NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell a jónevû kanadai versenyzõ az északi hódításhoz. Van oválos tapasztalat, ami mondjuk itt nem ér majd sokat. Lehet még 10 jó éve és Montoyához hasonlóan nagy reklámértéket képviselhet a külfüldi piacokon. Montoyával és Newtownnal a NASCAR lefedte Észak-és Dél-Amerikát. Nekem mindegy, hogy ki jön, csak jó versenyek legyenek.
f1ben mostanában csak a hamilton van,és senki más nem létezik,pedig aki ismeri Villeneuve karrierjét(majd irok róla egy cikk szerüt mint Montoyaról,ha érdekel vkit) az tudja,hogy elsö f1es évében is igen komoly teljesítmény nyújtott,második lett😊 ami azt illeti néha olyan érzésem van,hogy nem tisztelnek ott senkit...
ez jó kérdés,nemtudom hova ül be,pedig kerestem,de érdemi információt nem találtam róla.Csak annyi biztos,hogy idén még a Craftsmanban teljesít,lehet,hogy még a Nexteles kocsija nem eldöntött,hogy a 22est vagy a 36ost kapja.Mindenesetre jövöre kiváncsian figyelhetjük egy újabb f1es pilóta szereplését,hisz Jacques mehet majd a ROTY cimért.
egyébként neked mi a véleményed errõl hogy jön a kanadai?
The only speedometer is in your head.
"...végérvényesen a NASCAR-bajnokság lesz az egykori kiváló Forma-1-es pilóták temetõje, hiszen lassan minden a királykategóriában "csõdöt" mondó versenyzõ a NASCAR valamelyik ágában keres vigasztalást."
Ebben a mondatban kiváló pilóták és egy világbajnok mondott "csõdöt". Azt hittem, az F1-ben legalább a bajnokokat tisztelik.
Utóbbi egy évben Õk jöttek: Montoya, Speed és Villeneuve.
Kahne, Biffle, J.Green, Ky.Busch és Harvick.
Ryan Newman
Kevin Harvick
J.P.Montoya
Kurt Busch
Tony Stewart
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kasey Kahne
Juan Pablo Montoya
Dale Ernhardt Jr.
Kurt Busch
Jeff Burton
Kyle Busch
Ryan Newman
Michael Waltrip
Greg Biffle
Tony Stewart
Kahne
Montoya
Newman
Sadler
Ku Busch
idén még csak a Crafstman szériában indul,de jövöre teljesjogú versenyzö lesz a Nextelben!
itt a teljes cikk
- K. Harvick
- D. Earnhardt Jr.
- R. Newman
- G. Biffle
- J. McMurray
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
C. Edwards
J. McMurray
K. Kahne
D. Earnhardt Jr.
D. Blaney
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Sharpie 500 - Bristol Motor Speedway
Kurt Busch
Dale Earnhardt Jr.
Ryan Newman
Greg Biffle
Casey Mears
(mostmár Kenseth-nek kéne nyerni legalább egyet a chase elõtt, ha nem most, akkor a jövõ héten californiát (csak a momentum miatt😊)
(vagy megint egy gyõzelemmel akar bajnok lenni? 😊) az lenne az igazi fricska az új pontszámítás ellen, adhattok ti akárhány ponttal többet a futamgyõztesnek, még mindig a konzisztens versenyzõk a nyerõk...
Az Abmoteurs csak este nyomja le. Sajna nem megy most. Na majd este megnézem..
Downhill!!
Olvastam illetve mailben küldték a NASCAR.comról hogy esõ miatt halasztották a versenyt. Mikor lesz? Vagy esetleg már volt? Mertha nem volt még tippelnék rá.
Üdv.
Downhill!!
http://www.jayski.com/teams/19.htm
Úgy néz ki, hogy nem Kahne-nek, hanem az egész Evernhamnek rosszul megy ez az év. Riggs többször nem tudott kvalifikálni (most is csak a 43. hely az övé). Watkins Glenben bizonyító kanadai Carpentier valószínûleg 2008-ban beül majd a helyére. Minden bizonnyal a szintén kanadai tulaj, Gillett ezt támogatja.
Remélem végre mutat is valamit.
Biffle, Kahne, Edwards, E.Sadler, Newman.
Casey Mears
Jimmie Johnson
Ryan Newman
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
johnson
biffle
bowyer
ky busch
newman
Greg Biffle
Elliott Sadler
Juan Pablo Montoya
David Reutimann
Kasey Kahne
Ky. Busch
M. Martin
K. Kahne
G. Biffle
C. Bowyer
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Carl Edwards
Jimmie Johnson
Kevin Harvick
Kyle Busch
Juan Pablo Montoya
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1.Jeff Gordon - 38 pont (grat.!)
2.TheDreamingTree - 37 pont
3.pipeppers - 33 pont
4.Tihy & TSanyi - 25-25 pont
6.Dietrich/Nicko - 22 pont
7.Totya - 19 pont
8.gordon 24 - 14 pont
9.tzsoltika - 12 pont
10.Dougie - 0 pont
11.többiek nem tippeltek.
1.Stewart - 7 pont
2.Kenseth - 3 pont
3.Edwards - 6 pont
4.Harcivk - 9 pont
5.Mears - 19 pont
6.Ku.Busch - 15 pont
7.J.Burton -5 pont
8.Newman - 14 pont
9.J.Gordon - 1 pont
10.Bowyer - 11 pont
Pontok ez alapján.
Elliott Sadler
Mark Martin
Kurt Busch
Matt Kenseth
Kyle Busch
1.Tihy - 43 pont (grat.!!)
2.Totya - 26 pont
3.gordon 24 - 24 pont
4.TheDreamingTree - 23 pont
5.Dougie - 15 pont
6.pipeppers & TSanyi - 0-0 pont
7.többiek nem tippeltek.
1.J.McMurray - 14 pont
2.Ky.Busch - 10 pont
3.Ku.Busch - 15 pont
4.C.Edwards - 7 pont
5.J.Gordon - 1 pont
6.G.Biffle - 17 pont
7.C.Bowyer - 11 pont
8.M.Kenseth - 3 pont
9.K.Kahne - 26 pont
10.J.Johnson - 4 pont
Ez alapján pontoztam.
Bill Elliott
Greg Biffle
Kasey Kahne
Mark Martin
Casey Mears