17903
  • Laffite
    ez dettó a szerencsén múlik és 19-20 tippelő között ugyanúgy rangsort kellene megállapítani, de persze Totya a főnök :)
  • ChevyG work
    szerintem a margin helyett (vagy mellett) az on the move-ra és a trough break-re kéne tippelni (remélem jol irtam, mielött megtalál Doug)

elöbbi az a versenyzö aki a legtöbb helyet jön elöre a starthoz képest, utobbi pedig aki a legtöbbet csusszik le, nem konkrét versenyzöre kéne tippelni, hanem helyezésre

(tsak javallat)
  • ChevyG work
    köszi
  • MrSpock
    Jó voltál nagyon,ha nekem Kahne nemszáll el,mind Top 10-es!Mert ő is jólment.
    Az elején még Vickers miatt aggódtam, ameddig láttam,jön föl,viszonylag megnyugodtam,de Kasey-t sajnáltam,szerintem akár még nyerhetett volna is.
    De szerintem fog az idén futamot nyerni!
  • MrSpock
    Hétvégén Texas,majd 2 hét szünet:-(
    Jó hosszű lesz,következik Phoenix,majd a hónap zárónapján Aaron's499:-)
    Nagyon várom már!Remélem azért nemlesz Big One!
    Felfigyeltem,hogy szerintem amióta van topik,felkerültünk a legnépszerűbb témák közé.Köszönhetően ,hogy egyre többen vagyunk,és persze jó versenyek vannak,mint mindig,van téma bőven.Csak így tovább!
    Mi lesz ha Jeff Gordon nyer majd!:-)
  • robotnyk
    én 2szer cseréltem ki az alapot. daytonára Jr-t tettem be, egy versenyre meg Bowyert, de azon kívül 48-24-20-11-18 a felállás. amúgy nem is jöttek be a cserék. Hamlint tegnap bebuktam, pedig 70-80 körrel a vége előtt még Yeleyvel együtt 12őn belül voltak (1-2-3-11-12, durva lett volna). én sem fogom gyakran cserélgetni, pedig Texasban valszeg jobbak leszek a Roush autók, viszont drágák, úgyhogy 2őt kellene cserélni hogy 100on belül legyek.
  • MrSpock
    Nyugodtan utalhatsz akár rám is.Én kimerem mondani ezzel a taktikával vágtam neki az espn-s játéknak.Van egy fix csapatom ami belefért a keretbe és kész.Bármikor,ha jólmennek top 10-et tudják hozni.De ugyanúgy benne van a kockázat,hogyha cserélgetném,lásd Gordon(Vickers) a múlthéten,vagy most Kahne.Ha kiveszem egy adott versenyre és sokat ér,de lehet később már nemtudomvisszarakni,amikor pedig nagyonkellene.Ki dobná ki Jeffet,vagy Jimmiet?
    Az elején töprengtem ki lehet olyan aki hozhatja a jó eredményeket,egy "gyengébb" is kellett bele.De aztán minden megtörténhet a versenyeken mint látjuk.Én speciel ezt vállaltam,megpróbálom így végigjátszani a szezont.
    lehet lesz egy széria ahol elszállnak sorra.
    Elvégre egy valódi csapatnál sem rúgják ki mindennap a versenyzőiket:-)
  • MrSpock
    Én is hadilábon állok a marginnal.Filóztam,hogy na most mit tippeljek,mert általában 1mp fölé szoktam menni,de áá úgysemlesz,meg ugye amúltkor is tök utolsó voltam,a sárgák miatt.Így nagy átlagot tippeltem.erre most 1mp felett van.itt sok pontot lehet bukni,főleg ha mindenki tippel,na persze hoznoi is,de mondjuk aki egyszer nyer,később csak elég megközölnie a tippeket,mert nemvalószínű hogy egyvalaki folyamatosan nyerne.Ez tényleg szerencse,de mondjuk melyik tippjáték nem az?
    Ugyanúgy a top10-es,vagy az espn-es is.
  • Totya000
    Köszi, jó oldal! Majd átfutom valamikor. :-)
    Ja, és megelőzve ChevyG-t: nem Nascar, hanem NASCAR.
  • John Cena
    óóóóóóóóóóóóóóó klasz:)
    Nascar Honlapja
  • Tihy
    igen
  • John Cena
    2005 ben ki nyerte a Nascar seasont??? Tony Stewart?? ha jól írom
  • Laffite
    hát az espn-be szerintem hiába javasolunk bármit is, azok a szabályok adottak, a margint meg az én véleményem szerint nem nagyon lehet megváltoztatni, nekem legalábbis nincs ötletem, +jelenleg mindenkinek mindenre tökéletesen egyforma esélye van, de azért kíváncsi lennék, hogy mire gondoltál.
  • Laffite
    na az tényleg durván kevés pont, na mondjuk én se vagyok sokkal előrébb :)
  • Totya000
    Ahogy nézem, most nem buktad el a Margint.
    Én viszon bebuktam az ESPN-t: Hamlin, Kahne, Schrader.
    452 pont :-(
  • ChevyG work
    a margin helyett lottora kéne tippelnünk. annyira a szerencsén múlik, hogy mind1
  • Tihy
    Margin of Victory: 1.083 Seconds.
  • ChevyG work
    ez a nem mind1!!
    4ik lett Jr egy ilyen tropa géppel!

