17903
  • B Lori
    Látom a képrol neked is Ralph jutott az eszedbe :))
  • Jeff Gordon
    thx. nagyon jó kép!
    A Dale Earnhardt-os filmet te láttad? (NASCAR az életem)
  • B Lori

• Totya000
    Aki látja a versenyt, figyelje az új első lökhárítókat. Kiváncsian várom, milyen hatása lesz a draftra. Ezzel a változással a kivárós versenyzőknek kedveztek inkább, de majd kiderül, mi lesz a vége.
  • Totya000
    Nagyon jó képek és a "Magyar Dale Earnhardt-napok" keretein belül tovább bővíteném a galériát:

Ez a 2001-es Daytona 500 előtt készült...

• B Lori
    Nocsak,Tony ellesett valamit :)))
  • B Lori
    Ehhez nem kell kommentár :)
  • B Lori
    Én is annak látom :)
  • B Lori
  • B Lori
    1999 Coca-Cola 600 Charlotte
    Jr. elso Cup versenyén a 8-as DEI Chevy-be
    http://www.ciastockphoto.com/w/1999/race13/w9913ge3311.jpg
  • B Lori
    1975 World 600 Charlotte
    Elso Cup versenyén a 8-as Dodge-ba,ezt a számot csak ezen a versenyen használta ebbe a szériába.
  • Jeff Gordon
    a méretekért elnézést kérek... nem volt nagyobb:S
  • Jeff Gordon
    Igazából nagyon sajnálom hogy ezt a futamot nem láthatom, főleg mivel ilyen nagy ceremónia is lesz, amit én abszolút jogosnak érzek...
    Íme néhány kép Dale korábbi baleseteiről, hajmeresztőnek tűnnek, de mégis túlélte, és egy "kisebb" ütközésnél vesztette életét... "Dale! We are always remember for you."

• Jeff Gordon
    erről jut eszembe így néz ki az erre az eseményre készült póló:
  • ChevyG work
    jolátom, hogy kör alaku a belsö visszapillantó?
  • B Lori
    Ezt én is csak nemrég fedeztem fel hogy a Busch széria már nem Grand National,hanem csak a West meg a East használja.
  • Totya000
    Vaze, megvan neki a kép egy másik szögből, ahol látszik a pálya neve is. :-D
    Zseniális. Eszem megáll. ezeket a képeket el is teszem az utókor számára.
  • B Lori
    Ezt majdnem elfelejtettem :DDDD
  • B Lori
    1972-73
  • B Lori
    60-as évek végefelé
  • Tihy
    szerintem csak elolvasta mi van a kép hátuljára írva :)
  • Totya000
    Daytonát erről a képről felismerni...ha eltaláltad, akkor nagyszerű, ha nem, akkor nagyszerű blöff. A '70-es évek oké, mert ilyen haj csak akkor volt. :-) A Chevy Novát sajnos nem ismerem. A Late Model Sportsman Division a mostani Busch Széria elődje:

1950. : (old) Sportsman Division megalapítva a Short Track-ekre.
    1968. : Late Model Sportsman alakult ki és már rámentek a nagyobb pályákra, mint pl. Daytona.
    1982. : Anheuser-Busch lett a szponzor.
    1984. : csak a Busch maradt, mint főszponzor.
    1986. : a Sportsman Division neve Busch Grand National Series lett.
    2003. : a "Grand National"-t nem használják, maradt a "Busch Series".
    Egyszerű. :-D
  • B Lori
    Az egy Chevy Nova amivel a Late Model Sportsman Division-ba versenyzett a 70-es években,a kép szerintem 74-76-ba készulhetett Daytona-ba......nem szeretem a titkokat,pláne ha NASCAR-ról van szó :))
  • B Lori
    Kossz,azt nem tudtam mi alapján választották kia versenyzoket :))
  • B Lori
    Igen,ilyen esetre én is emlékszek,Gordon nyert Vegas-ba és mutattak egy nézőt aki szintén ugrált oromébe.Winston No Bull borkabát volt rajta,melette is ultek akik a másik 4 kiválasztotjai voltak.
  • Totya000
    Biztos lehetsz benne, mert most olvastam, hogy az 5 "No Bull" versenyző mellé találomra kiválasztottak egy-egy fant és ha nyert a párja, akkor Ő is haza vihetett egy millát. :-)
  • Tihy
    már csak azért is jó nézőcsalogató volt, mert ha valamelyik elvitte a milliót, ha jól emlékszem, akkor mintha a szurkolók közül is egy szintén kapott volna egy milliót, de ebben nem vagyok biztos
  • Totya000
    Hamar vissza kell vonnom az 500-as állítást, mert pl. az 1999-es "No Bull 5" így nézett ki:
    - Daytona 500,
    - Coca-Cola 600,
    - Las Vegas 400,
    - Exide 400(őszi verseny, Richmond),
    - Winston 500 (Talladega).

