Playzone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem amugy a hangjukat és stílusukat nem találják.
annyira lazák, mint a tinédzserek a barátokköztbe...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
amugy egy kéthetetente megjelenõ 298Ft-os ujság ami konzol+pc+mindenamimanapságmenõ, laza (lazának szánt) cikkezõkkel és témákkal.
mondjuk eddig 2 vagy 3 számuk volt, biztos fejlõdnek majd.
hát nem tudom 😊
egyébként az a helyzet ,hogy sajnos kishazánk tele van olyan lappal ami tulajdonképpen próbálja nem azt a látszatot kelteni de mégiscsak egy üzlethálózat köré épül és ez valamennyire így van az 576lapokkal is (most nem tudom még mi az ami megjelenik 576néven) de összességében nincs annyira rossz véleményem róluk mint ahogyan kikeltem magamból pár napja. engem az zavart és szokott zavarni igazán amikor van egy beveztett lap és ha jön mellé egy újabb a hazai piacon akkor sokan elkezdik ok nélkül fikázni az újat akár még látatlanban is. nem hiszen hogy féltnie kéne a pozícióját az 576-nak mert a 2 lap bizonyos idõ múlva ha hasonló súlycsoportú is lesz akkor sem fedi le egymást teljes egészében. ez a vásárlóknak csak jó.
byebye
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de mibõl jött neked az hogy eladni akarnak? most komolyan?
meg a "90%-a azt mondja így is hogy kiaf*szazamartin!?" , szerintem ezügyben mindenki képben van, kv ha sose látoto még konzolújságot, se semmilyen régi 576ot, se fórumokat.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
szerintem elõbb volt 576 konzol,mint 576 shoppok... de maga az 576KByte -ha jóltipelema korod...- elõbb volt mint te.
én egy éve veszem a konzolt, de még sose jutott eszembe hogy arra akarnak rávenni, hogy náluk vegyek játékot. sõt nemegyszer van a cikkek végén, hogy csak akkor adj érte pénzt ha gazdag és/vagy adott téma rajongója vagy.
szóval szerintem tévedsz. sõt meglepõdtem.
pár hónapja vásárolok magyar konzol lapot és az 576konzolt ajánlották ....vettem is belõle párat de sajnos világít róla,hogy tulajdonképpen ez egy shop katalógusa és a cikkek lényegében avyg arról szólnak hogy ez egy kurvajó játék és vedd meg vagy ez egy igen gyík játék de azért nem árt megvenni. (viszont volt egy srác neki a cikkei tetszettek de asszem már nincs a lapnál) a shopkatalógus jelzõt az is erõsíti ,hogy a lap igen nagy terjedelemben foglalkozik olyan konzolokkal amibõl kishazánkban kb 50db található és a büdös életben nem is lesz több ...😊 de mondjuk a boltban meg akarnak tõle szabadulni ez természetes. szóval errõl ennyit.
errõl a playzone-ról most a héten hallottam . holnap megveszem kíváncsi vagyok mi a pálya.
egyébként véleményem szerint a többség megvenne 2 lapot is HA az egyik full leírásokkal foglalkozna és semmi mással. alig alig pár képpel csak ami fontos a leíráshoz.
a másik meg sok sok rövid színes ismertetõvel olyannal ami áttekinthetõ! a hangsúly azon van ,hogy az ember képben legyen mi az ami megjelent. rövid értékelések meg olyanok nélkül mint a martinbeszól meg ilyesmik mert ennek tulajdonkeppen szerintem nincs értelme. akik a lapot megveszik azok 90%-a azt mondja így is hogy kiaf*szazamartin!? hát ha még értékelne is valamit akkor talán de így nem.
nem húztam le semmi lapot. magánvélemény meg amit hallok az emberektõl.
bye
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Valóban nem emlékeztem tisztán, hogy melyik lapban láttam a 100+ oldal vezérmondattal megjelenõ reklámot, de ezek szerint nem a PZ-ban, hanem a CD vagy PC Games-ben, vagy mindkettõben.
Bocsánat.
Playzone 4. oldal:
"Aki mindenre kíváncsi, annak bátran ajánlhatjuk január magasságában megjelenõ GTA-VICE CITY-SAN ANDREAS hármassal foglalkozó kiadványunkat, amelyben fény derül a legapróbb dolgokra is"
Egy másik a 61. rõl:
"A legteljesebb és az egyetlen részletes GUIDE a három játékról...
Készülj! megjelenik január végén!"
namostakkor segíts nekem kihámozni ezekbõl, hogy pontosan hány oldalas lesz a kiadvány, hiszen ahogy olvasom Te már megvilágosodtál a fent idézett mondatoktól. A szövegkörnyezetbõl számomra pedig az sem teljesen egyértelmû, hogy együtt, avagy külön jelenik-e meg az akkortájt megjelenõ számmal, ezért bátorkodtam feltenni botor kérdésemet itt, az újság fórumán. szmájli.
LOL
Ez az SG-s reflex...
www.youtube.com/aabyssx
Én meg amúgy honnan tudnám? Csak beugattam, hátha igazam lesz 😊
Az az igazi hülye, aki azt hiszi, hogy õ normális és meg van gyõzõdve a baromságairól...
www.youtube.com/aabyssx
😉
Idézet gyanánt olvasd el az általad írt Csevegõt a decemberi Konzolban. Valahol a lap alján, elbúcsúzásként emlegeted a gyenge felfogóképességeket az olvasóknál. No offense...
Majd megnézem a fejedet, amikor leírod az újságodban, hogy "játsszatok együtt gyerekek", erre meg az lesz a reakció, hogy "Xbox-os vagyok, játsszon együtt a PS2-esekkel a k*rva anyjuk".
"Szar az újságotok"
"Anyád a szar"
😄
(...meg ne sértõdj gyurmandia, ez csak egy példa volt! 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu