NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
összesített lesz majd??? Olvastad a Vickers cikket a Hendricks topicban?

The only speedometer is in your head.

Texas 500 Margin of Victory eredmények:
Helyes tipp: 5,229

1.MrSpock : 19 pont (3,574) Grat.!!
2.gordon 24 : 18 pont (3,729)
3.Jeff Gordon : 17 pont (3,861)
4.dodgecharger : 16 pont (3,929)
5.TSanyi : 15 pont (4,017)
6.Tihy : 14 pont (4,129)
7.robotnyk : 13 pont (4,230)
8.STF0131 : 12 pont (4,239)
9.Dougie : 11 pont (4,441)
10.Dietrich/Nicko : 10 pont (4,443)
11.ChevyG : 9 pont (4,452)
12.p3t33 : 8 pont (4,487)
13.Laffite : 7 pont (4,503)
14.spedway : 6 pont (4,529)
15.Zetterberg/McCants : 5 pont (4,585)
16.Carti19 : 4 pont (4,606)
17.TheDreamingTree : 3 pont (4,667)
18.Minstrel : 2 pont (4,729)
19.Totya : 1 pont (4,896)
20.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek

ChevyG
jah, bots, hogy nem irtam hozzá semmit, de látom sikerült rájönni
gordon 24
Már nem emlékszem, valamelyik nagyobb könyves boltba, az a kiadó csinálja aki a Formula1-es könyveket. De az ára (ha jól emlékszem) 6000-ft körül volt.

Downhill!!

gordon 24
Köszi, már tegnap rájöttem ,hogy D.E-os repcsikrõl van szó.

Azt tudtátok, hogy Jack Roush is tud gépet vezetni.
Sõt állitólag õ viszi pilótájit a verseníekre.
A multkor látam egy mûsort róla, a Discovery-n egy régi Mustáng gépe is van azzal repkedet ott.Persze nem ezzel szállitja a pilótákat, az egy másik.

Downhill!!

Ha 5-6 ember heti 1-1 szócikket letükörfordítana, az nagyon szép lenne. Nekem is csak a heti egy darab a terv.

Le lehet fordírani az angol wikipédiából a Jimmie Johnson szócikket, igy nem kell keresgélni a neten infóért és nem kell azon sem gondolkodni, hogy mi legyen a szöveg. Egy tükörfordítással megoldható. Napi fél óra és megvan egy hét alatt, szerintem.

Jeff Gordon
Hááát megtaláltam azt amit mondtál, azt a vitalapot. Szivesen megcsinálom a Jimmie Johnsonos részt, de ehhez idõ idõ és idõ kell. nyáron (fõleg érettségi után) szivesen elkezdem, ha nemgond. Mert most kb arra van idõm, hogy fórumokba irogassak és ez pedig kemény munka(gondolom te is tudod). egyébként ha igény van rá készíthetné(n)k egy Hendrick Motorsportos wikipédiát is. ha addig elkezdenéd valamelyiket akkor megpróbálok majd segíteni benne. ill a Gordonosban mindenképp szeretnék segíteni...
ha nem kezdenéd el akkor nyáron majd kérdezek infókat még errõl...

Jeff Gordon
Igen én is fordítgatok. A Hendrickes topicba majd lesznek egy pár fordítások még... és igyekszem minél több érdekeséget betenni majd a topicba.(persze banner is lesz majd)

Jeff Gordon
DE=Dale Earnhardt. egyébként a logo azt hiszem a "Dale Earnhardt Legacy". bár ebben nem vagyok biztos mert nem látszik elég jól...

