NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Sport2 1:30

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ChevyG
a verseny ma lessz?
Laffite
Chevy Rock & Roll 400 | Richmond International Raceway

Top 10
01. Greg Biffle
02. Kurt Busch
03. Kyle Busch
04. Tony Stewart
05. Mark Martin
06. Matt Kenseth
07. Jeff Gordon
08. Jimmie Johnson
09. Travis Kvapil
10. Kevin Harvick

margin: 0.999 sec

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
lesz ma valami extra? mert 5 körül elmegyek dolgozni és már nem leszek gépközelben

Istencsászár
kösz, mostmár értem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MrSpock
Amiben a Gyuri indul az az ARCA sorozat.
Mi nagyrész a NEXTEl-rõl beszélünk,meg egy kis Busch is belefér.
Ez olyan mint a megyei vs.Profiliga.
Amit a tv-sport1-2,meg a viasat mutat az az utóbbi,a legmagasabbkategória.
Ha Gyuri jólteljesít,és elnyeri azamcsik tetszését,szponzor,csapat stb..akkor léphet feljebb,és mondjuk egy NASCAR Truck,vagy Busch szériában is indulhat.
Nextelben már nehéz,nem amerikainak szinte lehetetlen.
Remélem képbekerültél picit.
Szóval hajnalban Nextelfutam!
És Go Gordon!!!!Az utolsó esély a chasebekerülésért!
Bízom,hogy meglesz!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
nem ment. a viasat is NASCART közvetít, csak mindig az 1 héttel korábbi verseny összefoglalóját
Istencsászár
én nemtudom csak mostanában kezdtem L nézni amibe a magyar lesz az a nascar na az volt multkor a viasaton de most nemlátom vagy énvagyok vak?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laffite
Harvick elvitte a pole-t, ami számomra jó hír, ami meg meglepetés (legalábbis nekem), az Travis Kvapil 3. helye, idén eddig egy 5., egy 6., egy 9. és egy 16. hely a legjobb 4 edzéseredménye, szal érdemes lesz rá odafigyelni...

Laffite
...lehet elbeszélünk egymás mellett... Te melyik szériára gondolsz? Én a Nextel eheti futamát harangoztam be, az biztos Sport 2
tv mûsor

robotnyk
már csak 3 futam van idén ezzel együtt ARCAban
Istencsászár
de nemhiszem L nem a viasat közvetíti? lagalábbis ottnéztem a multkori futamot élõbe hajnalba... de basszus sport2õm nincs😞(((((

Bucser
Hogy is mondták a "Mint a villámban"? NEm rossz kölyök, de majd kiderül mit tudsz tömegben😊

Drukkolok neki😊 Mondjuk egy év újonca cím nem is lenne rossz neki majd😄 na jó tudom csak pár versenyen indul de rmelem látnak majd fantáziát városom szülöttében😄 Nem beszélve arról, hogy általa szerte amerikában ismerté válhat Hódmezõvásárhely!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tihy
A 13. helyrõl vághat neki Makai, nem gondoltam volna 😊 Eddig pazar teljesítményt nyújt.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

robotnyk
Persze, mert még Tracynek is kell itt indulnia, hogy a Buschba beengedjék, meg gondolom privát autóval is olcsóbb itt elindulni 1-2 futamon
Laffite
...ez a sorozat mondjuk elég nagy átjáróháznak tûnik, eddig több mint 170-en szereztek idén pontot, és csak tíz olyan versenyzõ volt aki eddig minden futamon indult és még 17, aki egyáltalán tíznél többször gurult oda a rajthoz.
standings

robotnyk
szép kis zúzda lehetett, ezt is meg kéne nézni... én most az IROC versenyt töltöm
robotnyk
ARCA, Chicagoland Qualify
Laffite

Laffite
2005 ARCA RE/MAX SERIES EVENT #21
Chicagoland Speedway, Joliet IL, 9-10-05
Official Starting Grid, SK Hand Tool 200

a Buschba voltak igencsak meredek dolgok most:

Laffite
ez milyen eredmény?

Laffite
ja... vasárnap 10.00-tól ismétlik szintén a kettesen, hétfõn pedig 4.00-tól (jó korán) az egyesen.

Laffite
Sport 2
01:30 Nascar
26. futam, Chevy Monte Carlo 400 (élõ)

jól olvasom? megint szombatról vasárnap virradóra lesz futam???
hihetetlen ez az ütemezés, én már megint éjszakára megyek dolgozni... Mi lenne ha egyszer már nem videóról kéne megnéznem...? 😞

robotnyk
12:10 körül van a múlthetirõl összefoglaló, vasárnap
MrSpock
Még egy festés Brian Vickers,Green Day-es autója.
És Harvick a pole zászlócskával.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Kevin Harvick indul az élrõl.
A festése érdekes,épp Gretchen Wilson countryénekesnõ új albumát reklámozza.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Valyon hogyfog muzsikálni a chevy ma éjjel?Jeff Gordon szeretne egy tökéletes hétvégét.Talán lehet a 6. helyre kvalifikálta magát.Megelõzte a jelenleg chaseben elõtte lévõ vetélytársakat.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ez szép lehetett!Martin Truex Jr.akciója a Busch szériában.

Go Jeff Go!!!!

