17903
-
Totya000 #6340 Egyelőre még nem nevezték meg a konkrét gyártót, de egyre több helyen olvasható az a pletyka, hogy a "Car of Tomorrow" jövő évi megjelenése után kivonul az egyik nagy detroiti autómárka a NASCAR-ból. -
#6339 Nem vicc, mind a Ford, mind a GM elég súlyos anyagi helyzetben van és minden "sallang"-tól megpróbálnak szabadulni, lehet a NASCAR programjuk köztük lesz. -
Totya000 #6338 Phoenix tippek
1.Martin
2.Ky.Busch
3.Biffle
4.Kahne
5.Junior
6.Stewart
7.J.Burton
8.Johnson
9.Ku.Busch
10.Hamlin
Margin of Victory: 0,979 -
#6337 Phoenix
1.J.Johnson
2.Ky.Busch
3.Ku.Busch
4.G.Biffle
5.D.E.Jr.
6.J.Gordon
7.T.Stewart
8.C.Edwards
9.K.Kahne
10.B.Vickers.
MOV: 0.735 -
#6336 "Ráadásul a Ford vagy a Chevy lehet, hogy kivonul a NASCAR-ból." Mi!!!??? Ugye ez csak viccc!!!!!! -
spedway #6335 Phoenix
1. Kyle Busch
2. Kurt Busch
3. Jeff Gordon
4. Stewart
5. Johnson
6. Burton
7. Edwards
8. Biffle
9. Earnhart
10. Martin
MOV: 0,987 -
#6334 képfeltöltésingyen ha valakit érdekel. és ugytudom hogy nem törlik a képeket... képekhez mostanában ezt használom. -
Totya000 #6333 A tradíciókat jobban tisztelő és féltő délieknek és a velük hasonló véleményen lévő magyaroknak :-D az kevés, hogy a Toyota nagyon szép lesz. Nem illik a képbe. Nincs hagyománya Amerikában. Ráadásul a Ford vagy a Chevy lehet, hogy kivonul a NASCAR-ból. Erre semmiképpen sem lehet azt mondani, hogy helyes.
Gondolom, hogy a texasi alvázra épített autóval indul, aminek a beállításai Phoenixhez igazodnak majd.
Azt a részt pont nem láttam. Picit már unom, ahogy Paul bácsi üvöltözik, de egy ilyen Shop-ban én is elbambulnék egy pár órát. :-) -
#6332 és ezzel nem vagy egyedül. nagyon szeretem a chevyt, az idei Monte Carlo pedig különösen tetszik...
Amcsi motorokat szinte mindig nézem... kedvenc sorozataim egyike, nagyon jók. igazi amerikai emberek. a legjobb véleménnyel vagyok róluk... -
#6331 Igaz az amerikaiak nem nagyon örülnek a Toyotának, de ez az autó nagyon szép lesz.."akár hiszik, akár nem: a texasi autóval fogok elindulni" Hát mondjuk lehet hogy ezt mondta de én nem hiszek neki, azért Texas egy kicsit más falyta pálya mint Phoenix.
egyébként a multkor néztem az Amcsi Motorokat a Discovery-n. Készítettek egy mocit a NAPA-nak és a Waltripp vette át a hangárukba, szerintem kb vagy 28 db Chevy MonteCarlo ált ott szépen sorba rendezve. Hát azért oda betévednék körűl nézni.
-
Totya000 #6330 Michael Waltrip a 650. Cup rajtjára készül Phoenix-ben
Michael Waltrip a Nextel startok alapján a 15. az örökranglistán és 4. az aktívak között.
"Igazi áldás nekem, hogy ilyen régóta foglalkozhatom azzal, amit szeretek." - Waltrip. "Nem tudtam, hogy hányszor indultam eddig, de ez nagyon jó."
Az #55 NAPA jelenleg csak a 33. a ponttáblázaton, de a Waltrip-Jasper Racing tovább folytatja a kemény munkát, hogyerősebbé válhassanak.
"Már várom a phoenixi versenyt és akár hiszik, akár nem: a texasi autóval fogok elindulni, mert idén ebben az autóban éreztem azt előszőr, amit szeretek és ez versenyképes volt." Tavaly második lettem a Phoenix International Racewayen. Szerintem, az ott szerzett tapasztalatokkal és a texasi kocsival jó versenyünk lehet a hétvégén."
