NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az autókkal már így is több hétvégét mennek, ez nem f1, hogy 2 verseny után kukázni kell a technikát. a költségcsökkentéssel nincs baj, csak akkor, ha olyan impotens vén faszok döntenek róla, mint az f1ben Ecclestone, meg Mosley. a ctsben, és az usarban is limitálva van pl a felhasználható gumimennyiség, csak ésszel, és nem ész nélkül, és nem ment a verseny rovására.
Na,hol van itt pl. olyan hogy attól tartok hogy a COT-al Sumi-Ferrari dominancia fog megjelenni a NASCAR-ba ha már az F1-el példálózunk 😊)
Ezt értem de miattuk nem változtattak semmit a régi szabályokon hogy beléphessenek tehát akkor jogosan vannak itt a hagyományok szerint is,és ugye nem a Toyota az elso kulfoldi,sott neki már csak az elso kulfoldi autó bajnoki címe maradt 😊
Rendben..
Én ezeket az érveket hoztam fel:
A Cotnak a versenyek ugymond szorosabbá tételén kívül a másik szerepe az hogy költség csökkentés legyen.
Én az ilyen fajta változásokat sose éltem meg az autósportokban pozítívan. Itt keveri bele az ember az f1-et mindig mível ezt a sportágat ismerem kisgyerek korom óta. Amikor ezek a költség kímélõ megoldások nem voltak sokkal élvezetesebbek voltak a versenyek a miatt hogy nem kellett a gumi kopásra figyelni mert egy hétvégén volt annyi amenyit akartál. Nem kellett a motor sporolásával foglalkozni mertha szétment lehetett másik motor.. Ezt nem ragozom tovább ugyis értted ebbõl is.
Na ami a NASCARnál a gondom ezzel. Én ugy érzem hogy a COT-el beindul egy folyamat ami lehet hogy visszafordithatatlan, de az is lehet hogy semmi nem lesz belõle. Elõször jön az hogy a kasztni egy fajta legyen hogy ne keljen pályánként ujjat gyártani. (ez ugye most van) Aztán jön az hogy olcsóbb ha két hétvégét megyünk egy motorral, aztán olcsobb ha nem 50 körönként megyünk a pitbe hanem 120 körönként. Aztán jön még a sok okosság. Én ettõl tartok elsõsorban a COT bevezetésével kapcsolatban. Ezeket az érveket hoztam fel. Persze ezen felül azt is hogy csúnya.
A Toyota kérdésben sosem voltam és nem is leszek ellenséges. Ha visszaolvasol sehol nem fogsz találni ellenérveket tölem a Toyota ellen csak azt amit az elõbb is irtam. Sõt ha jól emlékszem minden ilyen hsz után ezt a sort irtam. : Hogy ezeken felül tetszik is a Toyota.
Én ezeket az érveket hoztam fel:
A Cotnak a versenyek ugymond szorosabbá tételén kívül a másik szerepe az hogy költség csökkentés legyen.
Én az ilyen fajta változásokat sose éltem meg az autósportokban pozítívan. Itt keveri bele az ember az f1-et mindig mível ezt a sportágat ismerem kisgyerek korom óta. Amikor ezek a költség kímélõ megoldások nem voltak sokkal élvezetesebbek voltak a versenyek a miatt hogy nem kellett a gumi kopásra figyelni mert egy hétvégén volt annyi amenyit akartál. Nem kellett a motor sporolásával foglalkozni mertha szétment lehetett másik motor.. Ezt nem ragozom tovább ugyis értted ebbõl is.
Na ami a NASCARnál a gondom ezzel. Én ugy érzem hogy a COT-el beindul egy folyamat ami lehet hogy visszafordithatatlan, de az is lehet hogy semmi nem lesz belõle. Elõször jön az hogy a kasztni egy fajta legyen hogy ne keljen pályánként ujjat gyártani. (ez ugye most van) Aztán jön az hogy olcsóbb ha két hétvégét megyünk egy motorral, aztán olcsobb ha nem 50 körönként megyünk a pitbe hanem 120 körönként. Aztán jön még a sok okosság. Én ettõl tartok elsõsorban a COT bevezetésével kapcsolatban. Ezeket az érveket hoztam fel. Persze ezen felül azt is hogy csúnya.
