17903
-
B Lori #7540 Pontosabban nem a Toyota csak a 2007-es Toyota csapatok fognak menni valószinu Dodge vagy Chevy-vel,Waltrip,Red Bull esetleg Germain. -
B Lori #7539 És akkor ki fog menni ha becsodolnek,kilépnek vagy felvásárolják a japánok az amerikai autógyárakat,akkor fognak konyorogni a Toyota-nak hogy ló nincs szamár is jó lesz?
A CTS se ment tonkre sott azóta nagyot fejlodott és a TV-s (kábel) nézettségbe már a 3-ik autósport az USA-ba.
Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni,beleultetnek egy bajnokot és a fél világ nekik fog szurkolni :D -
#7538 És ki fog menni velük idén? Gondolom nem Waltrip és Jarrett. -
#7537 Nem kéne tényleg tönkretenni a NASCAR-t...Nem látják a CART és az IRL példáján,hogy a "japánok" sokat variálnak.Ilyen mértékü hüség a tradiciókhoz egyik motorsportban sem tapasztalható kár lenne érte. -
Totya000 #7536 A Dodge távozása egyelőre még csak pletyka.
A Toyota biztosan jön - idén is lenyomnak néhány versenyt.
A Honda meg még távolabbi dolog, ha jön egyáltalán majd.
Ez van, Redneck-ek! :-) -
#7535 pfffffffffffffffffffffff................fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Undorító :chevy,ford,honda?????,toyota???????
Krisztusom!!!!!!!!!! -
#7534 Mivan? Dodge ki, Honda be? És akkor lenne Chevy, Ford, Toyota, Honda?
Mi a lóf...t művelnek ezek odaát??? -
#7533 Már csak ez hiányzik!! A Pi.....ba. -
Totya000 #7532 A Dodge elhagyja a NASCAR-t? (...és más finomságok) -
#7531 köszi.
mostmár én is közéjük tartozok:) ilyen Hungarian Hall of Fame.(de csak pontokban) -
Totya000 #7530 Grat. az eredményedhez!
Feltöltöttem a táblázatokat pár napja és ott a legtöbb pontokról is van összesítés, ami így néz ki: (feltétel: min. 750 pont)
STF0131 - 784 - Race 12.
MrSpock - 772 - Race 03.
Jeff Gordon - 772 - Race 15.
B.Lori - 771 - Race 11.
Sajtosrud - 769 - Race 03.
B.Lori - 764 - Race 03.
Dinsdale - 761 - Race 14.
Tihy - 751 - Race 13.
Dinsdale - 750 - Race 12. -
#7529 nézzétek meg ezt a trailert. elvileg egy NASCAR film lesz, hát én nemtudom, biztos lesznek benne jó dolgok, de az kb annyi lesz amikor verseny van és a kocsik gyilkolják egymást. a story viszont érdekes. azért megnézem majd, nyáron jön. -
#7528 azt hiszem ESPNen sikerált beállitanom Tibor 772es rekordját!:)
szeretnék gratulálni a csapatomnak 5pilótából 4 top10es lett!
grat fiuk igy tovább!:) -
#7527 hát mit mondjak?! nem csodálom;) -
#7526 Nem! Pedig van olyan aki még elkezd gondolkodni. Na akkor szoktam kiröhögni öket. -
#7525 és természetesen nemtudnak mondani egyet sem! -
#7524 Igy van!!! Azon kivül én mindig azt szoktam tolük kérni hogy mondjon még egy versenysorozatot ahol egy versenyen 26x cserélődik a vezető személye. -
#7523 igy van.
komolyan néha hülyét kapok ettöl a felfogástól hogy "NASCARban csak körbe körbe mennek". én már olyat is hallottam, hogy azt mondják a NASCARra hogy unalmas. pfff. na ezaz amire nemtudok mit mondani! méghogy unalmas?! körönként van általában elözés. 4órás verseny pedig hatalmas koncentrációt igényel. a másik része hogy nem sok "egyéb szériás" versenyzö tudna a NASCARban jól menni, hiszen nem egyszerü a tömegben, gyorsan, jól, pontosan és hibátlanul vezetni! -
#7522 Igen!! Azt se tudják miről beszélnek. V8 Supercar topikba is most építettünk le Petivel két okoskát. -
Dougie #7521 én annak aki azt mondja, hogy csak mennek körbe-körbe annak azt mondom, hogy talán nézzen végig csak egyszer egy versenyt (ne road pályát) és rögtön rájön hogy milyen hülyeséget mond... :) -
#7520 Pedig jó az!! Én minden NASCAR-ban kételkedő embernek azt szoktam megmutatni, mert tudod a szokásos vélemény: "csak mennek körbe-körbe azt bárki megtudja csinálni". És ilyenkor jön egy video a Road Pályáról ahol a versenytáv 2x hosszabb mint az F1-ben és máris mindenki csendben marad.
De ezen kivül is jó szerintem, mert jó versenyek vannak ott. -
Dougie #7519 pedig gondolkodtam hogy under caution-t tippelek majd, hátha... -
#7518 lassan szokás lesz Nálad a Kenseth-féle diagrammok... -
#7517 sárga után volt piros, szal gondolom nincs MoV -
Dougie #7516 hát én személy szerint Infineon-t nem nagyon szeretem, mint ahogy egyik road pályát se, dehát ez van...
viszont utána jön a Pepsi 400 - az fincsi lesz :) -
#7515 Aha!Köszi akkor ezt megszívtuk.. Pedig jó verseny volt. Na mindegy majd hétvégén Sonoma kár potol minket. -
Dougie #7514 Kenseth kissé hullámvasutazott...
egyébként a marginnal ilyenkor mi van (ami az utolsó még érvényes körben volt?) -
Totya000 #7513 A táv 50%-os megtétele után leinthető a verseny eső miatt. Elég nagy kiterjedésű felhőzet úszott be Brooklyn fölé, ami előreláthatólag 4 órás esőt jelentett és még az is hátráltatta volna a későbbi folytatást, hogy a pályán nincs megfelelő világítás az esti versenyek lebonyolításához. Szóval, minden szabályos volt. :-) -
B Lori #7512 50% -
#7511 Majd Totyáék biztos megmondják mi van ilyenkor.
ha jól láttom még 70 kör maradt azért az egy 200 körös versenyből még elég sok, dehát ez van.
Akkor nem várom tovább a restartot( pedig azt hittem lesz)
alszok!!!
Na hali -
#7510 Pontosan nemtudom,de már nemsokvolt hátra,totyáék biztosan egyből rámondanák.
Én sem szeretem,főleg,hogy így Jeffnek megint nemvolt esélye győzni.
De majd jövőhéten Sonomában,ha nemmegy tönkre az autója akkor tuti! -
#7509 Nem értem, mi a szabály ilyenkor? Hány %-kot kell teljesíteni? -
#7508 A fene!!! Szomoru vagyok!! Nem szeretem ha igy van vége.. -
#7507 Igen ez a nemhivatalos eredmény!
Nemláttam most,mert nemvagyok otthon.Csak a nascar.com-on néztem. -
#7506 Hogyhogy? Lefujták az eső miatt? még volt 75 karika. -
Kasey Kahne nyert!
Természetesen most nemraktam az első helyre.
-
#7504 ehhh -
#7503 Sziasztok 1 hét után vissza tértem. Megint elkell viselnetek!!: -
72TSanyi #7502 Michigan-i tippjeim:
1. K. Kahne
2. J. Gordon
3. J. Johnson
4. T. Stewart
5. G. Biffle
6. Ky. Busch
7. M. Martin
8. M. Kenseth