17903
-
STF0131 #7780 Nem baj. :) Vagy sokat nyerünk, vagy sokat bukunk. :) -
STF0131 #7779 Hehe.. :) Átlagokból nem érdemes túl sok mindenre következtetni. Pl. Edwards esetében 1 start és aztán defekt miatti falnakmenés következtében elért 39. hely még nem jellemzi mennyire lesz jó ezen a pályán. :) Kahne-nél hasonló a helyzet... -
Totya000 #7778 Vasárnap este 9-kor lesz a rajt kb. -
Carti19 #7777 magyar idő szerint mikor lesz a verseny? -
Totya000 #7776 Chicagoland 400 top10 tippek:
1.Vickers
2.Harvick
3.T.Labonte
4.E.Sadler
5.Hamlin
6.J.Burton
7.Kenseth
8.Junior
9.Yeley
10.Stewart
Margin of Victory : 0,866 -
#7775 áucs! C <- pedig így görbüljek ha rólad másoltam :D -
#7774 USG Sheetrock 400 | Chicagoland Speedway
01 Edwards
02 Kahne
03 Harvick
04 Biffle
05 Johnson
06 Martin
07 Kenseth
08 Burton
09 Hamlin
10 Newman
MoV: +0,959 -
Totya000 #7773 Bátor tipp volt. A Cup átlagok Chicagoland Speedwayen:
Carl Edwards : 39,00
Kasey Kahne : 38,50
Valamit tudsz, ugye? Láttad már a versenyt kalózkazettán? :-) -
Totya000 #7772 Igen, kell. A szabályok jövőre változnak csak. Mindent bele! -
Dougie #7771 most akkor a marginra kell tippelni? -
STF0131 #7770 USG Sheetrock 400 / Chicagoland:
1. Carl Edwards
2. Kasey Kahne
3. Jimmie Johnson
4. Matt Kenseth
5. Jeff Burton
6. Tony Stewart
7. Mark Martin
8. Greg Biffle
9. Kevin Harvick
10. Kyle Busch
Margin: 0.99 sec -
Totya000 #7769 Chicago, Toyota, Brickyard. -
#7768 Chicagoland Speedway
1. Jeff Gordon.
2. Carl Edwards
3. Kurt Busch
4. Tony Stewart
5. Kasey Kahne
6. Jimmie Johnson
7. Kyle Busch
8. Denny Hamlin
9. Greg Biffle
10. Dale Earnhardt Jr.
mov: 0.300 sec
De szép lenne ha bejönne ez elég találomra jött össze.
Bocs hogy ilyen korán leadom a tippet, de hétvégén nem leszek, nézzétek el.
Köszi. -
STF0131 #7767 Tudom, csak vicceltem. :) -
Totya000 #7766 Szép munka! Folytatni azért nem kellene a szezon felétől egy másik szabály szerint. :-)
Még meg kell vitatnunk, hogy mi is legyen. -
STF0131 #7765 Akkor én most konstruktív leszek. :) Íme Totya táblázata kicsit átalakítva az általam írt szabályokra:
http://www.send2u.hu/get/?f=mgvHHAHXhYyFOUv5J4Np
A pontszámoló-képlet kicsit fapados, de ahhoz elég hogy csak copy/paste-elni kelljen. :) Akár folytathatjuk is innen... :DD
Ui.: a MoV-játékra én se tartok igényt, úgyis mindig az utolsók közt voltam.. :D -
#7764 Hö, most látom, én még hozzá sem szóltam a pontozásos támához.
Az biztos, hogy bármilyen tippjáték alapvetően a szerencsén múlik. Kiszámolhatsz bármilyen esélyeket, beleszámitva előző köridőket, pletykákat, meg a Hold állását is, elég egy kerékcserénél a kocsi alól kicsúszó emelő, és kész.
Ilyenformán gyakorlatilag tök mind1, milyen a rendszer.
Szóval szerintem alapvetően az döntsön, akinek munkája van vele. Ettől persze konstruktivak lehetünk (pölö a "súlyozott" pontozás jó 5let).
