NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
természetesen 1994-ben volt indy500-on második.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1.Ku.Busch - 13 pont
2.Junior - 12 pont
3.D.Hamlin - 2 pont
4.J.Gordon - 1 pont
5.Johnson - 9 pont
6.Stewart - 5 pont
7.Newman - 14 pont
8.Bowyer - 10 pont
9.Martin - 17 pont
10.Mears - 19 pont
A Cup állása Pocono elõtt.
Kasey Kahne
Elliott Sadler
Greg Biffle
Kurt Busch
Ryan Newman
Kurt Busch
Dale Earnhardt Jr.
Ryan Newman
Casey Mears
Kasey Kahne
Kurt Busch
Jimmie Johnson
Kasey Kahne
Ryan Newman
Kyle Busch
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Predictions you can kinda, maybe, sorta count on
Gillilandnek van magyar wikipediája is.
Ide beírtam ezt már korábban? Egy hónapos írás.
"Junior a #8ról : "Szeretném magammal vinni és a karrierem végéig használni. Visszaadom, ha nyugdíjba megyek majd. Ha nem sikerül a #8-cal versenyeznem, akkor is marad még pár lehetõség, amelyik tetszene nekem. Engem valószínûleg nem fog elkeseríteni annyira, mint a szurkolóimat."
Írnak itt Clint Bowyer #07-jérõl is, amely 2007.07.07-én a hetedik helyen végzett a Pepsi 400-on és a Jack Daniel's "Old No. 7"-jét testesíti meg ez a szám már évtizedek óta. A 7-es szám eredete még 150 év után is rejtély. Szerencseszám, Jack barátnõinek száma, esetleg a "J".-bõl lett a "7"?
A Red Bull #83 pedig a 8,3 unciás kiszerelésre utal.
A #96-os Chevy 1996-ra emlékeztet, amikor elõször használták a DLP technológiát. A #96 két tulajának (Staubach és Aikman) régi mezszámának a 8-nak és a 12-nek a szorzata szintén 96.
A Heinz is régi NASCAR szponzor és a rajtszámuk véletlenül az #57 volt.
... és ott van még a #43 is, minden idõk legsikeresebb NASCAR rajtszáma."
Elliott Sadler évekig ment vele. Tudom hogy mindenki megtanulja hogy Earnhardt de azért tudat alatt az még mindig Sadler😄
De az igaz hogy a kombináció jó.
Downhill!!
Most azon gondolkodom mennyiért engedjem átt a számot 😄D
88-Yates
83-RBR
tehát eggyik se szabad,még a 08 ami számításba johetne de az is foglalt és jovore full szezont terveznek vele.
A 8-as azért volt nagy dolog hiszen Ralph Earnhardt a nagypapája 8-assal tolta a versenyeket. Az apja a 3-assal. Szerintem jobb lenne ha e két szám közül kapná valamelyiket. Csak ugye az a baj hogy a 3-ast nem kaphatja meg senki ha jól tudom. Igy maradna a 8-as. Viszont azt meg a DEI nem foga oda adni csak ugy. Szóval ez egy nagy szoppancs.
De jobb lenne ha ez a két szám lenne Jr-é.
Downhill!!
úgy használhatná, hogy valahogy megállapodik Yates, Hendrick és a NASCAR
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
1.Dougie, pipeppers, TheDreamigTree és TSanyi (#41-#42 combo) - 48 pont (grat.!!)
5.Totya - 42 pont (#29, #41 & #20)
6.Jeff Gordon - 38 pont (#01 & #42)
7.Dietrich/Nicko - 30 pont (#42, #20 & #31)
8.Derooy - 24 pont (#01 & #20)
9.Tihy - 18 pont (1 db Mark Martin)
10.gordon 24 - 6 pont (#20)
11.tzsoltika - 0 pont
12.többiek - nem tippeltek.
Reklamáció benyújtható!
1.Smoke (Stewart) - 6 pont
2.JPM (Montoya) - 20 pont
3.Rainbow Warrior (J.Gordon) - 1 pont
4.Shrub (Rowdy Busch) - 9 pont
5.Sorenson - 28 pont
6.Mr. Consistency (Martin) - 18 pont
7.Happy Harvick - 8 pont
8.J.Burton - 4 pont
9.Buckeye Bullet (Blaney) - 35 pont
10.Matt the Brat (Kenseth) - 3 pont
A pontozás ez alapján történt.
1.DreamingTree Racing-689 (grat.!!)
