NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brian Vickers 38
Clint Bowyer 3
Dale Earnhardt Jr 16
Greg Biffle 14
Jeff Burton 8
Jeff Gordon 2
Kevin Harvick 10
Kyle Busch 5
Matt Kenseth 4
Tony Stewart 6
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
várjuk ki a végét
egyetlen kivétel a F1 van csak..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a Toyotával szerintem nincs gond, nem lógnak ki a sorból, sõt már majdnem jobbak mint a Chevy a Ford vagy a Dodge - ez egy egészséges versenyhelyzet
amíg sokkal gyengébbek voltak addig szar volt, de így már jó (szerintem)
Downhill!!
Downhill!!
hiba volt beengedni õket a nascarba..egyszerûen ki kellett volna jelenti csak amerikai autógyár versenyezhet ;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ja, és persze Ricky Craven megmondta a frankót azért (mint szakértõ):
Busch looked every bit his age (or younger !) on the final lap of yesterday’s race when he chose to drive up to – and nearly into – Dale Jarrett’s left-rear quarter panel. With a roughly two-second lead, Busch’s show of aggression was a poor decision.
Sure, most would argue Jarrett should have pulled over in the final couple circuits and made things easier for the driver more than 20 years his junior. But that’s not how the game is played.
Jarrett, who is in his final hours of a championship career, deserved more etiquette from a driver who is still in the early innings of his potential championship career.
I make this point only because I believe Kyle Busch to be the best thing to happen to Sprint Cup racing since Tony Stewart or perhaps Jeff Gordon. For Busch to have the long-term success Gordon and Stewart have had, he will have to occasionally subdue his aggression and weigh the risk versus reward.
én is azt néztem,edwards vezet,kb 60-65kör lehetett még hátra,hát nem akartam elhinni,hogy megint nyerne:) nem mintha bajom lenne vele,csak ritka,hogy Ford autó zsinórban 3x nyerjen.Biztos volt már rá példa,de már nem most lehetett.
egyébként tudod mi jutott eszembe futam alatt? Ugye Busch nyert Craftsmanban és Sprintben,és az tényleg hatalmas szó lett volna,ha Nationwideban is Õ nyer,két napon belül három gyõzelem,ez nem kis teljesítmény lett volna,persze így is le a kalappal elõtte.
The only speedometer is in your head.
Grat a gyöztesenek egyébként. Kiváncsi lettem volna ha Edwards-nak nem füstõl el a gépe megnyerte volna zsinorban a 3-dikat. Azért az nem lett volna kis dolog.
Downhill!!
amúgy szerintem idén Vickers a nagy meglepetés, Jr., Newman, Kahne és Biffle meg a nagy visszatérõk (Biff konkrétan a 2. összetettben, pedig az elõzõ két évben csak szenvedett)
Doug! szeretnék neked is gratulálni,ez a Vickers tipp egyszerüen zseniális volt,38pont.úgyemlékszem a régebbi tippversenynél is te találtad el gyõztesnek Talladegában!
Kasey Kahne
Mark Martin
Carl Edwards
Greg Biffle
Dale Earnhardt Jr.
- R. Newman
- M. Martin
- G. Biffle
- B. Vickers
- D. Earnhardt Jr.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Greg Biffle
Dale Earnhadt Jr
Kasey Kahne
Mark Martin
Carl Edwards
Kahne,
B.Labonte,
Biffle,
Montoya,
Martin.
Jeff Gordon
Dale Earnhardt Jr.
Martin Truex Jr.
Carl Edwards
Bobby Labonte
Amúgy már rég akartam kérdezni, hogy a logódban a két versenyzõt tudom kicsodák, de a harmadik képen kik vannak?
Martin
Biffle
Labonte
Ernhardt Jr
Burton
Köszi a másik Gordonnak is :)
Dale Earnhardt Jr.
Kevin Harvick
Tony Stewart
Kasey Kahne
Juan Pablo Montoya
Tipp:
Dale jr
Ryan Newman
Tony Stewart
Greg Biffle
Carl Edwards
Downhill!!
Kevin Harvick
Martin Truex Jr.
Mark Martin
Ryan Newman
Dale Earnhardt Jr.
Kasey Kahne
Kevin Harvick
Denny Hamlin
Dale Earnhardt Jr
Mark Martin
1. Jeff Gordon--------------------167
2. MrSpock----------------------130
3. Dougie-------------------------128
4. Derooy------------------------119
5. Tihy-------------------------------108
6. TheDreamingThree--99
7. Gordon 24---------------------97
8. pipeppers------------------92
9. Dietrich------------------------90
10. Robotnyk--------------------87
11. TSanyi-----------------------75
12. Totya------------------------60
13. Noname---------------------47
Jeff Gordon:--------------84-----------Hamlin12, Harvick10, Kahne19, Ernhardt Jr16, Martin27 (gratula! az összes :))
Dougie:-------------------71-----------Edwards9, Earnhardt Jr16., Kahne19, Martin27
Mr.Spock:----------------71-----------Edwards9, Earnhardt Jr16., Kahne19, Martin27
Derooy:-------------------71-----------Edwards9, Earnhardt Jr16., Kahne19, Martin27
Tihy:------------------------66-----------Martin27, Edwards9, Biffle14, Earnhardt Jr.16
Dietrich:------------------58-----------Martin27, Kahne19, Hamlin12
pipeppers:--------------57-----------Martin27, Biffle14, Ernhardt Jr.16
TheDreamingTree:---52-----------Earnhardt Jr16, Edwards9, Martin 27
Robotnyk:----------------39-----------Biffle14, Earnhardt Jr16., Edwards9
Gordon 24:---------------37-----------Edwards9, Ernhardt Jr16, Hamlin12
TSanyi:-------------------30-----------Biffle14, Earnhardt Jr16
Totya:--------------------19-----------Kahne19
Carl Edwards------------9
Dale Earnhardt Jr--------16
Denny Hamlin-----------12
David Ragan------------23
Greg Biffle--------------14
Jeff Burton---------------8
Kasey Kahne------------19
Kevin Harvick-----------10
Mark Martin-------------27
Travis Kvapil-----------36
Kvapil után járó pontok a 2006-os Cup series-ben elért eredményei alapján lett megállapítva. Ha valaki mégis úgy véli, hogy csak 6 pontot ér a 2007-es Crafstman teljesítménye után, idõben reklamáljon.
Az Evanescence-rõl nem tudtam, viszont Eminem, Nickelback és Toby Keith is rajta vannak az én listámon.
Na, még Elliott Sadlerrõl :
Zene : Shelton, Bon Józsi, Evanescence
Szabadidõ : golf, póker, x-box, szarvas- és sörvadászat
Sport : NFL: Miami Dolphins, College: University of North Carolina Tarheels (egy térdsérülés törte ketté a kosárlabda karrierét)
Kedvenc gyõzelme : 2001. március, Bristol #21
Ha nem versenyezne : country énekes lenne vagy a fater autókereskedésében matatna
A South Boston Speedway-en elneveztek róla egy lelátót. Egyszer ott evett meg egy nap alatt 16 bologna burgert.
Köszi :)))