne: sok ps2 progi és dvd melléklet + fasza ár)
megveszek szinte mindent ami konzollal foglalkozik(még a psgurut is)
nekem megvan
Nekem megvan a legutóbbi Playzone.Megvan még valakinek rajtam kívül?Egyébként ez egy magyar konzolos magazin,he valaki nem tudná.
← ElőzőOldal 3 / 3