17904
  • Angyalifény
    Próbálta már valaki az F1 challenge NASCAR módját
  • Angyalifény
    nekem nem tetszik a csomagolás
  • Dietrich
    minek érteni hozzá? szépen van csomagolva..ha a szart is szépen csomagolják és eltudják adni hol itt a probléma? mert a gonosz törpe ehhez nagyon ért ;)
  • Angyalifény
    Én itt nézem itt legalább nem korlátoz és a minőség ezerszer jobb.
  • Ulvar
    Justin.tv azon belül meg ami a legjobb minőségben és ahol nincs lekorlátozva az egy adott országból való nézők száma. Ez ritka de múltkor amikor Doverben volt a Nascar mezőnye pont találtam egyet.
  • Angyalifény
    Na igen az a pálya is körbe körbe megy csak nem oválon :)

Szerintem az F1-hez sok rajongó se ért :D

Sprintet hol nézed az ingyenes Nascar-ost vagy "egyébb"?
  • Ulvar
    Te ezt a részét jobban érted, kösz hogy kijavítottál. Akkor még az IndyCarban indult, és a szakadás után lett népszerűtlen. Úgy emlékeztem hogy Mansell a szakadás után volt már a Cartban. (mint piquet)
  • Ulvar
    xDD ezen csak kacagok, miért egy F1es pálya nem körbe körbe megy? :D Végtelen hosszúságú vagy mi?:D Az is körbe körbe menés csak nem ovál. De Nascarban van előzés... volt egy srác azt mondta tök uncsi mert itt nem előznek hanem csak pozíciót cserélnek.... istenem mondom és te akarsz okosnak tűnni meg érteni az autósporthoz...na mind1 ilyeneken már nem húzom fel magam csak sírok és nevetek azon hogy mi volt régen és mi van most az F1ben. Sajnos nem olyan régóta nézek csak Nascart és IndyCart, de inkább mint egy 300al guruló reklámtáblát nézzek körbe körbe ahol még a full yellow után sincs semmi pozícióért való csata...

Amúgy aki írta neked hogy nem értesz az F1hez...kurvára igaza van. A mai F1hez nem értünk...mi ahhoz értünk amit versenyzésnek neveztek még anno. :).
  • Angyalifény
    A legnagyobb baj evvel csak az hogy az európaiaknak nem is a NASCAR-al van bajuk hanem az ovállal. Sokak szerint unncsi a körbe körbe vonat.

• Angyalifény
    De a ő tuti eltudná sózni a NASCART eu-ba úgy hogy komoly érdeklődés legyen iránta. Csak ugye az ilyen versenyzők nem a Sprintbe mennek rögtön.
  • Angyalifény
    Az írási hibákért elnézést.
  • Dietrich
    Mansell az indycarba ment és népszerübb volt a bajnokság mint hinnéd!
    TV, sajtó minden foglalkozott a szériával a juró még az edzéseket is adta!
    Mondjuk a mai világban ha Sumák ment volna oda nem így lenne már..
  • Angyalifény
    Ez az élménykör "szolgáltatás amúgy még létezik ?
  • Angyalifény
    Ezt nekem nem kell mondanod pont 1 lány barátom magyaírázta nekem hogy ki a lényege az F1nek mert állítólag én nem értem. Sokak szerint aki tülekeést meg versenyt akar látni az nézze a NASCAR-t ezt nekem konkrétan sokan a fejemhez vágták, sokak szerint én pol nem értem az F1-et. Mert az a taktikáról és hasonlókról szól.....

Na mindegy. Amég a NASCAR.COM-on elérhető a Sprint addig baj nincs, remélem ez nem valami idényjellegű dolog tőlük hogy kitették a Sprint futamokat.

Egyébként egész EU F1 fan nem tudom miért..... de szerintem csak EU-ba tartják a világ legelittebb autósportjának.
  • Ulvar
    Pont Trulliért???

Ehh nem lett azzal sem népszerűbb még anno a CART amikor Mansell oda került...pedig nem kis versenyt mutatott be, vagyis népszerűbb lett de nem hiszem hogy a vártnál nagyobb mértékben.

Nascarral ugyanez a helyzet, leírják, alábecsülik a fafejű F1 divat fanok, nem jut el az agyukig a versenyzés lényege, hanem csak az hogy KIMI, MASSA, RÉTI NÉGER, ALONSO, ...ennyi. Pedig az F1 a XXI. században főleg 07-09 között kegyetlen unalmassá vált, semmi verseny semmi izgalom.

