17903
-
Totya000 #6900 A Margin of Victory összetett állása a 10. verseny után:
1.Jeff Gordon : 101 pont
2.Carti19 : 98 pont
3.spedway : 94 pont
4.ChevyG : 93 pont
5.Dougie : 92 pont
6.robotnyk & Tihy : 88-88 pont
8.Totya & Zetterberg/McCants : 84-84 pont
10.dodgecharger & Laffite : 83-83 pont
12.MrSpock : 80 pont
13.TSanyi : 76 pont
14.TheDreamingTree : 75 pont
15.Dietrich/Nicko : 67 pont
16.STF0131 : 63 pont
17.Minstrel : 55 pont
18.p3t33 : 52 pont
19.gordon 24 : 43 pont
20.Dinsdale : 40 pont
21.Redvin : 12 pont -
#6899 ok. hali. röviden akkor offolok: jah hát szoval minden jól összejött, töri emelt kicsit nehéz volt de nem vészes. jöv kedden van még föci és irásbelinek vége is.
-
#6898 Na mizu? Hogy sikerült az érettségid?
Röviden mert elég OFF!!! -
#6897 köszi! huhuuu végre sikerült nyernem valamiben:) az összetett hogy áll?:S -
Zetterberg #6896 Üdv, mivel nem biztos, hogy hétvégén gépnél leszek,ezért leadom most a tippjeimet!
Darlington:
1.Tony Stewart
2.Greg Biffle
3.Mark Martin
4.Jeff Gordon
5.Kasey Kahne
6.Jimmie Johnson
7.Dale Jr.
8.Kurt Busch
9.Kevin Harvick
10.Carl Edwards
MoV: 0,321 sec -
Totya000 #6895 A Margin of Victory tipperedmények a 10. versenyre:
1.Jeff Gordon : 16 pont (0,069) Grat.!!
2.TSanyi : 15 pont (0,117)
3.Tihy : 14 pont (0,128)
4.spedway : 13 pont (0,138)
5.Totya : 12 pont (0,210)
6.MrSpock : 11 pont (0,253)
7.Carti19 : 10 pont (0,293)
8.Laffite : 9 pont (0,312)
9.TheDreamingTree : 8 pont (0,359)
10.dodgecharger : 7 pont (0,416)
11.STF0131 : 6 pont (0,418)
12.ChevyG : 5 pont (0,427)
13.gordon 24 & robotnyk : 4-4 pont (0,428)
15.Dougie : 2 pont (0,429)
16.Zetterberg/McCants : 1 pont (0,661)
17.Dietrich/Nicko, Dinsdale, Minstrel, p3t33 & Redvin : nem tippeltek -
#6894 szerintem lessz rhcp-s kocsifestés(ek) is!
[amugy nem szereti öket] -
#6893 szóval ne higgyetek neki :) -
#6892 ja lassú mi? ne higyjetek neki! :) -
Totya000 #6891 A Red Hot Chili Peppers a NASCAR-ban
A banda a NASCAR-történelem első verseny közbeni koncertjére készül.
2006. május 20-án a NASCAR drukkerek élőben hallhatják, mások a kényelmes otthonaikból lehetnek szemtanúi az első ilyen eseménynek a NASCAR-történelmében.
A NASCAR Nextel Cup Series All-Star Challenge alatt a Los Angeles-ből induló nagyszerű rockcsapat, a Red Hot Chili Peppers koncertet fog adni a verseny közepén.
A NASCAR ezelőtt még nem rendezett ilyesmit a versenyek alatt és most is csak az All-Star Challenge egyedi lefolyása miatt - három szegmentből áll: 40, 30 és 20 körösekből - lehetséges ez. A Chili a pálya közepén felállított színpadon fog néhány dalt előadni az első és a második szegment között az új lemezükről, mely a Stadium Arcadium címet viseli.
Az RHCP ráadásul egy új NASCAR-os reklámkampányba is belekezd a nyáron, melyben majd erről a koncertről is láthatunk jeleneteket. -
B Lori #6890 Szerintem is le lehet zárni,a lényeget már leírtuk :)) -
#6889 A jó fene tudja már!!! Nevezze mindenki ahogy akarja, az a lényeg tudjuk miről beszélünk. Szerintem bárhol megnézed ugyis mindenhol máskép fogják nevezni őket. a népnyelv igy, a szaknyelv ugy, mindenki döntse el mi a szimpatikus. -
B Lori #6888 Ezt a témát Totya említette eloszor én csak segítettem,az alap kérdés a kissebb uzemanyag tartály volt:)
Ide a HNR miatt regisztráltam mert mostanába ott kolbászolok és most lihasználom az alkalmat hogy másokat is (akinek van NR2003) rábeszéljek hogy jojjon online versenyezni,nem baj ha lassú,én is az vagyok de akkor is nagyon tetszik :))) -
Totya000 #6887 Csak az elnevezése Speedway, nem? A hivatalos besorolása pedig Superspeedway.
(ezzel én lezártam ezt a témát:-)) -
B Lori #6886 A track ini-be is D-shaped Oval van,a készitok igy kulomboztették meg míg mások a sima speedway helyett intermediate-t mondanak.
