NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
Én ezeket az érveket hoztam fel:
A Cotnak a versenyek ugymond szorosabbá tételén kívül a másik szerepe az hogy költség csökkentés legyen.
Én az ilyen fajta változásokat sose éltem meg az autósportokban pozítívan. Itt keveri bele az ember az f1-et mindig mível ezt a sportágat ismerem kisgyerek korom óta. Amikor ezek a költség kímélõ megoldások nem voltak sokkal élvezetesebbek voltak a versenyek a miatt hogy nem kellett a gumi kopásra figyelni mert egy hétvégén volt annyi amenyit akartál. Nem kellett a motor sporolásával foglalkozni mertha szétment lehetett másik motor.. Ezt nem ragozom tovább ugyis értted ebbõl is.
Na ami a NASCARnál a gondom ezzel. Én ugy érzem hogy a COT-el beindul egy folyamat ami lehet hogy visszafordithatatlan, de az is lehet hogy semmi nem lesz belõle. Elõször jön az hogy a kasztni egy fajta legyen hogy ne keljen pályánként ujjat gyártani. (ez ugye most van) Aztán jön az hogy olcsóbb ha két hétvégét megyünk egy motorral, aztán olcsobb ha nem 50 körönként megyünk a pitbe hanem 120 körönként. Aztán jön még a sok okosság. Én ettõl tartok elsõsorban a COT bevezetésével kapcsolatban. Ezeket az érveket hoztam fel. Persze ezen felül azt is hogy csúnya.
A Toyota kérdésben sosem voltam és nem is leszek ellenséges. Ha visszaolvasol sehol nem fogsz találni ellenérveket tölem a Toyota ellen csak azt amit az elõbb is irtam. Sõt ha jól emlékszem minden ilyen hsz után ezt a sort irtam. : Hogy ezeken felül tetszik is a Toyota.
Downhill!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Persze megértem hogy te most fura helyzetben vagy hiszen az utálatos COT versenyek után orulsz de szerintem a gyoztes személyétol és az autó kinézetétol fuggetlenul számomra látványosabb a COT verseny 😊
A Toyota érkezésével nekem mi bajom volt? Azt is visszaolvashatod. Az volt vele a bajom ami az amerikai rendnekeknek. Egy izig vérig amerikai sportban nem muatat jól egy japán cég. Függetlenül attól hogy ez most gyárt-e ott vagy nem.
Downhill!!
Pár verseny után nem kell messzemeno kovetkeztetéseket levonni a gyoztes személye nem ad reális képet,azt nézd meg hogyan gyoztek,Vegas-ba,Atlantába Johnson a régi autóval simán,Degaba-ba egyenesen lemosták a mezonyt,COT-al Martinsville,Richmond mondjuk Phoenix sima de Bristol-ba tulajdonképpen Burton "hagyta" nyerni Kyle-t és aki azt mondja hogy tegnap simán nyertek az nem látta a versenyt a lényeg idén eddig COT nem COT bagyon erosek,én is jobban orulnék ha nem nyernének ennyit de most azért inkább azt mondom ebben a témában ne hozzuk elo megint a régi szép idoket hogy akkor más volt mert nagyon befurodnénk vele 😊)
A Cot elleni hsz-eimbe leirtam miért tartom rosznak ezt.
Ha érdekel és nem akarsz visszolvasni ujra megteszem.
A Toyotával irtam az elõbb is hogy nem sok bajom van azon kívül hogy japán. Akkor hol van az amirõl beszélsz? Tényleg tisztázzuk mert nem akarok roszban lenni senkivel. Szerintem senki ellen nem tettem olyan dolgat amin besértõdhetett volna.
(volt egy amikor egy Gordonos pisil az D Jr sisakjába de azt pl Chevy-g-nek szántam de õt személyesen ismerem és tudod hogy nem sértõdik be rajta)
Downhill!!
De tudod az az érdekes benne hogy ha valami minket zavar az nem gond. Titeket zavar hogy idén ilyen jó a Hendrick motorsports ez gond. Nem értelek ráadásul tök ellenséges vagy amit szintén nem értek hogy miért.
Nekem ez a véleményem a NASCAR dolgairól, ettõl még szeretem. Az hogy beszélgetünk róla szerintem tök jó, csak az rosz benne ha valaki ellentétes véleményt mond akkor letorkolás van..
Kár hogy ez van. Akkor ne beszéljünk róla? Naradjon csak a tipp játék? Ez is megoldható.
Downhill!!
nem. úgy jött össze, hogy amelett, hogy tényleg erõs a toyota, minõségi versenyzõik is vannak, ez nem jelenti azt, hogy legyõzhetetlenek. Martin tavaly hülyére verte a mezõnyt forddal, 2 éve meg egy dodge lett a bajnok.
