117
Playzone
  • sigmavirus1
    www.gamefaqs.com
  • spk202
    Help! nem tudná valaki megmondani ho hol találok astérix & obélix XXl játékohoz kódokat(ps2)
  • Super Mario
    Hát, nem valami jó újság, nekem nem tetszik!
  • rrroka
    én tudnék rosszab újságot csinálni elsőre.
    szerintem amugy a hangjukat és stílusukat nem találják.
    annyira lazák, mint a tinédzserek a barátokköztbe...
  • kergeegér
    igen rátaláltam már köszi szépen rrroka az infót
    kemény :))))))))))
  • rrroka
    asszem van weboldaluk, de nemtom mi.
    amugy egy kéthetetente megjelenő 298Ft-os ujság ami konzol+pc+mindenamimanapságmenő, laza (lazának szánt) cikkezőkkel és témákkal.
    mondjuk eddig 2 vagy 3 számuk volt, biztos fejlődnek majd.
  • kergeegér
    hű olyat még nem tartottam a kezemben!
    weben vannak valamerre?
  • rrroka
    ha láttál pl GameProt, akkor az "épító kritika" asszem érthető az irányukba. :D
  • kergeegér
    rrroka :)
    hát nem tudom :)
    egyébként az a helyzet ,hogy sajnos kishazánk tele van olyan lappal ami tulajdonképpen próbálja nem azt a látszatot kelteni de mégiscsak egy üzlethálózat köré épül és ez valamennyire így van az 576lapokkal is (most nem tudom még mi az ami megjelenik 576néven) de összességében nincs annyira rossz véleményem róluk mint ahogyan kikeltem magamból pár napja. engem az zavart és szokott zavarni igazán amikor van egy beveztett lap és ha jön mellé egy újabb a hazai piacon akkor sokan elkezdik ok nélkül fikázni az újat akár még látatlanban is. nem hiszen hogy féltnie kéne a pozícióját az 576-nak mert a 2 lap bizonyos idő múlva ha hasonló súlycsoportú is lesz akkor sem fedi le egymást teljes egészében. ez a vásárlóknak csak jó.
    byebye
  • rrroka
    de ha megtudod hogy van boltjuk is, akkor majd lefikkantod őket remélem! ;)
  • kergeegér
    első benyomásként annyit ,hogy a playzone magazin megnyerte a tetszésemet. bővebben miután jobban átnyálaztam a lapot.
  • Ramza
    Szerintem ezeket a dolgokat nem itt, hanem a megfelelő topikban kellene megbeszélni.
  • rrroka
    meg :D
    de miből jött neked az hogy eladni akarnak? most komolyan?
    meg a "90%-a azt mondja így is hogy kiaf*szazamartin!?" , szerintem ezügyben mindenki képben van, kv ha sose látoto még konzolújságot, se semmilyen régi 576ot, se fórumokat.
  • kergeegér
    nyugalom nyugalom jóval előbb kész voltam már mint az 576kbyte. fullos gyüjteményem van belőle amigás koromból még. na de legalább megmozgattuk ezt a topikot, nem? ;o)
  • torrente
    Az 576 Konzolban adott játékpontszámok általában egybeesnek az interneten található oldalak értékeléseivel. Világméretű összeesküvésről lenne szó az 576 Shopok javára?
  • Ramza
    Már megbocsáss, de ilyen mennyiségű butaságot egy hozzászólásban ritkán olvas az ember :)
  • rrroka
    mivan,mivan?
    szerintem előbb volt 576 konzol,mint 576 shoppok... de maga az 576KByte -ha jóltipelema korod...- előbb volt mint te.

én egy éve veszem a konzolt, de még sose jutott eszembe hogy arra akarnak rávenni, hogy náluk vegyek játékot. sőt nemegyszer van a cikkek végén, hogy csak akkor adj érte pénzt ha gazdag és/vagy adott téma rajongója vagy.

szóval szerintem tévedsz. sőt meglepődtem.
  • kergeegér
    uristen fikázzátok itt egymás lapjait.
    pár hónapja vásárolok magyar konzol lapot és az 576konzolt ajánlották ....vettem is belőle párat de sajnos világít róla,hogy tulajdonképpen ez egy shop katalógusa és a cikkek lényegében avyg arról szólnak hogy ez egy kurvajó játék és vedd meg vagy ez egy igen gyík játék de azért nem árt megvenni. (viszont volt egy srác neki a cikkei tetszettek de asszem már nincs a lapnál) a shopkatalógus jelzőt az is erősíti ,hogy a lap igen nagy terjedelemben foglalkozik olyan konzolokkal amiből kishazánkban kb 50db található és a büdös életben nem is lesz több ...:) de mondjuk a boltban meg akarnak tőle szabadulni ez természetes. szóval erről ennyit.
    erről a playzone-ról most a héten hallottam . holnap megveszem kíváncsi vagyok mi a pálya.