2.zolee145-669
3.ChevyGDEI-662
4.mrspock-652
5.HNR #19 sajoati Team-646
6.Derooy Motorsports-617
7.Gordon 24-612
8.Jupi Racing-609
9.Totya-605
10.Tihy-589
11.Lori Enterprises-587
12.pipeppers-572
13.JJ & Tasi Corp. 07-552
14.Narrow-546
15.Killer Bs, Dougie-531
16.Chapter 1.0-531
17.Dinsdale HardRock Racing-475
18.dzso-444
19.MasGrafx Racing, robotnyk-439
20.sajtosrud-415
21.Tsanyi-403
22.Peet Incorporated-304
23.McCants/Zetterberg Racing-0
23.Kiwi-0
23.Laffite-0
23.Speedway Incorporated-0
23.HardRockRacingbyDarthBald-0
eredetileg Hamlin és Kenseth is benne lett volna, (lett is volna kb. 300 pontom) aztán Hamlint kiszedtem, gondoltam berakom Gordont, de túl drága volt, az ötödik embert lecseréltem Almirolára aki 70 ember közül a legolcsóbb volt, be akartam még tenni Jr.-t is de egy tized miatt nem fért be, aztán mégis inkább betettem 4 Bristolban általában jól menõt, aztán közülük kb. kettõ ment átlagosan, a többi szarul... meg is lett az eredménye 500néhány pont, ami egy nagy semmi
akik meg három hónapja nem variálnak semmit, vezetik a mezõnyt...
na mindegy, a chase-kor jövõ újraválasztáskor kidolgozom egy nyerõ stratégiát...
de szerintem lehet szólni róla (aki késõbb akarja megnézni az nem olvassa el)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kahne vezetett az elején, amíg utol nem ért pár lekörözöttet, Edwards vette át, akitõl Kahne vette vissza, majd a többkörös hátrányban lévõ Waltrip f@szán feltartotta a szinte végig vezetõ Kahne-t, akinek a nyakára jött Edwards, Earnhardt majd Busch is, aztán meg is elõzték, majd Edwards nem engedte ki a kezébõl a vezetést
közben a zöld alatti kerékcseréknél Gordonnak nem volt szerencséje, Johnsonnak annál nagyobb, aki még korábban Almirolát lökte meg, késõbb meg egy baleset áldozata lett, elõlrõl, hátulról és bal oldalról is kapott (kb. hatszor jobban megsérült a kocsija mint a mögötte jövõ Kenseth-nek, de mégis Kenseth volt kénytelen feladni a versenyt... Johnson meg egész végig szenvedve, balesetekbe részt véve, versenyben lekörözve, késõbb visszajõve végül bejött 1 kör hátránnyal)
amúgy érdekes volt, hogy eleinte kb 100 körönként volt elvétve egy-egy sárga, utána David Ragan bénázásának hála vagy 4 is egymás után...
amúgy Kenseth-nek statisztikailag a legjobbnak kellett volna lennie, e helyett szenvedett egész végig, meg Harvick is nagyon gyengén ment, viszont Bowyer jól tartotta a tempót és Bobby Labonte is (Kahne is persze, aki majdnem ösze is törte magát Sauter baleseténél, de ügyesen kikerülte, így talán szertefoszlani látszik számára az átok (bár nem hiszem hogy stabil top 10-es szereplés várható ezek után tõle más pályákon...)
Hamlinnak elszállt a motorja még az elején, Stewart meg a verseny 80%-án nem mutatott sokat, viszont a végén meg sorba elõzõtt mindenkit, ha több kör van még hátra, akkor akár beleszólhatott volna a gyõzelembe is...
amúgy a chase mezõnye kb. kialakult (Junior és Newman nem lesz ott)
Ja és itt is tobb versenyvonal lett 22-25-27-es kanyardoléssel így felul is lehet menni és korokon keresztul egymás mellett,kivul belul elozhetsz 😊))
Indy500 gyõztes 1995-ben
Indy500 második 1995-ben
Vili jó versenyzo de azért ilyet nehezen tudna osszehozni <#zavart1>#zavart1>
Persze nem emlékeztem pontosan ezért irtam amit utánna irtam. Az is igaz hogy nem minden pálya volt oval akkor. Azért irtam igy mert nagyon nagy a keveredés champcar IRL IndyCar stb nagyon sok volt. Nem igazán tudom nyomon követni ezt a sok váltást. Persze most eg ideje tiszta hiszen most nem változott a név. De én nem is követem annyira ezeket a sorozatokat. Open Wheel annyira nem jön be. Inkább a kasztnis autók érdekelnek.
De sorry legközelebb odafigyelek és köszi hogy leirtad, most már tiszta.
Downhill!!
azért illene tudni..hogy IndyCar bajnok 1995-ben
Indy500 gyõztes 1995-ben
Indy500 második 1995-ben
olyan nem létezik, hogy ovál bajnok.1995-ben kevesebb volt az ovál pálya mint a road+street.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Downhill!!