NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Auto Club 500 | California Speedway

1.J.Johnson
2.K.Busch
3.G.Biffle
4.J.Gordon
5.M.Martin
6.K.Kahne
7.R.Newman
8.S.Riggs
9.K.Harvick
10.J.Burton

Margin: 2.055

Go Jeff Go!!!!

California Speedway

1. Greg Biffle
2. Jimmy Johnson
3. Mark Martin
4. Elliot Sadler
5. Kurt Busch
6. Ryan Newman
7. Jeff Gordon
8. Tony Stewart
9. Matt Kenseth
10. Casey Mears

Laffite

01. Tony Stewart
02. Greg Biffle
03. Kurt Busch
04. Jeff Gordon
05. Kyle Busch
06. Mark Martin
07. Carl Edwards
08. Jimmie Johnson
09. JJ Yeley
10. Joe Nemechek

margin: +0.180

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

dodgecharger

1. Greg Biffle
2. Tony Stewart
3. Ryan Newman
4. Jimmie Johnson
5. Kurt Busch
6. Elliott Sadler
7. Jeff Gordon
8. Mark Martin
9. Danny Hamlin
10. Casey Mears

Mov.: 1,022

See Your Local Dodge Dealer

Jeff Gordon
Grat mindenkinek ezt is megéltük. Az 5000. hozzászólás! Éljen a NASCAR.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
Majd meglátjuk holnap...😄

Dietrich
Sziasztok.

Ez így elsöre nem is rossz 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Auto Club 500 Top 10:

01. Ryan Newman
02. Greg Biffle
03. Jeff Gordon
04. Jimmie Johnson
05. Kurt Busch
06. Tony Stewart
07. Carl Edwards
08. Matt Kenseth
09. Jamie McMurray
10. Dale Earnhardt Jr.

MoV: 0.798 sec

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Jeff Gordon
én is így teszek mindig. ez a legegyszerûbb... 100alatt és kész...

tényleg jobb lett Kurt Busch légellenállása :-)

MrSpock
Kurt Busch indul az elsõ helyrõl!

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
én ugy csinálom, hogy eggyikse mennyen 100 fölé azt kész😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

én már nem merek mondani semmit :-)

TheDreamingTree
Na egy ideig hülyéskedett a net, most néztem meg az ESPN-t. Kicsit vicces volt olvasni, hogy a 77499-dik vagyok <#vigyor3> Juhé!

Most akkor ha jól értem: ha az 5 versenyzõ, akiket eredetileg kiválasztottam, túllépik a "Market" értékben 100-at, nem KELL cserélnem. Viszont ha cserélni akarok, akkor a market értéken tudom a régit eladni, és az újat bevenni. Ugye?

Tihy
ok, lassan összeáll a kép, ez miatt aztán már tényleg meg kell gondolni a cserélgetést, jó kis játék ez 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ez csak azokra vonatkozik, akiket benthagysz a csapatban, az új embereknek már az új áruk számít. Az én új versenyzõimnél az új ár a locked.
...és ezt csak most mondod?:-)
Köszi!

Tihy
csak a "locked" érték számít a százas korlát szempontjából, a "market" az aktuális, az nyugodtan átlépheti, a szegmentek végén számolják újra a versenyzõk értékét és akkor kell majd figyelni igazán, hogy nehogy 100 fölé menjen (legalábbis én így értelmeztem)

"Like any team owner, your goal is to get the maximum performance from your roster within the 100-point limit. Remember, a driver's value (locked) remains constant at the figure at which you acquired him. Note: As the segment progresses your team's market value may exceed 100 points. This is allowable for it reflects the current driver values, not the values which you originally used to assemble your team. It is the locked value that must stay below 100 points."

Érdemes újat/újakat választani az ESPN-en, több okból is:
-más pálya, más esélyes,
-változtak a versenyzõk értékei a Daytona 500 elõtti állapothoz képest, tehát, aki kicentizte a 100-as összértéket, lehet, hogy már túllépte a megengedett határt.

Én is csak qualifyinget várom, aztán megy a tipp 😉

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

robotnyk
jah mostmár nem locked, köszi
De lehet
robotnyk
most már nem lehet drivert cserélni akkor espnen? S
Arról is kellene statisztikát csinálni, hogy a tipperedményesség és a tipp leadásának isõpontja hogyan viszonyul egymáshoz. Engem érdekelne. Lehet, ezt is megcsinálom majd.

robotnyk
még nem is volt kvali, de már tippeltek? 😮
TheDreamingTree
Auto Club 500 Top10:

01. Dale Junior (amig élek, remélek...<#vigyor3>)
02. Tony Stewart
03. Jeff Gordon
04. Jimmie Johnson
05. Mark Martin
06. Greg Biffle
07. Ryan Newman
08. Kurt Busch
09. Matt Kenseth
10. Brian Vickers

margin: 0,865 s

Auto Club 500 Top 10:
1. Carl Edwards
2. Greg Biffle
3. Mark Martin
4. Jimmie Johnson
5. Tony Stewart
6. Matt Kenseth
7. Ryan Newman
8. Kurt Busch
9. Jamie McMurray
10. Elliott Sadler
Margin: 1.2 sec

Jeff Gordon
Auto Club 500/California Speedway top 10
1. Ryan Newman
2. Tony Stewart
3. Jeff Gordon
4. Jimmie Johnson
5. Dale Jr.
6. Greg Biffle
7. Elliot Sadler
8. Mark Martin
9. Kurt Busch
10.Carl Edwards

margin: 0,252

A rodeót ne tessék kifelejteni a felsorolásból!

