NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha átveszi a 2 helyet akkor 30kör alatt bármi lehet!
Go Jeff Go!!!!
Lehet ma sem lesz meg:D
Downhill!!
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
Go Jeff Go!!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Go Jeff Go!!!!
M. Martin
Ky. Busch
Ku. Busch
J. Montoya
R. Newman
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Mark Martin
Jamie McMurray
Kurt Busch
Brian Vickers
David Stremme
K.Kahne,
Ku.Busch,
B.Vickers,
M.Martin,
K.Harvick.
Mark Martin
Juan Pablo Montoya
Kyle Busch
Brian Vickers
Jamie McMurray
Jamie McMurray
Kyle Busch
Kurt Busch
Jeff Gordon
Mark Martin
The only speedometer is in your head.
Mark Martin
Juan Montoya
Kyle Busch
Jeff Gordon
Kasey Kahne
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
McMurray
Hamlin
Stewart
Martin
Kahne
Reutimann
Biffle
Nemechek
Montoya
Newman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a viszont a falról visszasodródott gép egy tizedmásodperc alatt elõtted van, akkor asszem ösztön, reakcióidõ, ügyesség, fizika és szerencse fura egyenletébõl jön ki a végeredmény...
Egyébként nincs ezzel semmi baj, mármint hogy csinálsz (csináltok) valamit, amiben hisztek és megpróbáljátok lelkesen és jól csinálni. Végül is, mindig csak azok hibáznak, akik dolgoznak is...
<#kacsint>#kacsint>
...de most a kedvünkért azért már csak meg kellene nézned az egyik következõ futamot... <#vigyor0>#vigyor0>
Néha csodálkozik az ember miket fognak meg,meg ha van valami baleset hogy lavíroznak,nah persze ha tudnak.De az mikor megprödül valaki és becsorog a pálya közepére és hogy kerülik ki,vagy épp õ úgy manõverez hogy ha lehet ne menjen senki neki.Persze a segítõk fiygelik fenntrõl de azért majd 300-as tempónál nem egyzserû. Úgyvettem észre mintha idén picit gyorsabbak lennének az autók vagynem? Itt is elérték az egyenesben a 200mph amikor belsõnézetet mutatták.
Go Jeff Go!!!!
Ha valóban így van, akkor az aktuális versenyrõl írt összefoglalódat nagyon szívesen közzétesszük!
Küld el a [email protected] és a neveddel együtt kikerül az oldal hírei közé!
Ráadásul én valóban nem vagyok jártas a Nascar világában és ezért bosszantó hogy ennyin múlik hogy vad hülyeséget írok e le vagy sem.
Ha valami bûzlik akkor utána szoktam olvasni, de ebben az esetben nem tettem. Elég nagy hiba volt!!
A forrást visszakerestem, ott le is vették a videót az oldalról.
A segítségeteket szívesen veszem, most már legalább tudom hol kell kérdezõsködni!:D
További kellemes fórumozást!;)
Sabexx
Egyébként szivesen segitünk neked, ha van valami kérdés...
Downhill!!
Kedves fórumozók!
Nascar szerkesztõket keresünk, aki a versenyekrõl összefoglalókat írna a jövõben!
Mondjuk már javította!
Downhill!!
na jó, ez nem igaz, kicsit táppénzen vagyok és a nagy pihenések és lábadozások közt kihasználtam, hogy nem kellett korán kelni... jó lenne már egy olyan idény, ahol az ember ha csak így "online live" meg tud nézni minden futamot, na de talán majd egyszer.
Gordon 24, köszi a linket!
Kicsit alakítottam a táblázaton,így kicsit "nascarosabb".
Még két hétig tart a tavalyi Ford 400,utána átállunk,az aktuálisra
Reklamáció jöhet:)
Jó kis verseny volt,sok sárgával. Úgylátszik Kyle Busch megint jó formában lesz.Megint nagy csata lesz a chase-ig,utánna Jimmie nyer:-D
Go Jeff Go!!!!