A Toyota kérdésben sosem voltam és nem is leszek ellenséges. Ha visszaolvasol sehol nem fogsz találni ellenérveket tölem a Toyota ellen csak azt amit az elõbb is irtam. Sõt ha jól emlékszem minden ilyen hsz után ezt a sort irtam. : Hogy ezeken felül tetszik is a Toyota.
Downhill!!
nem az a bajom a totojával h jo-e v sem. a CTSben eleget mutatott fel és én nem féltem attol h lesz 1 T gyõzelem is. A tojota ugy amerikai ahogy én japán. hiába van 55 gyárja amcsiba. a totja sose lesz amerikai. (az utakon semmi bajom a márkával (kivéve jarisz)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
kipróbálnám!😊
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Írjad 😊
Erre megint csak azt írom mint a COT-ra,amikor Jeff a X-ik gyozelmét aratja majd egy Toyota-ban akkor jól fog mutatni....azt is leírom megint de azt hiszem Dega-ba láthattad hogy akik szerint a Toyota nem mutat jól azok szerint a kedvenced se 😊)
A Toyota-val neked ugyan az a bajod mint ChevyG-nek a Hendrick gyozelmekkel,biztos vagyok benne ha tegnap Dale Jr. 5 ik gyozelmét aratta volna az idén nem temetné a NASCAR-t 😄
Persze megértem hogy te most fura helyzetben vagy hiszen az utálatos COT versenyek után orulsz de szerintem a gyoztes személyétol és az autó kinézetétol fuggetlenul számomra látványosabb a COT verseny 😊
Persze megértem hogy te most fura helyzetben vagy hiszen az utálatos COT versenyek után orulsz de szerintem a gyoztes személyétol és az autó kinézetétol fuggetlenul számomra látványosabb a COT verseny 😊
De én nem ezeket az érveket hoztam fel a COt ellen!! leirjam mégesgszer vagy megkeresed. Nem csak a szépségérõl beszéltem.. Nem emlékezel te és Robontnyk sem. Ezért van az hogy üres okoskodásnak veszitek a dolgot. Nem errõl van szó.
A Toyota érkezésével nekem mi bajom volt? Azt is visszaolvashatod. Az volt vele a bajom ami az amerikai rendnekeknek. Egy izig vérig amerikai sportban nem muatat jól egy japán cég. Függetlenül attól hogy ez most gyárt-e ott vagy nem.
A Toyota érkezésével nekem mi bajom volt? Azt is visszaolvashatod. Az volt vele a bajom ami az amerikai rendnekeknek. Egy izig vérig amerikai sportban nem muatat jól egy japán cég. Függetlenül attól hogy ez most gyárt-e ott vagy nem.
Downhill!!
honnan tudod, hogy nem sértõdtem meg?!😛😄
Helyes keress csak vissza,ha találsz olyan beírást ahol azt írod azért nem lesz jó a COT mert egy csapat fog dominálni,holnaptól Gordon szurkoló leszek 😊))
én se írok angol topikba magyarul, de lehet h velem van a baj.
Na akkor még egyszer,lejjebb amikor ChevyG azt írta hogy szar lett mert mindig Hendrick nyer azt írtad hogy tavaly te ettol tartottál amikor aggodalmadat fejezted ki a COT-al kapcsolatban de le lettél hurrogva,csak felidéztem hogy mi is volt neked a gondod és a COT melletti érvek egy se szól arról hogy egy csapat nem dominálhat,nem azért lett bevezetve.