Daytona Sprague (toyota)
California Skinner (toyota)
Atlanata Skinner (toyota)
Martinsville Skinner (toyota)
Kansas Darnell (ford)
Az utolsó futamot nem tudom.. Na szóval 5 futamból 4 Toyotás gyõzelem. Ez egyed uralkodásra utal vag nem jól érzem? Adja az isten nehogy CUP-ba is ez legyen..
Downhill!!
Nem értek egyet azzal amit irsz a Régi kasztnival nem meggyözõ annyira a Hendrick Nézd csak meg.
Daytona (nem COT) Harvick.
Atlanta (nem COT) Kenseth.
Vegas (Nem COT) Johnson
Bristol (COT) Kicsi Busch
Martinsville (COT) Johnson
Texas (nem COT) Burton
Phoenix (COT) Gordon
Talladega (Nem COT) Gordon
Richmond (COT) Johnson
Darlington (COT) Gordon
Ha megnézed a nem COTos versenyeknél 5 különbözõ gyöztes volt, COT-nál 3 (és Mind Hendrickes)
Szóval ha ebbõl indulunk ki akkor a régi kasztnival kb 7-8 uj különbözõ gyõztes lenne eddig. Magyarul izgalmassabb versenyek szorossabb bajnoki tabella. Persze változhat ez még, de egyenlõre alázat.
A másik nekem a Toyotával sosem volt komoly bajom. Az nem tetszik hogy a Japok betették a lábukat ide. Mert túl sok sport ment tönkre ebbe(ez nem csak személyes vélemény)
Szóval összegezve:
Nekem mostanság a Toyotával semmi bajom a 2-dik olyan versenyzõ akit igazán kedvelek azzal autókázik (44)
A COT sose fog tetszeni, de azért szeretném hogy ez a váltás GORDONnak meghozza az 5-dik cimet, de ettõl függetlenûl inkább a régi izgalmas versenyeket nézném.
Downhill!!
"Somebody's entire fender and underbody was on the race track," Hamlin said. "I literally pumped my fist in the car 'cause I knew a caution was going to come out. And of course, if caution comes out, its game over. Instead, Hendrick gets another break."
Even Gordon admitted that NASCAR should have thrown a yellow. But he didn't complain because he believed a debris caution with 17 to go -- when Gordon had a huge lead -- was bogus.
"There absolutely should have been a caution there at the end -- but there shouldn't have been one before it," Gordon said. "There at the end -- debris, oil, everything you can imagine -- was on that race track and that comes back to the inconsistency. I am glad they didn't throw it at the end, but I didn't understand why they threw it earlier.
- no comment -
Ha eleged van hogy minig ugyanaz ajánlom pl. az ARCA RE/MAX Series-t,idén 7 verseny 7 gyoztes,tavaly 23 verseny 17 gyoztes,ha szereted a short track versenyt akkor meg a USAR-t 😊)
1-a COT csúnya szar lesz a NASCAR
2-a Toyota nem kell mert lealáz mindenkit a sok pénzével szar lesz a NASCAR
Ha jól emlékszem pont azt írtam amikor a nagy hányás volt a COT-tól ami most zajlik,ha nyer vele a kedvenc a legjobb autó lesz a világon.
A Toyota se alázott még senkit és ennél jobban mint ahogy most a Chevy nem is tudna tehát nem is lenne olyan rossz ha ez a aggodalom valóraválna 😊)
Olyanra aggodalomra nem emlékszem hogy a COT-al eros lesz a Hendrick és ha minden versenyt Gordon nyer szar lesz a NASCAR 😄D
Amúgy meg nem a COT a lényeg,a Chevy most onmagában is jó a régi autóval is akkor nem csoda hogy a legerosebb Chevy csapat dominál,egyébként Jeff-nek ma szerencséje is volt hogy Hamlin-nak elkúrták a kerékcserét,eggyáltalán nem volt magabiztos gyozelem 😊
Downhill!!
Downhill!!
sátdöfákáp😄
(amúgy tettem föl a készûlõ 8asrol képeket a "hot-rod" tátyikba)
nem OF volt, ez is NASCAR😛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Downhill!!
Mind1 azzal együt még mindig ez a legjobb sport a földön..
Downhill!!
Downhill!!
COT? MONTOYA? TOYOTA?
szar f1, szar indy (és champ), szar NASCAR
mi jön még?! Az au túraautók???
meglesz az,meg kell lennie😊
nagyon bizom benne😊
The only speedometer is in your head.