A MoV játéknak tényleg nincs szoros köze a versenyzéshez, úgyhogy felőlem mehet :)
Na ennyi
ahoj -
72TSanyi #7763 Jah, milyen trükkös! -
#7762 de ez #06 :) -
72TSanyi #7761 És Martin milyen autóval szándékozik indulni azon a futamon? A 6-os rajtszámot nem neki kellene használnia? -
#7760 szerintem technikai sportban a jó eredményhez (jelen esetben gyengébb versenyzö top5be kerüléséhez) kell szerencse.
szerintem kipróbálhatjuk ezt a módszert:) aztán kialakul hogy jó vagy rossz irányba mentünk el:) -
Totya000 #7759 Ha szerencsére bízzuk egy top25-ön kívüli betippelését a top5-be, az nem jó, szerintem. Éppen ezt szeretném kizárni, persze teljesen nem lehet. Egy kis statisztika, egy kis előző napi Busch eredmény, egy kis edzésidő, egy kis megérzés, egy kis statisztika, egy kis nyilatkozat, egy kis háttérinformáció és a szerencsének már nem is jut akkor szerep. Persze, attól, mert több pont jár egy gyengébb top5-ös eltalálásáért, még nem kötelező tippelni is rá, mert lehet, hogy a nyerő stratégia az erősebb versenyzők top5-be várása lesz. Fene tudja. :-) -
#7758 nos akkor én is hozzászólok a játékhoz!
nekem a mostanival sincs gondom, bár MoV télleg eléggé szürkének látszik. sokat lehet vele bukni és nyerni is. szóval törlésével egyetértek. plussz az is igaz hogy az már elönyben aki késöbb tippel.
nekem tetszik ezaz új játék amit Totya talált ki. bár ehhez hatalmas szerencse kell hogy valaki olyasvalakit találj bele a top5be aki hátrébb van. ez is lenne a nehézsége.
nekem legjobban az ESPN játék tetszik,remélem jövöre is tudunk ott játszani.
szóval én erre a Totyaféle módositásra szavazok. bár azt hogy gyakorlatban hogyan fog müködni még nemlehet tudni... -
#7757 Köszi :) -
Totya000 #7756 Go Tihy Go! A #31-ről is van fordítás. :-)
Kishírek. -
#7755 -
#7754 amúgy meg: -
#7753 alapvetően ott van elrontva az egész tippelés, hogy (SZÁMUNKRA) a szerencsén múlik a túlnyomó része a játéknak
ha valaki olyan jo az eggyik tipelésbe, akkor a másikba mért nem? (és forditva)
hasonlitsátok össze az sg-set az espn-essel, nem sok hasonlóságot találok -
#7752 Te miért kötekedől he????
Örült!!
Szerintem 7732. -
#7751 hmmm, "mindenkép" -
72TSanyi #7750 Jah, tényleg jól hangzik! -
Dougie #7749 ez kifejezetten tetszik
én mindenképp a Totya ötletére szavazok -
#7748 ez én ötletem 1xü mint 1 faék -
#7747 ez már feleslegesen tul van bonyolitva -
#7746 :c -
Totya000 #7745 Amennyiben olyan versenyző is rajthoz áll, aki még az évben nem indult, akkor az előző év végén elfoglalt helye határozná meg az "értékét".
Ha három éve indult utoljára a Cup-ban, akkor az azévi.
Ha első Cup versenye, akkor a Busch Szériás táblázaton elfoglalt helye az irányadó.
Ezeket én mindig beírnám majd úgyis. -
Totya000 #7744 Az én ötletem lényege is ez, meg az, hogy a véletlen helyezés eltalálása ne játszon szerepet.
Én úgy gondoltam, hogy minden versenyhétvége előtt belinkelném ide az aktuális állást a nascar.com-ról, valahogy így:
A Cup állása a 17, verseny után.
Majd közölném veletek :-D, hogy tippeljetek 5-5 névre a köv. versenyre és minden top5-ös versenyzőre annyi pontot kaptok majd, ahányadik éppen az aktuális táblázaton.
Pl.:
tipp 1.
Johnson, Kyle Busch, Stewart, Biffle, Newman
tipp 2.
Martin, Sorenson, Kenseth, Stewart, Harvick
Helyes top 5
Stewart, Johnson, Sorenson, Ku. Busch, Junior
1. tippelő kapna pontot Stewart és Johnson után, méghozzá 5+1 = 6
2. tippelő kapna pontot Stewart és Sorenson után, méghozzá 5+24 = 29
Sorenson eltalálása jóval többet érne, mint Johnsoné, viszont valószínűleg ennyivel nehezebb is betippelni őt a top5-be. -
Dougie #7743 nem,
azt pl. kifejezetten jó ötletnek tartom hogy mondjuk Johnson top 5-je ne ugyanannyit érjem mint Reed Sorenson-é adott esetben -
#7742 a "kiirásban" az volt, hogy 1xü legyen, igazságos. ez nem az? -
Dougie #7741 amúgy meg az majdnem ugyanolyan mint a mostani, és egész máshogy akarjuk csinálni...