Pár verseny után nem kell messzemeno kovetkeztetéseket levonni a gyoztes személye nem ad reális képet,azt nézd meg hogyan gyoztek,Vegas-ba,Atlantába Johnson a régi autóval simán,Degaba-ba egyenesen lemosták a mezonyt,COT-al Martinsville,Richmond mondjuk Phoenix sima de Bristol-ba tulajdonképpen Burton "hagyta" nyerni Kyle-t és aki azt mondja hogy tegnap simán nyertek az nem látta a versenyt a lényeg idén eddig COT nem COT bagyon erosek,én is jobban orulnék ha nem nyernének ennyit de most azért inkább azt mondom ebben a témában ne hozzuk elo megint a régi szép idoket hogy akkor más volt mert nagyon befurodnénk vele 😊)
Pár verseny után nem kell messzemeno kovetkeztetéseket levonni a gyoztes személye nem ad reális képet,azt nézd meg hogyan gyoztek,Vegas-ba,Atlantába Johnson a régi autóval simán,Degaba-ba egyenesen lemosták a mezonyt,COT-al Martinsville,Richmond mondjuk Phoenix sima de Bristol-ba tulajdonképpen Burton "hagyta" nyerni Kyle-t és aki azt mondja hogy tegnap simán nyertek az nem látta a versenyt a lényeg idén eddig COT nem COT bagyon erosek,én is jobban orulnék ha nem nyernének ennyit de most azért inkább azt mondom ebben a témában ne hozzuk elo megint a régi szép idoket hogy akkor más volt mert nagyon befurodnénk vele 😊)
Te ugy érzed hogy érvek nélkül köpködök? Ha igy van keress már olyan hsz-t tõlem amibe érvek nélkül köpködtem!
A Cot elleni hsz-eimbe leirtam miért tartom rosznak ezt.
Ha érdekel és nem akarsz visszolvasni ujra megteszem.
A Toyotával irtam az elõbb is hogy nem sok bajom van azon kívül hogy japán. Akkor hol van az amirõl beszélsz? Tényleg tisztázzuk mert nem akarok roszban lenni senkivel. Szerintem senki ellen nem tettem olyan dolgat amin besértõdhetett volna.
(volt egy amikor egy Gordonos pisil az D Jr sisakjába de azt pl Chevy-g-nek szántam de õt személyesen ismerem és tudod hogy nem sértõdik be rajta)
A Cot elleni hsz-eimbe leirtam miért tartom rosznak ezt.
Ha érdekel és nem akarsz visszolvasni ujra megteszem.
A Toyotával irtam az elõbb is hogy nem sok bajom van azon kívül hogy japán. Akkor hol van az amirõl beszélsz? Tényleg tisztázzuk mert nem akarok roszban lenni senkivel. Szerintem senki ellen nem tettem olyan dolgat amin besértõdhetett volna.
(volt egy amikor egy Gordonos pisil az D Jr sisakjába de azt pl Chevy-g-nek szántam de õt személyesen ismerem és tudod hogy nem sértõdik be rajta)
Downhill!!
egyrészt a titeketbe nem tartozom bele, másrészt meg nem szeretem az érv nélküli okoskodást. csak a vége a nascarnak, meg fúj cot, fúj toyota, semmi épkézláb érv. nekem sem hiányzik, hogy hetek óta megy a hendrick fika, meg az okoskodó megjegyzések, én anélkül is tudom nézni a versenyeket, hogy fórumot olvassak, akkor mindenki nyugodtan köpködhet mindenre érvek nélkül.
Persze hogy nézem! Érdekel az is.
De tudod az az érdekes benne hogy ha valami minket zavar az nem gond. Titeket zavar hogy idén ilyen jó a Hendrick motorsports ez gond. Nem értelek ráadásul tök ellenséges vagy amit szintén nem értek hogy miért.
Nekem ez a véleményem a NASCAR dolgairól, ettõl még szeretem. Az hogy beszélgetünk róla szerintem tök jó, csak az rosz benne ha valaki ellentétes véleményt mond akkor letorkolás van..
Kár hogy ez van. Akkor ne beszéljünk róla? Naradjon csak a tipp játék? Ez is megoldható.
De tudod az az érdekes benne hogy ha valami minket zavar az nem gond. Titeket zavar hogy idén ilyen jó a Hendrick motorsports ez gond. Nem értelek ráadásul tök ellenséges vagy amit szintén nem értek hogy miért.
Nekem ez a véleményem a NASCAR dolgairól, ettõl még szeretem. Az hogy beszélgetünk róla szerintem tök jó, csak az rosz benne ha valaki ellentétes véleményt mond akkor letorkolás van..
Kár hogy ez van. Akkor ne beszéljünk róla? Naradjon csak a tipp játék? Ez is megoldható.
Downhill!!