A nevek azok csak nevek,Talladega régebben Alabama International Motor Speedway volt és Bristol is az,a két pálya kozott elég nagy kulombség van :) -
#6885 Azt Tudom, azt én irtam mögé, hogy mi mert azt nehéz lett volna mindegyikhez bemásolni.Amit látsz azt a játékból másoltam ki(azért van angolul),és én irtam mögé a tipusát.
Egyébként ezek szerint Atlanta speedway:Itt -
B Lori #6884 Ebben is va hiba mert Las Vegas Tri-Oval és Phoenix is inkább az mint D....igaz hogy ez a legjobb szim de azért vannak benne apró hiányosságok.
Ha szabad még annyit hozzátennék hogy a Superspeedway,Short Track,Road Course a pálya tipusa mig a Tri-Oval,D-shaped Oval stb. a pálya alakja. -
Dougie #6883 a rejtett célunk egyébként az volt, hogy B Lori-t idecsábítsuk az sg-re, nemigaz? :) ezért direkt hülyeségeket mondunk néha (vagyis én nem, na mindegy), hogy legyen aki kijavítsa.
nem kellett volna elárulnom, de már kibújt a szög a zsákból... -
#6882 Igazad van!! Latod amit kiírtam Pocono INDI Shor Track biztos valami nem kerek!!!!
Az a baj hogy összevissza keverik ezt a dolgot, sokan sspedwaynak nevezikDaytoná-t de nem az. Pedig a legtöbb pályának benne van a nevében a válasz:Pl:track_name = DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY®, és láthatod azt is hogy a játék tervezője a neve után mégis sspedwaynak jelöli. -
B Lori #6881 Már említettem hogy a NR2003 megtéveszto,ez egy PC szimulátor mi meg a NASCAR-ról mint szervezetrol beszélunk,ha valaki Atlanta-t speedway-nek nevezi rendbe van de attól az még superspeedway.
Szerintem a forum pont arra valo hogy ilyen dolgokat megbeszéljunk és kicsereljuk az információkat,ez nem vetélkedo hogy kinek van igaza,én is azt hittem hogy úgy van mint a NR-be amíg egy USA fórumon elolvastam hogy a realitás más amit a NASCAR hivatalos oldala is megerositt,én csak tovább adom ezt az infot :)
A lényeg az lenne nem csak 2 superspeedway van! -
#6880 Egyébként pedig:
Atlanta:track_length_n_type = 1.54-mile Quad-Oval,Speedway
Bristol:track_length_n_type = 0.533-mile Oval,Speedway
California:track_length_n_type = 2-mile D-shaped Oval,Speedway
Cichagoland:track_length_n_type = 1.5-mile Tri-Oval,Speedway
Darlington:track_length_n_type = 1.366-mile Egg-shaped Oval,Speedway
Daytona:track_length_n_type = 2.5-mile Tri-Oval,SUperSpeedway
Dover:track_length_n_type = 1-mile Oval,Speedway
Homestead:track_length_n_type = 1.5-mile Oval,Speedway (short track)
Indianapolis:track_length_n_type = 2.5-mile Quad-Oval,Speedway (short track)
Infineon:track_length_n_type = 2.0-mile Road Course,Road Course
Kansa:track_length_n_type = 1.5-mile Tri-Oval,Speedway
Las Vegas:track_length_n_type = 1.5-mile D-shaped Oval,Speedway
Lowe's:track_length_n_type = 1.5-mile Quad-Oval,Speedway
Martinswille:track_length_n_type = 0.526-mile Oval,Short Track
Michigan:track_length_n_type = 2-mile D-shaped Oval,Speedway
New Hampshire:track_length_n_type = 1.058-mile Oval,Short Track
Phoenix:track_length_n_type = 1-mile D-shaped Oval,Short Track
Pocono:track_length_n_type = 2.5-mile Tri-Oval,Raceway (short track)
Richmond:track_length_n_type = 0.75-mile D-shaped Oval,Short Track
Talladega:track_length_n_type = 2.66-mile Tri-Ova,SuperSpeedway
Texas:rack_length_n_type = 1.5-mile Quad-Oval,Speedway
Watkins Glen:track_length_n_type = 2.45-mile Road Course,Road Course
Az NR 2003-fejlesztői szerint a Nextel-es pályák ilyen minősítésben vannak.
Hogy mennyire lehet ennek hinni??,de valahonnan ök igy tudják.
Mondjuk furcsának találom hogy indianapolis és Pocono Short Track a maguk 2.5 miles-ével dehát a progi írok így tudják!!! NO COMMENT!!! -
#6879 úgy vitatkoztok velem, mintha azt mondtam volna, hogy Watkins Glen road course lenne
[megkavar] -
#6878 Mi ezért gondoljuk Daytona-t SSpedway-nak:
[ track ]
track_name = DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY®
track_name_short = Daytona
track_city = Daytona Beach
track_state = FL
track_length_n_type = 2.5-mile Tri-Oval
track_misc_info_1 = Turns banked 31°
track_misc_info_2 = Tri-Oval banked 18°
track_misc_info_3 = Frontstretch 3,800 feet banked 3°
track_misc_info_4 = Backstretch 3,000 feet banked 3°
track_num_turns = 4
track_length = 2.500m
track_altitude = 0.0
track_type = 4 ; super speedway
chassis_type = 1 ; super speedway -
#6877 Uristen milyen lavinát indítottam... Csak egy kérdés volt!!!
