NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: Én örülök neki,hogy Kahne ismét jó formában van,igazából ez a tavalyi év elég kisiklósra sikerült neki,idén eddig jó formában megy,meglátjuk kitart-e a végéig,mindenesetre szerintem szivesen látnánk újra a chaseben😊
The only speedometer is in your head.

ennél a tippelésnél a futam végeredménye szempontjából,nem az elsõ 12õt vesszük figyelembe? úgyértem,ha én pl tippelem Ku buscht és 11 v 12. lesz,akkor érte már nem kapom meg a pontokat?😊
Ilyen a nagyokkal is elõfordul,csak kár,mert elég jó helyen lett volna,és azért a pontok számítanak majd.Reméelm nem a tavalyelõtti szezon veszi kezdetét.Kicsi nyugalom,jó autó és nemlesz gond.
Gratulálok Edwards duplázásához!Nagyon erõs az autója eddig!
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
(Gordonnak meg 3-ból 2 DNF-je...)
Stewart injured in hard accident at Las Vegas
J. Gordon
G. Biffle
M. Kenseth
D. Earnhardt Jr.
C. Mears
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
- M. Martin
- C. Edwards
- R. Newman
- G. Biffle
- D. Earnhardt Jr.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Mark Martin
Elliott Sadler
Kasey Kahne
Danny Hamlin
Jeff Gordon
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jeff Gordon
Dale Earnhardt Jr
Carl Edwards
Elliott Sadler
Mark Martin
Kahne,
Skinner,
B.Labonte,
Riggs,
Mayfield.
Mark Martin
Greg Biffle
Casey Mears
Ryan Newman
Ernhardt Jr.
Mark Martin
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
Carl Edwards
Ryan Newman
Denny Hamlin
Kevin Harvick
Kasey Kahne
Dale Jr
Mark Martin
A V8 supercars nem egybõl áll! Ami azt jelenti hogy van egy V8 supercars series és egy Fujitsu V8 supercars. Én azért nem láttam ezt a balesetet mert Ashley Cooper nem a "nagy" kategoriában hanem a támogató (Fujitsu) kategoriában ment. Én meg a másikat néztem. Ezért volt furcsa mert abban nem volt ilyen baleset.
On.
Downhill!!
Carl Edwards
Dale Earnhardt Jr.
Kasey Kahne
Mark Martin
Brian Vickers
Meg ezt kéne tennie Hornishnak, AJ-nek, Darionak az a õ világuk..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kaliforniában esõ miatt Skinner nem indulhatott, mert nem top35 a #27, de a mostani, las vegasi kvalin már az 5.! helyre jött be.
Go Jeff Go!!!!
nagy szerencsém volt azaz igazság.remélem kitart még😊)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
1. Jeff Gordon----------83
2. Gordon 24------------60
3. MrSpock--------------59
4. Dougie---------------57
5. Derooy---------------48
Robotnyk-------------48
6. TheDreamingThree-----47
Noname---------------47
7. TSanyi---------------45
8. Tihy-----------------42
9. Totya----------------41
10.pipeppers------------35
11.Dietrich-------------32
Jeff Gordon:----------Stewart6, Harvick10, Kahne19------35 (gratula again!)
Dougie:---------------Newman13, Kahne19---------------32
Derooy:--------------Kahne19, Kenseth4, Edwards9------32
Robotnyk:------------Newman13, Kahne19---------------32
Dietrich:--------------Newman13, Kahne19---------------32
TSanyi:---------------Stewart6, Ky. Busch5, Newman13--24
Mr Spock:------------Ky Busch5, .Kahne19--------------24
Totya:----------------Kahne19----------------------------19
Gordon 24:-----------Newmann13, Stewart6-------------19
Tihy:------------------Newman13-------------------------13
pipeppers:------------Newman13-------------------------13
NoName:-------------Stewart6----------------------------6
TheDreamingTree:----Gordon2, Kenseth4-----------------6
Carl Edwards - 9
Jeff Gordon - 2
Jimmie Johnson - 1
Kasey Kahne - 19
Kevin Harvick - 10
Kyle Busch - 5
Matt Kenseth - 4
Martin Truex Jr. - 11
Ryan Newman - 13
Tony Stewart - 6
Több versio volt. A legfrisebb melyek orvosi boncolási jegyzõkönívek alapján készültek. Joponya alapi törést szenvedett ez okozta a halálat. Ami a hans használatának hiánya miatt következett be. Mivel abban az autóban nem olyan ülés volt mint a mostani gépekben, amikor Ernhardt neki ütközött a falnak elöre mozdult a feje és-e közben oldalról találat érte ennek a mozgásnak köszönhetõen eltört a nakya ugymond. Ez most az elfogadott versio a haláláról. Több müsör stb készült errõl.
Downhill!!