Istencsászár
viasaton lesz közvetítés és hánykor mikor?

robotnyk
28 75 Gyorgy Makai/Hodme20vasarhely Hungary PlayStation 2 Ford 32.563 165.832
ChevyG
huuu, jo az uj logod!

valjon mit nézhetnek? merre jár a hot-dog árus?

robotnyk
jó sokára került be 😊
Tihy
Laffite
hja, akkor ezért 😊

MrSpock
Ahhoz képest,hogy mikor indítottam,és mennyien vagyunk elég jó a hozzászólási arány.

Go Jeff Go!!!!

most érdemes benézni oda, mert újabb hírek vannak Makai Gyuriról!

dodgecharger
érdekes, az indexen mindig legelõl van a Nascar-topik:]]]]]

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
...mi ez a pangás? 😊

MrSpock
Gratula magamnak!<#eljen><#nevetes1>Ez meglepett,most nemszámoltam utánna.
Gondoltam mivel gordon gyengélkedett nemoylanjó eredmény.
Ebbõl rekord is lehetett volna ha a top-5-ben végez.

Go Jeff Go!!!!

manager-játék eredményei:
1.MrSpock : 544 pont (GRAT.!)
2.dodgecharger & Laffite : 523-523 pont
3.Tihy : 506 pont
4.Dougie : 490 pont
5.ChevyG : 443 pont
6.Totya : 327 pont

Laffite
viszont a top 10-es játékkal meg szerintem nincs baj (és nem azért mondom ezt mert jól állok benne)

ChevyG
de ennyire próba<#smile>
Már megbeszéltük, hogy ez csak próbaév és a kritikák segítségével fog kialakulni a jövõ évi szabály.
Ugy nez ki, hogy ott fix jatekok lesznek fix pontokkal és nem lesznek kulonbozo extrajatekok.
A Margin of victory jatek, termeszetesen, kulon lesz szamolva, ez egyertelmu.
Visszamenoleg mar nem szeretnem a pontozast atkonvertalni, viszont mindig le szoktam irni az adott extrajatekok pontozasi-szabalyait és akkor kellene szolni, hogy nem tetszik:-D
Igyekszem nem elkovetni ugyanazokat a hibakat.
A totó-játékkal az volt a baj, hogy nehezen javitható, de álllanó 14 kerdes esetén, felõlem mehet majd.
Közös játék, reklamáljatok nyugodtan!

Laffite
Totya abszolút jól dolgozik, és ez az egész játék - mint ahogy õ is mondta korábban - pont attól lesz jó, hogy folyamatosan alakul, fejlõdik és elõbb-utóbb kiforrja magát, amihez ötletek kellenek és folyamatos változások, tökéletesítések. Az elsõ év mindíg tanulóév - mindenben, mindenhol.

MrSpock
Így van valahogy igyképzeltem el én is,sima pontozást helyezéstõl függõen és kész,aki a legjobb volt 15 és úgy lefelé.Egységesíteni kellene.
Mondjuk a margint így is külön veszzük,vagyis a végén akár kilehet veni belõle,szépen vezeti Totya a táblázatot.
Itt csak az extrapontozással van gond.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Szerintem is.Én anno mondtam a totójátékot kellene folytatni,minden héten 13+1,állandó lehetõség.
Így nemjó,mert egy kis szerencsével ,vagy nem az egész évi játék elvész.
A múltkor emléxetek nemvolt extra csak a margin.Én készültem hogy majd most,erre nemvolt,na bumm nemlehet hozni az élen állón./ha valaki nmetud tippelni..mert nemvolt otthonvagy egyéb sorry ,de így a többiek szorulnak hátrányba mert nemcsinálunk heti extrát./Így a játékban vezetõ bejelentené,hogy nemlesz már itt februárig akkor megnyerte.
Aki szeretne fentebbjönni nemlehet,most meg nagy a különbség.
Ezt nemszabályoztuk be,vagyis Totyát kellett volna,de senki nemtörõdött vele.
Csak tippelt mindenki.
Persze én most örülhetnék,mert sokat hoztam,de mégis..ez pusztán szerencse kérdése volt,fõleg úgy hogy a verseny elején a Roush autók ajándékoztak 1 kört egymásnak.
Na mindegy ,kíváncsian várom a heti játékot!

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
na! erröl beszélek!
<#eljen>
Laffite
Az extrajátékok többsége mindíg is jól sikerült, de abban igazat adok Chevy G-nek, hogy jövõre egységes játékszámot (mondjuk 1futam/1játék pontozást kellene bevezetni, a margin pedig megérett egy külön kategóriára, függetlenül az extráktól - szerintem.

Magát az extrát pedig egységesen kellene pontozni, ahol az egymáshoz viszonyított eredményességi sorrend alapján fix pontokat kapnánk. Pl a nyertes 15, a második 12, a harmadik 10, a negyedik 8, az ötödik 7, a hatodik 6, a hetedik 5, a nyolcadik 4, a kilencedik 3, a tizedik 2, és minden további tippelõ 1 pontot kapna (bónuszként, hiszen részt vett a játékban).

...ez mondjuk csak egy ötlet, nincs akkor se semmi, ha azt mondjátok jobb ez a mostani rendszer és maradjon így.