NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blaney jól megy, maradnia kellene a #22-ben. Mayfield nem megy jól a #36-tal, de 2009-ig szóló szerzõdése van. Lehet, hogy lesz egy harmadik autó, a #23. Majd kiderül.

Kell a jónevû kanadai versenyzõ az északi hódításhoz. Van oválos tapasztalat, ami mondjuk itt nem ér majd sokat. Lehet még 10 jó éve és Montoyához hasonlóan nagy reklámértéket képviselhet a külfüldi piacokon. Montoyával és Newtownnal a NASCAR lefedte Észak-és Dél-Amerikát. Nekem mindegy, hogy ki jön, csak jó versenyek legyenek.

Jeff Gordon
Egyébként ez nekem is szemetszúrt,igazából ez az f1hirek.hu lenézö stílusának tudható be,a valósághoz szerencsére sok köze nincsen.

f1ben mostanában csak a hamilton van,és senki más nem létezik,pedig aki ismeri Villeneuve karrierjét(majd irok róla egy cikk szerüt mint Montoyaról,ha érdekel vkit) az tudja,hogy elsö f1es évében is igen komoly teljesítmény nyújtott,második lett😊 ami azt illeti néha olyan érzésem van,hogy nem tisztelnek ott senkit...

ez jó kérdés,nemtudom hova ül be,pedig kerestem,de érdemi információt nem találtam róla.Csak annyi biztos,hogy idén még a Craftsmanban teljesít,lehet,hogy még a Nexteles kocsija nem eldöntött,hogy a 22est vagy a 36ost kapja.Mindenesetre jövöre kiváncsian figyelhetjük egy újabb f1es pilóta szereplését,hisz Jacques mehet majd a ROTY cimért.

egyébként neked mi a véleményed errõl hogy jön a kanadai?

The only speedometer is in your head.

Én is pislogtam, mikor olvastam, fõleg a temetõ szónál hördültem fel 😊)

Most már tényleg csak Ricky Bobby hiányzik majd. A "francia" (francia-kanadai) Forma 1-es már itt van. Mayfield helyére ül majd be a #36-ba?

"...végérvényesen a NASCAR-bajnokság lesz az egykori kiváló Forma-1-es pilóták temetõje, hiszen lassan minden a királykategóriában "csõdöt" mondó versenyzõ a NASCAR valamelyik ágában keres vigasztalást."

Ebben a mondatban kiváló pilóták és egy világbajnok mondott "csõdöt". Azt hittem, az F1-ben legalább a bajnokokat tisztelik.

Utóbbi egy évben Õk jöttek: Montoya, Speed és Villeneuve.

TheDreamingTree
Sharpie 500 / Bristol

Dale Junior
Juan Montoya
Kasey Kahne
Ryan Newman
Jimmie Johnson

Bristol 500 tipp :

Kahne, Biffle, J.Green, Ky.Busch és Harvick.

Dietrich
Sharpie 500 | Bristol Motor Speedway

Ryan Newman
Kevin Harvick
J.P.Montoya
Kurt Busch
Tony Stewart

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sharpie 500 | Bristol Motor Speedway:

Kasey Kahne
Juan Pablo Montoya
Dale Ernhardt Jr.
Kurt Busch
Jeff Burton

Sharpie 500 tipp:

Kyle Busch
Ryan Newman
Michael Waltrip
Greg Biffle
Tony Stewart

Jeff Gordon
Sharpie 500 | Bristol Motor Speedway

Kahne
Montoya
Newman
Sadler
Ku Busch

Jeff Gordon
gyerekek jön Villeneuve is😊 én személy szerint örülök neki! megvan a másik kedvenc pilóta😊

idén még csak a Crafstman szériában indul,de jövöre teljesjogú versenyzö lesz a Nextelben!

itt a teljes cikk

gordon 24
bristol:

Dale jr
Kyle Busch
Carl Edwards
Matt Kenseth
Ryan Newman

Downhill!!

Tihy
Sharpie 500

- K. Harvick
- D. Earnhardt Jr.
- R. Newman
- G. Biffle
- J. McMurray

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Bristol-i tippjeim:

C. Edwards
J. McMurray
K. Kahne
D. Earnhardt Jr.
D. Blaney

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

egy ideig nem leszek
Sharpie 500 - Bristol Motor Speedway
Kurt Busch
Dale Earnhardt Jr.
Ryan Newman
Greg Biffle
Casey Mears

(mostmár Kenseth-nek kéne nyerni legalább egyet a chase elõtt, ha nem most, akkor a jövõ héten californiát (csak a momentum miatt😊)
(vagy megint egy gyõzelemmel akar bajnok lenni? 😊) az lenne az igazi fricska az új pontszámítás ellen, adhattok ti akárhány ponttal többet a futamgyõztesnek, még mindig a konzisztens versenyzõk a nyerõk...

Tihy
Köszi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Hát akkor ezt benyaltam😄 Mind1 kösszi.
Az Abmoteurs csak este nyomja le. Sajna nem megy most. Na majd este megnézem..

Downhill!!

robotnyk
most van, már megy úgy 1 órája.
gordon 24
Sziasztok!

Olvastam illetve mailben küldték a NASCAR.comról hogy esõ miatt halasztották a versenyt. Mikor lesz? Vagy esetleg már volt? Mertha nem volt még tippelnék rá.

Üdv.

Downhill!!

gordon 24
Na visszatértem a nyaralásból!!! Üdv mindenkinek! Már tippelek is majd

Downhill!!

😞(

Megkerestem, tényleg válaszoltál, biztos nem akartam elfogadni a választ, azért felejtettem el 😊) Bocsi.