Waltrip a 19. phoenixi Cup versenyére készül. Csak három aktív előzi meg, akik az összes futamon indultak az egymérföldes oválon. Viszont a további öt rajtjával a Busch Szériában már az első helyre ugrik az aktív Nextelesek között a három legnagyobb NASCAR szériás phoenixi rajtok számát tekintve.
"- Mi szól melletted ezen a hétvégén?"
"- Úgy érzem, hogy nagyszerű beállításaink lesznek. Tavaly majdnem nyertünk, úgyhogy, ha hasonlóan érzem magam az autóban, mint aznap, akkor jól körbeviszem majd. A jó autó mindenhol kihat a vezetési stílusodra. szeretem ezt a pályát, mert mehetsz rajta fent is és lent is. Bírom a több versenyvonalas pályákat. Talán elő tudunk majd állni egy tavalyihoz hasonló dologgal."
-
#6329 Subway Fresh 500 Phoenix
1.R. Newman
2.J.Johnson
3.T.Stewart
4.J.Gordon
5.C.Edwards
6.Ku.Busch
7.J.McMurray
8.Ky.Busch
9.D.Earnhardt Jr.
10.D.Jarrett
Mov: 1.900 sec -
Zetterberg #6328 Subway Fresh 500 / Phoenix:
1.Tony Stewart
2.Matt Kenseth
3.Carl Edwards
4.Greg Biffle
5.Kyle Busch
6.Dale Jr.
7.Mark Martin
8.Denny Hamlin
9.Casey Mears
10.Jeff Gordon
Margin: 1.332 sec -
#6327 most lebuktatok! Kimentetek North Caroline-be ugye???
ez melyik játék? a 2003? -
#6326 szemetek
1ébként ott is nyomtuk utoljára, ha jol emléxem! -
Totya000 #6325 Emlékszem. :-) Állat volt.
Igen, kár érte. NASCAR-történelmi pálya.
Az ISC (International Speedway Corp.) eladta 100,4 millió dollárért az SMI-nek (Speedway Motorsports Inc.), aki később a másik saját tulajdonában lévő pályát rakatta be helyette, a Texas Motor Speedwayt. Az első helyére a californiai verseny került. 1966-tól 2004-ig rendeztek rajta NASCAR versenyeket. 2004-ben már csak egy versenyt rendezhetett (2004. február 22.), - ami egyben az utolsó is volt - egy csalódást okozó jegyeleadási mutató miatt. A 60.000 jegyből megmaradt kb. 10.000 jegy. Az utolsó versenyen Matt Kenseth 0,010 másodperccel győzte le Kahne-t egy sokak szerint nagyszerű csatában, amely az egész napra jellemző volt. A másik emlékezetes pillanat Carl Long tetőn csúszása volt a hátsó egyenesben. A North Carolina Speedway ("The Rock") az Ontario Motor Speedway, a Riverside International Raceway és a North Wilkesboro Speedway sorsára jutott azzal, hogy nagy múltú pályaként kihúzták a naptárból. -
#6324 kár érte
emléxel?: ott verssenyeztünk 1löször! -
Totya000 #6323 Aktív még. Sok NASCAR tesztelés folyik rajta és a Road Course is működik, azt hiszem.
A Nextel naptárba viszont évekig nem kerül vissza, szerintem.
Eladták. -
#6322 nem tudja valaki, hogy a North Carolina-i pálya mikor lessz ujbol aktív? -
#6321 R.I.P. -
STF0131 #6320 Subway Fresh 500 / Phoenix:
(Mivel a papírformával mostanában nem sok szerencsém volt, ezért most teljesen véletlenszerűen...)
01. Greg Biffle
02. Bobby Labonte
03. Jeff Gordon
04. Tony Stewart
05. Brian Vickers
06. Kurt Busch
07. Jimmie Johnson
08. Kyle Busch
09. Denny Hamlin
10. Carl Edwards
Margin: 0.399 sec -
#6319 nyugodjék békében! -
Totya000 #6318 Nem tudom, hogy tudják-e. Mi tudjuk.
Na, a redneck-témát kibeszéltük: íme, egy újabb hír:
Elhunyt a NASCAR első női versenyzője
89 éves korában elhunyt Louise Smith, az első nő, akit beválasztottak az International Motorsports Hall of Fame-be 1999-ben.
