NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt rossz verseny, bár a hendrick autók gyalázatos szarok voltak, nem is értem Johnson hogy hozta össze a 11dik helyet 2 körös hátrányból. azt hittem (vagy inkább tartottam tõle) roush rush lesz ma, de helyette lezúzták a kocsikat rendesen. Yeleyért kár, egyrészt mert még egy rookie lehetett volna top 10es, másrészt mert ha végigmegy az espnen is jobb lettem volna 630nál 😊
jövõ héten nashvilleben busch és arca, aztán jön phoenix
jövõ héten nashvilleben busch és arca, aztán jön phoenix
Huh teljesen elfáradtam,szerintem megyek kicsit lefeküdni:-)Bár nemvagyok álmos még,késõbb még kommentálom a dolgokat,összekell adnom,bár azt most megteszem,bár még nemhivatalos az eredmény.
Go Jeff Go!!!!
segítek egy kicsit Totyának. top10 tippversenyben 2 találatom volt...
The only speedometer is in your head.
Neked is gratula!
Ezel a gyõzelemmel az idén szerintem akár esélyes lehet a végsõ sikerre is.Végre beérik,nemannyira szertelen,jó az autója,és minden pályán tud menni gyorsan!
Ezt vártam már tavaly is tõle,de úgylátszik az idén beváltja!
Csak így tovább!
Ezel a gyõzelemmel az idén szerintem akár esélyes lehet a végsõ sikerre is.Végre beérik,nemannyira szertelen,jó az autója,és minden pályán tud menni gyorsan!
Ezt vártam már tavaly is tõle,de úgylátszik az idén beváltja!
Csak így tovább!
Go Jeff Go!!!!
Milyen szépen keretbefoglalták a srácok a versenyt!1Kahne..43.Vickers!Közte a többiek:-)
Go Jeff Go!!!!
nekem is gratulálhatsz😄 már 3an vagyunk😄 2.nak tippeltem. azt hittem Gregg esélyesebb, nem így lett
Kasey megfogja nyerni,fölényesen vezet,csak nelegyen sárga!
Elõre gratula Robotnyiknak,meg magamnak,hogy nemmertem az élre írni<#falbav>#falbav>
Elõre gratula Robotnyiknak,meg magamnak,hogy nemmertem az élre írni<#falbav>#falbav>
Go Jeff Go!!!!
Kasey Kahne nyert!!<#worship>#worship>
2M.Kenseth
3T.Stewart
A Bowyer meg szará törte a verdát a végén
2M.Kenseth
3T.Stewart
A Bowyer meg szará törte a verdát a végén
Downhill!!
Go Kahne! nem tenne jót a NASCARnak ha megint elindulna egy Stewart gyõzelmi éra, legalábbis én nem örülnék neki, mert Tony nem tartozik a kedvencek közé:S
Jimmie 2 kör hátrányban volt,és már lassan a top 10-be kerül,ha jólolvastam..nemsemmi,go Jimmie!
Go Jeff Go!!!!
Gyerünk Kasey veled van most az erõ!Go!A múltkor beígértem már egy gyõzelmet neked Go!Itt a lehetõség,csak ne a falon végezd!
Go Jeff Go!!!!
Ahogy elnézem,tobbszálon nézem itt a neten,hogy Tony Stewartnak leng a zászló.
De még odébb a vége.Gordon azért elvan ott a középmezõnyben,remélem még tud feljebb jutni.
De még odébb a vége.Gordon azért elvan ott a középmezõnyben,remélem még tud feljebb jutni.
Go Jeff Go!!!!
A fene, pedig benne volt a top10-emben.<#szomoru1>#szomoru1>
De mostanában nagyonnemmegy neki,pedig 2 éve ottvolt a szeren,a cukorkák nemadnak elég energiát neki.
De mostanában nagyonnemmegy neki,pedig 2 éve ottvolt a szeren,a cukorkák nemadnak elég energiát neki.
Go Jeff Go!!!!
Sadler:<#wave>#wave><#wave>#wave>(persz nem örülök neki csak nincs más fajta szmájli)
Downhill!!
Ez egy gyilkos pálya,mindenki kiesik elszáll defekt,crash.
Bár ezt tudtuk,és a versenyzõk is nyilatkozták.
Nagyonkíváncsileszek milesz a vége.
Bár ezt tudtuk,és a versenyzõk is nyilatkozták.
Nagyonkíváncsileszek milesz a vége.
Go Jeff Go!!!!
Úgynézki Kasey Kahne magáratalált..ha megnyeri mérgesleszek magamra,mert nembíztam annyira benne,filóztam hogy elsõnek rakjam,de nem..lehet hiba volt,mondjuk a csapatomon segítene.
Go Jeff Go!!!!
Ez hihetetlen!! a Top 10-emm<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Downhill!!
Kiegyezek ha Gordonnak esetleg nemlesz sansza a végén!
Dale,vagy Jeff,na még Jimmie is bejöhet az élre.
Dale,vagy Jeff,na még Jimmie is bejöhet az élre.
Go Jeff Go!!!!
Nyugi nemszabad feladni!
Go Gordon!A végén emeljük fel a naaagyonnagy kupát:-)
Meg Talladegaban:-)
Go Gordon!A végén emeljük fel a naaagyonnagy kupát:-)
Meg Talladegaban:-)
Go Jeff Go!!!!
én nem igazán szeretem online követni a dolgokat, csak a morzsák morzsáit kapja az ember. maj reggel megnézem hogy mennyire néztem be a dolgokat
huuu, emberek! láccik hogy vasárnap este van!
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
3. Battlefield 2
4. SilkRoad Online
5. Tomb Raider Legend
6. TOCA Race Driver 3
7. torrent
8. Forza Juve
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. NASCAR
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
3. Battlefield 2
4. SilkRoad Online
5. Tomb Raider Legend
6. TOCA Race Driver 3
7. torrent
8. Forza Juve
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. NASCAR
áááh. kész. ennek annyi... és én még reménykedtem a top10ben 😞
Jeff Gordon-nak defektje volt, most a 28-dik. Ez beszarás!!!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Downhill!!
Stewart teljesítménye meglep... 40.helyrõl jött fel és most 3. GRAT!
azt valaki leírná, hogy mikor Biffle kiesett, a barátnõje mit csinált? mert olyasmit írtak, hogy átment Busch barátnõjéhez, de minek?...
Busch egyre csak gyarapítja a volt Roush-os társai ellenszenvét...
Busch egyre csak gyarapítja a volt Roush-os társai ellenszenvét...
upsz, ez kellemetlen. Kiváncsi leszek az espn eredményekre.... Én biztosan elszálltam, mint a kismadár.
én meg Kenseth-et cseréltem le Biffle-re az espn-be most... jellemzõ