egyébként véleményem szerint a többség megvenne 2 lapot is HA az egyik full leírásokkal foglalkozna és semmi mással. alig alig pár képpel csak ami fontos a leíráshoz.
    a másik meg sok sok rövid színes ismertetővel olyannal ami áttekinthető! a hangsúly azon van ,hogy az ember képben legyen mi az ami megjelent. rövid értékelések meg olyanok nélkül mint a martinbeszól meg ilyesmik mert ennek tulajdonkeppen szerintem nincs értelme. akik a lapot megveszik azok 90%-a azt mondja így is hogy kiaf*szazamartin!? hát ha még értékelne is valamit akkor talán de így nem.
    nem húztam le semmi lapot. magánvélemény meg amit hallok az emberektől.
    bye
  • Bagó Péter
    Megtisztelsz! :)
  • gyurmandia
    Megpróbáltam az előítéleteimet és rossz beidegződéseimet félretenni és úgy olvastam el a lapot. Így már tudom értelmezni amit írtál nem olyan régen... Jók az infók (informatívak :)) és lehet, hogy tévedek de az írások, cikkek is újságosabbak (sic!)És szeretnélek megkövetni.
  • qper
    no problem :)
  • Ramza
    Nem görcsölöd túl ezt a dolgot? :)
    Valóban nem emlékeztem tisztán, hogy melyik lapban láttam a 100+ oldal vezérmondattal megjelenő reklámot, de ezek szerint nem a PZ-ban, hanem a CD vagy PC Games-ben, vagy mindkettőben.
    Bocsánat.
  • qper
    a Te kedvedért mégegyszer:

Playzone 4. oldal:

"Aki mindenre kíváncsi, annak bátran ajánlhatjuk január magasságában megjelenő GTA-VICE CITY-SAN ANDREAS hármassal foglalkozó kiadványunkat, amelyben fény derül a legapróbb dolgokra is"

Egy másik a 61. ről:

"A legteljesebb és az egyetlen részletes GUIDE a három játékról...
    Készülj! megjelenik január végén!"

namostakkor segíts nekem kihámozni ezekből, hogy pontosan hány oldalas lesz a kiadvány, hiszen ahogy olvasom Te már megvilágosodtál a fent idézett mondatoktól. A szövegkörnyezetből számomra pedig az sem teljesen egyértelmű, hogy együtt, avagy külön jelenik-e meg az akkortájt megjelenő számmal, ezért bátorkodtam feltenni botor kérdésemet itt, az újság fórumán. szmájli.

• aabyssx
    > Nem kell egyből falhoz állítani valakit, mert meg mer kérdezni számodra evidens kérdéseket :P

LOL

Ez az SG-s reflex...
  • Ramza
    Szó sincs ilyesmiről!
    Én meg amúgy honnan tudnám? Csak beugattam, hátha igazam lesz :)
  • Bagó Péter
    Nem kell egyből falhoz állítani valakit, mert meg mer kérdezni számodra evidens kérdéseket :P
  • Ramza
    Honnan tudsz róla? Olvastad a hirdetést? Nem láttad benne, hány oldal? :)
  • qper
    Mit gondoljak egy olyan kiadványról ami még meg sem jelent? Honnan a rákból tudnám milyen vastag lesz? :P
  • Bagó Péter
    Külön lesz megvásárolható.
  • Ramza
    Mivel vastagabb, mint az újság, mit gondolsz? :)
  • qper
    A GTA kiadványotok külön jelenik meg, vagy pedig egybe lesz csomagolva februári számmal?
  • aabyssx
    OFF

Az az igazi hülye, aki azt hiszi, hogy ő normális és meg van győződve a baromságairól...
  • aabyssx
    Vállalom. Én nem mondtam, hogy normális vagyok...
  • rrroka
    igen? na akkor figyelj jól: ... :DDDD
    ;)
  • aabyssx
    SZVSZ helyes dolog osztani a hülyéket...
  • Martin576
    Hát, akinek inge, az vegye fel...
  • Bagó Péter
    Nézzed nyugodtan! Egyszerűen elkerülhetetlen, hogy minden olvasó ízlése, vagy hozzászólása egyezzen az enyémmel - így hát ha nem is örömujjongva, de tudomásul kell vennem, hogy lehet ilyen reakció. Amit én tudok tenni: ignorálom, vagy megpróbálom jobb belátásra (vagy legalább disztingváltabb viselkedésre) bírni. Mindamellett, hogy véleményének mondanivalóját tiszteletben tartom.

Idézet gyanánt olvasd el az általad írt Csevegőt a decemberi Konzolban. Valahol a lap alján, elbúcsúzásként emlegeted a gyenge felfogóképességeket az olvasóknál. No offense...
  • Martin576
    Tényleg leidiótázzuk őket? Idéznél egy ilyen mondatot? Én valahogy nem emlékszem... :|

Majd megnézem a fejedet, amikor leírod az újságodban, hogy "játsszatok együtt gyerekek", erre meg az lesz a reakció, hogy "Xbox-os vagyok, játsszon együtt a PS2-esekkel a k*rva anyjuk".
  • Bagó Péter
    Azt meghagyom Neked, Nálatok úgyis az szokás mostanság, hogy leidiótázzátok az olvasókat :P De rettegj, mert itt a GamePro, ahol a babérjaidra törnek, és egyenesen anyáznak is! :)
  • aabyssx
    LOL

Írhatnál egy könyvet "Public Relation - The 576 Way" címmel.