Végre meg tudtam nézni a verseny, Gordont és Kurt Buscht sajnálom nagyon, Mcmurray elintézte õket rendesen (bár Gordont csak közvetve). Várom a következõ verseny még jó hogy csak 1 hét van a versenyek közt.
Go Dougie!

Laffite
jaja, ezért kapunk inkább pl portugál focit, aztán jön majd a magyar másodosztály is orbánékkal, bár ott szerencsére még nem divat éjszakai "rangadók" rendezése... én belátom, hogy a hétvége zsúfolt a rangadókból, de nem értem miért ne lehetne csúsztatva, akár hétfõn (reggel, délben, este, bármikor) leadni, hiszen a hét eleje mindíg pang amúgy is... Kellene neki találni egy állandó idõpontot, szerintem mi is készséggel várnánk egy napot, csak hogy normálisan megnézhessük és ne úgy kelljen összevadászni!!!

Laffite
az ilyen versenyeken a végén már nem az abszolút gyorsaság számít, sokkal inkább az uccsó körök elõtti kedvezõbb pozíció megszerzése (pont a várható sárga miatt), vagy egy olyan kedvezõ pozíció, amibõl esetleg egy elõnyösebb hajrát lehet nyitni, a pozícióharcok vége meg sok esetben sárga, hiszen mindent egy lapra tesznek fel a gyõzelem érdekében, aztán az vagy összejön vagy nem...

Laffite
tulajdonképpen én is, mert hát vezetni nem felejtett el, és most végre tényleg együtt van megint minden, csak egyelõre a szerencsével állunk hadilábon...

mivel egész héten rossz a gépem ezért nem biztos hogy be tudom majd hétvégén írni a tippjeimet, szóval leadom most, ha nem gond:

Auto Club 500/California Speedway top 10 tipp:

1. Greg Biffle
2. Carl Edwards
3. Kurt Busch
4. Kyle Busch
5. Tony Stewart
6. Jimmie Johnson
7. Brian Vickers
8. Ryan Newman
9. Kevin Harvick
10.Matt Kenseth

margin: 0,333

ja és örömmel láttam, hogy vezetem az ESPN-es fantasy ligát (csakúgy mint tavaly az itteni fantasy-t...)
csak így tovább Dougie 😊

Oops, ez nem válasz akart lenni...

Hát ez nem a favoritom (Edwards) hétvégéje volt... 😞((

MrSpock
Nemadják,mert túl izgalmas ez a széria..és vigyáznak az emberek épségére.:-))
Felmegy a vérnyomás..megnõ a pulzus..fenntáll a szívinfarktus,és agyvérzés veszélye.:-(
Így is elég stressz vana hétköznapokban,minek ezt fokozni még hétvégén is!

Go Jeff Go!!!!

Vagy csak a chase-es versenyeket fogják csak közvetíteni felvételrõl...

Jeff Gordon
Ez+az: Fórumtársaim! Hamarosan itt a következõ futam: 02|26|06 California Speedway
reméljük már nyáron adják élõben a versenyeket...

http://speedfreaks.ath.cx:7000/index.html

Innen le lehet szedni a prerace show nelkuli valtozatot, mint biztonsagi masolat.

:-D Jó a kérdés. Még nincs tippem, majd féltávnál.

Tihy
Jövõre Sherman lesz a #49-ben? 😊

Igen a 48. Daytona 500-at a #48-as nyerte. Jövõre Sherman lesz az elsõ, ezek szerint?

Minstrel
Ő biztos úgyértette, hogy Jimmie a jobb pasi 😄

Ez volt a 48. Daytona 500-as?

http://topgearhungary.blogspot.com/

MrSpock
Én aztnem értem,hogy sosem bírják ki a futam végét sárga nélkül!az utolsó 5 körben tutira van valami balhé.
Jó mindenki megy,meg ynerni akar,de én nemszeretem a zászlós befutókat,mert ott már pillanatnyi szerencse is dönthet,és persze épp mennek mint atom mindent beleadva,és stop...Én ráhagynék + 5 kört mindig ha sárga van nem 2-t.
Majd hétvégén Gordon nyer!(álmodozom itt..tuti mûszaki hibája lesz,vagy falrakenik)
Megmondta a kedvesem,hogy Jimmie a jobb..sosem hallgatok rá<#szomoru1><#nevetes1>

Go Jeff Go!!!!

Tihy
idén jobb lesz, tuti, pl a Duel-en is milyen jól ment, top15-be várom

dodgecharger
köszönöm<#smile>

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
érdekes verseny volt, de valszeg év végén nem választom a tíz legjobb futam közé, inkább a következõt várom már, ezt meg gyorsan el kell felejteni... nagy nehezen kiszurkolom, hogy Labonte feljöjjön a 40. rajthelyrõl a top 10-be, erre elesik... 😞 akár csak a tavalyi év folytatását látnám...

Szerencse, mert a tippem a 2. és 3. hely közti különbségre lett jó! 😄

http://www.nascar.com/races/cup/2006/1/data/results_official.html

Ez a hivatalos végeredmény, sajnos a Margin of Victory játék nem pontozható le, mert Sárga alatt ért véget a verseny.