számomra ö volt ennek a versenynek a győztese!
  • ChevyG work
    a győztes:

• Dougie
    mondjuk az is vicc, hogy mostanában nincs olyan verseny amikor 10 körrel a vége előtt ne lenne még a végéig 3 sárga... a marginokat így folyamatosan bukom...
    és az új rendszer szerint kb. 20 pontokkal bukom nem 1-2-vel...
    ha mondjuk arra tippeltem volna folyamatosan hogy 0,0 vagy akár arra, hogy minusz 0,1 akkor már előrébb lennék, vicc...

az espn-be is javasolnék egy szabálymódosítást meg esetleg a marginba is

az ötleteket be lehet ide írni (ha van)
    nagy valószínűség szerint úgyse fog történni semmi, de azért javasolni lehet, nem?
    (nekem lenne egy pár ötletem, de nem akarom még beírni, várom a reakciókat előbb)
  • Dougie
    és éjfél körül mi lehett a top 10?
    1. NASCAR?
  • Dougie
    ezzel az espn-ennel csak az a gond, hogy van olyan emberem aki már 1,7-tel többet ér mint a kezdéskor és azt már nem szívesen veszi ki az ember, de úgy látom nem ez a helyes taktika

mindenki tudta hogy a mostani versenyen a Gordon-Johnson-Stewart triót kellene berakni, csakhát akkor meg lehet, hogy a következő versenyekre bukik a dolog

de ahogy az espn vezetőjét nézem, lehet hogy az a győztes taktika, hogy eddig egyetlen egy cserét se kell végrehajtani a kezdés óta
    mondjuk azért ez elég vicces, hogy valaki akár úgy is megnyerheti az egész espn-t, hogy adott esetben beállította Daytona előtt aztán mondjuk az oldal közelébe se megy, nem akartam senkire utalni, csak elég érdekes
    (mondjuk én meg egy hét alatt kb. 6-ot cserélek a csapatomon... hiába...)
  • ChevyG #5838
    Legnépszerűbb témák
    1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
    2. Tomb Raider Legend
    3. Football Manager 2006
    4. FORMA1
    5. New Star Soccer 3
    6. Partyarcok
    7. Battlefield 2
    8. World of Warcraft
    9. NASCAR
    10. A Pc-s játékoknak leáldozott
  • 72TSanyi
    Hát majdnem eltaláltad az első 3 sorrendjét, azért az is remek egy csapat 3 versenyzője is top5-ben tud végezni!
  • gordon 24
    Grat mindenkinek!!

Jó éjszakát, holnap folyt köv.
  • Laffite
    kösz Mindenkinek! az espn már nem volt ilyen szép, 550 alatt maradtam, mivel Biffle és Kahne is elszállt...
  • MrSpock
    Kahne ha nemszáll el(58) milyen jó kis eredményem lett volna,na d így sem rossz 695 pont ha jóladtam össze hirtelenjében.
    Jimmie visszavette a vezetést az összetettben.
    Mégegyszer gratula mindenkinek,aki ma jól szerepelt!
    Tony the Winner!
  • robotnyk
    nekem van egy 1-2-3am, de Hamlin rontja az összképet sajnos.

690 pont
  • MrSpock
    A Tippem a szokásos lett,pár top 10-es semmi extra.
    Megkell várnom a végleges sorrendet,és egy gyors számítás az espn-es játékban.
    De úgy közelleszek a 700-hoz úgyérzem.:-)
  • gordon 24
    Helyes! Legyen igazad..
  • MrSpock
    Gratula Stewartnak,és Laffite-nek!
    Sajnos nemjött össze a végén,na d elegalább ottvan elöl és gyűjtögeti szépen a pontokat,ami ahhoz kell,hogy a végső győzelem meglegyen!
    Én már előrelátó vagyok!:-)
  • Totya000
    grat. szép top10 tipp volt!!
  • gordon 24
    Baszus nem nyertünk! Csak 1 helyezés az istenit!!

Szép volt Stewart:
  • Laffite
    ha minden így marad, akkor a top 10 játékban telibetaláltam az első hármat... persze miért is maradna így...? :(
  • MrSpock
    Remélem Gordon is intézkedik ott valamit elől!
    Jólenne ha nyerne már!
    Stewart úgynézki nemakar hibázni,de remélem a végén valahogy sikerül megelőzni.
    Bár szerintem nemsok esély van,nemigaz,hogy nembírnak vele!
  • gordon 24
    De nehezen lesz ennek vége. 7kör van hátra és piros.( Gordon biztos megkérte Vickerst intézkedjen (17)) Nem?
    Mondjuk lehet nem ő volt, de én ugy láttam. Szegény Kenseth.
  • MrSpock
    Most jön a hajrá!
    Ez igalmas lesz még!Akár Jeff is nyerhet!
    Go..Gordon!
    Egész jólállok a csapatjátékban,ha Kahne nemfő meg:-(pedig milyen jól ment!
  • Totya000
    Rejtély. Engem is érdekelne.
  • gordon 24
    Mayfield is elszállt! Mi a F--- van ezekkel a dodge-kal ma?
  • Totya000
    Egy eset alapján nem lehet valakit leírni. Van olyan, aki nem törlesztett még?
    :-) Neked inkább mindenféleképpen szükséged van valakire, akit utálhatsz. Craven már nincs, legyen Kahne.