17904
  • Dietrich
    azért ez a történet kurvára nem így volt...
  • Black Ghost
    Arról nem is beszélve hogy már a szabadedzéseken tudták hogy szar a gumi.

Simán hozhattak volna új gumikat minden csapatnak, de hát olyan nagy volt a francia ego hogy meg kellett várni még Ralf falhoz vágja a kocsit és ekkor bizony már késő volt.
  • Black Ghost
    De ugye nem az a megoldás hogy 6 autó indul és hagyják így végig menni a két órás futamot.

Ezt a Börni, FIA, Michelin trió együtt baszta el.
  • gordon 24
    Kamu! És ráadásul egy baromság.

Indy és Nascar van a pályán. Ha annyira veszéles lenne ők sem mennének rajta. Semmi veszély nincs benne. Egyszerűen a franciák elbaszták a gumit. És hogy ezt ne kelljen beismerniük elcseszték az egész F1 es versenyt egy időre amerikában.
  • danikosz
    nem a Michelin vágta tönkre.Rossz keveréket hoztak és 8-10körönként kellett volna PIT-be menniük.Akartak egy lassítót oda de Bernie nem engedte,amúgy meg veszélyes lett volna mer ott ha 300al eldobják a gumi miatt...
  • Angyalifény
    off. vajon népszerűbb lesz az F1 hogy van csapatuk ? gondolom ez számít .

K.B szerintem max 3 éven belül visszamenne a Sprintbe gondolj bele ott mindenki rajong érte (vagy sokan legalábbis) ki tudja itt lenne e akkora tábora. Meghát nem is biztos hogy az lenne amit elképzelt magának... 1 ideig szerintem kulloghatna a mezőny végén és gondolom ehhez azért nincs hozzászokva.
  • Angyalifény
    Federernek mindig :)

Meg soxor Nadalnak és Djoko-nak. Wimbledonban én is Roddiknak szurkoltam de örültem Federernek is :) off vége.

Nekem tetszik az utcai Dodge is bár itt EU-ba nem sokat látni szerintem. Főleg hogy állítólag ki is vonulnak EU-ból.
  • Jeff Gordon
    Én csak abban az esetben gondolnám,ha sikeres lesz.Ha nem menne neki és a csapatnak bizonyára visszatérne idő előtt a Nascarba, mert szerintem amúgy bőven visszatérhetne 33-35 évesen is,még egy jó 10-15 éve lehetne a Sprintben.

F1-es amerikai nagydíjról egyenlőre nincs szó.Az idióta Michelin 2005-ben tönkre vágta azt a jó versenyt.Amikor 6 autó rajtolt el.2006-ban és 2007-ben még volt verseny,de a jegyeladások miatt nem érte meg,állítólag. Pedig,amit kialakítottak pályát,az f1-es autóknak,az nagyon jó,voltak itt szoros futamok.
  • Jeff Gordon
    Hát nekem is Gordon a kedvenc,de a nickből gondolom ez látszik:D

Ha teniszt megemlítetted,akkor egy kis off,egy mondat erejéig.Szóval gondolom Neked is Federer a nagy kedvenc,meg mondom őszintén,a játéka mellett a hozzáállása is nagyon szimpatikus,egy igazi sportember,de pl az idei wimbledoni fináléban,pont a játék miatt drukkoltam Roddicknak,mert ott,azon a napon szerintem jobb volt,mint Roger,és szerintem jobban megérdemelte volna,de hát a sport nem ilyen:)

Dodge nekem is tetszik,de nem csak a Nascarban,az utcai változatok is egészen jók.A Charger és Challenger nagyon jól néz ki
    Mondjuk azok a modellek amik itt vannak a Nascarban,azok közül talán csak a Toyota,ami nem tetszik annyira.
  • Angyalifény
    Azért erre nem vennék mérget hogy tartósan az F1-be marad ha 1általán megy.

Múltkor még azt olvastam 1 nyilatkozatába hogy csak kitérőnek szeretné és 27-28 éves korába menne vissza a NASCAR-ba . (tehát mégy úg hogy van ideje )

F1-es amerikai nagydíj lesz jövőre ?

Csak azért kérdem mert ugye ha lesz amerikai csapat azért csak nő a népszerűsége az USA-ba.
  • Jeff Gordon
    A US F1 2011-től szerződtetné a NASCAR-os Kyle Buscht

A Forma-1-ben a következő szezonban debütáló US F1 istálló 2011-től szívesen látná egyik pilótájaként az egyik legnépszerűbb amerikai autóversenyzőt, a jelenleg NASCAR-ban szereplő Kyle Buscht. A charlotte-i alakulat szándékai szerint már jövőre foglalkoztatna amerikai pilótát, ám egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy ez sikerül, így 2011-et tűzték ki ezen céljuk megvalósításához.

"Amennyiben nálunk szeretne versenyezni 2011-től, örömmel látjuk"- mondta el Peter Windsor az USA Today című lapnak. "Azt hiszem, az idővel sok találgatás lesz ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, jó munkát fogunk végezni. Tudom, hogy ha Kyle eljön hozzánk, és meglátja a gyárat, tetszeni fog neki."

A csapat társalapítója hozzátette, régóta figyeli Busch teljesítményét, és nagyon tiszteli a huszonnégy éves pilótát. A brit üzletember szerint képes lenne világbajnoki címet szerezni a Forma-1-ben. "Megvan a kellő tehetsége és a megfelelő hozzáállása. Szeretném őt Forma-es autóban látni. Ha jövőre ki akarja próbálni az autónkat az Államokban, szívesen látjuk őt"- folytatta Windsor, aki már találkozott is a pilóta menedzsmentjével, és tudja, hogy szerződése a következő év végén lejár.