és? cupban meg évek óta a chevy visz mindent. nézed egyátalán a ctst? rosszak voltak a futamok az elmúlt 2 évben, azért, mert erõs a toyota?
nem. úgy jött össze, hogy amelett, hogy tényleg erõs a toyota, minõségi versenyzõik is vannak, ez nem jelenti azt, hogy legyõzhetetlenek. Martin tavaly hülyére verte a mezõnyt forddal, 2 éve meg egy dodge lett a bajnok.
nem. úgy jött össze, hogy amelett, hogy tényleg erõs a toyota, minõségi versenyzõik is vannak, ez nem jelenti azt, hogy legyõzhetetlenek. Martin tavaly hülyére verte a mezõnyt forddal, 2 éve meg egy dodge lett a bajnok.
nem kellett volna elbaszni a pitet. vagy 3 sárga volt attól kezdve, hogy Gordon elkezdte forralni a hûtõvizet, de persze megint a Hendicket nyomják, hogyne.
Ja és a Toyota témához még annyit. Hogy az elsõ évük... Nézd meg a CTS-t. Ha ebbõl indulunk ki pár év és a Cupba is ez lesz.
Daytona Sprague (toyota)
California Skinner (toyota)
Atlanata Skinner (toyota)
Martinsville Skinner (toyota)
Kansas Darnell (ford)
Az utolsó futamot nem tudom.. Na szóval 5 futamból 4 Toyotás gyõzelem. Ez egyed uralkodásra utal vag nem jól érzem? Adja az isten nehogy CUP-ba is ez legyen..
Daytona Sprague (toyota)
California Skinner (toyota)
Atlanata Skinner (toyota)
Martinsville Skinner (toyota)
Kansas Darnell (ford)
Az utolsó futamot nem tudom.. Na szóval 5 futamból 4 Toyotás gyõzelem. Ez egyed uralkodásra utal vag nem jól érzem? Adja az isten nehogy CUP-ba is ez legyen..
Downhill!!
Nekem sosem fog tetszeni a COT. Se akkor ha esetleg bajnok lesz vele Gordon. Azért irtam tegnap azt amit irtam mert az én kedvencemnek és csapatjának kedvezett ez a váltás (egyenlõre).
Nem értek egyet azzal amit irsz a Régi kasztnival nem meggyözõ annyira a Hendrick Nézd csak meg.
Daytona (nem COT) Harvick.
Atlanta (nem COT) Kenseth.
Vegas (Nem COT) Johnson
Bristol (COT) Kicsi Busch
Martinsville (COT) Johnson
Texas (nem COT) Burton
Phoenix (COT) Gordon
Talladega (Nem COT) Gordon
Richmond (COT) Johnson
Darlington (COT) Gordon
Ha megnézed a nem COTos versenyeknél 5 különbözõ gyöztes volt, COT-nál 3 (és Mind Hendrickes)
Szóval ha ebbõl indulunk ki akkor a régi kasztnival kb 7-8 uj különbözõ gyõztes lenne eddig. Magyarul izgalmassabb versenyek szorossabb bajnoki tabella. Persze változhat ez még, de egyenlõre alázat.
A másik nekem a Toyotával sosem volt komoly bajom. Az nem tetszik hogy a Japok betették a lábukat ide. Mert túl sok sport ment tönkre ebbe(ez nem csak személyes vélemény)
Szóval összegezve:
Nekem mostanság a Toyotával semmi bajom a 2-dik olyan versenyzõ akit igazán kedvelek azzal autókázik (44)
A COT sose fog tetszeni, de azért szeretném hogy ez a váltás GORDONnak meghozza az 5-dik cimet, de ettõl függetlenûl inkább a régi izgalmas versenyeket nézném.
Nem értek egyet azzal amit irsz a Régi kasztnival nem meggyözõ annyira a Hendrick Nézd csak meg.
Daytona (nem COT) Harvick.
Atlanta (nem COT) Kenseth.
Vegas (Nem COT) Johnson
Bristol (COT) Kicsi Busch
Martinsville (COT) Johnson
Texas (nem COT) Burton
Phoenix (COT) Gordon
Talladega (Nem COT) Gordon
Richmond (COT) Johnson
Darlington (COT) Gordon
Ha megnézed a nem COTos versenyeknél 5 különbözõ gyöztes volt, COT-nál 3 (és Mind Hendrickes)
Szóval ha ebbõl indulunk ki akkor a régi kasztnival kb 7-8 uj különbözõ gyõztes lenne eddig. Magyarul izgalmassabb versenyek szorossabb bajnoki tabella. Persze változhat ez még, de egyenlõre alázat.
