NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de csak 1 gondolat nem tudom, ezért kérdezem/tem
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de akko mért nincs mindig fent?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Gordon 24 is tudja mirõl van szó😊
Nálunk meg szerintem azért mert más a mentalitás,ha NASCAR-ról van szó o a legismertebb név mégpedig azért mert sikeres hiába Dale a legnépszerubb az USA-ba,Waltrip-nek is pl. nagy tábora van,nálunk ez szinte elképzelhetetlen,itt a szurkolás sokaknál egyfajta megmérettetést jelent,ezért is van sok veszekedés hogy az autósportnál maradjunk ott vannak az F1 topikok ami tulajdonképpen másról se szól mint hogy kinek az embere az isten és kié a lúzer persze azzal a nyilvánvaló célzással hogy a szurkolója is kedvence katagóriájába tartozik,ezért hordoz magában ez a téma egy idozitett bombát foleg egy ilyen kozos topikban,itt nálunk szerencsére még nem robbant és ezért ezt véleményem szerint jobb nem is piszkálni mert ha egyszer véletlenul rossz drótot vágunk..... 😊)
Lenne pár (szmáomra) fontos kérdésem:
-a kalitka szabvány? (minden kocsinál ugyan az a kalitka méretei, formálja, alakja, anyaga?)
-vannak szabvány (belsõ) szinek? pl fuel line mindig piros, a belsõ mindig koszos fehér mindegyik autonál, stb?
-a motorokat készen kapják v csak az alapokat adják nekik és a csapatok rakják össze, egyénin festék stb?
-mi az ami a tetõ elsõ részén szokott leni. (olyan mint 1 kupak). nem mindig sozokt a kocsikon lenni
-mindenki azonos felnit használ?
-gondolom az üzemanyag tank befogadó kapacitása szabvány, de a méretei is?
-keresek fotót a fedélzeti kamerákról. gondolom ezek picik, nem úgy mint régen.
köszi!
(indexen is kérdezném, ha tudnám a jelszavam😊)
Team loses 100 points, $100K; Eury suspended
"Ha a saját véleményemet kérdezed, talán egyedül vagyok vele, de én pl. örülnék annak, ha be tudna lépni a Toyota. Szerintem nem kell félni tõle, hogy a japcsik itt egyhamar kupát fognak nyerni és megváltják a világot, mert a NASCAR mindíg is amerikai marad, az amcsiknak meg jól jön ha a hazai nézõk azt látják, ahogy az amerikai autók legázolják a japánokat, mert nekik az a legjobb reklám az import autók ellen.
+ami nekünk esetleg még jó lehet, hogy valszeg a Toyota megszponzorálja majdan az európai közvetítéseket is, legalábbis amikor még a valamikori Indycar-ban elkezdtek nyomulni, akkor így volt. Meglátjuk mi lesz, de nekem egyelõre nincsenek elõítéleteim velük kapcsolatban."
Az úriember egyébként Laffite.
The only speedometer is in your head.
Az érdekes számomra az, hogy Magyarországon az összes NASCAR-t nézõ között nagyobb százalékban fordul elõ Gordon-fan, mint az USA-ban.
Saccolok: Magyarországon ez 50-70% lehet, míg USA-ban 30-35%.
te mondtad ki a kulcsmondatot. sztem meg Lorinak is igaza van,ha Jr. vezetne ennyivel akkor most Chevy G örülne,ha meg Kenseth akkor meg Dougie.de Gordon vezet,ezért mi örülünk Petyával😊
mondok egy példát: mondjuk van Kovács Béla(példa kedvéért,ha vkinek van ilyesmeröse,elnézést),érdeklödve figyeli a NASCAR eseményeit,majd berobban ez a Gordon srác,és jellemzö rá mindaz amit te irtál,ambiciózus,fiatal,nagy bajnokokat képes maga mögé utasitani,és lehet hogy kitalált alanyunknak pont ez szimpatikus.
aki csak úgy drukkol Gordonnak,mert ezt az egy nevet ismeri a NASCARban azt nem kell komolyan venni.
népszerü Európában is,valóban.hogy miért? ez jó kérdés,Ö eljárt F1es futamokra is,valóban rallyzni is ment.Ettöl csak annyit tud egy laikus európai hogy létezik egy Jeff Gordon nevü pilóta,aki four time nextel champion.ettöl lehet közömbös,nemhinném hogy aki csak úgy hall róla máris megkedvelné.
Hogy minden második nézönek a kedvence lenne? hát ezt én nemtudhatom,te biztos több NASCAR fannal beszéltél.ha minden másodiknak Ö volt a kedvence akkor nemtudom miért van ez.Talán tetszetös a neve,nemtudom én se.mindenesetre a kérdés valóban érdekes,én személy szerint azzal magyaráznám,hogy az a generáció aki neki szurkol figyelemmel követhette a berobbanását és a pályafutását,mig ha belegondolsz Dale Sr jóval korábban kezdte,és tulajdonképpen Ö is berobbant,és valószinüleg ugyanez volt akkoriban is,minden második nézö neki szurkolt.(persze amerikában,mert akkor nálunk még ugye "jóléti" szocializmus volt-de ez most lényegtelen)
hogy miért nem szurkolnak annyian mondjuk a többieknek? Johnsonnak vagy Kensethnek? hát erre én csak azt tudom mondani hogy Gordon olyan amerikában mint itt Schumacher.Élö legenda.