Busch korábban azt nyilatkozta, nem zárja ki, hogy a Forma-1-ben versenyezzen, ám előtte szeretné megnyerni a NASCAR bajnoki címét.

forrás: f1hírek
    fotó: joe gibbs racing

Érdekes lenne,mindenképp kíváncsi lennék rá,habár a két széria teljesen más,nem tudni,hogy Busch-nak megérné-e átmenni egy számára bizonytalan világba,hiszen az elmúlt két évben a Sprintben átlagban 5-6 futamot azért nyert,f1-ben sokára lesz,mire a felét is megnyeri. Szimpatikus nagyon ez a US F1 Team,de be kell majd látniuk szerintem,hogy egy ideig nem a futamgyőzelem lesz a cél.
    Mindenesetre Kylenak egy évet várnia kell a Nascar bajnoki cím megszerzésével.
  • Angyalifény
    Jeff Gordon. De kb minden héten más:)

Ezért jöttem rá hogy ennek semmi értelme maradok úgymond semleges.

Tenisz az ahol van kedvencem de az ugye más ott látod a játékost meg ilyenek.

itrt kedvenc autóm van a Dodge. meg néha a Toyota :)
  • Angyalifény
    Elkezdtem az elejéről tudod ott még nem csak tippek vannak oldalakon át :)

• Jeff Gordon
    Korábban ki volt?
  • Jeff Gordon
    Martinsville

Brian Vickers
    Kyle Busch
    Dale Earnhardt jr
    Jeff Burton
    Denny Hamlin
  • Ulvar
    Te addig vissza olvastál? :D
  • Angyalifény
    Hehe

Már nekem sincs kedvenc versenyzőm nézem a versenyt jó legyen azt kész.
  • Totya000
    Martinsville 500 tipp :

Allmendinger,
    J.Burton,
    Bowyer,
    McMurray,
    Mears.
  • Derooy
    Tums Fast Relief 500 tipp:

Martin Truex Jr.
    Dale Earnhardt Jr.
    Denny Hamlin
    Ryan Newman
    Clint Bowyer
  • pipeppers
    Martinsville

Logano
    A.J
    Newman
    Truex
    Sadler
  • robotnyk
    Martinsville

Reutimann
    Logano
    Harvick
    Hamlin
    Mears
  • pipeppers
    Mi van a Happy Hour-ral? Csak az én gépemre nem töltötték fel, vagy esik, vagy mi van?
  • pipeppers
    tippjáték szabály

(a dátum természetesen mostani)
  • Angyalifény
    Én már akkor se értettem amikor elmondtátok.
  • Jeff Gordon
    De-de abszolút így van,jól mondod.
    Jövőre már szerintem meg se lesz hirdetve a játék.
  • gordon 24
    Nézem a Tippeket:D Ti értitek ennek a játéknaka lényegét?:D

Pl Danikosz..

Johnson vezet. Ha top 10 es lesz 1pont:D
    Gordon a 2dik tehát ha top 10 es 2pont:D
    Montoya, Martin.. soroljam?:DD

Ha ez bejön amit irtál kapsz érte kb 10 pontot és akkor van mind az 5 top 10 ben:D

Ha viszont olyat irsz aki mondjuk 23 dik és holnap top 10 es lesz akkor kapsz érte 23 pontot.

De nem szolok bele, én nem is játszom már.. De nincs igazam Peet?:D
  • danikosz
    Tums Fast Relief 500 | Martinsville Speedway
    Johnson
    Montoya
    Martin
    Harwick
    Gordon
  • Norbi1990

Martin
    Truex Jr.
    Harvick
    Johnson
    Biffle
  • Dietrich

Jeff Gordon
    Joey Logano
    Mark Martin
    Bobby Labonte
    Juan Montoya
  • Angyalifény
    Nagyon király

De gondolom még 2 év legalább még bekerül a Sprint-be.
  • N o N a m e
    Nekem bejön ez az új Mustang, remélem hamarosan a Sprint Cup-ban is versenyezni fognak ezekkel, nem csak a Nationwide-ban.

• N o N a m e

Ryan Newman
    Martin Truex Jr.
    David Reutimann
    Casey Mears
    Dale Earnhardt Jr.
  • Angyalifény
    Sprint Cup-ba mikor lesz majd a Mustang ?

Jövőre a Sprintbe mivel indul a Ford ?

köszi a választ.
  • Dietrich
    :DD
  • Angyalifény
    loáll.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gordon 24
    PFF:DDD

• Ulvar

AFLAAAC, kedvenc....nagyon állat :D.
  • Jeff Gordon
    Egy vicces reklám tavalyról :)
  • MrSpock
    Jimmie ismét bajnok lesz? Bár még korai azért mert elég egy kiesés és elszállhat de mégis.Tökmindegy hol van hanyadik helyen a mezőnyben a végén nyer.Gordon meg ott erőlködik a végére mindig elfogy,bár a gumiai biztosan nem birták,de még az utolsó kiállás előtt,hogytudott úgy hátracsúszni.Elfogy aszufla a motorból vagy mi a szösz.pont ellentéte a 48asnak,mindig van tartalék.Kahne is száguldott mekkora előyne volt már,és ő is restart,és mintha másik autót kapna a pitben,már elszáll az erő.Most majd jön Merinsville,ugye ott Jimmin,és Jeffen kívül nemigazán szoktak labdábarúgni.Aztán Talladega,majd ott egy Big One eldönti a chaset,vagy szorosabbá teszi.
  • Jeff Gordon
    Tegnapi futam utáni tippálllás.
    pipeppersnek lett a legtöbb pontja,grat!

Hát még van öt futam,de eddig úgy tűnik,Johnson idén is hengerel (legalábbis a chaseben),az elmúlt négy futamból hármat nyert,nem semmi.