A másik nekem a Toyotával sosem volt komoly bajom. Az nem tetszik hogy a Japok betették a lábukat ide. Mert túl sok sport ment tönkre ebbe(ez nem csak személyes vélemény)
Szóval összegezve:
Nekem mostanság a Toyotával semmi bajom a 2-dik olyan versenyzõ akit igazán kedvelek azzal autókázik (44)
A COT sose fog tetszeni, de azért szeretném hogy ez a váltás GORDONnak meghozza az 5-dik cimet, de ettõl függetlenûl inkább a régi izgalmas versenyeket nézném.
Downhill!!
angolul semmi se megy?
Hamlin was also critical of NASCAR for not calling a caution for obvious debris in the closing laps. Had the yellow flag waved, Hamlin was confident he would have beaten Gordon.
"Somebody's entire fender and underbody was on the race track," Hamlin said. "I literally pumped my fist in the car 'cause I knew a caution was going to come out. And of course, if caution comes out, its game over. Instead, Hendrick gets another break."
Even Gordon admitted that NASCAR should have thrown a yellow. But he didn't complain because he believed a debris caution with 17 to go -- when Gordon had a huge lead -- was bogus.
"There absolutely should have been a caution there at the end -- but there shouldn't have been one before it," Gordon said. "There at the end -- debris, oil, everything you can imagine -- was on that race track and that comes back to the inconsistency. I am glad they didn't throw it at the end, but I didn't understand why they threw it earlier.
- no comment -
"Somebody's entire fender and underbody was on the race track," Hamlin said. "I literally pumped my fist in the car 'cause I knew a caution was going to come out. And of course, if caution comes out, its game over. Instead, Hendrick gets another break."
Even Gordon admitted that NASCAR should have thrown a yellow. But he didn't complain because he believed a debris caution with 17 to go -- when Gordon had a huge lead -- was bogus.
"There absolutely should have been a caution there at the end -- but there shouldn't have been one before it," Gordon said. "There at the end -- debris, oil, everything you can imagine -- was on that race track and that comes back to the inconsistency. I am glad they didn't throw it at the end, but I didn't understand why they threw it earlier.
- no comment -
Ha már annyira sziveden viseled a NASCAR helyes írását akkor engedd meg hogy megjegyezzek valamit amit meg én tartok fontosnak hogy a COT meg a sok Hendrick gyozelem a NASCAR Nextel Cup-ban van 😊)
Ha eleged van hogy minig ugyanaz ajánlom pl. az ARCA RE/MAX Series-t,idén 7 verseny 7 gyoztes,tavaly 23 verseny 17 gyoztes,ha szereted a short track versenyt akkor meg a USAR-t 😊)
Ha eleged van hogy minig ugyanaz ajánlom pl. az ARCA RE/MAX Series-t,idén 7 verseny 7 gyoztes,tavaly 23 verseny 17 gyoztes,ha szereted a short track versenyt akkor meg a USAR-t 😊)
Egy kis emlékezteto a fo aggódásokra
1-a COT csúnya szar lesz a NASCAR
2-a Toyota nem kell mert lealáz mindenkit a sok pénzével szar lesz a NASCAR
Ha jól emlékszem pont azt írtam amikor a nagy hányás volt a COT-tól ami most zajlik,ha nyer vele a kedvenc a legjobb autó lesz a világon.
A Toyota se alázott még senkit és ennél jobban mint ahogy most a Chevy nem is tudna tehát nem is lenne olyan rossz ha ez a aggodalom valóraválna 😊)
Olyanra aggodalomra nem emlékszem hogy a COT-al eros lesz a Hendrick és ha minden versenyt Gordon nyer szar lesz a NASCAR 😄D
Amúgy meg nem a COT a lényeg,a Chevy most onmagában is jó a régi autóval is akkor nem csoda hogy a legerosebb Chevy csapat dominál,egyébként Jeff-nek ma szerencséje is volt hogy Hamlin-nak elkúrták a kerékcserét,eggyáltalán nem volt magabiztos gyozelem 😊
1-a COT csúnya szar lesz a NASCAR
2-a Toyota nem kell mert lealáz mindenkit a sok pénzével szar lesz a NASCAR
Ha jól emlékszem pont azt írtam amikor a nagy hányás volt a COT-tól ami most zajlik,ha nyer vele a kedvenc a legjobb autó lesz a világon.