De itt miért népszerû, az egy nagyon érdekes dolog számomra. Jó volt a marketingje, talán. Jött Európába, autót cserélt Montoyával, borul a Rally versenyzõvel.
Atlanta (nem COT) Kenseth.
Vegas (Nem COT) Johnson
Bristol (COT) Kicsi Busch
Martinsville (COT) Johnson
Texas (nem COT) Burton
Phoenix (COT) Gordon
Talladega (Nem COT) Gordon
Richmond (COT) Johnson
Darlington (COT) Gordon
Itt nem is a gyõztes személye a lényeg és egyáltalán a Cup-ban sem az, hanem az átlagtaljesítmény. Gordon az eddigi 11 verseny alatt 3,8-as átlagot hozott. Ez az, ami a dominanciát mutatja. A dominancia pedig sosem tetszik egy olyan szurkolónak, akinek nincs kifejezett kedvence. :-)
most már mindenki nyugodtan beteheti Gordont és Johnsont végleg...
Gordon autóját nem szennyezném be magamal. Azzal nem szabad menni az az övé!!! Nekem van sajátom..
Szóval én átadom a helyem.
Downhill!!
én lemondanék róla Petya javára,hisz Ö jobb mint én,mennék akkor Johnsonnanl vagy Kahne-el.
miért te kivel is mennél?
Habár Gordon fanok gondban lennének hogy ki menjen a 24-el <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy Richmond-ba is ott volt Hamlin és ugye Harvick is peches volt tehát nem mondanám hogy annyira eggyértelmu a folény,ha nem is nyernek de a Hendrick valahogy mindig ott van elol bárnmelyik autóval és ugye chase-nek koszonhetoen konnyen lehet hogy a kitalálójának felmenoi szidva lesznek még ezen a forumon 😄D
Tehát azért én más szériákkal ellentétbe nem látok olyan tisztán a jovobe ezért nem is hasonlítgatnám,tegnap is aki 50-en korrel a vége elott azt mondja tudta ki nyer az hazudik 😊)
Azt nem tudom miért van hogy ha én azt mondom hogy már elegem van XY-ból mert sokat nyer vagy bármilyen más kritikát akkor rámsutik hogy utálom,ha akarom holnaptól Gordon szurkoló leszek,holnapután meg Johnson,senki nem akadályozhat meg és akkor én is boldog ember lehetek vagy bárki más 😄
Mostmeg mi van? Ráadásul én vagyok most a rosz mert problémázok. Amit nem is igazából értem miért hiszen az én csapatom tarol, de mégis azt állitom hogy nem jó ez igy.. Azon hasogok hogy nem jó ez ugan azt mondom mint ti, csak egy egy dolgot másképp látok erre kapom itt a sarat.
Érdekes mindenestre. Érdekes engem miért nem zavar az hogyha K.Busc nyer vagy az ha Kenseth. Talán azért mert nem érdekel ilyen szinten ki nyer? Persze hogy a kedvencnek szurkolok de nem fogok vitákat produkálni meg egyes piloták lehordásába bele menni, mert minden pilóta jó pilota és mindenkinek van egy kedvence, emi szive joga.
Ha ebbe a topikba valaki Gordon fan ezt a kérdést mindig megkapja:
Miért szereted azért mert 4x-es bajnok? Hühhü..
Hát nem. De ez már egy másik kérdés.
Downhill!!
mondjuk sajnos én nem láttam a tegnapi futamot,de ha egy izgalmas jó futamban van azt jó nézni,ha pedig az nyer akinek te szurkolsz,az meg pláne jó.Elmúlt 2évben nem ment ilyen jól Gordonnak,most hadd örüljünk mi is egy kicsit😊
egyébként én is Péter vagyok<#wink>#wink>
több millió ember láthatta hogy mi történt - ez történt és kész
az hogy elfogult vagy a Hendrick-esekkel, az már egy másik történet...
Azt a hsz-t amit felhoztál amit Chevy_g-nek irtam az igy hangzott:
"Én mondtam hogy nem tezs jót a COT a NASCARnak. Nem gondoltam hogy a Hendrickesek egyed uralmát hozza, de igy utólag nem bánom. "
Hol van ebben az amit irsz?
"Persze ez igy van. Chevy kicsit eltúlozza a dolgot.. De némi igazság van benne. Jobb volt ahogy volt. Én pont ettõl féltem amikor rittam itt tavaly. Mindenki lehurogott hogy nem ugy lesz meg blabla.. De sajna kezd beigazolodni.
Mind1 azzal együt még mindig ez a legjobb sport a földön.. "
ez a másik.. Hol van ebbe hogy egyeduralom vagy dominancia?
Ebbe a hsz-ben azt irtam hogy hogy kezd beigazolodni a negatív hatása a COT-nak. Nem pont ugy mint ahogy én gondoltam, de elõjön..
Downhill!!
Ha én nem értek egyet valakivel az nem jelenti azt hogy kocsognek tartom vagy utámon a képét stb.ha így lenne akkor nem lennék itt,veled meg pláne nincs bajom de attól még lehet valamirol más véleményunk 😊)
Akkor mi a baj velem?
Downhill!!
Arra szeretnék csak rámutatni hogy az olyan ChevyG féle felháborodást,csalódást vagy mittudomén szerintem egy Toyota-t nem kedvelo ember is beírna ha ok nyernének ennyit és erre egy Toyota-t kedvelo ugyan úgy válaszolhatna hogy persze mert utálod meg irigykedsz stb...😊))