ChevyG
köszi, így már világos!
Szerintem az ritka dolog, hogy nyelvtudás nélkül sikerült NASCAR-fanná válnod. Én például nem is tudom, hogy az angol nélkül hogyan választottam volna magamnak kedvenceket és hogyan követném nyomon az eseményeket. Szerencsére nekem még eddig nem kellett sürgõsen válaszolnom egyik topikban sem, azt hiszem, de ami késik, az nem múlik. Az információkat angol nyelven olvasom és onnan fordítom a wikipédiába vagy fórum(ok)ba. Pl. innen: raceslick. Természetesen, én sem vagyok perfekt angol, sokat segítenek az online szótárak.
Hol láttál NASCAR könyvet?
Köszönöm a reakciót és folytasd a fórumozást úgy, ahogy szeretnéd. A lényeg, hogy szeressük a NASCAR-t.<#wink>

gordon 24
Bocs hogy csak most válaszolok de csak most láttam az üzidet.<#idiota>

A Válasz: A 60-100.kör tályán a mult hétvégi Texasi futamon a Ku.Busch meglökte a G.Biffle-t és emiat a látszolag kicsi lökés miatt csunyán összetörte a Fordot. Na ezért válaszoltam azt Laffite-nek.

Downhill!!

gordon 24
<#ravasz1>

Az a baj ("Szép, de nem tudok segíteni."?),hogy én hozzám nem nagyon érnek el hírek. Tudod én a NASCAR-t az ABMoteurson nézem, az Francia.
A NASCAR.com meg angol. Sajnos mivel se angolul, se franciául, nem beszélek igy nem tudom miket irnak.
Magyarországon meg a NASCAR-ról nem sok hirt lehet találni.

Ezért van az hogy nem tudok neked segíteni.

Abban szerintem nincs igazad, hogy miket irok be,mert amiket kifogásolsz az beszélgtések utáni elköszönés, és ezek azért vannak hogy ne irjanak a többiek olyat amire sürgössen válaszolnom kéne. De ha igy látod hát az nem jó, de én ugy fogom továbra is csinálni ahogy én gondolom.

És egyébként te ezeket az infókat honnan gyûjtd?

A multkoriban láttam egy NASCAR-os könyvet abba biztos elég sok minden van de valami iszonyat ára van!!

Downhill!!

Köszi! Vagyis "Szép, de nem tudok segíteni."?
Ezekkel nagyban hozzá lehetne járulni ahhoz, hogy Magyarországon jobban megismerjék a NASCAR-t, hiszen a magyar google az elsõ között mutat rá. Többet segíthetne, mint a
"Jaj de szép!!!!!!!!!!!",
"Na megyek szunyálni!! Szerbusztok!" és a
"Na jól van srácok, jó éccakát!!
Majd 2 hét mulva nyer a Gordon aztán ennyi, remélem.
hali!!"
Amelyektõl, bár pörög a topik, de nem segít tájékozódni a többieknek.

Ezt barátilag jegyeztem meg. :-)
Nem probléma, csak észrevétel.<#wave>

Tihy
néz a függõlegesen a logot, meg mindegyik lajstromjának utolsó két betûje is beszédes

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Szép! Mi ez?? (jó az hogy repülõ én is látom)

Downhill!!

ChevyG
gordon 24
Nagyon komoly dolgot hoztál össze Gratulálok!!!

Esküszöm hogy amióta a NASCAR-t nyomon követem (KB 6 Éve) Ilyen cikket még nem olvastam róla. Nagyon jó tényleg.. További sok sikert hozzá, és irj még többet.<#worship><#worship>

Downhill!!

Van ott vitalap is az adott szócikkeknél és ott meg lehet beszélni, hogy mit szretnél beleírni. Esetleg kezdhetsz önálló szócikket is. Egy Jimmie Johnsont, például.

Jeff Gordon
a segítséget úgyérted, hogy neked mondjunk valamit v. mások is szabadon írhatnak bele? Igazából gondolkoztam hogy írjak-e bele, de gondoltam ez a te mûved és nem akartam beleírni. de ha engedélyt adsz rá akkor...

gordon 24
Sajnos elég nehéz jó képeket találni, fõlleg olyat ami jó minõségü is.
Sajna ez van.

Downhill!!