Az kicsit érdekesebb lenne ha Schumaher ment volna, na de ő a családja miatt tuti EUban marad.
  • Angyalifény
    De ha több lenne az F1-es ott akkor EU-ba egész bíztos népszerűbb lenne mert az embereknek lenne kiért izgulni.
  • Angyalifény
    Régen a sporttv-n mikor volt a NASCAR mindig mutatták hogy kiválasztottakat körbe vittek a pályán 1 verseny autóval. Ez ugye ugyanolyan volt mint a többi csak épp 2 üléssel ?

Nem akartam senki vérnyomását felhúzni a kérdéssel csak nosztalgiáztam képek alapján és eszembe jutott hogy volt 1 ilyen ésmár akkor se tudtam hogy sima autóval visznek embvereket élmény körre vagy 1olyan verseny autóval amibe nem 1 hanem 2 ülés van. .
  • Dietrich
    de ez inkább aféle Toyotás marhulás ;)

Trulli says NASCAR test 'just for fun'
  • Dietrich
    Már Trulliról is hallani..
  • Angyalifény
    Azt hittem szét vágják vagy ilyesmi.

köszi.
  • gordon 24
    Ugyanúgy! A Gép tetejét ki lehet nyitni, utánna üléssel eggyüt kiveszik!
  • Angyalifény
    Szeretnék kérdezni ha nem baj :)

Ha nagy a baj akkor hogy szedik ki a versenyzőt a kocsiból ? Mert az F1-.es autóból ugye kiemelik üléssel 1 ütt simán NASCAR autóban ezt hogy oldják meg ?
  • Jeff Gordon
    Igazad van.Sajnos tényleg jön tesztelni...

Remélem ez a csaló nem kap semmi más,komolyabb lehetőséget...
  • Angyalifény
    Végig néztétek a NatGeo-n a NASCAR sorozatot ?
  • Ulvar
    ott lesz ő...apuci vesz neki egy csapatot.
  • N o N a m e
    csak a Sprint Cup-ba ne menjen!
  • spect16
    Ne mááá'. De érthető lesz, hogyha a falnak megy:)
  • Dietrich
    Nelson Piquet Jr looks set to turn to the world of American NASCAR racing to revive his disgraced motor racing career.

The 23-year-old Brazilian, fired by Renault for underperformance earlier this season and then embroiled in the crash-gate race-fixing scandal, has travelled to the US this weekend, according to Brazil's Globo television.

Piquet is headed to Mooresville, North Carolina, where he will reportedly have a seat fitting for the Red Horse team's Toyota Tundra racer. The outfit competes in NASCAR's Camping World Truck Series.

újabb önkéntes jelentkező ;)
  • Totya000
    Kansas tipp :

Mears,
    Bowyer,
    Harvick,
    Junior,
    Allmendinger.
  • Jeff Gordon
    Kansas

Earnhardt jr
    Jeff Gordon
    Kyle Busch
    Matt Kenseth
    Carl Edwards
  • Derooy
    Price Chopper 400 tipp:

Dale Earnhardt Jr.
    Clint Bowyer
    Matt Kenseth
    Brian Vickers
    David Reutimann
  • Jeff Gordon
    28 futam után így állunk
  • pipeppers
    Keselowski
    Logano
    Montoya
    Junior
    Sadler
  • danikosz
    Price Chopper 400 presented by Kraft Foods | Kansas Speedway
    Martin
    Kasey Kahne
    Dale Earnhardt Jr
    Logano
    Edwards
  • robotnyk
    Kansas

Logano
    Kenseth
    Keselowski
    Bowyer
    McMurray
  • Norbi1990

Mark Martin
    Kasey Kahne
    Dale Earnhardt Jr.
    Greg Biffle
    Matt Kenseth
  • Dietrich

Mark Martin
    Kasey Kahne
    Jeff Gordon
    Brian Vickers
    Brad Keselowski
  • N o N a m e

Dale Earnhardt Jr.
    Brad Keselowski
    Clint Bowyer
    David Reutimann
    Jamie McMurray
  • Ulvar
    így jártak :). Tudom köcsögség ez van :).
  • Norbi1990
    Azért nem kéne beírni mert vkik felvételről nézik és izgulni akarnak :))