Pl. Richmond és egyébként Short Track:
[ track ]
track_name = RICHMOND INTERNATIONAL RACEWAY™
track_name_short = Richmond-Night
track_city = Richmond
track_state = VA
track_length_n_type = 0.75-mile D-shaped Oval
track_misc_info_1 = Turns banked 14°
track_misc_info_2 = Frontstretch 1290 feet banked 8°
track_misc_info_3 = Backstretch 860 feet banked 2°
track_num_turns = 4
track_length = 0.750m
track_altitude = 0.0
track_type = 0 ; short oval
chassis_type = 3 ; short track
default_event_laps = 400
default_qual_laps = 2
track_base_month = 9 ; the race month used for single, multi, and testing
max_starters = 40
track_tire_heat = 1.08 ; > modifies amount of heat going into the tire at a given track
track_tire_wear = 0.51 ; > 1.0 means more wear, i.e. 2.0 is twice normal wear, 0.5 is half normal wear
track_tire_wear_loss = 0.29 ; percentage of grip lost at full tire wear
track_tire_wear_exp = 0.95 ; > 1.0 gives a bigger fall off later in run < 1.0 gives a bigger fall off early in run
track_asphalt_grip = 1.10 ; > 1.0 means more grip. This shouldn't have to change by more than +- 0.05
track_concrete_grip = 1.08 ; > means more grip. Again, keep between about 0.9 and 1.05
track_north_angle = 45 ; angle of true north in degrees
-
#6876 hát tényleg nem értitek, hogy nem lehet igazatok?! -
#6875 Daytona meg Tally az KLASSIKUS a több pálya meg monnyon le' -
Dougie #6874 de az ott nincs leírva, hogy ChevyG milyennek gondolja a pályákat (mert ez két különböző dolog úgy látom...) -
#6873 nascar.com-on minden pályához le van írva, hogy milyen ;) -
#6872 akkor egyszerübben irom le:
NEKEM az a KLASSIKUS superspeedway v trioval ami 2,5 mérföld ill annál hosszabb/nagyobb és ugy tucc menni kört, hogy csak a gázpedálon van a lábad végig
ezt csak d-tonában és degában lehet megcsinálni (persze, ha spéci autobeállitással lefolytod a kocsit, hogy ne mennyen 90 fölé akkor bárhol) stb de alapbol
hupsz, jut eszembe akkor melyik a D-shape oval? pl michigan? -
#6871 Pocono nem tri-oval? ezt honnan szedted? ennél nincs is tri-ovalabb tri-oval
Pocono:
Track Facts
Banking/Turns: 14|8|6
Distance: 2.5 miles
Shape: Tri-oval -
#6870 2,5 mérföldes még pocono meg az indy, de nem a klassikus trioval eggyik se -
#6869 nekem -mint ahogy már irtam - d-tonas, és 'dega a két ssuperspeedway
nekem bristol és martinsville az igazi shortok (bár csak alakjukban és hióosszukban hasonlitanak nagyon, de mivel b. döntött ezért az nagyon más lett
richmond 0,75ös ha jol emléxem, az 'degához képest short track -
Totya000 #6868 Short Track a jelenlegi Cup naptárban : Bristol, Martinsville, Richmond.
Melyiket nem tartod Short Tracknek?
A Superspeedway-ek közé melyik két pályát sorolnád, ha nagyon kritikus lennél? :-)
Emlékeim szerint, ahol át lehet írni különböző tulajdonságokat, abban a fájlban a programozók megjelölték, hogy melyik pályát hova sorolják a játékban. -
#6867 és ezt sose értettem, hogy miért! -
#6866 én ezeket a csoportositásokat favorizálom:
road course
short track
sspeedway
speedway
A játékban is igy vannak, ha megnézitek, de kiváncsi lennék, hogy a programozok melyiket hova sorolná. mert ha nagyon kritikusak lennénk, akkor a az első 3 kategoriába 2-2 pálya sorolható be, és az utolsoba a többi. -
#6865 jo buli lehetett! -
B Lori #6864 http://www.racing-reference.com/raceyear?yr=1970&series=W
és 25 short track verseny most meg csak 6 van :((( -
B Lori #6863 Igen...1970-be volt utoljára 3 dirt pályás verseny. -
Totya000 #6862 Na, ezek szerint a NASCAR megalakulása után is mentek még Dirt pályákon? -
Totya000 #6861 Én ezt úgy gondoltam, hogy a NASCAR-t megelőző időszakban (ezért írtam stock car ovált és nem NASCAR ovált), a '20-as, '30-as években voltak a Dirt pályák és azok mindenképpen short track-ek lehettek, többnyire. Tehát, egyetértünk.
:-)
ChevyG-nek, sok szeretettel, ha még nem láttad volna:
1986., Talladega - egy részeg elcsórja a pace car-t.