Jeff Gordon
igen<#smile>. teljesen véletlenül akadtam rá a neten és gondoltam megosztom veletek... a mérete nem túl nagy, de még a neten is nehéz normális NASCARos képeket találni

gordon 24
Jaj de szép!!!!!!!!!!!

Downhill!!

Jeff Gordon

ChevyG
<#worship><#worship><#worship>
Köszi a reklámot, ezeken dolgozom már jó ideje. Várom még mindig a segítséget. Az angol wikipédiáról is lehet fordítani.

Szócikkeim.

gordon 24
Na sziasztok!!<#wave><#fogmosas>

Downhill!!

gordon 24
Ez Nagyon szép!!! Gratulálok Totya, Nagyon tetszik!!!!!

Downhill!!

srácok, erre vetettetek mostanában egy röpke pillantást, szerintem kegyetlen jó lett
nagy nagy köszönet Totyának <#worship><#worship>

Jeff Gordon
az elsõ képen elég morcos kedve van Sadlernek<#smile><#smile>

gordon 24
Semmi csak a képeket az elöbb nem láttam, aztán azért irtam azt az üzit, de most minden rendben!

Downhill!!

gordon 24
Most már én is látom, Most már én sem értem!!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
látható ez csak valamiért szarakodott, nem értem miért:S

ChevyG
mért, mi volt, nem tudok semmit?!
gordon 24
nem sikerült!!! Nevetd át valami rövid névre,csak a formátum maradjon. Talán akkor látható lesz!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
még egyet<#smile>

Jeff Gordon
Totyának!

gordon 24
Neki köszönheted a Biffle szép szereplését is!!!!!

Downhill!!

gordon 24
Na végre ezt hiányoltam tegnap!!!!!

Nagyon jö verseny volt már megint,(persze nem a hendricknek)
Kahne és Stewart nagyon szépet küzdött.

Downhill!!

Jeff Gordon
Kasey Kahne most nagyon erõsnek tünik. egy kicsit továbbgondolva ezt, ha az évvégén megnyerné a kupát, akkor az egyik legfiatalabb gyõztes lehetne, 26és fél évvel(novemberben lesz annyi, amikor az utolsó verseny lesz). de azt hiszem ezt még Gordon vezeti 24évvel. milyen érdekes a kocsija száma is ennyi<#smile><#smile>

Jeff Gordon
és tegyük hozzá abszolult megérdemelten nyert... Bár én Stewart teljesítményét csodáltam<#eljen><#smile>

MrSpock
A hétvége gyõztese!Kasey Kahne!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Fúú nagyonnemvoltszerencséd a hétvégén!
Én csak Vickers miatt,na meg Jeff miatt is szomorkodhatom.
Most ki volt az elsõ aki elszállt?Kivételesen nem Robby Gordon!
Na d elesz majd neked is jobb,meg remélem nekem is még!Bár mi vagyunk a 2 végén,bár most nagyoncsökkent az elõnyöm,de bízom a srácokban!

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon

ChevyG
ne aggodj, tuti már készül😊
Jeff Gordon
néhány festés és speciális festés. remélem tetszeni fog. desktopra sajna nem jok mert csak 800x600as ok..

Jeff Gordon
sejtettem. ez nagyon rossz kör volt... MoV is lesz majd? abba talán jobban szerepeltünk:S

Texas 500 top 10 tipperedményei:

1.robotnyk : 8 pont (gyõztest eltal.) Grat.!!
2.Carti19, Dougie & Tihy : 6-6-6 pont
5.Dietrick/Nicko, dodgecharger, Laffite, MrSpock, STF0131, TheDreamingTree & Zetterberg/McCants : 4-4-4-4-4-4-4 pont
12.ChevyG, Minstrel & spedway : 3-3-3 pont
15.gordon 24, Jeff Gordon, p3t33, Totya & TSanyi : 2-2-2-2-2 pont
20.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek

Laffite
...ja és Kurt Busch is brillírozott, õ lett a 2. legjobb (!!!) versenyzõm, a 34. helyen... szal brutális volt a vasárnap 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC