NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen! Gordonnak ez mumus pálya amúgy is. ez az egyike a négy pályának a jelenlegi Cup-naptárból, ahol nem tudott még nyerni. Bár, van 4 top5-je, azt hiszem.
Én nem látom a versenyt, sajnos, de ezzel hozzájárulok az élvezethez.
Junior és Gordon is egyetért abban: a texasi pályán nehéz versenyre lehet kilátás.
Bár, a Texas Motor Speedwayen többé nincs vízátfolyás, ez még nem azt jelenti, hogy könnyû lenne ott versenyezni.
"Talán ez az egyik olyan pálya, ahol a legnehezebb elérni azt, hogy minden stimmeljel." - nyilatkozta Jeff Gordon, akinek négy top5-je van Texasban, de még egyszer sem tudott nyerni ezen a 1,5 mérföldes oválon. "Gyors és szûk, ráadásul nagy bukkanók vannak rajta, amelyekkel számolni kell."
"Nagy szükséged van egy olyan autóra, amely sok leszorítóerõvel rendelkezik és jól kiegyensúlyozott is... Olyan autó kell, amellyel jól lehet menni minden dõlésszögben, irányítható, kényelmes, jól veszi a bukkanókat és stabil a kanyarokban, mert nagyon könnyen a falon találhatod magadat. Sok mindennek kell passzolnia. Ezért nehéz itt versenyezni."
A pálya legnehezebb része a kettes és a négyes kanyarok kijövetelei, ahol a 24 fokos kanyar nagyon hirtelen 5 fokos egyenesre vált.
"A négyes kanyarnál ez még nem is annyira rossz, de a kettesnél nagyon szokatlan." - Gordon. "Ahogy kijössz a kanyarból, kellemes dölésszögben teheted azt, de hirtelen nagyon kisimul...ezáltal a kocsid a falnak akar csúszni. Ez teszi rendkívül nehézzé az egymás melletti versenyzést."
Junior egyetért ezzel.
"A kanyarból kijövet, még mindig fordulsz balra, de már nincs a pályában dölésszög." - Junior a kettes kanyarról. "Az autó nem akar engedelmeskedni."
Sok versenyzõ szerint a pálya vájatai is egyre szélesebbek évrõl-évre.
"Itt mindig is nehéz volt az elõzés." - Gordon. Még mindig nehéz, de ahányszor idejövünk, kicsit mindig könnyebbnek tûnik."
Junior és Gordon is egyetért abban: a texasi pályán nehéz versenyre lehet kilátás.
Bár, a Texas Motor Speedwayen többé nincs vízátfolyás, ez még nem azt jelenti, hogy könnyû lenne ott versenyezni.
"Talán ez az egyik olyan pálya, ahol a legnehezebb elérni azt, hogy minden stimmeljel." - nyilatkozta Jeff Gordon, akinek négy top5-je van Texasban, de még egyszer sem tudott nyerni ezen a 1,5 mérföldes oválon. "Gyors és szûk, ráadásul nagy bukkanók vannak rajta, amelyekkel számolni kell."
"Nagy szükséged van egy olyan autóra, amely sok leszorítóerõvel rendelkezik és jól kiegyensúlyozott is... Olyan autó kell, amellyel jól lehet menni minden dõlésszögben, irányítható, kényelmes, jól veszi a bukkanókat és stabil a kanyarokban, mert nagyon könnyen a falon találhatod magadat. Sok mindennek kell passzolnia. Ezért nehéz itt versenyezni."
A pálya legnehezebb része a kettes és a négyes kanyarok kijövetelei, ahol a 24 fokos kanyar nagyon hirtelen 5 fokos egyenesre vált.
"A négyes kanyarnál ez még nem is annyira rossz, de a kettesnél nagyon szokatlan." - Gordon. "Ahogy kijössz a kanyarból, kellemes dölésszögben teheted azt, de hirtelen nagyon kisimul...ezáltal a kocsid a falnak akar csúszni. Ez teszi rendkívül nehézzé az egymás melletti versenyzést."
Junior egyetért ezzel.
"A kanyarból kijövet, még mindig fordulsz balra, de már nincs a pályában dölésszög." - Junior a kettes kanyarról. "Az autó nem akar engedelmeskedni."
Sok versenyzõ szerint a pálya vájatai is egyre szélesebbek évrõl-évre.
"Itt mindig is nehéz volt az elõzés." - Gordon. Még mindig nehéz, de ahányszor idejövünk, kicsit mindig könnyebbnek tûnik."
Hát ez az nekem teljessen jól jön az ABMoteurson!!
Szólj a tv szolgáltatónak hátha valami gondjuk van, csak nem tudnak róla..
Go go Gordon!!!
Szólj a tv szolgáltatónak hátha valami gondjuk van, csak nem tudnak róla..
Go go Gordon!!!
Downhill!!
abmoteurs természetesen!
Más nemadja ugye itt a környékünkön.Gondolom ti is azon nézitek!
Ez bosszant nagyon,hogy mi a fenéért nincs.
Más nemadja ugye itt a környékünkön.Gondolom ti is azon nézitek!
Ez bosszant nagyon,hogy mi a fenéért nincs.
Go Jeff Go!!!!
Sajnos én megint a neten kell hogy kövessem,a már megszokott geographic lock-os szöveg van a képernyõn.Ezt nemtudom mire vélni,lehet a Nextel másik mûholdról jön?Na mindegy,ez van.Mostfogok elszállni az espn-en..is.:-(:-)
Sebaj Go Gordon!
Sebaj Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Biffle-t az idén már-már átoknak tûnõ dolgok súlytják...
pedig egy csomószor jól ment, aztán sose ért be normális helyen...
pedig egy csomószor jól ment, aztán sose ért be normális helyen...
Edwards 30 helyett jött föl...
közbe Jeff Gordon kört kapott
közbe Jeff Gordon kört kapott
az 50. körben Biffle 7 másodperccel vezetett a 2. elõtt - azért ez durva
az 55. körben Biffle lekörözte Johnsont - ez is
azóta már kijött a pitbe, viszont néhányan kint maradtak
az 55. körben Biffle lekörözte Johnsont - ez is
azóta már kijött a pitbe, viszont néhányan kint maradtak
a versennyel senki nem foglalkozik?
Kensethnél motort cseréltek, szóval leghátulról indult, de már most följött mint állat
és persze Biffle uralja a mezõnyt (várható volt, mondjuk szegénynek az idén eddig nagyon nem volt szerencséje, pedig én birom, és tök jól is megy...)
Kensethnél motort cseréltek, szóval leghátulról indult, de már most följött mint állat
és persze Biffle uralja a mezõnyt (várható volt, mondjuk szegénynek az idén eddig nagyon nem volt szerencséje, pedig én birom, és tök jól is megy...)
F1hirek fórumon írt egy srác aki szokott járni NASCAR futamokra, asszem' még képeket is linkelt, akkor őt nagyon irigyeltem <#vigyor3>#vigyor3>
http://topgearhungary.blogspot.com/
Igen cseréld ki és elfog indulni a progi, de még van egy csomó minden extra amit majd megírok ha müködik!!!
Downhill!!
A 1201-et felrakta automatikusan a telepitésnél, a másik letöltve.
Gondolom most cseréljem ki az eredetivel... 😊
Gondolom most cseréljem ki az eredetivel... 😊
Crack kell hozzá!!!
Töltsd le innen ezt a Patch-et:itt
Szed le a 1201-es Patch-et és a nocd-ét is!!!!
ha megvan rakd fel és irj mondom tovább.
Töltsd le innen ezt a Patch-et:itt
Szed le a 1201-es Patch-et és a nocd-ét is!!!!
ha megvan rakd fel és irj mondom tovább.
Downhill!!
na jó feladom... 😞
Feltelepül, aztán meg azt irja ki, hogy rossz CD van a meghajtóban...brrr.
Utálom a CD-képeket <#falbav>#falbav>
Virtual Daemon Manager-t használok... Valakinek van 5lete, mi lehet a gond?
Feltelepül, aztán meg azt irja ki, hogy rossz CD van a meghajtóban...brrr.
Utálom a CD-képeket <#falbav>#falbav>
Virtual Daemon Manager-t használok... Valakinek van 5lete, mi lehet a gond?
Texas Motor Speedway
1. J. Gordon
2. G. Biffle
3. Kurt Busch
4. Kyle Busch
5. M. Kenseth
6. J. Johnson
7. M. Martin
8. R. Newman
9. D. Earnhart Jr.
10. R. Sorenson
Mov: 1.212
1. J. Gordon
2. G. Biffle
3. Kurt Busch
4. Kyle Busch
5. M. Kenseth
6. J. Johnson
7. M. Martin
8. R. Newman
9. D. Earnhart Jr.
10. R. Sorenson
Mov: 1.212
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Köszönöm, mûködik 😊 Már települ.
Azt hiszem az isohunt-ról töltöttem le. Eltartott egy hétig, de lejött 😊
Azt hiszem az isohunt-ról töltöttem le. Eltartott egy hétig, de lejött 😊
Én anno úgy is próbáltam,aztmondták mindent eltudnak intézni,szállás repjegy ha már megvan a vízumom.Mert gondoltam befizetek egy útra,de csak akkor lehetett ha vizummal mentél oda.Ezvolt az elsõ kérdésük,hogy van?-ha nincs sorry!
Go Jeff Go!!!!
Samsung/RadioShack 500
top10:
1. M. Martin
2. C. Edwards
3. T. Stewart
4. J. Gordon
5. J. Johnson
6. K. Kahne
7. M. Kenseth
8. D. Earnhardt Jr.
9. Kurt Busch
10. Kyle Busch
Margin: 1.100
top10:
1. M. Martin
2. C. Edwards
3. T. Stewart
4. J. Gordon
5. J. Johnson
6. K. Kahne
7. M. Kenseth
8. D. Earnhardt Jr.
9. Kurt Busch
10. Kyle Busch
Margin: 1.100
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
persze, mindjárt mondom<#smile>#smile>
inkább mondok egy kódot, próbáld ki. ha nem mükszik akkor beteszem a linkeket neked: RAB2-RAB2-RAB2-RAB2-8869 ime a serial. bár sztem menni fog. sok sikert hozzá.
Honnan szerezted meg? engem is érdekelne ez a játék...
inkább mondok egy kódot, próbáld ki. ha nem mükszik akkor beteszem a linkeket neked: RAB2-RAB2-RAB2-RAB2-8869 ime a serial. bár sztem menni fog. sok sikert hozzá.
Honnan szerezted meg? engem is érdekelne ez a játék...
The only speedometer is in your head.
Ja 😊
Még egy kérdés mindenkihez: "megszereztem" <#awink>#awink> a Nascar Racing 2003-at, de nem volt hozzá szériaszám, anélkül meg nem tudom telepiteni... Tudtok ajánlani egy helyet, ahonnan szerezhetnék?
Kösz
Még egy kérdés mindenkihez: "megszereztem" <#awink>#awink> a Nascar Racing 2003-at, de nem volt hozzá szériaszám, anélkül meg nem tudom telepiteni... Tudtok ajánlani egy helyet, ahonnan szerezhetnék?
Kösz
Samsung/RadioShack 500 / Texas
1. Dale Junior
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Kasey Kahne
5. Kurt Busch
6. Matt Kenseth
7. Mark Martin
8. Tony Stewart
9. Kyle Busch
10. Casey Mears
MoV: 0,562
1. Dale Junior
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Kasey Kahne
5. Kurt Busch
6. Matt Kenseth
7. Mark Martin
8. Tony Stewart
9. Kyle Busch
10. Casey Mears
MoV: 0,562
Hát igen a szeptember 11-elégé betette a kiskaput.
Nem tudom ,de próbálkozni kellene azért.
Utazási Irodával kell megpróbálni, mert õk garatálják a vissza térést, és megkapják a vizumot!!!!
Nem tudom ,de próbálkozni kellene azért.
Utazási Irodával kell megpróbálni, mert õk garatálják a vissza térést, és megkapják a vizumot!!!!
Downhill!!
Texas Motor Speedway
1.Jeff Gordon
2.Kasey Kahne
3.Kurt Busch
4.Jimmie Johnson
5.Greg Biffle
6.Mark Martin
7.Earnhardt jr.
8.Tony Stewart
9.Matt Kenseth
10.Kyle Busch
margin 0.786
1.Jeff Gordon
2.Kasey Kahne
3.Kurt Busch
4.Jimmie Johnson
5.Greg Biffle
6.Mark Martin
7.Earnhardt jr.
8.Tony Stewart
9.Matt Kenseth
10.Kyle Busch
margin 0.786
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én speciel még meghivólevéllel szinte teljes költségválallással..kintrõl ..sem engedtek ki.Ja és már dolgoztam pár éve is volt egy kis aprópénzem,de jöttek a szokásos szöveggel,hogy nincs elég kötõdésem az országhoz,és nemlátják biztosítottnak a visszatérésem.Az igazság az,hogy lehet egy darabig ténylegnemjöttemvolna vissza,de ez más történet.
Tervezgettem én is,hogy dejó lesz,ja és természetesen North Carolinába mentem volna,a környéken ugye hemzsegnek a pályák.Majd lemegyünk Floridába,meg fel New Yorkba..az egész keleti partot végigjártuk volna..de ez álom maradt.
Valószínû amerika ez incidens után nemtartozik a fõ úticéljaim közé,bár nagyonszeretnék egy versenyre eljutni,meg csak úgy körbenézni.
Ami még ennél is roszabb volt,hogy nemhogy én nembírtam kimenni,de a nekem küldött ajándékokat is lenyúlták párszor valahol útközben.:-(
Na jó,sajnos 9.11 bekövetkezett,utánna jöttek a szigorítások,lehet most enyhébb,de sajnos már nehezentudnám magam összekapni..meg a körülmények is megváltoztak.
Tervezgettem én is,hogy dejó lesz,ja és természetesen North Carolinába mentem volna,a környéken ugye hemzsegnek a pályák.Majd lemegyünk Floridába,meg fel New Yorkba..az egész keleti partot végigjártuk volna..de ez álom maradt.
Valószínû amerika ez incidens után nemtartozik a fõ úticéljaim közé,bár nagyonszeretnék egy versenyre eljutni,meg csak úgy körbenézni.
Ami még ennél is roszabb volt,hogy nemhogy én nembírtam kimenni,de a nekem küldött ajándékokat is lenyúlták párszor valahol útközben.:-(
Na jó,sajnos 9.11 bekövetkezett,utánna jöttek a szigorítások,lehet most enyhébb,de sajnos már nehezentudnám magam összekapni..meg a körülmények is megváltoztak.
Go Jeff Go!!!!
Vajon vannak még jegyek a Daytona 500-ra? :-)
Samsung/RadioShack 500 | Texas Motor Speedway Top10 tipp:
1.Gregg Biffle
2.Kasey Kahne
3.Jeff Gordon
4.Kurt Busch
5.Ryan Newman
6.Earnhardt Jr.
7.Jimmie Johnson
8.Mark Martin
9.Casey Mears
10.Kyle Busch
MoV: 1,368
1.Gregg Biffle
2.Kasey Kahne
3.Jeff Gordon
4.Kurt Busch
5.Ryan Newman
6.Earnhardt Jr.
7.Jimmie Johnson
8.Mark Martin
9.Casey Mears
10.Kyle Busch
MoV: 1,368
The only speedometer is in your head.
Samsung/RadioShack 500 | Texas Motor Speedway
01: Kahne
02: Biffle
03: Martin
04: Yeley
05: Hamlin
06: Kurt Busch
07: Jeff Gordon
08: Kenseth
09: Johnson
10: Bowyer
MoV: +0,999
01: Kahne
02: Biffle
03: Martin
04: Yeley
05: Hamlin
06: Kurt Busch
07: Jeff Gordon
08: Kenseth
09: Johnson
10: Bowyer
MoV: +0,999
Apukám szerint a következõ ahelyzet:
Ha az ember ki akar menni kell a követségen kitölteni egy vizum kérõ lapot,
ebbe megkérdezik: mit akarsz kint csinálni mennyi idõt maradsz, milyen vallásu vagy van e munkád, meg ilyesmit.
Ezt elbiráják, majd behívnak egy személyes beszélgetésre, ahol megkérdezik majdnem ugyan ezt, és ha mindent ugy látnak akkor megadják, és mehetsz.
De azt mondja, hogyha rövid ideig maradsz, és megvan a vissza vezetõ utra szoló repcsi jegy, akkor álltalába megadják!!
Õ az infókat a Taxi-ból szerezte,mert az apukám Taxisofõr, és ott mondták ezt neki,olyanok akik voltak kint.. Szerintem érdemes lenne megpróbálni!!!
Ha az ember ki akar menni kell a követségen kitölteni egy vizum kérõ lapot,
ebbe megkérdezik: mit akarsz kint csinálni mennyi idõt maradsz, milyen vallásu vagy van e munkád, meg ilyesmit.
Ezt elbiráják, majd behívnak egy személyes beszélgetésre, ahol megkérdezik majdnem ugyan ezt, és ha mindent ugy látnak akkor megadják, és mehetsz.
De azt mondja, hogyha rövid ideig maradsz, és megvan a vissza vezetõ utra szoló repcsi jegy, akkor álltalába megadják!!
Õ az infókat a Taxi-ból szerezte,mert az apukám Taxisofõr, és ott mondták ezt neki,olyanok akik voltak kint.. Szerintem érdemes lenne megpróbálni!!!
Downhill!!
Én benne vagyok intézzuk el, jövõre menjünk ki!!!
A feltételeknek utánna érdeklõdünk és menjünk!!!!
Jövõre a menjünk ki a nyitó futamra a Daytona 500-ra
A feltételeknek utánna érdeklõdünk és menjünk!!!!
Jövõre a menjünk ki a nyitó futamra a Daytona 500-ra
Downhill!!
Ez talán az egyetlen biztos módszer... Vagy jól befizetni egy irodában egy jól idõzitett útra, és a szervezett programok (Disneyland, stb.) helyett ellógunk Daytonába...
Azért annyira nem veszélyes, ki lehet jutni!! Jó persze nem egyszerû de ki lehet menni.
Én haverjaim közûl már ketten voltak kint,(nem NASCAR-t nézni) dolgozni fél évet. Sok utána járás ,de azért müködik.
Én haverjaim közûl már ketten voltak kint,(nem NASCAR-t nézni) dolgozni fél évet. Sok utána járás ,de azért müködik.
Downhill!!