A Toyota se alázott még senkit és ennél jobban mint ahogy most a Chevy nem is tudna tehát nem is lenne olyan rossz ha ez a aggodalom valóraválna 😊)
Olyanra aggodalomra nem emlékszem hogy a COT-al eros lesz a Hendrick és ha minden versenyt Gordon nyer szar lesz a NASCAR 😄D
Amúgy meg nem a COT a lényeg,a Chevy most onmagában is jó a régi autóval is akkor nem csoda hogy a legerosebb Chevy csapat dominál,egyébként Jeff-nek ma szerencséje is volt hogy Hamlin-nak elkúrták a kerékcserét,eggyáltalán nem volt magabiztos gyozelem 😊
Igazából nincs is ezen kívûl hibája. Csak a kasztni váltást a csapatok közül a Hendrick találte el a legjobban. Ha megnézed idén minden COT-os futamot õk nyertek. Egy nem COT-ost nyert Gordon de azért degába nyerni inkább szerencse mintsem tudás és autó kérdése. Szóval én mint Hendrick és Gordon Fan azt mondom hogy ez alatt a 1x futam alatt inkább láttam volna a régi kasztnival 10 uj gyõztes mint az ujjal ennyi Hendrickes gyõzelmet. Persze lehet hogy a Régi kasztnival is ez lenne, de a tavalyi évbõl kiindulva nem hiszem.
Downhill!!
Totya! multor panaszkodtatok, h nem pörög a topik. látjátok, csak be kell szolni a gordonosoknak és már pörög is!😄😛
Láttam elég jónak tünik.. Csak igy tovább.. Csak oda nem irtam be. Szép lett. Jó a tank.
Downhill!!
az a helyzet, hogy azon kívül, hogy ronda, egy értelmes ellenérvet sem bírtatok felhozni a CoT ellen.
bázzz😄
sátdöfákáp😄
(amúgy tettem föl a készûlõ 8asrol képeket a "hot-rod" tátyikba)
nem OF volt, ez is NASCAR😛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sátdöfákáp😄
(amúgy tettem föl a készûlõ 8asrol képeket a "hot-rod" tátyikba)
nem OF volt, ez is NASCAR😛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
duplán 1et értek (akkor is 1etértettem Veled, amikor "rittál, és a legjobb sportal kapcsolatosan is). szerencse, hogy a NASCAR magasra tette a mércét, és ebböl "lehet" rontani
Nekem semmi roszat nem tett. Végülis Minden COT-os versenyt Hendrickes nyert.. Nekem tetszik.
Downhill!!
Persze ez igy van. Chevy kicsit eltúlozza a dolgot.. De némi igazság van benne. Jobb volt ahogy volt. Én pont ettõl féltem amikor rittam itt tavaly. Mindenki lehurogott hogy nem ugy lesz meg blabla.. De sajna kezd beigazolodni.
Mind1 azzal együt még mindig ez a legjobb sport a földön..
Mind1 azzal együt még mindig ez a legjobb sport a földön..
Downhill!!
mert vajon mi rosszat tett a CoT? nem mintha nem lenne ugyanez az erõsorrend a régi kasztnival is...
Szerintem nincs semmi baj a NASCARban. Ez sem volt egy rossz verseny szerintem. Nehogy már az f1-el egy sorban említsük. Jó hát az a baj, hogy sokaknak fáj, hogy minden összejön Jeff nek és Jimminek mostanában. Najó meg a COT-ot még egy kicsit szokni kell.
Én mondtam hogy nem tezs jót a COT a NASCARnak. Nem gondoltam hogy a Hendrickesek egyed uralmát hozza, de igy utólag nem bánom.
Downhill!!
fuuu pászmekk! BAJ van a NASCARban!
COT? MONTOYA? TOYOTA?
szar f1, szar indy (és champ), szar NASCAR
mi jön még?! Az au túraautók???
COT? MONTOYA? TOYOTA?
szar f1, szar indy (és champ), szar NASCAR
mi jön még?! Az au túraautók???
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
meglesz az,meg kell lennie😊
nagyon bizom benne😊
meglesz az,meg kell lennie😊
nagyon bizom benne😊
The only speedometer is in your head.