Sadler-t Crocker,Kahne-t meg Danica váltja <#zavart1>

Mivel nem közlik Sadler szerzõdésének lejártát, így szerintem az indexen is azt mondtam, hogy nem lehet tudni. Az is elképzelhetõ, hogy egyik Evernham versenyzõ sem folytatja 2008-ban ebben a csapatban. Riggs-ék gyengék, Kahne-éknek sem megy, Sadlerrõl nem lehet tudni semmit. Majd meglátjuk.

Kösszi.

Contract Status: Driver 200?; Sponsor: 2010
http://www.jayski.com/teams/19.htm

Már kérdeztem a másik fórumon is, de nem kaptam választ, talán itt tudja valaki Sadlernek meddig szól a szerzõdése?

Már január óta mentek a tárgyalások a lehetséges pénzügyi partnerekkel. Ezután a Daytona 500-on megbüntették mindhárom Evernham autót. Richmondban Kahne és Stremme összeveszett és sokáig nem beszéltek egymással. Múlt hónapban pedig már arról pletykáltak, hogy a Budweiser és Kahne egymásra talál majd a #8-as autóban jövõre. Ezt cáfolták, majd a Budot a #9-cel hozták összefüggésbe. Közben Evernhamnek Erin Crockeren járt az esze végig, akinek karrierjét szintén egyengetni kellett. Pár napja Gillett, a Montreal Canadiens tulajdonosa társult be hozzájuk (Gillett Evernham Motorsports).

Úgy néz ki, hogy nem Kahne-nek, hanem az egész Evernhamnek rosszul megy ez az év. Riggs többször nem tudott kvalifikálni (most is csak a 43. hely az övé). Watkins Glenben bizonyító kanadai Carpentier valószínûleg 2008-ban beül majd a helyére. Minden bizonnyal a szintén kanadai tulaj, Gillett ezt támogatja.

Nem lehet, hogy a kocsi nem az igazi? Ennyire nem felejthetett el vezetni... Vagy valami megzavarja a koncentrálásban?

Jeff Gordon
számomra érthetetlen az,ami vele történik idén,tavaly megmutatta,hogy igen is egy tehetséges versenyzö,viszont idén... ? semmise jön neki össze,mindenesetre az már biztos,hogy a chaseben nem találkozunk vele

Volt olyan, hogy Kahne-nek nem adtál bizalmat? 😊
Remélem végre mutat is valamit.

Michigan tipp :

Biffle, Kahne, Edwards, E.Sadler, Newman.

3M Performance 400 tipp:

Casey Mears
Jimmie Johnson
Ryan Newman
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.

Jeff Gordon
3M Performance 400 | Michigan International Speedway

johnson
biffle
bowyer
ky busch
newman

3M Performance 400 | Michigan International Speedway:

Greg Biffle
Elliott Sadler
Juan Pablo Montoya
David Reutimann
Kasey Kahne

Michigan-i tippjeim:

Ky. Busch
M. Martin
K. Kahne
G. Biffle
C. Bowyer

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

3M Performance 400

Carl Edwards
Jimmie Johnson
Kevin Harvick
Kyle Busch
Juan Pablo Montoya

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

köszi, teljesen jó a kép

Dietrich
volt mikor egyszerû feledékenység vagy az a tudat, h vasárnap este van a nascar (magyar idõ szerint) miközben szombat éjjel volt..ergo már nem lehetett tippelni mint az én eseteimben 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Chicagoland tipperedmények :

1.Jeff Gordon - 38 pont (grat.!)
2.TheDreamingTree - 37 pont
3.pipeppers - 33 pont
4.Tihy & TSanyi - 25-25 pont
6.Dietrich/Nicko - 22 pont
7.Totya - 19 pont
8.gordon 24 - 14 pont
9.tzsoltika - 12 pont
10.Dougie - 0 pont
11.többiek nem tippeltek.

Chicagoban õk értek pontot :

1.Stewart - 7 pont
2.Kenseth - 3 pont
3.Edwards - 6 pont
4.Harcivk - 9 pont
5.Mears - 19 pont
6.Ku.Busch - 15 pont
7.J.Burton -5 pont
8.Newman - 14 pont
9.J.Gordon - 1 pont
10.Bowyer - 11 pont

Pontok ez alapján.

A nyár ilyen szokott lenni és különben is kit érdekel Daytona?

hogyhogy csak heten tippeltek erre?, év elején még voltunk vagy 15-en vagy többen...

Dietrich

Elliott Sadler
Mark Martin
Kurt Busch
Matt Kenseth
Kyle Busch

Daytona 400 tipperedmények :

1.Tihy - 43 pont (grat.!!)
2.Totya - 26 pont
3.gordon 24 - 24 pont
4.TheDreamingTree - 23 pont
5.Dougie - 15 pont
6.pipeppers & TSanyi - 0-0 pont
7.többiek nem tippeltek.

A Daytona 400-on õk értek pontot :

1.J.McMurray - 14 pont
2.Ky.Busch - 10 pont
3.Ku.Busch - 15 pont
4.C.Edwards - 7 pont
5.J.Gordon - 1 pont
6.G.Biffle - 17 pont
7.C.Bowyer - 11 pont
8.M.Kenseth - 3 pont
9.K.Kahne - 26 pont
10.J.Johnson - 4 pont

Ez alapján pontoztam.

Bill Elliott
Greg Biffle
Kasey Kahne
Mark Martin
Casey Mears

Dietrich
<#smile>

TheDreamingTree
3M Performance 400 / Michigan

Dale Junior
Jeff Gordon
Kasey Kahne
Jimmie Johnson
Juan Montoya