Egyébként első ránézésre ez egy jó nézőcsalogató marketing fogásnak néz ki.
    Én is sajnálom, hogy nincs már.
  • Totya000
    Ezek a kiválasztott versenyek 500 mérföldesek voltak mindig? Nekem úgy rémlik, hogy csak 500-asokat választottak be az 5-be. Vagy nem? Jeff Gordon, Bill Elliott biztosan voltak millió dolláros győztesek.

Na, mindjárt utána olvasok.
  • Tihy
    válaszolhatok én is? :)

a mágikus szám az 5 volt, minden évben kiválasztottak 5 Cup versenyt, azaz 5 versenyző vehetett részt ebben a "verseny a versenyben" dolgon, aki az előző No Bull versenyen a top5-ben végzett. Ha az 5 közül valamelyikük megnyerte a versenyt az kapott 1 millió dollárt.

Személy szerint sajnálom, hogy megszűnt, gondolom a versenyzők még ennél is jobban :)
  • ChevyG #6470
    a spéci festésekre nagyon kiváncsi vook!
  • B Lori
    A "No Bull"-os autó a piros rajtszámmal a tetején és az 1 millióval,errol már el is feledkeztem,te tudod hogy mukodott pontosan ez a rendszer?
  • B Lori
    The schemes will salute Dale Earnhardt Day (April 29th), his induction into the International Motorsports Hall of Fame and his accomplishments at Talladega.
    daleearnhardtinc.com
  • B Lori
    Még mielott "osszevesznétek" :DD

Valóban 29-én szuletett,a DEI-nél ilyenkor tartják a "Dale Earnhardt Day"-t,Dega-ba is sikeres volt a 10 Cup gyozelmével (1-Busch,3-IROC)a helyiek el is nevezték “Mr. Restrictorplate”-nek,27-én lesz a HOF beiktatás is ami nem csak a szuletésnap miatt van hanem azért mert versenyhétvége is most lesz,na és ennek a 2 eseménynek valamint Talladega tiszteletére lesznek a szponzorok jóváhagyásával speciális festések.
  • Totya000
    Nagyszerű! Nekem ezt nem sikerült megtalálnom. Köszi!!
  • B Lori
    Jó estét :))
    Cup Series
    1 - 500-as
    2 - 400-as
    12- 125-os
    6 - Bush Clash (Shootout)

7 - Busch Series

6 - IROC

34 - Daytona győzelem

• Totya000
    Rosszul fogalmazták meg, ez kétségtelen. Earnhardt neve maga a NASCAR, kis túlzással, így nem csoda, hogy arra reagálunk első sorban. Gondolom, hogy IROC, ARCA, USAR, Busch, CUP és még ki tudja, hogy hol indult vagy hol nem?

Pl. itt van ez a kép: (hogy melyik pályán készült, mikor és milyen szériában, az talán örök rejtály marad számunkra :-))

• Tihy
    Aham, szóval abban még a bicajversenyek is benne vannak, úgy oksi :) Köszi!

de azért írhatták volna világosabban is, nem? vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy kizárólag NASCAR-ban gondolkozom ha meglátom az Earnhardt nevet? :)
  • ChevyG #6462
    még míndíg rejtély, hogy akkor mért irta el többszörösen a nevét?!
  • Totya000