Úgy emlékezhetünk rá, mint az első női versenyzőre a NASCAR-ban 1945. és 1956. között. Félelmet nem ismerő stílusa 38 Modified verseny megnyeréséhez segítette hozzá.
"Nehéz dolgom volt." - mesélte egy 1998-as interjúban. "A férfiak nem szerették, ha én is rajthoz álltam és sosem adtak egy inch előnyt sem."
Smith a georgiai Barnesville-ben született, de a Dél-Karolinában található Greenville-ben tért örök nyugalomra, ahol élete nagy részét is töltötte.
A versenyzést akkor kezdte, amikor a fiatal promoter, Bill France azon munkálkodott, hogy versenyzőket toborozzon a pályákra. Női résztvevőkről érdeklődött és valaki beajánlotta neki Smith-t. Gyakran versenyzett az észak-keleti területeken és Kanadában is. "Ahányszor elhagytuk az államokat, olyan volt, mintha a mennyországba utaztunk volna." - Smith.
Benny Parsons, a volt NASCAR bajnok és jelenlegi szakkommentátor elmondta, hogy Louise Smith halálával el darabka történelem is elveszett.
Louise Smith rákbetegséggel küzdött és életének utolsó napjait menedékházban töltötte orvasi felügyelet mellett.
A néhai Noah Smith-hez ment feleségül, aki sosem tudott megbarátkozni felesége munkájával. Közös gyermekük nem született. -
#6317 na igen. azért Shannon Wisemann nekem jobban tetszik... :S -
#6316 Upsz!!! -
#6315 +16! -
#6314 Köszi, igy már érthető a dolog! Csak ezt vajon a nézők is tudják???
-
Totya000 #6313 A #99-es teljes szezonos (full-time) Dodge csapat, amely Michael Waltrip tulajdonában áll, de nem minden versenyen Michael Waltrip megy vele. Reutimann, Blaney és Darrell Waltrip is a listán van.
A Brewco Motorsportsnak két Ford csapata van: a #27 (David Green) és a #66, amellyel többek között Michael Waltrip is megy pár verenyt.
Michael Waltrip Nashville-ben indult előszőr a Brewco #66-tal, de egy egyezség keretében #99-es számot rakatott fel rá, hogy saját csapatának szerezhessen pontot. Így lett a #99-es egy Ford.
Reutimann pedig az eredetileg #99-es Dodge-ra rakatta fel a Brewco #66-os számát és így lett a #66-os Ford helyett Dodge és ezzel a Brewco-nak gyűjtötte a pontokat.
Ezzel a cserével a Brewco járt rosszabbul, mert Waltrip 10. lett, míg Reiutimann csak a 34.
A Busch Szériában még meg lehet tenni ilyeneket, mert kevés a "Support Contract" és lehetővé teszi néhány versenyzőnek a többféle márkával való elindulást is.
Köszönet a válaszért B.Lorinak. :-) -
Dougie #6312 -
#6311 már biztos, hogy Scott Riggs van/lessz a #10ben -
#6310 Szerintem ez természetes, ha eljön az ideje megbeszéljük a részleteket.
Csak ne lenne ez a sok ha!!!! -
#6309 elhiszem... azért rendes tőled, hogy gondolsz ránk is a relikvia ügyben....
you are great men -
#6308 Előre is köszi!!! Alig várom!! -
#6307 jah.sorry. akkor még nem voltam itt:S -
Totya000 #6306 Nagy bátorság, hogy másfél évvel előtte beírtad ide, de kívánomneked, hogy teljesüljön a terved! :-)
Mi már tippeltünk a Chase-re december végén, kb. -
#6305 sztem: #24,#48,#20,#5,#2,#8,#9,#6,#17,#12 -
#6304 Szerintem:
1.24
2.48
3.8
4.9
5.12
6.19
7.26
8.2
9.5
10.88
A helyezések nem feltétlenül igy, de szerintem ez egy jó chase lenne. -
#6303 Szivessen!! de sajna várni kell erre még 1.5 évet!!
De értesítek mindenkit #6301 előtte!!!! -
#6302 kössz szépen -
#6301 Igen rád gondoltam! Meg azokra akik a myvip-en vannak!!
Fú naon remélem!!